ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 255
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Να ειχα τον πατερα μου πισω.Και να μιλαμε οπως μιλουσαμε με αυτο το απιστευτο χιουμορ του κ την ευρητητα πνευματος του.
    ετσι εξηγειται... :starhit:

Senior Member
    θα με εκανε ευτυχισμενη μια βολτα στην παραλια, μερα με ηλιο και ζεστη(οχι πολλη), να βγαζω πολλες φωτος και να παιζω με το σκυλο μου.
    simple pleasures of life...

κοριτσια..οσα δεν μπορουμε να φερουμε πισω....τα φερνουμε στο μυαλο μασ ΟΜΟΡΦΑ και δεν ((ποναμε.))στην θυμιση τουσ.....οσα δεν μπορουμε να αλλαξουμε..πχ.υγεια κτλ ....συνεχιζουμε να χουμε πιστη....κ οσα δεν μπορουμε να βρουμε ακρη..να πανε να ....!!θα ρθει κ για αυτα η ωρα τουσ..χαχαΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    αυτη τη στιγμη θα μ εκανε ευτυχισμενη, εκτος απο μια ολικη μεταμοσχευση εγκεφαλου (lol), το να πινω καφεδακι στο θησειο μετα απο ωρες κοπροσκυλιασματος στα περιξ, με πολυ συγκεκριμενα ατομα.
    :)
    επισης το να βρισκομαι καπου που εχω κατα νου, να βλεπω τον (φωτισμενο) κοσμο απο ψηλα, να πινω κοκκινο κρασι κ να μιλαω με εναν απο τους λιγους ανθρωπους με τον οποιο μπορω να μιλαω στο επιπεδο κ στη βαση που νιωθω αναγκη τωρα..

smart , ωραιοοοοοοοοο κ γω μια ολικη την χρειαζομαι... μεταμοσχευση...!!!χαχαχα κ εσυ σμαρτακι εχεισ ????

Senior Member
    Originally posted by doreta
    να ειχα ολα αυτα που εχω τα οποια ειναι και τα πλεον σημαντικα και δεν αλλαζω με τιποτα στον κοσμο, + αυτοσυγκρατηση στο φαγητο.
    συμφωνώ με την ντορέτα! Αυτό είναι το μοναδικό άξιο λόγου που λείπει από τη ζωή μου, αν και θεωρούμαι ολιγαρκής από πολλούς.:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by lessing
    Να ειχα τον πατερα μου πισω.Και να μιλαμε οπως μιλουσαμε με αυτο το απιστευτο χιουμορ του κ την ευρητητα πνευματος του.
    ετσι εξηγειται... :starhit:
    Ποιο;:wow:

Senior Member
    προφανως εννοει τη δικη οσυ ευρυτητα πνευματος :)

παντως λεσσιγκ, οσο κ αν ακουγεται εντελως ανοητο, ηλιθιο κ σπαστικο, σκεψου ποσο τυχερη ησουν που τον ειχες οσο τον ειχες, που μπορουσες να συζητας μαζι του σε τετοια βαση κ που εχεις μοιραστει μαζι του τους προβληματισμους σου, τις ανησυχιες σου..

Senior Member
    Originally posted by bubulitsa
    smart , ωραιοοοοοοοοο κ γω μια ολικη την χρειαζομαι... μεταμοσχευση...!!!χαχαχα κ εσυ σμαρτακι εχεισ ????
    δεν εχω smart... ΕΙΜΑΙ smart ;)

lol ok smart χαχαχαχαχαχα το μυαλο μου στο αμαξι μου εγω...!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Τότε, κακό μου κοριτσάκι, που είναι η Αθηνά? Μόνο η χείρα δεν αρκεί, δυστυχώς.. Προσωπική μου άποψη φυσικά. Δε λέω να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και να τα περιμένουμε όλα από την τύχη, λέω να κάνουμε όσα έχουμε να κάνουμε και να έχουμε και τύχη. Παρεπιπτόντως, σου συνιστώ την ταινία "Match point" του Γούντυ ʼλλεν. Δες την και θα καταλάβεις τι εννοώ.
    θα την παρω αθηνα που αρεσει κ του δικου μου :thumbup:
    κατι να τον βοηθησει να μη καπνισει μετα την εγχειρηση εχεις? :tumble:

θα ημουν ευτυχισμενη τωρα αν ημουν -15 κιλα κ ημουν εγγυος αντι να αδιαθετησω...

Senior Member
    Originally posted by click
    θα με εκανε ευτυχισμενη μια βολτα στην παραλια, μερα με ηλιο και ζεστη(οχι πολλη), να βγαζω πολλες φωτος και να παιζω με το σκυλο μου.
    simple pleasures of life...
    Αρα Κλικλικου μου εισαι ηδη ευτυχισμενη γιατι τα κανεις ηδη αυτα κ χαιρομαι ΠΟΛΥ γιαυτο.

Senior Member
    Originally posted by smart
    προφανως εννοει τη δικη οσυ ευρυτητα πνευματος :)

παντως λεσσιγκ, οσο κ αν ακουγεται εντελως ανοητο, ηλιθιο κ σπαστικο, σκεψου ποσο τυχερη ησουν που τον ειχες οσο τον ειχες, που μπορουσες να συζητας μαζι του σε τετοια βαση κ που εχεις μοιραστει μαζι του τους προβληματισμους σου, τις ανησυχιες σου..
    Δεν ακουγεται καθολου ανοητο ηλιθιο κ σπαστικο.Ναι ημουνα τυχερη σε αυτο γιατι ο πατερας μου ηταν φωτεινος κ αισιοδοξος.Παντα οταν ημουνα στενοχωρημενη μικρη εκανε καποιο χιουμορ κ αποφορτιζε την κατασταση.Θυμαμαι οταν ημουνα σχολειο αρχη μια μερα εκλαιγα γιατι δεν μπορουσα να μαθω την αλφαβητο.Κι αυτος μου την εμαθε τραγουδιστά.

Senior Member
    επισης εκανε τρομερη πλακα με τους ερωτες μου π.χ.καποτε που τα ειχα με ενα βολονιστα μου ελεγε: σε πηρε τηλ.ο βιολιστης στη στεγη:starhit:

Senior Member
    τι ομορφα :)

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast