ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 255
    Senior Member
    θα μεκανε ευτυχισμένη να έρθει η περίοδος μια φορά από μονη της χωρίς φάρμακα. εναλλακτικά θα ήθελα να είμαι τώρα στο σπίτι μου κ να κοιμάμε η να πίνω το καφέ μου ρεμβάζοντας κ όχι να μαι κλεισμένη σε ένα γραφείο μακρυά από τον ήλιο κ τον κόσμο.
    ένα τρίτο πλάνο ευτυχίας θα ήταν να ξέρω οτι αυτό το σκ θα φύγω από την πόλη μου για να πάω ένα ταξιδάκι.
    ένα τέταρτο κ τελευταίο,θα ήταν να πάω σήμερα γυμναστήριο κ μετά να φάω κάτι πολύ ελαφρύ κ όχι να πέσω με τα μούτρα στο φαί. αυτό θα με ικανοποιούσε.

Senior Member
    εισαι σιγουρη οτι δε μπορεις να κανεις το 3 και το 4???? προσπαθησε για αν εισαι εστω και λιγο ευτυχισμενη....

Senior Member
    το 4 το οποίο είναι κ το πιο εφαρμόσιμο το προσπαθώ συνέχεια συνέχεια συνέχεια,κ έχει γίνει εμμονή οπότε,κάτι από τα υπόλοιπα τρία θα με έκανε να ξεχαστώ από το 4 κ τούμπαλιν. το 2 κ το 3 θέλουν κ λίγο να κουραστώ οπότε δεν μπαίνω στον κόπο προτιμώ να είμαι δυστυχισμένη( με ειρωνεύομαι)

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    θα μεκανε ευτυχισμένη να έρθει η περίοδος μια φορά από μονη της χωρίς φάρμακα. εναλλακτικά θα ήθελα να είμαι τώρα στο σπίτι μου κ να κοιμάμε η να πίνω το καφέ μου ρεμβάζοντας κ όχι να μαι κλεισμένη σε ένα γραφείο μακρυά από τον ήλιο κ τον κόσμο.
    ένα τρίτο πλάνο ευτυχίας θα ήταν να ξέρω οτι αυτό το σκ θα φύγω από την πόλη μου για να πάω ένα ταξιδάκι.
    ένα τέταρτο κ τελευταίο,θα ήταν να πάω σήμερα γυμναστήριο κ μετά να φάω κάτι πολύ ελαφρύ κ όχι να πέσω με τα μούτρα στο φαί. αυτό θα με ικανοποιούσε.
    Μα αν δε φας μετα το γυμναστηριο που εχεις καταναλωσει τοση ενεργεια ποτε θα φας? Νομιζω οτι ειναι πολυ λογικο να πεινας εκεινη την ωρα...ειδικα αν εχει προηγηθει μια πολυ περιορισμενη προσληψη τροφης μεσα στη μερα

οχι απαραιτητα georgina αν και και το χρειαζομαι και αυτο!!!! ξερεις μου μαθανε οτι η ζωη ξεκιναει μετα το αδυνατισμα και οχι οσο ειμαι παχουλη!!!!!!!!!!! αλλα ξυπνησανε οι σκλαβοι (αντωνακηηηη)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρα μετα απο αυτα φανταζεσαι ποσα αλλα πρεπει να διορθωνω με τον καιρο αλλα ειμαι αισιοδοξη!!! δεν ξερω για ποσο !!!αυτη τη στιγμη σιγουρα το νιωθω.

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Μα αν δε φας μετα το γυμναστηριο που εχεις καταναλωσει τοση ενεργεια ποτε θα φας? Νομιζω οτι ειναι πολυ λογικο να πεινας εκεινη την ωρα...ειδικα αν εχει προηγηθει μια πολυ περιορισμενη προσληψη τροφης μεσα στη μερα
    πρώτον κάνω ελαφριά γυμναστική δν είναι οτι καταναλώνω υπερβ ενέργεια απλά ίσα ίσα ξεπιάνομαι,δεύτερον έχω φάει πάνω από φυσιολογική ποσότητα όλη την προηγούμενη μέρα πριν κ επίσης μετά δεν εννοώ να μείνω τελείως νηστική ή να φάω ένα μόνο φρούτο απλά να μην φάω μια γυρούμπα η να αδειάσω την μερέντα. δεν είναι υψηλά τα στάνταρτ μου αλλά κ πάλι δυσκολεύομαι.

Senior Member
    θέλουν κ λίγο να κουραστώ οπότε δεν μπαίνω στον κόπο προτιμώ να είμαι δυστυχισμένη( με ειρωνεύομαι)
    εγώ πάντως αυτό ακριβώς κάνω, βαριέμαι να προσπαθήσω, πάντα ήμουν τεμπελίτσα και αντιδραστική αλλά ειδικά τον τελευτ. χρόνο που πέρασα οτι πέρασα το κεφάλι μου πλεον αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε προσπάθεια να σκεφτεί ή να πιεστεί.Και κάααθομαι παθητικά κ μετά αγχώνομαι που δν κάνω όσα πρέπει και μετά απτο πολύ άγχος μου βγάινει ακόμα περισσότερη παθητικότητα και μετά το ρίχνω στα κρουασάν για να μη σκέφτομαι το άγχος μου κ μετά αρχίζω να σκέφτομαι τα κρουασάν κ να νιώθω τύψεις κ να αγχώνομαι πιο πολύ.......................................... κ δν συνεχίζω γιατί θα γράφω μέχρι το βράδυ..

Senior Member
    η αλήθεια είναι όμως ότι όσες φορές προσπάθησα να μην τεμπελιάσω κ να δραστηριοποιηθώ δεν το μετάνιωσα.απλά πρέπει κάποιος που έχει μάθει να τεμπελιάζει τόσο ,να κάνει τρελό φόκους κ να πάρει μεγάλη ανάσα για να κάνει την αρχή που είναι κ το μόνο δύσκολο μέρος της όλης διαδικασίας

Senior Member
    μωρε όταν είσαι γεννημένος τεμπέλης πάντα στο σπρώξιμο πρέπει να είσαι κ όλα τα βλέπεις αγγαρεία.Κ εγώ όταν με πιέζω κ δραστηριοποιούμαι νιώθω πολύ καλύτερα κ κυρίως το φαί ούτε το σκέφτομαι.Τα προηγ. χρόνια ήμουν σε ένα τρελό τρέξιμο για τα πάντα κ τους πάντες, σχολή, δουλειά, ψυχολόγος για όλους, συνεπής σε παρέες κ υποχρεώσεις και τώρα ξεφούσκωσα, κουράστηκα και τα βλέπω όλα μάταια γιατί ουσιαστικά τίποτα απόσα έκανα δν με γέμιζε πραγματικά, ανήκαν όλα στα μισητά "πρέπει" κ απο τη μια θαυμάζω τους πειθαρχημένους ανθρώπους που μπορούν να λειτουργήσουν σκεφτόμενοι και μακροπρόθεσμα ή να θυσιάσουν πράγματα αλλά εγώ δυστυχώς αν δν μου αρέσει κάτι το κάνω με πάαρα πολύ δυσκολία κ νεύρο και αυτό πάντα τελευτ. στιγμή και όταν πλέον δν θ υπάρχει αλλο περιθώριο!

Senior Member
    εγώ πάντως για τον εαυτό μου μιλώντας δεν μπορώ να πω οτι ζορίστικα ποτέ υπερβ κ τώρα είμαι πια κουρασμένη.πιστεύω είναι απλά ο χαρακτήρας μου τέτοιος.άμα δεν θέλω κάτι πολύ πολύ δεν ασχολούμε.άμα μαρέσει κάτι πολύ μπορώ να το κάνω τέλεια.

Junior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by nef
    Θα ήθελα να είχα φανεί πιο δυνατή στη ζωή μου και να μην είχα εγκαταλείψει ένα μεγάλο έρωτα.

Από τότε δεν μπορώ καθόλου να ονειρευτώ. Δεν ξέρω γιατί. Κάπως έτσι κύλησα και στην υπερφαγία. Γιατί σταμάτησε να έχει νόημα το οτιδήποτε. Όταν ξυπνούσα ευτυχισμένη επειδή ήταν δίπλα μου, δεν είχα ανάγκη κανένα υποκατάστατο.
    Mπορεις να τον ξαναβρεις;
    Όχι, γιατί αφού τον παράτησα τον άνθρωπο για 2 χρόνια, βρήκε και αυτός πολύ λογικά μια άλλη κοπέλα και παντρεύτηκε έκανε παιδιά κλπ. Με παίρνει κάτι περίεργα τηλέφωνα, αλλά ανάμεσα σε οικογένεια δεν θα έμπαινα ποτέ και έτσι απλά δεν απαντάω πια.

Το καλό ειναι ότι άρχισα γυμναστική-δίαιτα και τα τηρώ κιόλας, οπότε είμαι σε καλό δρόμο :)

Senior Member
    Originally posted by nef
    Originally posted by lessing
    Originally posted by nef
    Θα ήθελα να είχα φανεί πιο δυνατή στη ζωή μου και να μην είχα εγκαταλείψει ένα μεγάλο έρωτα.

Από τότε δεν μπορώ καθόλου να ονειρευτώ. Δεν ξέρω γιατί. Κάπως έτσι κύλησα και στην υπερφαγία. Γιατί σταμάτησε να έχει νόημα το οτιδήποτε. Όταν ξυπνούσα ευτυχισμένη επειδή ήταν δίπλα μου, δεν είχα ανάγκη κανένα υποκατάστατο.
    Mπορεις να τον ξαναβρεις;
    Όχι, γιατί αφού τον παράτησα τον άνθρωπο για 2 χρόνια, βρήκε και αυτός πολύ λογικά μια άλλη κοπέλα και παντρεύτηκε έκανε παιδιά κλπ. Με παίρνει κάτι περίεργα τηλέφωνα, αλλά ανάμεσα σε οικογένεια δεν θα έμπαινα ποτέ και έτσι απλά δεν απαντάω πια.

Το καλό ειναι ότι άρχισα γυμναστική-δίαιτα και τα τηρώ κιόλας, οπότε είμαι σε καλό δρόμο :)
    nef,μηπως εκ των υστερων ωραιοποιεις τα πραγματα?
    μηπως για να τον παρατησεις τοτε ειχες τους λογους σου?
    μηπως δεν ηταν τοσο ιδανικα οσο τα θυμασαι τα πραγματα?

Senior Member
    bouliana απο αυτα που γραφεις μου θυμιζεις πολυ τον εαυτο μου!!!!!! μωρε μπραβο....

Senior Member
    χαχαχαχ!δν ξέρω αν είναι καλό η κακό για σένα αυτό

Senior Member
    Nef, για να αφήσεις κάποιον έρωτα πίσω σου, με δική σου πρωτοβουλία, σίγουρα είχες τους λόγους σου. Προσπάθησε να φέρεις στο μυαλό σου τι ακριβώς σκεφτόσουν -τότε- και θα δεις πως όλο και κάτι θα σου έρθει στο μυαλό.
    Πολλές φορές αφήνουμε κάποιον γιατί έχουμε άλλες προσδοκίες και ο εν λόγω κύριος δεν μας τις καλύπτει. Εννοείται πως ελπίζουμε πως θα αντικατασταθεί πάραυτα. Όταν αυτό δε γίνεται και μένουμε καιρό μόνες μας ή όταν, ακόμη χειρότερα, πέφτουμε από το κακό στο χειρότερο, είναι φυσικό να αναπολούμε την πρώτη σχέση ως ιδανική, ξεχνώντας το πώς αισθανόμαστε τότε.
    Επίσης, τα περίεργα τηλεφωνήματά του να σε προβληματίσουν. Αφού είναι πλέον οικογενειάρχης άνθρωπος, τι τα θέλει και τα σκαλίζει? Εσύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι τη γυναίκα του, εκείνος όμως? Μήπως δεν είναι τελικά και τόσο ιδανικός σύντροφος?

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast