ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 255
    Senior Member
    Originally posted by nef
    Originally posted by lessing
    Originally posted by nef
    Originally posted by lessing
    Originally posted by nef
    Θα ήθελα να είχα φανεί πιο δυνατή στη ζωή μου και να μην είχα εγκαταλείψει ένα μεγάλο έρωτα.

Από τότε δεν μπορώ καθόλου να ονειρευτώ. Δεν ξέρω γιατί. Κάπως έτσι κύλησα και στην υπερφαγία. Γιατί σταμάτησε να έχει νόημα το οτιδήποτε. Όταν ξυπνούσα ευτυχισμένη επειδή ήταν δίπλα μου, δεν είχα ανάγκη κανένα υποκατάστατο.
    Mπορεις να τον ξαναβρεις;
    Όχι, γιατί αφού τον παράτησα τον άνθρωπο για 2 χρόνια, βρήκε και αυτός πολύ λογικά μια άλλη κοπέλα και παντρεύτηκε έκανε παιδιά κλπ. Με παίρνει κάτι περίεργα τηλέφωνα, αλλά ανάμεσα σε οικογένεια δεν θα έμπαινα ποτέ και έτσι απλά δεν απαντάω πια.

Το καλό ειναι ότι άρχισα γυμναστική-δίαιτα και τα τηρώ κιόλας, οπότε είμαι σε καλό δρόμο :)
    Μιλα του.Δεν ξερεις αν εχει προβληματα με το γαμο του αν περνουν διαζυγιο αν αν Μην το αποκλειεις
    lessing

Είσαι πολύ γλυκιά ψυχούλα, γι αυτό σκέφτεσαι έτσι ρομαντικά και όμορφα.
    Νομιζω πως πια δεν θα ήθελα να γινει κάτι. Γιατι ο έρωτας πρέπει να είναι και αθώος για να είναι όμορφος και μαγικός. Και αν αρχίσουν να μπλέκονται διαζυγια, πληγωμένοι άνθρωποι και διαλυμένες οικογένειες, τότε δεν θα είναι καθόλου αυτό που έχω στο μυαλό μου.

Αva και ΡΟΖ νομίζω πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που ζήσαμε κάτι τόσο όμορφο. Η εποχή είναι τόσο φλατ και μονοτονη και ο κόσμος νιώθει τόσα λίγα πράγματα πια που τουλάχιστον εμείς μπορούμε να πούμε ότι αγαπήσαμε πολύ στη ζωή μας.

Καλό βράδυ
    παρα το οτι ο καθενας αισθανεται οτι εχει ζησει κατι μοναδικο , ερευνες αοιδεθκνυουν πως τα αυναισθηματα ειναι λιγο πολυ κοινα.
    αυτο το αναφερω απλα για να επισημανω οτι ο κοσμος δεν ειναι τοσο φλατ οσο πιστευουμε :)
    οι περισσοτεροι ανθρωποι,οσο κ αν σ εμας φαινονται ουδετεροι η αδιαφοροι, και μεγαλους ερωτες εχουν ζησει κ μεγαλα στραπατσα εχουν φαει...
    οσο για το θεμα , εγω θα ξαναπω...

"Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς
    στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
    δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά
    κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων"

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τι θα με έκανε ευτυχισμένη τώρα ε.... Να μην χρειαζόταν να βγω στα κανάλια και να κάνω ολόκληρο θέμα για κάτι που είναι αυτονόητο.....
    πωλινα.. ειμαι σιγουρη οτι αυτο θα σου λυνε πολλα προβληματα ... αλλα εισαι σιγουρη οτι θα σε εκανε ευτυχισμενη?

Senior Member
    Originally posted by smart
    Τι θα με έκανε ευτυχισμένη τώρα ε.... Να μην χρειαζόταν να βγω στα κανάλια και να κάνω ολόκληρο θέμα για κάτι που είναι αυτονόητο.....
    πωλινα.. ειμα ισιγουρη οτι αυτο θα σσου λευνε πολλα προβληματα ... αλαλ εισαι σιγουρη οτι θα σε εκανε ευτυχισμενη?

Senior Member
    Originally posted by smart
    πωλινα.. ειμα ισιγουρη οτι αυτο θα σσου λευνε πολλα προβληματα ... αλαλ εισαι σιγουρη οτι θα σε εκανε ευτυχισμενη?
    δε βλεπω τπτ.... μαλλον θα με βριζεις :shocked2:

Senior Member
    Σου τονιζει το οτι δεν θελει να βγει ενω χρειαζεται..
    Αυτο καταλαβα εγω:puzzled:

Senior Member
    Δεν εγραψα κατι... εκανα bold το να μην χρειαζοταν να βγω στα καναλια. Ρώτησες αν είμαι σίγουρη αν αυτό θα με έκανε ευτυχισμένη. το ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ναι θα με εκανε ευτυχισμενη....

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Σου τονιζει το οτι δεν θελει να βγει ενω χρειαζεται..
    Αυτο καταλαβα εγω:puzzled:
    Σωστά κατάλαβες.....

Senior Member
    ο οκ ,σορι δεν το ειδα :borg:

Senior Member
    Πρωι ειναι ακομη:)
    Καλημερα κοριτσια μου!
    Ομορφη μερα η σημερινη!Να χαιρομαστε αν εχουμε κανενα που γιορταζει!

Senior Member
    ναι, ναι οσοι εχουν εορταζουσα να τη χαιρονται :)

Junior Member
    smart

οι έρευνες μιλούν για κρίση στις σχέσεις των ανθρώπων και είναι κάτι που όλοι βλέπουμε γύρω μας.

Εννοείται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ζήσει μεγάλους έρωτες. Δεν διεκδικώ ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος την πρωτοτυπια. Το να μιλάω όμως για κάτι που για μένα ήταν ξεχωριστό και κάποιος να μου λέει ότι είναι 'κοινό' ή ότι το ωραιοποιώ μετά από χρόνια, πραγματικά δεν βλέπω σε τι εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση ή έννοια ανθρώπινης συμπαράστασης και ναι όπως παραδέχτηκες και μόνη σου είναι απλά μια σπαστική παρέμβαση σε μια ωραία κουβέντα που είχα με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Senior Member
    α, συγνωμη nef ,δε θα ξαναεπαιμβω :)
    νομισα οτι ηθελες να αντιμετωπισεις το γεγονος οτι δυσκολευεσαι, οχι να κοροϊδευεις τον εαυτο σου.
    αλλα οκ, περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα...

Senior Member
    οχι, καλη μου θα ξαναεπεμβεις και θα παραξαναεπεμβεις.

αλλωστε ηταν πολυ σωστο αυτο που εγραψες και πολυ χρησιμο επισης.
    και ειναι δημοσιο το φορουμ, δεν αρεσε στη νεφ, θα αρεσε σε καποιον αλλο.

ντοντ γουορι...

Senior Member
    θα με εκανε ευτυχισμενη να εχω λιγο χρονο για καθαρισμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχα

Senior Member
    να έφευγα ταξίδι κάπου ΜΑΚΡΙΑ.....να ξεφύγω, να ξεχάσω, να ανανεωθώ, να πάψω να βλέπω κ να ζω τα ίδια κ τα ίδια

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast