ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 255
    Senior Member
    αυτη η λεξη .. ευτυχια... μεγαλη κ δυσκολη εννοια.. με αποτρεπει απο το να συμμετασχω :rolleyes:

παντως θα μου αλλαζε διαθεση κ θα μ εκανε χαρουμενη μια εκδρομη... :)

(κ πολλα πργματα που θα μπορουσαμε να κανουμε δεν τα κανουμε κ καθομαστε κ κλαιγομαστε κ ειμαστε για μπουφλες, καλημερα μας :) )

Senior Member
    Originally posted by smart
    αυτη η λεξη .. ευτυχια... μεγαλη κ δυσκολη εννοια.. με αποτρεπει απο το να συμμετασχω :rolleyes:

παντως θα μου αλλαζε διαθεση κ θα μ εκανε χαρουμενη μια εκδρομη... :)

(κ πολλα πργματα που θα μπορουσαμε να κανουμε δεν τα κανουμε κ καθομαστε κ κλαιγομαστε κ ειμαστε για μπουφλες, καλημερα μας :) )
    για ΠΟΛΛΕΣ μπούφλες....καλημέρα σου!

Senior Member
    τπτ.ειναι μερικες στιγμες που νοιωθω οτι ποτε ξανα δεν θα γινω πραγματικα ευτυχισμενη.αλλο να μαι χαρουμενη μερικες φορες κ αλλο ευτυχισμενη τελικα.

Senior Member
    Μα το να εισαι χαρουμενη μερικες στιγμες ειναι ευτυχια! Η ευτυχια ειναι στιγμες οχι μια μονιμη κατασταση!

Senior Member
    ναι αλλα αλλο να χαρείς για κατι κ αλλο να νοιώσεις ευτυχία για κάτι.εγω μπορεί να χαρω κ αν ακουσω καλα νεα για καποιον δε σημαινει οτι θα γινω ευτυχισμένη.

Senior Member
    οντως γρανιτακι...

Θα ήμουν ευτυχισμένη εαν αυτος με τον οποίο είμαι ερωτευμένη με προσέγγιζε και πηγαίναμε μαζι ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζι με 2 εισιτήρια για μια όπερα.. Χεχε ζητάω πολλά ε? :wink1:

GILDA ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΡΩΤΑ? ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΣ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ !!! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!! ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ!!!

Fotini έχεις δίκιο έτσι είναι! Θα τον πλησιάσω κάποια στιγμή όταν βρω την κατάλληλη ευκαιρία αν και ξέρω οτι δεν είμαι ο τύπος του..

Senior Member
    πήγα έκανα τα χαμάμ μου ,είδα κ λίγο χιόνια πέρασα τέλεια ,άλλαξα παραστάσεις,έφαγα τον άμπακο, έκανα σεξ δίπλα στο τζάκι πάνω στη φλοκάτη.κ γύρισα πίσω πάλι να σκέφτομαι το φαί.όχι πως κ εκεί δν το σκεφτόμουν.κ το σκεφτόμουν κ το γευόμουν δεόντως.κ με λίγες ενοχές γιατί έβαλα κ κανά κιλάκι. μα τι χρειάζομαι για να νιώσω ευτυχισμένη?ένα χέρι ξύλο?

Senior Member
    bouliana μου εκανες ολα αυτα και δεν ενιωσες ευτυχισμενη;;;; για το κιλακι χαλαλι αφου περασες καλα...

Senior Member
    μα ένιωσα ευτυχισμένη κ είμαι γενικά ευτυχισμένη,γιαυτό δν μπορώ να καταλάβω τι μου λείπει κ πάντα πεινάω κ συχνά βαριέμαι.

Senior Member
    θα με εκανε ευτυχισμενη ο TAZ να μου εφτιαχνε ολο το σπιτι μεχρι αυριο

Senior Member
    Εγώ κορίτσια είμαι ευτυχισμένη τώρα..

σχολάω και πάω γυμναστήριο .... θα χορέψω θα γυμναστώ και θα πάω σπίτι για την συνέχεια αλλά αυτήν την ώρα της γυμναστικής είμαι πανευτυχής...κάνω κάτι μόνο για μένα..

Senior Member
    Θα με έκανε τώρα ευτυχισμένη ένα καλό νέο.
    Μάλλον μια θετική απάντηση για δουλειά (είμαι σε φάση αναζήτησης).
    Αλλά θα με έκανε ευτυχισμένη και μια βόλτα στα μαγαζιά ή ένα στολισμένο δέντρο στο σπίτι μου (θα γίνει κι αυτό μάλλον το ΣΚ).

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast