ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 255
    τωρα θα ηθελα απλα να ηθελα να ειμαι καπου εξω για μια τεκιλιιτσα....βαρεθηκα 3 μερεσ μεσ το σπιτι.....!!!!!

Senior Member
    Originally posted by bubulitsa

τωρα θα ηθελα απλα να ηθελα να ειμαι καπου εξω για μια τεκιλιιτσα....
    :tumble:Mήπως φαντάζει λιγότερο δελεαστική η ιδέα
    και συνεπώς λιγότερο δυσάρεστο που είσαι μέσα άνευ τεκίλας;

Originally posted by Gilda
    Αυτό που θα ρωτήσω ισως είναι λίγο άσχετο ή πολύ άσχετο :P
    Πότε ερωτευτήκατε τελευταια φορά όπως στην εφηβεία σας? Με την ίδια ένταση εννοω
    GILDA PRIN SOU PW GIA AYTO 8ELW NA ANAFER8W LIGO STON PLATWNIKO SOU ERWTA KAI NA SOU PW OTI DEN YPARXOUN KATIGORIES AN8RWPWN POU MAS ARESOUN OPWS PROEIPES GIA AYTON POU 8ELEIS OTI DEN EISAI O TYPOS TOY!!!! EINAI NA MI SOU KANEI TO KLIK KAPOIOS !!!!! TWRA GIA TON ERWTA POU RWTAS 8A SOU PW OTI PERIMENW KATI KALITERO KAI OXI ENAN ERWTA EPIPOLAIO OPWS TOTE!!!

Senior Member
    πωωωωω!!
    να ημουν τωρα με το ρεμαλοπαρεακι μπροστα σε κανα τζακι, χυυυυυυυμα, με φορμες, να πινουμε κανα κρασακι, κανα τσιπουρακι κ να λεμε βλακειες!!
    τελεια :)

nadine m ...πιο δυσκολο ειναι να βγω εδω στη παλιο-αγγλια κ να πιω το ποτακι μου με τουσ φιλουσ που δεν εχω,,,παρα να σπασω την διαιτα για ξυδια....!!!! μου λειπει η κερκυραααααααααααα :(

Senior Member
    Καλημέρα!
    bubulitsa μου θα ήθελα να ήμουν κι εγώ στην Αγγλία και να πηγαίναμε σε παμπ για ξύδια! Επειδή όμως δε γίνεται, πάρε λίγο άρωμα από την αγαπημένη σου Κέρκυρα:
    http://www.youtube.com/watch?v=tAOmKN9pPJE

tidekpe, κάθε φορά που διαβάζω όσα γράφει κάποιος, φαντάζομαι και το χαρακτήρα του. Ο τρόπος που γράφουμε αποκαλύπτει πολλά για μας. Αν, λοιπόν, έπεσα μέσα, νομίζω ότι είσαι ένας ζεστός άνθρωπος και μια πολύ τρυφερή μαμά για τα παιδάκια σου. Τι λέω νομίζω? Είμαι σίγουρη, ιδίως μετά τα ντοκουμέντα της Ναταλίας! Δε χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείς. Τα παιδάκια σου είναι ήδη στην καλύτερη και ασφαλέστερη φωλιά που θα μπορούσαν να έχουν.

Senior Member
    με έκανε ευτυχισμένη χθες η ομαδάρα μου.ARIS DE SALONICA!!!!!

Originally posted by fotini88
    Πότε ερωτευτήκατε τελευταια φορά όπως στην εφηβεία σας? Με την ίδια ένταση εννοω
    GILDA PRIN SOU PW GIA AYTO 8ELW NA ANAFER8W LIGO STON PLATWNIKO SOU ERWTA KAI NA SOU PW OTI DEN YPARXOUN KATIGORIES AN8RWPWN POU MAS ARESOUN OPWS PROEIPES GIA AYTON POU 8ELEIS OTI DEN EISAI O TYPOS TOY!!!! EINAI NA MI SOU KANEI TO KLIK KAPOIOS !!!!! TWRA GIA TON ERWTA POU RWTAS 8A SOU PW OTI PERIMENW KATI KALITERO KAI OXI ENAN ERWTA EPIPOLAIO OPWS TOTE!!!
    Ναι όντως, οι εφηβικοί έρωτες είναι επιπόλαιοι.. Απλώς τότε ερωτευόμασταν έντονα χωρίς στην ουσία να γνωρίζουμε το λόγο που μας τραβάει κάποιος που δεν τον γνωρίζουμε σαν άνθρωπο.

Senior Member
    ναι,γιατι ερωτευομασταν τον ερωτα κ οχι τον ανθρωπο..

(αν κ τελικα δεν εχω καταληξει κατα ποσον το ατομο ειανι η αιτια κ οχι η αφορμη...)

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    Εγώ δεν ερωτεύτηκα στην εφηβια μου, αλλά τώρα είμαι ερωτευμένη πολύ, ως το κόκαλο. Πιστεύω τελικά αυτό μου δίνει κουράγιο(άλλο θέμα αυτό!)
    Αλλά αυτό που νιώθω είναι πως όλο αυτόν σκέφτομαι, και είμαι σίγουρη για τα συναισθήματα μου. Παλιά δεν ήμουν.
    Πολυ ομορφο συναισθημα να εισαι ερωτευμενη ως το κοκκαλο!!
    Να εισαι παντοτε ετσι Ciciliana!!;)

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Originally posted by Ciciliana
    Εγώ δεν ερωτεύτηκα στην εφηβια μου, αλλά τώρα είμαι ερωτευμένη πολύ, ως το κόκαλο. Πιστεύω τελικά αυτό μου δίνει κουράγιο(άλλο θέμα αυτό!)
    Αλλά αυτό που νιώθω είναι πως όλο αυτόν σκέφτομαι, και είμαι σίγουρη για τα συναισθήματα μου. Παλιά δεν ήμουν.
    Πολυ ομορφο συναισθημα να εισαι ερωτευμενη ως το κοκκαλο!!
    Να εισαι παντοτε ετσι Ciciliana!!;)
    εγω θα αλλαζα την ευχη...
    να εισαι ετσι οσο το αντεχεις...
    γιατι πραγματικα αυτο δεν αντεχεται για πολυ....

Senior Member
    Originally posted by smart
    ναι,γιατι ερωτευομασταν τον ερωτα κ οχι τον ανθρωπο..

(αν κ τελικα δεν εχω καταληξει κατα ποσον το ατομο ειανι η αιτια κ οχι η αφορμη...)
    εισαι θεα! τελος

Τελικά στον έρωτα πιο πολυ απογοητεύεται κανείς..

Ώπα σορρυ το τοπικ λέει τι θα σας έκανε ευτυχισμένες τώρα :P

Senior Member

Τελικά στον έρωτα πιο πολυ απογοητεύεται κανείς..
    Επειδή πρώτα γοητεύεται...

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast