ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ..????!!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 255
    Senior Member
    να εβρισκα παρεα να παω να παρω μποτες :(

Senior Member
    Θα με έκανε ευτυχισμένη η δεύτερη επίσκεψή μου στο διαιτολόγο να με βρει με κάποια αξιοπρεπή απώλεια και όχι με τα 300 γραμμάρια του προηγούμενου δεκαπενθήμερου, καθώς με φοβάμαι για υποτροπή...εκεί κάπου στο μήνα απογοητεύομαι και τα σκ%&*νω όλα...

Senior Member
    Originally posted by click
    http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sg

Senior Member
    Να είμαι στο πατρικό μου, μακρυά από δουλειά, ευθύνες και δυσάρεστα συναπαντήματα. Να είναι διακοπές, καλή ώρα Χριστούγεννα. Το σπίτι στολισμένο, ζεστό, χαρούμενο και στον αέρα να πλανώνται γαργαλιστικές μυρωδιές. Να σέρνομαι με παντοφλοπυζάμες. Να πίνουμε κρασί και να τρώμε μεζέδες οικογενειακώς και να γελάμε. Να ακούμε μουσική και να τραγουδάμε. Μετά, βαρειά από το φαγοπότι, να σέρνομαι πίσω στο κρεβάτι μου για έναν αναζωογονητικό ύπνο. Λίγο πριν με πάρει ο ύπνος να κάνω σχέδια για τη βραδυνή εξόρμηση. Να νιώθω ζεστασιά και θαλπωρή και να εισπράττω αγάπη.

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    αχαχαχαχαχααχαχαχαχααχ

οοοοοοοοοοο,τι ναναι ομως!!!!!!!!

αχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    αχαχαχαχαχααχαχαχαχααχ

οοοοοοοοοοο,τι ναναι ομως!!!!!!!!

αχαχαχαχααχαχαχαχαχα
    cowgirl boots

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Να είμαι στο πατρικό μου, μακρυά από δουλειά, ευθύνες και δυσάρεστα συναπαντήματα. Να είναι διακοπές, καλή ώρα Χριστούγεννα. Το σπίτι στολισμένο, ζεστό, χαρούμενο και στον αέρα να πλανώνται γαργαλιστικές μυρωδιές. Να σέρνομαι με παντοφλοπυζάμες. Να πίνουμε κρασί και να τρώμε μεζέδες οικογενειακώς και να γελάμε. Να ακούμε μουσική και να τραγουδάμε. Μετά, βαρειά από το φαγοπότι, να σέρνομαι πίσω στο κρεβάτι μου για έναν αναζωογονητικό ύπνο. Λίγο πριν με πάρει ο ύπνος να κάνω σχέδια για τη βραδυνή εξόρμηση. Να νιώθω ζεστασιά και θαλπωρή και να εισπράττω αγάπη.
    Αυτό το πατρικό και σε μένα λειτουργεί κάπως έτσι στο μυαλό μου..παλιμπαιδισμός, ανασφάλεια;;;Ποιος ξέρει...

Senior Member
    Το πατρικό μας είναι οι ρίζες μας, η ασφάλεια και η παιδικότητά μας. Η μητέρα μου λέει συχνά ότι θα έδινε τα πάντα να ζούσε η δική της μητέρα και να μπορούσαν να πιούν έναν καφέ μαζί. Ο ομφάλιος λώρος υπάρχει και λειτουργεί και κόβεται μόνο με το θάνατο.
    Όσο για τον παλιμπαιδισμό, ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας παλίμπαις και πολύ το γουστάρω!!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    μα ένιωσα ευτυχισμένη κ είμαι γενικά ευτυχισμένη,γιαυτό δν μπορώ να καταλάβω τι μου λείπει κ πάντα πεινάω κ συχνά βαριέμαι.
    μμμμ για να δουμε....
    μηπως να ασχοληθεις με κατι καινουριο θα σου αποσπουσε την προσοχη?εχεις βαρεθει τα ιδια και τα ιδια,δεν ειναι παραλογο...με τη μετακομιση που ελεγες τι εκανες?

Senior Member
    με εκδικήσε ε?όχι αλεξανδρίτα μου ακόμα δν σκοπεύω να την κάνω.λες αυτό πρέπει να αλλάξει?μα δν μένω κ καθόλου σπίτι πλέον .όλο στην γύρα είμαι.το σπίτι είναι το ξενοδοχείο μου,με καθαρά ρούχα κ φαγητό.τσκ τσκ τσκ

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το πατρικό μας είναι οι ρίζες μας, η ασφάλεια και η παιδικότητά μας. Η μητέρα μου λέει συχνά ότι θα έδινε τα πάντα να ζούσε η δική της μητέρα και να μπορούσαν να πιούν έναν καφέ μαζί. Ο ομφάλιος λώρος υπάρχει και λειτουργεί και κόβεται μόνο με το θάνατο.
    Όσο για τον παλιμπαιδισμό, ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας παλίμπαις και πολύ το γουστάρω!!
    Ξέρεις, πανέμορφη ʼβα, τι έχω παρατηρήσει σε μένα;;; Νοσταλγώ πολύ κάτι Κυριακάτικα βράδυα στο παιδικό μου κρεβατάκι, με τα μαλλιά μισοβρεγμένα από το μπάνιο να ακούω στο ραδιόφωνο το θέατρο ...αλλά έχω παρατηρήσει ότι ΄αυτό γίνεται συχνά όταν ζω σε ανασφαλές περιβάλλον ή συνθήκες...μπορεί να είναι και τυχαίο..όπως και να'χει, πολύ συχνά ευχαριστώ μέσα μου αυτούς τους γονείς που φτωχικά αλλά αξιοπρεπώς μου πρόσφεραν αυτή τη φωλιά! Κι αναρωτιέμαι:θα τα καταφέρω κι εγώ άραγε τόσο καλά με τα δικά μου παιδιά;;

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Κι αναρωτιέμαι:θα τα καταφέρω κι εγώ άραγε τόσο καλά με τα δικά μου παιδιά;;
    Έχω την αίσθηση(μη σου πω βεβαιότητα)πως το έχεις ήδη καταφέρει,Ποπαϋολιβομάνα!

Senior Member
    χαχαχαχα! να είχα και τέτοια μεσούλα, νατάλι μου...

Αυτό που θα ρωτήσω ισως είναι λίγο άσχετο ή πολύ άσχετο :P
    Πότε ερωτευτήκατε τελευταια φορά όπως στην εφηβεία σας? Με την ίδια ένταση εννοω

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

χαχαχαχα! να είχα και τέτοια μεσούλα, νατάλι μου...
    Προς αποκατάσταση της αλήθειας επανορθώνω,
    αλλά μόνο προσωρινά!Κανόνισε την πορεία σου!

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast