Το κοκκινο τετραδιο - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 41 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 601
    Senior Member
    τρώω γιατί βαριέμαι κατά 99 % των περιπτώσεων.απλά το να εντοπίζω το πρόβλημα δν μου δίνει κ την λύση.
    μου είναι πολύ δύσκολο όταν βαριέμαι να το σταματήσω αυτό το πράμα,να προσπαθήσω να κάνω υπομονή ή να προσπαθήσω έστω να αντισταθώ,γιατί απλά βαριέμαι κ αυτά να κάνω. δηλαδή βαριέμαι να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να μην φάω.
    κ το χειρότερο απόλα είναι οτι βαριέμαι πολύ εύκολα.σχεδόν βαριέμαι κ την ώρα που κάνω κάτι που μαρέσει πριν τελειώσω να το κάνω

Senior Member
    εγώ τώρα έχω μια πείνα απίστευτη..
    περιμένω και την κωλοαδιαθεσία και είμαι τούμπανο μόλις έφαγα ενα μπαρ και ελπίζω να σταματήσω

μετά θα τρέχω οπότε και εκεί ελπίζω να την γλυτώσω!!

Senior Member
    Να τα παρουμε ενα ενα... Τρωμε ΚΑΙ γτ πειναμε...Η πεινα αυτη συμβαινει για 1 κυριο λογο..Γτ τα θρεπτικα συστατικα στο αιμα μας ειναι χαμηλα..Θελουμε δλδ να αναπληρωσουμε τη θρεψη. Ας το πιασουμε απο εδω..Ενας ανθρωπος που εχει κανει πολλεεεεεεεεεεεεες διαιτες εχει μαθει να παρακαμπτει ολο το μηχανισμο ελεγχου κορεσμου-πεινας..Φτανει δλδ στο σημειο να μην μπορει να αναγνωρισει καν την πεινα του..Αισθανεται οτι δεν πειναει ποτε ή οτι οταν τρωει ειναι για αλλους συναισθηματικους λογους..Ενα καλο λοιπον ειναι να σκεφτουμε κατα ποσο πραγματικα αναγνωριζουμε την πεινα μας..Ποια συμπτωματα μεταφραζουμε σαν πεινα.. Παμε τωρα στο φαγητο..ερχεται η ωρα να φαμε γτ πεινασαμε (ή νομιζουμε οτι πεινασαμε).. Για να φτασουμε σε κορεσμο θελουμε και ογκο απο την τροφη (συνθετοι υδατανθρακες και φυτικες ινες) και ενεργεια.. Οι ποσοτητες κανονικα αυτορυθμιζονται απο το σωμα μας που μας λεει ποτε χορτασε ή ποτε οχι..Τωρα το προβλημα ειναι οτι εμεις δε μπορουμε καν να ακουμε την πεινα μας...Απο εκει ξεκιναει ολο..Προσπαθηστε να την εντοπισετε στο στομαχι της και να της δωσετε ενα βαθμο απο το 0 (δεν πειναω καθολου) μεχρι το 5(πειναω και ο προισταμενος αρχιζει να φαινεται νοστιμοτατος).. Αν πειναμε 4 ε δεν μπορουμε να τρωμε για 1..(σασα το πιανεις που το παω??)
    Βουλιανα μου ειλικρινα σορυ αλλα δεν εχω διαβασει την ιστορια σου.. Προσπαθησε να θυμηθεις την τελευταια φορα που χειριστηκες την ανια σου χωρις την τροφη..τι διαφορετικο ειχε τοτε.. Οσο για τη βαρεμαρα που λες, αυτο ή παραπλησιο ειναι και συμπτωμα της καταθλιψης..Υπαρχει αυτο το ενδεχομενο?

Senior Member
    Spaceride, έννοια σου και την πείνα ξέρω να την αναγνωρίζω. Όταν πεινάω γουργουρίζει το στομάχι μου και με ειδοποιεί ότι το άφησα νηστικό πολλές ώρες. Μιλώ για ατόφια λαιμαργία, ακριβώς όπως το ακούς. Το έχεις βιώσει ποτέ? Εκείνο το συναίσθημα όπου κουβαλάς το πιάτο σου και τραγουδάς από χαρά που θα φας, ντρέπομαι και που το γράφω αυτό, αλλά τέλος πάντων, όταν αισθάνεσαι ότι θα φας την πρώτη μπουκιά την ώρα που το κουβαλάς το πιάτο, πριν το ακουμπήσεις οπουδήποτε. Όταν δε μπορείς να συγκρατηθείς ούτε δευτερόλεπτο από τη λαχτάρα σου για φαγητό και κάνεις λες και είναι το τελευταίο σου γεύμα. Όταν καταπίνεις ή επιχειρείς να καταπιείς μεγάλες μπουκιές και τρως σαν το βόα. Αυτό δε νομίζω ότι το πυροδοτεί κάτι, μάλλον μένω νηστική πολλές ώρες και φτάνω στο αμήν με τις φαντασιώσεις για το γεύμα που θα ακολουθήσει. Θέλω να σταματήσω να αγαπώ τόσο πολύ το φαγητό, να το ονειρεύομαι, να το σκέφτομαι. Θέλω κάποτε να φτάσω σε ένα σημείο να μη με απασχολεί το φαγητό. Να μου υπενθυμίζει να φάω το στομάχι μου, που θα γουργουρίζει, αλλά και να μη φάω να μην ταράζομαι. Επίσης, να μην με ενδιαφέρει το τι θα φάω, να βολεύομαι με ότι υπάρχει. Όπως κάνουν οι περισσότεροι από αυτούς που είναι αδύνατοι.

Senior Member
    Αβα μου οταν μενεις πολλες ωρες νηστικη πεινας..Αυτο δεν ειναι πεινα? Γτ εμενα αυτο που περιγραφεις μου ακουγεται σαν πεινα αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο

Senior Member
    Λες να λαλάω καθημερινά από την πείνα? :dork:
    Λες το στομάχι μου να αισθάνεται κάπως έτσι με εμένα την κακούργα που το ξεχνάω? :grind:
    Για να δω τι μπορώ να κάνω, μπας και σταματήσουν τα παρατράγουδα..

Senior Member
    Εχω συναντησει πολλους ανθρωπους που ξυπνανε το πρωι πινουν καφε πανε στη δουλεια και το πρωτο τους γευμα ειναι στις 5-6 που γυριζουν σπιτι..Κι αυτοι καθημερινα το κανουν.. Εγω απλα σε ρωτησα επειδη γραφεις "Αυτό δε νομίζω ότι το πυροδοτεί κάτι, μάλλον μένω νηστική πολλές ώρες και φτάνω στο αμήν με τις φαντασιώσεις για το γεύμα που θα ακολουθήσει.".. Μπορει να ισχυει και στη δικη σου περιπτωση την οποια δυστυχως επισης δε γνωριζω..:blush:

Senior Member
    Γιατρέ μου, σου' χω και άλλο σύμπτωμα. Τι λες να σημαίνει η κάτωθι συμπεριφορά, που συνέβη μόλις τώρα:
    Μαγειρεύω αυτή τη στιγμή για αύριο. Σημειωτέον, δεν πεινάω. Βρήκα ένα κομμάτι καρότο στον πάγκο της κουζίνας, που παράπεσε και δεν μπήκε στην κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα. Το πήρα στο χέρι μου να το πετάξω στα σκουπίδια. Αμ δε! Δεν πρόλαβα, το έφαγα!

Senior Member
    Αυτή είναι η περίπτωσή μου. Δυστυχώς πρωινό δε μπορώ να φάω, όσο και αν έχω προσπαθήσει. Αναγουλιάζω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, τοστ, χυμό, γάλα, φρυγανιές, κράκερς, μέλι, ομελέτα, τίποτε. Μου είναι αδύνατο να φάω πρωινό, μόνο καφέδες πίνω και όταν έρχεται η ώρα να φάω, έχω ήδη λυσσάξει από την πείνα! Αυτό είναι!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Αυτή είναι η περίπτωσή μου. Δυστυχώς πρωινό δε μπορώ να φάω, όσο και αν έχω προσπαθήσει. Αναγουλιάζω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, τοστ, χυμό, γάλα, φρυγανιές, κράκερς, μέλι, ομελέτα, τίποτε. Μου είναι αδύνατο να φάω πρωινό, μόνο καφέδες πίνω και όταν έρχεται η ώρα να φάω, έχω ήδη λυσσάξει από την πείνα! Αυτό είναι!
    Εγω ειμαι ο γιατρος? χαχαχαχαχαχαχαχα
    Αβα μου οταν το φαγητο της ημερας σου ειναι μαζεμενο το βραδυ ειναι λογικο να μην πεινας το πρωι.. ειναι προβλημα δομης κι οχι τροφης αυτο που μου λες (μερικοι το ονομαζουν και πρωινη ανορεξια)

Senior Member
    Καλά, γιατρέ μου, αυτό δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ στη ζωή μου! Εγώ ανορεξική? (έστω και κατά τις πρωινές ώρες).. Αυτό ήταν το ανέκδοτο της ημέρας!!!
    Όχι τίποτε άλλο, λέω να χρησιμοποιήσω αυτή την πολύτιμη πληροφορία στην οικογένειά μου. Εγώ λαίμαργη? Α, πα πα πα! Ποτέ! Πρωινά ανορεξική είμαι!!

Senior Member
    Οταν δεν εχουμε ορεξη πως λεγεται? Ανορεξια...
    Δε σας πιανω πουθενα!!!

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Δε σας πιανω πουθενα!!!
    WELCOME :yes:

Senior Member
    Εννοείτε κάτι, αγόρια?
    Διακρίνω ένα υφάκι του τύπου,:dork: αχ αυτές οι μουρλές θα μας αποτελειώσουν? Όχι, για να ξέρω δηλαδή.. :dork:

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Originally posted by spaceride
    Δε σας πιανω πουθενα!!!
    WELCOME :yes:
    αχαχαχχαχαχχααχχαχαααχαχα χαχαχ

Page 10 of 41 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast