Το κοκκινο τετραδιο - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 41 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 601
    Senior Member
    Δεν εννοουσα για την πραγματικη πεινα..ελεγα για το οταν αισθανεσαι οτι βαριεσαι

Senior Member
    ναι δεν ξέρω τι θα έκανα.θα γκρίνιαζα

Senior Member
    σε ποιον θα γκρινιαζες και γτ δεν γκρινιαζεις και τωρα?

Senior Member
    θα βρω κάπου να γκρινιάξω.δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει το να γκρινιάζω.λεσ να μου χρειάζεται κ άλλο να γκρινιάξω?

Senior Member
    πάντως έτσι που γκρίνιαξα λίγο σε εσάς,μετά βρήκα το κουράγιο να γκρινιάξω λίγο κ στο αφεντικό μου κ να του πω οτι θέλω να με δώσει κάποια στιγμή ένα πενταήμερο να πάω κάπου,αυτός μου πε να πάρω τα απαυτά του κ μετά πείσμωσα κ κανόνισα να πάω σε κοντινό προορισμό το σκ για σπα κ 25 μαρτίου να κανονίσω κάτι για μακρινό προορισμό.κ όλη αυτή η σκέψη με κράτησε από τη σκέψη του φαγητού για κανα 2ωρο.για φαντάσου

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    πάντως έτσι που γκρίνιαξα λίγο σε εσάς,μετά βρήκα το κουράγιο να γκρινιάξω λίγο κ στο αφεντικό μου κ να του πω οτι θέλω να με δώσει κάποια στιγμή ένα πενταήμερο να πάω κάπου,αυτός μου πε να πάρω τα απαυτά του κ μετά πείσμωσα κ κανόνισα να πάω σε κοντινό προορισμό το σκ για σπα κ 25 μαρτίου να κανονίσω κάτι για μακρινό προορισμό.κ όλη αυτή η σκέψη με κράτησε από τη σκέψη του φαγητού για κανα 2ωρο.για φαντάσου
    Θ Ε Α !!!!!!!

Senior Member
    Μια γκρινια στο αφεντικο πηρε το μυαλο σου απο την τροφη για λιγες ωρες..Μηπως τελικα δεν εισαι οσο γκρινιαρα νομιζεις?

Senior Member
    Καλημέρα σας.... Ψες δεν μπόρεσα να φάω τίποτα.... δεν μπόρεσα να πιώ τίποτα.... Δεν μπόρεσα να κιμηθώ.... πέρασα όλο το βράδυ να σκεφτομαι.... γιατί να μου συνβαίνει όλο αυτό σε σχέση με την επέμβαση που τόσο θέλω να κάνω? Γιατί να φτάνω μέχρι το πυγάδι και να μην μπορώ να πιώ νερό? Αν ο θεος δεν θέλει να την κάνω, ας μου στείλει μια φωνή να μου το πει... και τότε θα σταματίσω να προσπαθώ.... όμως δεν μου το λέει.....Και τίποτα δεν με βοηθάει..... Προσπαθώ να μην το δείχνω αλλά μέσα μου κλέω συνεχώς......

Senior Member
    Μηπως βρε Πωλινα να το εβγαζες και εξω σου..Ειναι πιο υγιες κατα τη γνωμη το μεσα μας να ταιριαζει με το εξω

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Μηπως βρε Πωλινα να το εβγαζες και εξω σου..Ειναι πιο υγιες κατα τη γνωμη το μεσα μας να ταιριαζει με το εξω
    Και τι θα κερδιζα? θα άκουγα μόνο "ε και σιγά τι έγινε μορέ", "ε καλα δεν έγινε και τίποτα", "τοσο καιρό είσαι έτσι τώρα ρε πείραξε?", "σιγα πως κάνεις έτσι, δεν πεθανες κιόλας".... και άλλα τέτια πολλά... και αυτά θα με έκαναν ακόμα πιο ράκο...

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by spaceride
    Και τι θα κερδιζα? θα άκουγα μόνο "ε και σιγά τι έγινε μορέ", "ε καλα δεν έγινε και τίποτα", "τοσο καιρό είσαι έτσι τώρα ρε πείραξε?", "σιγα πως κάνεις έτσι, δεν πεθανες κιόλας".... και άλλα τέτια πολλά... και αυτά θα με έκαναν ακόμα πιο ράκο...
    γιατι δε δοκιμαζεις να λες απλα ποσο σε στεναχωρει ολο αυτο και να μην το παρουσιαζεις λες κ εφτασε η συντελεια του κοσμου?
    γιατι ετσι το βλεπεις κ το παρουσιαζεις κ μπροστα σ αυτο κ εγω λιγο αγανακτω μαζι σου.
    φιλικα

Senior Member
    Καλυτερα να μην το λέω καθόλου τότε. έτσι το νιώθω έτσι το λέω.... παρά να υποκρίνομαι και να κρίβω το μισό από αυτό που νιώθω, καλύτερα να το κρίβω όλο.....

Senior Member
    γιατι ρε πωλινα, ειναι η συντελεια του κοσμου?

Senior Member
    Originally posted by smart
    γιατι ρε πωλινα, ειναι η συντελεια του κοσμου?
    Για μένα ναι... δεν έχω άλλη ευκαιρία.... εκτος αν βρεθεί κανένας καλοθελητής γιατρός και κάνει κάτι δωρεάν, πράγμα που στις μέρες μας δεν γίνετε....

Senior Member
    Πως το γυρισες παλι στην επεμβαση σου??? Τοση ωρα λες για το αν ταιριαζει το συναισθημα σου με αυτο που εκφραζεις...Δεν εχει σχεση με την επεμβαση σου Πωλινα μου...

Page 12 of 41 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast