Το κοκκινο τετραδιο - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 41 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 601
    Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Originally posted by spaceride
    Οι αλλες στο μηχανογραφικο ειναι βιτρινα...για μπουγιο... (να λεμε κανενα αστειο να ελαφρυνουμε λιγακι το κλιμα)..Αλεξανδριτα μου ειτε γιατρεσσα εισαι, ειτε δικηγορεσσα, ειτε ηλεκτρολογος μηχανικος (τρελη φαντασιωση με φορμα εργασιας) αφου το εκανες τοτε μπορεις και τωρα..Αν πιστευεις οτι θα εισαι ΕΣΥ καλυτερα σε καποια αλλη σχολη σηκω και φυγε, ή ξαναδωσε, ή κανε τελος παντων το ονειρο σου...ΕΣΥ πως θα ηθελες να ειναι ο εαυτος σου σε 5 χρονια?
    space μου ειμαι ηδη 27 και τελειωνω και το μεταπτυχιακο μου τωρα... ο,τι εγινε εγινε!!
    δεν φοραμε φορμες εργασιας!!!καλα θα ηταν,δε θα ειχα και το αγχος τι να φορεσω καθε μερα στο γραφειο
    Σου ευχομαι πολυ γρηγορα να αισθανθεις λιγη δυναμη οτι μπορεις να αλλαξεις τις επιλογες που δε σε αντιπροσωπευουν πια ή να γινεις ευελικτη μεσα σε αυτες..Ειλικρινα απο βαθους ψυχης

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    εγώ ξέρω πάλι ένα σωρό μλκες που σπουδάζουν κ σπουδάζουν κ στο τέλος δν κάνουν κ τίποτα κ δν είναι κ ικανοί κ για τίποτα.απλά παίρνουν παράταση από την δουλειά.κ όσους ξέρω να πηδάν από τον ένα τομέα στον άλλον πάλι δν τα καταφέρουν κ πολύ καλά.εγώ ξέρω οτι τώρα έτσι όπως είναι τα πράματα λες ένα σκάσε κ κολύμπα κ προσπαθείς να κάνεις κάτι για να σαρέσει αυτό που δν αρέσει.αλλά αυτό σημαίνει κ δουλειά αλλιώς δν θα την λέγανε δουλειά αλλά "τι θάυμα που περνάμε εδώ πέρα"
    Αυτο ακριβως λεω κι εγω Βουλιανα οταν προκυπτει θεμα ενηλικιωσης..Απλα αυτο που περιγραφεις κινειται σε 2 ακρα του ιδιου συνεχους (παραδινομαι σε μια ασχημη κατασταση-σπουδαζω για 100 χρονια) ενω εγω λεω οτι μπορει να βρεθει και καπου στη μεση..Οι σπουδες ειναι μονο ενα παραδειγμα..Μη μενουμε σε αυτο

Senior Member
    Originally posted by smart
    δεν το εθεσα σωστα αλλα δεν εβρισκα τη σωστη λεξη ή εκφραση.
    εννοω το να αισθανεσαι οτι "ανηκεις " καπου , οτι καπου εινα το σπιτι σου, η δουλεια σου γενικα .."σου"..
    Ισως εχει να κανει με το πως οριζεις το ΣΟΥ...(ο κυριος μετα σου)
    Σταθεροτητα vs στασιμοτητας

Senior Member
    εγω θελω μια μη στασιμη σταθεροτητα.... μπορω?
    uzzled:

(να νιωθω ασφαλεια αλλα να μη βαλτωνω-δεν κανω λογοπαιγνιο)

Senior Member
    ναι να αισθανθεί λίγη δύναμη για να δώσει μια κλωτσιά στο ότι ξεσκίστηκε για να περάσει σε αυτή τη συγκεκριμένη σχολή,(που θέλει 20 παρά για να περάσεις) ,που ξεσκίστηκε για να την τελειώσει ,που ξεσκίστηκε για να κάνει κ μεταπτυχιακό κ να βρει κ μια δουλειά.δν θέλει δύναμη κάτι άλλο θέλει,.εγώ είμαι της άποψης οτι πρέπει απλά να ΄δεις την δουλειά σου με άλλο μάτι κ να ψάχνεις ταυτόχρονα κ να αλλάξεις κ χώρο εργασίας.

Senior Member

Σου ευχομαι πολυ γρηγορα να αισθανθεις λιγη δυναμη οτι μπορεις να αλλαξεις τις επιλογες που δε σε αντιπροσωπευουν πια ή να γινεις ευελικτη μεσα σε αυτες..Ειλικρινα απο βαθους ψυχης

Senior Member
    κ να κάνεις κ κάτι για να σου αρέσει τεσπα κ όχι να τα πετάξεις όλα.

Senior Member
    σόρρυ αυτό δν το είδα.με το μπαρδόν.

Senior Member
    Δεν πειραζει...δεν εγινε τπτ..απλα εχω την εντυπωση οτι δημιουργειται μια ενταση χωρις λογο
    Εξαλλου στην Αλεξανδριτα απευθυνομουν κι εχω βρεθει να μιλαω για εκεινη μαζι σου..Ο πρωτος λογος ειναι δικος της..Εμεις μπορουμε να λεμε οτι θελουμε και να διαφωνουμε επισης οσο θελουμε

Senior Member
    Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι εγώ προσωπικά είμαι 3 μήνες άνεργη και ψυχολογικά εχω πιάσει πάτο.Όχι επειδή δν μου αρέσει να αράζω, αλλά επειδή το να νιώθεις μη δημιουργικός είναι πολυ πολυ πολύ χειρότερο απτο να κάνεις κάτι το οποίο βαριέσαι..Η ερώτηση:Οι δουλειές που κάνετε είναι σχετικές με το αντικείμενο που σπουδάσατε ή ξεκινήσατε κάτι απλά για βιοποριστικούς λόγους κ μετά παραμείνατε εκεί??

Senior Member
    Εγω Ροζ κανω αυτο που σπουδασα

Senior Member
    ναι κεγώ μέσω της κουβέντας για την αλεξανδρίτα μιλούσα για μένα ,αλλά πια ένταση κουβέντα κάνουμε,κ άλλωστε στο κόκκινο τετράδιο γράφουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε για να μη φάμε κ εγώ έχω όρεξη για γκρίνια.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ναι κεγώ μέσω της κουβέντας για την αλεξανδρίτα μιλούσα για μένα ,αλλά πια ένταση κουβέντα κάνουμε,κ άλλωστε στο κόκκινο τετράδιο γράφουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε για να μη φάμε κ εγώ έχω όρεξη για γκρίνια.
    χαχαχα καλα κανεις
    δωσεεεε

Senior Member
    ευχαριστώ.μου χρειάζεται

Senior Member
    Εγω Ροζ κανω αυτο που σπουδασα
    τυχερος!και αν ήταν κ η πρώτη σου δουλειά ακόμη καλύτερα!

Page 18 of 41 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast