Το κοκκινο τετραδιο - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 41 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 601
    Senior Member
    Originally posted by bouliana
    spacerider διαφωνώ αν με ρωτάς πιστεύω οτι πρέπει να χουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μας για να αντιμετωπίσουμε αυτό που έχουμε.. κ αφού μπορούμε να το πούμε όπως θέλουμε γιατί τότε όλα τα κορίτσια με χαμηλή μάζα σώματος ποτέ δν λεν οτι είναι ανορεξικές (πλην ελαχίστων εξαιρέσων) κ όλες χτυπιούντε για την βουλιμία?
    αλλά δν επιμένω άλλο γιατί γίνομαι ενοχλητική κ δν θέλω να με περάσετε για καβγατζού
    παρα πολυ ωραια τα λες, καβγατζου!!! :P

σοβαρα, πολυ to the point τοποθετηση.

Senior Member
    spacerider διαφωνώ αν με ρωτάς πιστεύω οτι πρέπει να χουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μας για να αντιμετωπίσουμε αυτό που έχουμε.. κ αφού μπορούμε να το πούμε όπως θέλουμε γιατί τότε όλα τα κορίτσια με χαμηλή μάζα σώματος ποτέ δν λεν οτι είναι ανορεξικές (πλην ελαχίστων εξαιρέσων) κ όλες χτυπιούντε για την βουλιμία?
    αλλά δν επιμένω άλλο γιατί γίνομαι ενοχλητική κ δν θέλω να με περάσετε για καβγατζού
    Δε διαφωνουμε καθολου Βουλιανα και οσο για το καβγατζου κανω πλακα...Εννοειται πως δεν το εννοω..Ισως τα φτωχα ελληνικα μου δε με βοηθανε στη διατυπωση..Εννοειται οτι το επιπεδο συνειδητοτητας ειναι πολυ σημαντικο..Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ολοι εχουμε μια κοινη βαση..αυτη που προανεφερα..Δεν ειναι η ιδια αντιμετωπιση της βουλιμιας με εκεινη της ανορεξιας.. Αλλα φανταζομαι οτι σημαντικο ειναι να αναγνωριζουμε το θεμα που εχουμε οποιο ονομα κι αν εχει αυτο.. Η θεραπεια-μετακινηση-κτλ ειναι προσωπικο θεμα..Οπως γραφτηκε παραπανω "δεν βλεπω να το παραδεχομαι συντομα εξω".. Μπορει αντιστοιχα εδω για καποιους ανθρωπους να ειναι ακομα δυσκολο να δουν πραγματικα κομματια τους..

Senior Member
    κεγώ ρε κορίτσια προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεστε.ενώ κάνει μπαμ οτι το πρόβλημα είναι η ανορεξία,ποτέ δν το δέχεστε κ από την άλλη μισείτε την βουλιμία ενώ θα ευχόσασταν να είστε ανορεξικές αντί για βουλιμικές.δν ξέρω τώρα ειδικός δν είμαι αλλά είναι ξεκάθαρα τα πράματα.όταν είσαι ανορεξικός είναι πολύ δύσκολο να μην καταλήξεις κ στην βουλιμία μετά από τόση στέρηση αλλά η πηγή του κακού είναι άλλη.
    συγγνώμη αν γίνομαι σπαστικό
    όχι δν γίνεσαι σπαστικό πολύ καλά τα λες.Εννοείται οτι κανένας στην αρχή δν είναι έτοιμος να παραδεχτεί κ να αποδεχτεί την όποια διαταραχή του ΑΛΛΑ αν δν γίνει αυτό το βήμα κατα την ταπεινή μου άποψη δν θα υπάρξει και ίαση.Εγώ προσωπικά άρχισα να ψιλοσυνέρχομαι απο τη στιγμή που παραδέχτηκα οτι πάσχω απο ανορεξία.Με λίγα λόγια αρνιόμουν να πάρω έστω κ ένα γραμμάριο, ενω έβλεπα και βιώνα τα αντίκτυπα απο αυτό.Τώρα η βουλιμία , εννοείται οτι ακολουθεί , απο τη στιγμή που στερέισαι και ενοχοποιείς το φαγητό.Η καθαρή βουλιμία πάλι αποτι έχω καταλάβει δν συνεπάγεται απαραίτητα κ οτι θα σε φτάσει στην ανορεξία.Στην τελική πάντως τα όρια είναι δυσδιάκριτα σε αυτές τις παθήσεις και αν "μπεις στον χορο" πολυ εύκολα περνάς απο τη μια στην άλλη.

Senior Member
    ποτε δεν εγινες σπαστικη bouliana μου!!!!!
    ο ψυχιατρος μου ειπε οτι εχω πολυ λιγο δμσ.
    το οτι δε θελω να παχυνω για κανενα λογο το παραδεχομαι.αυτο ομως δε με κανει ανορεκτικη.

Senior Member
    δν σε μιλάω σήμερα space.κάνω καβγά βουβαμάρας που είναι κ ο χειρότερος.χιχιχιχ!πλάκα πλάκα.μάλλον τα δικά μου ελληνικως είναι φτωχά γιατί πάντα βγάζω μια γενική περίληψη των απόψεων σου κ όλο σε παρεξηγώ.να μου κάνεις αυτό με το highlihter quote που είναι πολύ διαφωτιστικό.
    συμφωνώ ροζ μαζί σου αλλά ακόμα ΄΄εχω την υπόνοια οτι για κάποιο διάστημα είναι ταυτόχρονα κ τα δύο ακόμη.δηλαδή όσο τα κιλά τουλ.είναι πολύ λίγα.κ μάλλον η ανορεξία είναι αυτο που δυσκολεύει να ξεφυγεις από την βουλιμία.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    ποτε δεν εγινες σπαστικη bouliana μου!!!!!
    ο ψυχιατρος μου ειπε οτι εχω πολυ λιγο δμσ.
    το οτι δε θελω να παχυνω για κανενα λογο το παραδεχομαι.αυτο ομως δε με κανει ανορεκτικη.
    απλά σκέψου το λίγο.μπορεί ναχω κ άδικο.

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Δε διαφωνουμε καθολου Βουλιανα και οσο για το καβγατζου κανω πλακα...Εννοειται πως δεν το εννοω..Ισως τα φτωχα ελληνικα μου δε με βοηθανε στη διατυπωση..Εννοειται οτι το επιπεδο συνειδητοτητας ειναι πολυ σημαντικο..Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ολοι εχουμε μια κοινη βαση..αυτη που προανεφερα..Δεν ειναι η ιδια αντιμετωπιση της βουλιμιας με εκεινη της ανορεξιας.. Αλλα φανταζομαι οτι σημαντικο ειναι να αναγνωριζουμε το θεμα που εχουμε οποιο ονομα κι αν εχει αυτο.. Η θεραπεια-μετακινηση-κτλ ειναι προσωπικο θεμα..Οπως γραφτηκε παραπανω "δεν βλεπω να το παραδεχομαι συντομα εξω".. Μπορει αντιστοιχα εδω για καποιους ανθρωπους να ειναι ακομα δυσκολο να δουν πραγματικα κομματια τους..
    επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό που έγραψα εγώ, το δύσκολο για εμένα είναι να μιλήσω ειλικρινά στον εαυτό μου(για οτιδήποτε με φοβίζει-ποναει), το δύσκολο είναι να ελέγξω τον εαυτό μου, να νικλήσω τον εαυτό μου και να αποδεχτώ τον εαυτό μου ΟΠΩΣ είναι.Αυτό θεωρώ οτι θέλει πραγματική δύναμη και δν αναφέρομαι μονο στις διατροφικές διαταραχές αλλά γενικά.Το παραέξω είναι βιτρινα αν ο καθενας μας δν θέλει παραγματικα να βοηθησει τον εαυτό του και το διατυμπανιζεις κατι το οποιο δν το εχεις αποδεχτει απολυτα δν νομιζω οτι προσφερει κατι.Είναι κθεμα χαρακτηρα βεβαια μην ξεχνιομαστε, ξερω ανθρωπους που εκθετουν τον εαυτο τους σε οποιον βρεθει στον δρομο τους..οκ αυτοι ετσι αισθάνονται καλυτερα, δν νομιζω οτι ειναι πανακεια ομως.

Senior Member
    δν σε μιλάω σήμερα space.κάνω καβγά βουβαμάρας που είναι κ ο χειρότερος.χιχιχιχ!πλάκα πλάκα.μάλλον τα δικά μου ελληνικως είναι φτωχά γιατί πάντα βγάζω μια γενική περίληψη των απόψεων σου κ όλο σε παρεξηγώ.να μου κάνεις αυτό με το highlihter quote που είναι πολύ διαφωτιστικό.
    συμφωνώ ροζ μαζί σου αλλά ακόμα ΄΄εχω την υπόνοια οτι για κάποιο διάστημα είναι ταυτόχρονα κ τα δύο ακόμη.δηλαδή όσο τα κιλά τουλ.είναι πολύ λίγα.κ μάλλον η ανορεξία είναι αυτο που δυσκολεύει να ξεφυγεις από την βουλιμία.

αυτό ...θα στο απαντησω αν ποτε ξεφυγω εντελώς απο όλα!!!Πάντως βουλιμικα επεισόδια έχω απο πολυυυ παλιοτερα πριν ακομα γνωρισω εστω και θεωρητικα τι εστι ανορεξια.Μη περιοριστικου τυπου αλλά και παλι βουλιμικα.Τώρα βεβαια που ταχω ολα , εχουν ψιλομπερδευτει οι καταστασεις!:wink2:

Senior Member
    Ροζ μου το θεμα δεν ειναι να το πεις σε ολο τον κοσμο... Αυτο θα ηταν ελλειψη οριων..Αυτο που λες λεω κι εγω..οτι ειναι δυσκολο να το πουμε στον εαυτο μας..Αυτο που ειπες το χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα..δεν εχει να κανει με κατι προσωπικο... Αλλα ολες αυτες οι λεξεις που λες ειναι πολυ δυνατες.. "το δύσκολο είναι να ελέγξω τον εαυτό μου, να νικλήσω τον εαυτό μου και να αποδεχτώ τον εαυτό μου ΟΠΩΣ είναι"..δε νομιζω οτι ταιριαζουν πολυ μεταξυ τους...ή τουλαχιστον δεν το καταλαβαινω εγω..θελω να πω πως ειναι αντικρουομενο να αποδεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι με το να τον νικησεις

Senior Member
    απλά δν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πιο εύκολο να παραδεχτείς την βουλιμία από την ανορεξία.

Senior Member
    Εγω νομιζω οτι ειναι εξισου δυσκολο..Εχει να κανει καθαρα με το καλυπτει για τον καθενα μας

Senior Member
    απλά δν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πιο εύκολο να παραδεχτείς την βουλιμία από την ανορεξία.
    μα η βαση της ανορεξιας ειναι το να μην παραδεχεσαι την αληθεια.

Senior Member
    τη βουλιμια την παραδεχομαστε πιο ευκολα γιατι μας παχαινει,μας απομακρυνει απο το στοχο μας,μας κανει κακο.ενω η ανορεξια μας βοηθαει στην επιτευξη του στοχου,στη διατηρηση του αδυνατου σωματος δλδ...
    τη βουλιμια δε τη θελουμε,ειναι εχθρος.η ανορεξια ειναι φιλη.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    τη βουλιμια την παραδεχομαστε πιο ευκολα γιατι μας παχαινει,μας απομακρυνει απο το στοχο μας,μας κανει κακο.ενω η ανορεξια μας βοηθαει στην επιτευξη του στοχου,στη διατηρηση του αδυνατου σωματος δλδ...
    τη βουλιμια δε τη θελουμε,ειναι εχθρος.η ανορεξια ειναι φιλη.
    η ανορεξια δεν οδηγει σε κατεστραμμενο σωμα?

Senior Member
    τώρα μου λες αλήθεια.σκατούλα

Page 20 of 41 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast