Results 286 to 300 of 601
Thread: Το κοκκινο τετραδιο
-
01-12-2010, 12:16 #286
Originally posted by bouliana
spacerider διαφωνώ αν με ρωτάς πιστεύω οτι πρέπει να χουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μας για να αντιμετωπίσουμε αυτό που έχουμε.. κ αφού μπορούμε να το πούμε όπως θέλουμε γιατί τότε όλα τα κορίτσια με χαμηλή μάζα σώματος ποτέ δν λεν οτι είναι ανορεξικές (πλην ελαχίστων εξαιρέσων) κ όλες χτυπιούντε για την βουλιμία?
αλλά δν επιμένω άλλο γιατί γίνομαι ενοχλητική κ δν θέλω να με περάσετε για καβγατζού
σοβαρα, πολυ to the point τοποθετηση.
- 01-12-2010, 12:25 #287
spacerider διαφωνώ αν με ρωτάς πιστεύω οτι πρέπει να χουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μας για να αντιμετωπίσουμε αυτό που έχουμε.. κ αφού μπορούμε να το πούμε όπως θέλουμε γιατί τότε όλα τα κορίτσια με χαμηλή μάζα σώματος ποτέ δν λεν οτι είναι ανορεξικές (πλην ελαχίστων εξαιρέσων) κ όλες χτυπιούντε για την βουλιμία?
αλλά δν επιμένω άλλο γιατί γίνομαι ενοχλητική κ δν θέλω να με περάσετε για καβγατζού
01-12-2010, 12:29 #288
κεγώ ρε κορίτσια προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεστε.ενώ κάνει μπαμ οτι το πρόβλημα είναι η ανορεξία,ποτέ δν το δέχεστε κ από την άλλη μισείτε την βουλιμία ενώ θα ευχόσασταν να είστε ανορεξικές αντί για βουλιμικές.δν ξέρω τώρα ειδικός δν είμαι αλλά είναι ξεκάθαρα τα πράματα.όταν είσαι ανορεξικός είναι πολύ δύσκολο να μην καταλήξεις κ στην βουλιμία μετά από τόση στέρηση αλλά η πηγή του κακού είναι άλλη.
συγγνώμη αν γίνομαι σπαστικό
01-12-2010, 12:37 #289
ποτε δεν εγινες σπαστικη bouliana μου!!!!!
ο ψυχιατρος μου ειπε οτι εχω πολυ λιγο δμσ.
το οτι δε θελω να παχυνω για κανενα λογο το παραδεχομαι.αυτο ομως δε με κανει ανορεκτικη.
01-12-2010, 12:39 #290
δν σε μιλάω σήμερα space.κάνω καβγά βουβαμάρας που είναι κ ο χειρότερος.χιχιχιχ!πλάκα πλάκα.μάλλον τα δικά μου ελληνικως είναι φτωχά γιατί πάντα βγάζω μια γενική περίληψη των απόψεων σου κ όλο σε παρεξηγώ.να μου κάνεις αυτό με το highlihter quote που είναι πολύ διαφωτιστικό.
συμφωνώ ροζ μαζί σου αλλά ακόμα ΄΄εχω την υπόνοια οτι για κάποιο διάστημα είναι ταυτόχρονα κ τα δύο ακόμη.δηλαδή όσο τα κιλά τουλ.είναι πολύ λίγα.κ μάλλον η ανορεξία είναι αυτο που δυσκολεύει να ξεφυγεις από την βουλιμία.
01-12-2010, 12:41 #291
Originally posted by alexandrita
ποτε δεν εγινες σπαστικη bouliana μου!!!!!
ο ψυχιατρος μου ειπε οτι εχω πολυ λιγο δμσ.
το οτι δε θελω να παχυνω για κανενα λογο το παραδεχομαι.αυτο ομως δε με κανει ανορεκτικη.
01-12-2010, 12:41 #292
Originally posted by spaceride
01-12-2010, 12:47 #293
δν σε μιλάω σήμερα space.κάνω καβγά βουβαμάρας που είναι κ ο χειρότερος.χιχιχιχ!πλάκα πλάκα.μάλλον τα δικά μου ελληνικως είναι φτωχά γιατί πάντα βγάζω μια γενική περίληψη των απόψεων σου κ όλο σε παρεξηγώ.να μου κάνεις αυτό με το highlihter quote που είναι πολύ διαφωτιστικό.
συμφωνώ ροζ μαζί σου αλλά ακόμα ΄΄εχω την υπόνοια οτι για κάποιο διάστημα είναι ταυτόχρονα κ τα δύο ακόμη.δηλαδή όσο τα κιλά τουλ.είναι πολύ λίγα.κ μάλλον η ανορεξία είναι αυτο που δυσκολεύει να ξεφυγεις από την βουλιμία.
αυτό ...θα στο απαντησω αν ποτε ξεφυγω εντελώς απο όλα!!!Πάντως βουλιμικα επεισόδια έχω απο πολυυυ παλιοτερα πριν ακομα γνωρισω εστω και θεωρητικα τι εστι ανορεξια.Μη περιοριστικου τυπου αλλά και παλι βουλιμικα.Τώρα βεβαια που ταχω ολα , εχουν ψιλομπερδευτει οι καταστασεις!:wink2:
01-12-2010, 12:49 #294
Ροζ μου το θεμα δεν ειναι να το πεις σε ολο τον κοσμο... Αυτο θα ηταν ελλειψη οριων..Αυτο που λες λεω κι εγω..οτι ειναι δυσκολο να το πουμε στον εαυτο μας..Αυτο που ειπες το χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα..δεν εχει να κανει με κατι προσωπικο... Αλλα ολες αυτες οι λεξεις που λες ειναι πολυ δυνατες.. "το δύσκολο είναι να ελέγξω τον εαυτό μου, να νικλήσω τον εαυτό μου και να αποδεχτώ τον εαυτό μου ΟΠΩΣ είναι"..δε νομιζω οτι ταιριαζουν πολυ μεταξυ τους...ή τουλαχιστον δεν το καταλαβαινω εγω..θελω να πω πως ειναι αντικρουομενο να αποδεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι με το να τον νικησεις
01-12-2010, 12:58 #295
απλά δν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πιο εύκολο να παραδεχτείς την βουλιμία από την ανορεξία.
01-12-2010, 13:00 #296
Εγω νομιζω οτι ειναι εξισου δυσκολο..Εχει να κανει καθαρα με το καλυπτει για τον καθενα μας
01-12-2010, 13:01 #297
απλά δν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πιο εύκολο να παραδεχτείς την βουλιμία από την ανορεξία.
01-12-2010, 13:06 #298
τη βουλιμια δε τη θελουμε,ειναι εχθρος.η ανορεξια ειναι φιλη.
01-12-2010, 13:08 #299
Originally posted by alexandrita
τη βουλιμια δε τη θελουμε,ειναι εχθρος.η ανορεξια ειναι φιλη.
01-12-2010, 13:08 #300
τώρα μου λες αλήθεια.σκατούλα
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή