Results 301 to 315 of 601
Thread: Το κοκκινο τετραδιο
-
01-12-2010, 13:13 #301
Originally posted by click
Originally posted by alexandrita
Originally posted by bouliana
απλά δν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πιο εύκολο να παραδεχτείς την βουλιμία από την ανορεξία.
τη βουλιμια δε τη θελουμε,ειναι εχθρος.η ανορεξια ειναι φιλη.
ναι αλλα ετσι σκεφτεται ενας ανορεξικος...
- 01-12-2010, 13:18 #302
να πιουμε νερο με οζον
θεραπευει πασα νοσο και πασα μαλακια
01-12-2010, 13:20 #303
Originally posted by click
να πιουμε νερο με οζον
θεραπευει πασα νοσο και πασα μαλακια
01-12-2010, 13:32 #304
Originally posted by bouliana
τώρα μου λες αλήθεια.σκατούλα
δε μιλουσα για μενα...τουλαχιστον οχι για τωρα.
θελω να πιστευω οτι τα εχω αφησει πολυ πισω ολα αυτα(καιρος ηταν)
δεν ξερω αν διαβσες,αλλα το σαββατο εφαγα 2 πιτες (σουβλακια εννοω) και μια κρεπα με παρα πολυ σοκολατα και πιστεψε με δεν ενιωσα καθολου τυψεις για τις θερμιδες και δεν σκεφτηκα ουτε 1 δευτερολεπτο να τα βγαλω.στο παρελθον αν εκανα κατι τετοιο απο τις τυψεις θα συνεχιζα να τρωω και μετα θα τα εβγαζα.
το οτι θελω να βλεπω το σωμα μου λεπτο και προσπαθω οσο μπορω να τρωω υγιεινα και οχι βλακειες,να γυμναζομαι και γενικα να προσεχω δε σημαινει οτι εχω ανορεξια...
01-12-2010, 13:52 #305
ναι ρε συ αλεχανδρα.εγώ ίσα ίσα πιστεύω οτι δν έχεις ούτε βουλιμία καν.κ ότι σε οδηγούσε να κάνεις βουλιμικά επεισόδια ήταν η ανορεξία.τώρα μπορεί να μην έχεις κ τίποτα από τα δύο πια.
01-12-2010, 13:54 #306
κ αυτό που λες είναι πολύ ευχάριστο.πιστεύω οτι όντως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για σένα
01-12-2010, 14:08 #307
ρε παιδιά τωρα δηλαδη δουλευομαστε τελείως??είναι δυνατον να σου λεει γιατρος οτι εισαι ελλειποβαρης κ οτι πρεπει να παρεις κιλα για να λειτουργησει το σωμα σου(περιοδος), εσυ να αρνεισαι να βαλεις γραμμαριο κ να λεμε οτι ολο αυτο ειναι νορμαλ κ δν ειναι εμμονη??Αλεξανδριτα δν το λεω μονο για εσενα αλλα κ για μενα γιατι δν ειναι λιγες οι φορες που νοσταλγω το πως ήμουν.Και ΔΕΝ ειναι οτι απλα μου αρεσει ο υγιεινος τροπος ζωης και τα λεπτα σφριγιλα σωματα, ειναι οτι εχω εγκλωβιστει σε μια αλφα εικονα και εξω απο απο αυτην αισθανομαι νευρικοτητα και ανασφαλεια.Αισθανομαι οτι χανω τον ελεγχο.Είναι οτι ακομα κ τωρα που εχω βαλει κιλα, αδυνατω να δω το σωμα μου αντικειμενικα και συχνα το μυαλο μου βραχυκυκλωνει και θελω να πισωγυρισω.Τουλαχιστον εγω θελω δουλεια ακομα, αλλο προοδος και αλλο οτι το ξεπερασα και ειμαι οκ.Και οσα ψεμματα κ αν ελεγα εγω στον εαυτο μου , ο οργανισμος μου χτυπουσε καμπανακια οτι τελος παντων κατι δν παει καλα.Δεν ξερω, συγνωμη που μιλαω λιγο αποτομα αλλα αυτο ακριβως θελω να σταματησω να κανω.Να λεω ψεμματα ειτε στον εαυτο μου ειτε σε ομοιοπαθεις.Μακαρι να ειναι τοσο δυσκολο και χρονοβορο ολο αυτο μονο για εμενα , πραγματικα.
01-12-2010, 14:47 #308
συμφωνω...εν μερει ομως!
ανορεξια κυριως ειναι 'δεν εχω συναισθηση για το πως φαινομαι-ειμαι κοκαλο και νιωθω χοντρη-τρωω ενα γιαουρτι και το βγαζω-οταν τρωω νιωθω τυψεις-το φαγητο ειναι εχθρος'.
δεν σκεφτομαι ετσι.απλως ειναι σημαντικο για μενα να νιωθω ομορφα με το σωμα μου.ανεφερα οτι δεν θελω να παρω γραμμαριο.ισχυει.αλλα επισης δε θελω και να αδυνατησω αλλο.κι αυτο ειναι που με κανει να απεχω πολυ απο το να χαρακτηριστω ανορεκτικη.εξαλλου πολλοι ανθρωποι οταν στενοχωριουνται τους κοβεται η ορεξη,δεν ειναι ολοι ανορεκτικοι... αλλα η βουλιανα εχει δικιο.οι βουλιμικες κρισεις ηταν φυσικο αποτελεσμα της ανορεκτικης περιοδου λογω στενοχωριας και της εξαντλησης του οργανισμου απο την υπεργυμναση.
προσπαθω πλεον να μη βλεπω το φαγητο ως διεξοδο απο τη μιζερια στην οποια πεφτω για αγνωστους λογους καποιες φορες.
προσπαθω οταν με πιανει η κριση να υποκυπτω στον πειρασμο,αλλα ελεγχομενα...και το κυριοτερο να μη με τιμωρω με νηστεια και στερηση,να το αντιμετωπιζω ως ασημαντο γεγονος,γιατι αυτο ειναι.... το αν θα φαω 5 μελομακαρονα αντι για ενα ειναι πολυ ασημαντο.αλλα το να χλαπακιασω ολο το φουρνο και μετα να κανω εμετο επειδη εφαγα 5 μελομακαρονα ειναι σιγουρα προβλημα.
01-12-2010, 14:48 #309
Originally posted by POZ
ρε παιδιά τωρα δηλαδη δουλευομαστε τελείως??είναι δυνατον να σου λεει γιατρος οτι εισαι ελλειποβαρης κ οτι πρεπει να παρεις κιλα για να λειτουργησει το σωμα σου(περιοδος), εσυ να αρνεισαι να βαλεις γραμμαριο κ να λεμε οτι ολο αυτο ειναι νορμαλ κ δν ειναι εμμονη??Αλεξανδριτα δν το λεω μονο για εσενα αλλα κ για μενα γιατι δν ειναι λιγες οι φορες που νοσταλγω το πως ήμουν.Και ΔΕΝ ειναι οτι απλα μου αρεσει ο υγιεινος τροπος ζωης και τα λεπτα σφριγιλα σωματα, ειναι οτι εχω εγκλωβιστει σε μια αλφα εικονα και εξω απο απο αυτην αισθανομαι νευρικοτητα και ανασφαλεια.Αισθανομαι οτι χανω τον ελεγχο.Είναι οτι ακομα κ τωρα που εχω βαλει κιλα, αδυνατω να δω το σωμα μου αντικειμενικα και συχνα το μυαλο μου βραχυκυκλωνει και θελω να πισωγυρισω.Τουλαχιστον εγω θελω δουλεια ακομα, αλλο προοδος και αλλο οτι το ξεπερασα και ειμαι οκ.Και οσα ψεμματα κ αν ελεγα εγω στον εαυτο μου , ο οργανισμος μου χτυπουσε καμπανακια οτι τελος παντων κατι δν παει καλα.Δεν ξερω, συγνωμη που μιλαω λιγο αποτομα αλλα αυτο ακριβως θελω να σταματησω να κανω.Να λεω ψεμματα ειτε στον εαυτο μου ειτε σε ομοιοπαθεις.Μακαρι να ειναι τοσο δυσκολο και χρονοβορο ολο αυτο μονο για εμενα , πραγματικα.
01-12-2010, 14:48 #310
έχεις δίκιο ροζ αλλά είναι μεγάλη υπόθεση για κάποιον με τέτοιες εμμονές ,να μπορεί επιτέλους να τρώει χωρίς τύψεις.
γιαόλους είναι χρονοβόρο κ δύσκολο.
01-12-2010, 14:50 #311
πόσο καιρός τώρα space είναι που νιώθεις καλύτερα?
01-12-2010, 14:52 #312
Εδω και 6 χρονια ειναι που εχω τελειωσει τη θεραπεια μου..Εννοειται πως προκυπτουν θεματα που δουλευω αλλοτε μονος αλλοτε με τη θεραπευτρια μου..Μιλαω για την εντατικη προσπαθεια που εκανα οτι εχει τελειωσει εδω και 6 περιπου χρονια
01-12-2010, 14:55 #313
ναι αλεξάνδρα αλλά την προηγούμη εβδομάδα μια μέρα είχες φάει 600 θερμίδες κ είχεσ κάψει άλλες τόσες.προφανώς αυτό δν ταιριάζει με το τέλειο σφριγηλό κορμί.κ επίσης ούτε οτι δν θες να πάρεις κιλά την στιγμή που χρειάζεται για να βελτιωθεί η υγεία σου.παρόλα αυτά αν νιώθεις ψυχικά καλά,κανείς δν θα στο επιβάλλει να βάλεις με το ζόρι κιλά.αρκεί να μη σε πειράζει που δν έχεις περίοδο πχ.
01-12-2010, 14:58 #314
Originally posted by spaceride
Originally posted by POZ
01-12-2010, 15:00 #315
Originally posted by POZ
Originally posted by spaceride
Originally posted by POZ
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή