Το κοκκινο τετραδιο - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 41 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 601
    Senior Member
    Originally posted by POZ
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:εκπληκτ ικη πορεια!!! Μπραβο!!
    Σευχαριστω παρα πολυ!!Ελπίζω να μη με δουλευεις! [/quote]

Oχι Ροζ μου...ισα ισα..πραγματικα πιστευω οτι εχεις πολυ σημαντικα βηματα
    :thumbup::thumbup:

Senior Member
    κορίτσια φτου φτου πάντως σας βλέπω καλύτερα από ποτέ.καλημέρα.ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΟΛΕ

Senior Member
    Aμαν μάυτο το κοριτσια... Εγω δεν υπαρχω πουθενα???? :sniffle:

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ!
    μπράβω κ σε εσένα αγόρι.σε βλέπω καλύτερα απο ποτέ.άντε σήμερα έχω κέφια.δν θα μαλώσουμε

Senior Member
    Μη με ξενερωνεις τωρα...Θα ξεσπασω στη γατα που μου καταστρεφει το δεντρο

Senior Member
    μπλιαχ οι γάτες να ξεσπάσεις πάνω της ,μαζί σου. τι δέντρο είναι αυτό?

Senior Member
    χριστουγεννιατικο
    χαχαχαχαχ
    εχει παθει εκσταση με τις μπαλες...ενω η σκυλα....κιουρια... ουτε να ασχοληθει

Senior Member
    χαχαχα!καλά συμβιώνει η γάτα με το σκύλο σου?εμένα ο σκύλος μου δν συμβιώνει ούτε με σαλιγκάρι!

Senior Member
    καλημερα,
    διαβαζοντας το κοκκινο τετραδιο και ολα οσα εχουν γραφει εκανα μια σκεψη,που ισως με οδηγησει και στη λυση του προβληματος...
    είχα υπερφαγικά επεισόδια επειδή ένιωθα οτι δε μου αξίζει/δεν πρεπει να είμαι λεπτή/αδυνατη.και κυριως πιο αδυνατη απο την αδερφη μου.
    πωπω,ειμαι τελειως παγιδευμενη,εδω υπαρχουν πολυ βαθια θεματα που δεν ξεπερνιουνται. μονο η μεταναστευση θα με σωσει..........................

Senior Member
    Originally posted by alexandrita

... μονο η μεταναστευση θα με σωσει..........................
    Η μετανάστευση στα ενδότερα,alexandrita μου!
    Δεν είσαι ουσιαστικά παγιδευμένη κι ούτε είναι αξεπέραστα τα θέματα.
    Απλά ίσως μόλις ανακάλυψες πως κολυμπάς σε πιο βαθειά από όσο πίστευες νερά
    κι έχεις αυτήν την αίσθηση,που σε κάνει να πελαγώνεις στην πρόσφατη συνειδητοποίηση...
    Καλές καταδύσεις!

Senior Member
    οσο μακρια κ αν παμε. αυτο απ το οποιο τρεχουμε να ξεφυγουμε- το μεσα μας- ερχεται παντα μαζι μας...

Senior Member
    Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...Είναι ο πλούτος μας,το πέρασμα μας στην αιωνιότητα...
    Αρκεί να έχουμε τακτοποιήσει θέματα του παρελθόντος,ώστε να διαχειριζόμαστε και τα του παρόντος.
    Θα ήταν τόσο μοναχική και άδεια η ζωή χωρίς την αίσθηση παρουσίας του εαυτού μας ως όλου!

Senior Member
    δεν ειναι απαραιτητα κακο, ουτε απαραιτητα καλο...
    μιλαω για τις περιπτωσις που τρεχουμε να ξεφυγουμε χωρις να καταλαβαινουμε οτι τρεχουμε να ξεφυγουμε απο τον εαυτο μας, κ αφου δεν ξερουμε ποιος ειναι ο εχθρος, δε γινεται ουτε να νικησουμε τον πολεμο, ουτε να συναψουμε ειρηνη...
    κ αυτο ειναι κακο...

Senior Member
    αλεξανδρίτα όσο πιο πολύ διαπιστώνεις τι υπάρχει μέσα σου κ τι σε τρώει τόσο θα αισθάνεσαι κ πιο άσχημα γιατί σημαίνει οτι σκάβεις βαθιά τις πληγές σου κ αυτό πονάει.μην φοβάσαι είσαι αρκετά δυνατή για να το αντέξεις κ εμείς είμαστε εδώ μαζί σου ως απόδειξη οτι δν είσαι η μόνη που πρέπει να παλέψεις για κάτι τέτοιο.
    ίσως η σχέση σου με την αδερφή σου σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά αλλά στο χέρι σου είναι να σταματήσει να σε επηρεάζει.για να πάψεις να θες να είσαι τόσο καταστροφικά αδύνατη.

εμένα το πρόβλημά μου ήταν οτι ανέκαθεν πίστευα οτι δν μπορώ να κάνω φυσιολογική διατροφή κ να έχω ένα φυσιολογικό βάρος γιατί δν έχω πείσμα αυτοπεποίθηση δύναμη να βάζω όρια.κ αυτό με οδηγούσε σε χειρότερα μονοπάτια ζητούσα τις εύκολες λύσεις..τώρα προσπαθώ να βρω τις δυνάμεις μου κ να καταλάβω την αλήθεια για μένα κ ας πονάει.με πονάει όμως πολύ κ κάνω ένα βήμα την φορά.δυνατά τραβώ ένα ένα κ με την σειρά τους τα hanz'aplast που έχω στο σώμα μου κ στην καρδιά μου.

Senior Member
    Originally posted by smart

δεν ειναι απαραιτητα κακο, ουτε απαραιτητα καλο...
    μιλαω για τις περιπτωσις που τρεχουμε να ξεφυγουμε χωρις να καταλαβαινουμε οτι τρεχουμε να ξεφυγουμε απο τον εαυτο μας, κ αφου δεν ξερουμε ποιος ειναι ο εχθρος, δε γινεται ουτε να νικησουμε τον πολεμο, ουτε να συναψουμε ειρηνη...
    κ αυτο ειναι κακο...
    Είναι,αλλά πόσο τάχα κρατά ο χορός με τη σκιά μας;Κάποια στιγμή αναγκαζόμαστε να το αντιμετωπίσουμε.
    Νομίζω πάντα είναι ευδιάκριτος ο εχθρός,απλά τρομάζει κι είτε αναβάλουμε είτε εθελοτυφλούμε...
    Κι όσο το κάνουμε τόσο γιγαντώνεται η επιρροή του πάνω μας!Αλλά πάλι,είναι καλός ο πάτος να τον πιάσεις!
    Δεν έχει παραπέρα.Μόνο κατά πάνω μεριά.Κι εκεί χρειάζεται να δώσεις ώθηση εσύ να ανέβεις!Να δράσεις!

Page 23 of 41 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast