Το κοκκινο τετραδιο - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 41 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 601
    Senior Member
    Originally posted by spaceride
    περνας τη φωτο μεσω bluetooth στον υπολογιστη..κανε αναζητηση συσκευων στο κινητο σου και θα το βγαλει..
    μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχα
    δεν ξερεις τι της ζητας my friend.......................................

Senior Member
    Originally posted by click
    περνας τη φωτο μεσω bluetooth στον υπολογιστη..κανε αναζητηση συσκευων στο κινητο σου και θα το βγαλει..
    Χα χα Μου το εκανε ενας φιλος αλλα το κινητο μου δεν εχει κατι δε θυμαμαι πως μου το ειπε αλλα πρεπει οπωσδηποτε να δειτε το σκυλακι μηπως να στειλω εικονομυνημα σε καποιον απο σας για να τον βαλει;:smirk:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by click
    Χα χα Μου το εκανε ενας φιλος αλλα το κινητο μου δεν εχει κατι δε θυμαμαι πως μου το ειπε αλλα πρεπει οπωσδηποτε να δειτε το σκυλακι μηπως να στειλω εικονομυνημα σε καποιον απο σας για να τον βαλει;:smirk:
    στειλε μου με mms, τοχεις

Senior Member
    κουκλος!!!
    φτου φτου !

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    τα καμαρια μου
    Μα πώς κάνουν αυτά τα δύο πλασματάκια παρέα??:shocked2::smilegrin:
    Το δικό μου τρελαίνεται με τα γατιά!
    το παιδι και το σκυλι οπως μαθεις...δεν κανουν μονο παρεα..κοιμουνται μαζι και η σκυλα επιτιθεται σε οποιον παει να πειραξει τη γατα :starhit::starhit:

Πολύ χρήσιμο το τόπικ και μπράβο Αυτές τις μέρες νομίζω θα γίνω σούπερ τακτικό μέλος του για να καταπολεμήσω τους δαίμονες που με έχουν κυριεύσει.. Λοιπον. Συγκεκριμένα δε μπορώ να εστιάσω σε μία τροφή αυτές τις μέρες (θα το κάνω στην πορεία όμως αναλυτικότατα) αλλά μπορώ να πω πως το τελευταίο τριήμερο τρώω πάαρα πολύ, γιατί βαριέμαι και γιατί νιώθω απίστευτη πίεση μέσα στο σπίτι.. Μένω μόνη μου γενικώς αλλά λόγω ημερών επέστρεψα στο πατρικό μου στο οποιο ΌΛΑ περιστρέφονται γύρω από το φαί! Ώρες ώρες εύχομαι να είχαν βγει χάπια να παίρναμε μονο για να τρεφόμαστε και να μην υπήρχε αυτή η μικρή η μεγάλη απόλαυση και εκτόνωση μέσα από το φαγητό..Νιώθω σκουπιδοφάγος με τόσα που άσκοπα κατεβάζω.. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο.Ότι έχασα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα με τόσο κόπο το πήρα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να με σταματήσω..Δε μπορώ να με ελέγξω! Και πρέπει ρε γαμωτο..Με επηρεάζει τρομακτικά πολύ και είμαι ένα βήμα να ξαναρχίσω τους εμμετούς.. Δε μπορώ άλλο Θα τα σπάσω όλα μέσα στο σπίτι μπας και ηρεμήσω δεν ξέρω τι αλλο να κάνω..

Senior Member
    Τις τελευταίες δύο εβδομάδες "τρώω" μια απληστία, μια λύσσα κακιά, ένα φαγητό χωρίς λόγο και χωρίς τέλος. "Τρώω" την έλλειψη μέτρου και το ξεσάλωμα. Γλυκά, αλμυρά, ποτά, αναψυκτικά, που δεν μου αρέσουν κιόλας, ξανά γλυκά και πάλι φαγητά, σε έναν ατέρμονο κύκλο κτηνωδίας. Σήμερα σταμάτησε το φαινόμενο και το κόστος είναι συν ενάμισυ κιλό. Πάλι καλά, γιατί περίμενα και χειρότερα, και χειρότερα βεβαίως, βεβαίως.. Μάλλον το έχουμε ανάγκη ένα διάλειμμα, ιδίως σε περιόδους που δεχόμαστε πιέσεις, έξωθεν και έσωθεν.
    Σκέφτομαι ότι είναι περίεργο πράγμα οι γιορτές. Είναι παράξενο να περιμένεις κάτι για μήνες, να το ονειρεύεσαι, να το σχεδιάζεις και όταν έρχεται τελικά να είσαι μουδιασμένη. Περίεργο να ετοιμάζεις βαλίτσα με τα γιορτινά και τα μπιχλιμπίδια σου, τα δώρα σου, να είσαι στην αναμονή για γιορτινή ατμόσφαιρα και θαλπωρή, αλλά να μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι θα είναι όλα όπως τα ονειρευόσουν. Παίρνω μαζί μου ένα κάρο ρούχα αμπιγιέ, αντάξια των καλύτερων σαλονιών και υποψιάζομαι ότι θα τη βγάλω σερνάμενη από καναπέ σε καναπέ με τις πυζάμες μου. Ακόμη κι αυτές φρόντισα να είναι καλές, βελούδινες και πολυτελείς. Τόση προετοιμασία πια.. Μακάρι να μου βγει σε καλό.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Eβγαλα φωτο με το κινητο μου τον Παντελη το μαυρο κοκερακι.Αν καποιος-α ξερει να μου πει πως να την περασω στον υπολογιστη απο κινητο ας μου πει για να δειτε τη φατσουλα του.Εχω blue tooth usb.
    να βαλω και τις αλλες??

Senior Member
    Nai βαλε κ τις αλλες!Σε ευχαριστω Κλικλικου.Το μαυρο κοκερ ειναι αυτο που παω βολτα κ ο γατουλης ειναι ο δικος μου.

Senior Member
    ααααα θα βαλω κ εγω τον σκυλάκο μου!!!

Senior Member
    :-)

Senior Member
    Originally posted by granita
    :-)
    Χ Α ΧΑ ρε συ αυτο ειναι σαν ψευτικο σαν παιχνιδακι!Πολυ φατσα!

Senior Member
    Ναι όντως είναι σα μικρό λούτρινο! :-)

Senior Member
    granitoula το μικρο σου ειναι απιθανο!!!!!!!

το γατιδιο της λεσινγκ

Senior Member
    ειναι φανταστικη!!!

Page 30 of 41 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast