Το κοκκινο τετραδιο - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 41 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 601
    Senior Member
    Ναι Ciciliana εκανα ψυχοθεραπεια.. για τα κεντρα ψυχικης υγειας στην Ελλαδα δεν ξερω να σου πω αλλα φανταζομαι οτι υπαρχουν πολυ και πολλοι καλοι επαγγελματιες και εκει. Νομιζω οτι θα σε βοηθουσε να ρωτησεις καποιον που εχει παει εκει.. Ψυχοθεραπεια εκανα 7 χρονια και τωρα εχω εποπτιες σαν μερος της δουλειας μου.

Senior Member
    εγώ νομίζω ότι τα παθαίνω όλα από βαρεμάρα, έλλειψη σοβαρού στόχου..τώρα που είμαι σπίτι ας πούμε βαριέμαι πολύ και κατευθείαν ο νους πάει στο ψυγείο και την κουζίνα. αλλά δεν το κουνάω από το δωμάτιό μου γιατί ξέρω ότι δεν πεινάω πραγματικά και θα εκπαιδεύσω τον εαυτό μου πάνω σ'αυτό. είμαι αγχωτικός τύπος, υπερβολικά θα έλεγα, και αυτό είναι και κάτι ακόμα που με οδηγεί στο να έχω προβλήματα με το φαγητό....ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ. ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΙΓΑΡΟ.

Senior Member
    σημερα εφαγα σε μορφη γλυκοειδων στεναχωρια, απογοητευση κ εναν φοβο που τεινει να καταντησει φοβια σχετικα με -τι αλλο?-τη δουλεια μου!!
    μου αδιανοητο-ακομη κ σε εμενα που το βιωσα/βιωνω- το ποτε κ πως ακριβως η προσμονη για το μελλον εγινε φοβος...

Senior Member
    Originally posted by smart
    σημερα εφαγα σε μορφη γλυκοειδων στεναχωρια, απογοητευση κ εναν φοβο που τεινει να καταντησει φοβια σχετικα με -τι αλλο?-τη δουλεια μου!!
    μου αδιανοητο-ακομη κ σε εμενα που το βιωσα/βιωνω- το ποτε κ πως ακριβως η προσμονη για το μελλον εγινε φοβος...
    Γιατι ρε υπαρχει καποιο προβλημα δεν εισαι μονιμη;Ελπιζω να αγχωνεσαι τζαμπα οπως κ το 95%των Ελληνων με το δικιο τους βεβαια οι ανθρωποι αφου καθε μερα κ καινουργια μετρα...

Senior Member
    δεν ξερω... ισως απλα μες στο μικροκοσμο καποια πραγματα μεγεθυνονται υπερ του δεοντος.... δεν ξερω

Senior Member
    Η κυβερνηση παντως της Αυστραλιας εβγαλε στο ιντερνετ διαφημιση που λεει οτι ειναι πολυ ωραια χωρα,οτι εχει αριστο συστημα υγειας κ μας περιμενει ολους να παμε εκει να δουλεψουμε με καλους μισθους κ περιθαλψη.Κατοικιδια επιτρεπονται.Να σου πω το σκεφτομαι...

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Η κυβερνηση παντως της Αυστραλιας εβγαλε στο ιντερνετ διαφημιση που λεει οτι ειναι πολυ ωραια χωρα,οτι εχει αριστο συστημα υγειας κ μας περιμενει ολους να παμε εκει να δουλεψουμε με καλους μισθους κ περιθαλψη.Κατοικιδια επιτρεπονται.Να σου πω το σκεφτομαι...

μαμαδες? :smilegrin:

Senior Member
    SMART U2U ΕΧΕΙς:exclamation:

Senior Member
    [quote]Originally posted by smart
    απολλωνας χωρις μαμα ΔΕΝ εννοειται!

Senior Member
    [quote]Originally posted by smart

απολλωνας χωρις μαμα ΔΕΝ εννοειται!
    μανταρα τα κανες παλι με τα κουοτ
    δεν εννοω τη μαμα του απολλωνα... εννοω τη μαμα της μαμας του απολλωνα!!!
    να παρω τον απολλωνα, τη γιαγια του, μια βαλιτσουλα με κανα-δυο βρακια, ενα ταπερ με κεφτεδες κ ενα με τραχανα κ να ριξω μαυρη πετρα πισω μου... για την μαυρη ξενιτια!!!

Senior Member
    Επαναφέρω το κόκκινο τετράδιο με την ελπίδα όσο γεμίζουν οι σελίδες του να μένει όσο γεμάτο πρέπει και το ψυγείο μας...

Originally posted by spaceride

Φανταζομαι οτι ολοι εχουμε ενα επιπεδο συνειδητοτητας για να ξερουμε οτι στην τροφη προβαλλουμε συναισθηματα που δεν μπορουμε να εκφρασουμε..Προτεινω λοιπον, να γραφουμε και ποιο συναισθημα φαγαμε... Ισως δεν μας χρειαστει η τροφη..Σκεφτειτε το σαν ενα κοκκινο τετραδιο

Διαστημαλανιάρη,η απουσία σου αισθητή...Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να φωτίζεις κατευθύνσεις ουσιώδεις θεωρώ και βοηθητικές.
    Ελπίζω όποιος λόγος ντύνει την απουσία σου να εκλείψει σύντομα και να σε έχουμε και πάλι στην παρέα μας!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    ωραιο τοπικ.

μιας και το επανεφερες ναντιν, δε μας ειπες εσυ ποια συναισθηματα σου εφαγες?:starhit:

Senior Member
    Originally posted by click

μιας και το επανεφερες ναντιν, δε μας ειπες εσυ ποια συναισθηματα σου εφαγες?:starhit:
    Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση εδώ και καιρό να παρατηρώ πως ακόμα και στα πιο δύσκολα ψυχολογικά μου δεν έχω καταφύγει στο φαγητό.

Η αυτοπαρατήρηση κι η ανάλυση ποιών συναισθημάτων και αναγκών "τρώω" είναι κάτι,που το κάνω χρόνια και με έχει πολύ βοηθήσει
    στην εξισορρόπηση της σχέσης μου με το φαγητό.Να είσαι σίγουρη,κλικ,πως,αν ακόμα είχα θέμα,πρώτη εγώ θα γέμιζα τις σελίδες αυτού του τετραδίου.

Μάλιστα όταν είχα πρωτοβρεί το φόρουμ μας,τότε,που ούτε καν ήξερα πού είναι ο τόνος κι έγραφα με κεφαλαία,ένα από τα πρώτα τόπικς,
    που είχα ανοίξει ήταν ένα παρεμφερές(--->ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ?)

Όπως και να'χει,ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

Senior Member
    Εγω ομολογω πως επειτα απο μια ωρα περπατημα κ κατι φανταστικο που ειδα,πλακωσα ενα ψωμι που ηταν παρα πολυ νοστιμο κ οταν λεω πλακωσα το εννοω.Παντως ουτε στενοχωρημενη ημουνα ουτε κατι αλλο,ΠΕΙΝΟΥΣΑ!

Senior Member
    συγχαρητηρια Ναντιν! χαιρομαι παρα πολυ που εδω και καιρο δεν εχεις προβλημα με τη συναισθηματικη πεινα, μιας και αυτη ειναι η αρχη του προβληματος.

αυτο σημαινει πως δεν εχεις πλεον διατροφικη διαταραχη?
    Ελυσες και το προβλημα με το βαρος σου?

Page 35 of 41 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast