Το κοκκινο τετραδιο - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 41 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 601
    Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ναι αλεξάνδρα αλλά την προηγούμη εβδομάδα μια μέρα είχες φάει 600 θερμίδες κ είχεσ κάψει άλλες τόσες.προφανώς αυτό δν ταιριάζει με το τέλειο σφριγηλό κορμί.κ επίσης ούτε οτι δν θες να πάρεις κιλά την στιγμή που χρειάζεται για να βελτιωθεί η υγεία σου.παρόλα αυτά αν νιώθεις ψυχικά καλά,κανείς δν θα στο επιβάλλει να βάλεις με το ζόρι κιλά.αρκεί να μη σε πειράζει που δν έχεις περίοδο πχ.
    ολα τα θυμασαι :starhit:

σε ολους δεν τυχαινει καποια μερα να φανε λιγο λιγοτερο?και καποια μερα λιγο περισσοτερο?αν θυμαμαι καλα ειχα το πρωτο ραντεβου με τον οδοντιατρο εκεινη τη μερα,γι αυτο.

εκει πρεπει να επικεντρωθουμε νομιζω... να μη θεωρουμε οτι το φαγητο ειναι κατι τοσο σημαντικο και ολα κινουνται γυρω απο αυτο,να μη καθοριζει τη ζωη μας και τις επιλογες μας.
    ειναι ενα μεσο για την επιβιωση μας.ουτε εχθρος ουτε φιλος.

Senior Member
    ουάου κ όλα αυτά τα 6 χρόνια δν έκανες ούτε ένα πισωγύρισμα?ποπο.μας δίνεις ελπίδες.

Senior Member
    αναλογα τι εννοεις πισωγυρισμα...

Senior Member
    εμένα προσωπικά ποτέ δν μου τυχαίνει να φάω τόσο λίγο λιγότερο.ίσως κ να το θελα καταβάθος,αλλά να το κάνω δν το καταφέρνω.

Senior Member
    πισωγύρισμα εννοώ ένα βουλιμικό επεισόδιο με εμετό,ή να κάνεις μια δάιτα κ να χάσεις 4 κιλά σε μια βδομάδα.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    συμφωνω...εν μερει ομως!
    ανορεξια κυριως ειναι 'δεν εχω συναισθηση για το πως φαινομαι-ειμαι κοκαλο και νιωθω χοντρη-τρωω ενα γιαουρτι και το βγαζω-οταν τρωω νιωθω τυψεις-το φαγητο ειναι εχθρος'.
    δεν σκεφτομαι ετσι.απλως ειναι σημαντικο για μενα να νιωθω ομορφα με το σωμα μου.ανεφερα οτι δεν θελω να παρω γραμμαριο.ισχυει.αλλα επισης δε θελω και να αδυνατησω αλλο.κι αυτο ειναι που με κανει να απεχω πολυ απο το να χαρακτηριστω ανορεκτικη.εξαλλου πολλοι ανθρωποι οταν στενοχωριουνται τους κοβεται η ορεξη,δεν ειναι ολοι ανορεκτικοι... αλλα η βουλιανα εχει δικιο.οι βουλιμικες κρισεις ηταν φυσικο αποτελεσμα της ανορεκτικης περιοδου λογω στενοχωριας και της εξαντλησης του οργανισμου απο την υπεργυμναση.
    προσπαθω πλεον να μη βλεπω το φαγητο ως διεξοδο απο τη μιζερια στην οποια πεφτω για αγνωστους λογους καποιες φορες.
    προσπαθω οταν με πιανει η κριση να υποκυπτω στον πειρασμο,αλλα ελεγχομενα...και το κυριοτερο να μη με τιμωρω με νηστεια και στερηση,να το αντιμετωπιζω ως ασημαντο γεγονος,γιατι αυτο ειναι.... το αν θα φαω 5 μελομακαρονα αντι για ενα ειναι πολυ ασημαντο.αλλα το να χλαπακιασω ολο το φουρνο και μετα να κανω εμετο επειδη εφαγα 5 μελομακαρονα ειναι σιγουρα προβλημα.

δυστυχως ανορεκτικος δεν ειναι μονο αυτος που τρωει ενα γιαουρτι και το βγαζει..Εγω θα σου πω οτι δεν εχω φτασει ποτε σε τετοιο σημειο και ουτε καν εχω καταφερει να παραμεινω πχ στις 500 θερμιδες μια μερα.Δν εχω τετοια πειθαρχια..Το οτι ομως ειχα κοψει λαδι, ψωμι, ετρεμα να φαω μια τυροπιτα, οταν πεινουσα μετρουσα μια μια τις θερμιδες μη τυχον και φαω ενα γιαουρτι και παχυνω(!) και αλλα τετοια, συν του οτι τα κιλα μου ειχαν πεσει επικυνδινα και περιοδος γιοκ και φαινομουν άρρωστη κτλ κτλ και παρολαυτα ετρεχα καθε μερα στον καθρεφτη να δω αν συνεχιζουν να φαινονται τα κοκκαλα μου κ μονο οταν τα εβλεπα ηρεμουσα, ε, δν ειναι μειωμενη ορεξη απο θλιψη αυτο, ειναι αρρωστια.Μιλαω για εμενα ετσι?Σε εσενα εκανα απλα εκανα μια επισημανση επειδη θυμαμαι πολυ εντονα τον κοινο θλιβερο χειμωνα που περασαμε και το θεωρω ανηθικο να πω κατι που δν πιστευω..Ολα αυτα που αναφερεις ομως, δν παυουν να δειχνουν προοδο(περασα προσφατα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σταδιο) και πιστευω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο, απλα μιας κ εχεις τη δυνατοτητα προσπαθησε να συνεργαστεις οσο καλυτερα μπορεις με τον γιατρο σου κ ολα θα πανε καλα!

Senior Member
    οχι οχι τα τελευταια 6 χρονια...εγω δεν εκανα εμετους..ειχα αλλα πραγματακια.. εχει τυχει να φαω περισσοτερο απο οτι συνηθως απλα μπορω πολυ γρηγορα να αντιληφθω οτι κατι δεν παει καλα, να ψαξω και να το βρω..η φωνουλα δε φευγει ποτε εντελως.. απλα ειναι πιο αδυναμη κι εσυ πιο ετοιμος να την καταλαβεις αν αρχιζει και ψιθυριζει τπτ μλκιες

Senior Member
    ε καλά άνθωπος είσαι όχι βούδας.μπράβω πάντως.κατά τάλλα θα συμφωνήσω με ροζ

Senior Member
    Ολα αυτα που αναφερεις ομως, δν παυουν να δειχνουν προοδο(περασα προσφατα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σταδιο) και πιστευω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο
    και τωρα τι εχει γινει?τι ακολουθησε το σταδιο που ειμαι τωρα?

υγ. εξακολουθω να πιστευω οτι το πρωτο βημα ειναι να κοπουν οι εμετοι μαχαιρι... αυτο εννοεις?κανεις εμετους?απο ενδιαφερον ρωταω,το ξερεις...
    πρεπει να πιουμε στην υγεια του περσινου χειμωνα!

Senior Member
    κ άμα θέτε να τα λέμε όλα ροζ ότι επιλογή έχει η αλεξανδρίτα έχεις κ έσύ να πας σε ειδικό.είμαι σίγουρη οτι κ τρελές αφραγκίες ναχεις για μια τέτοια προτεραιότητα μπορείς να βρεις. οι εμετοί κ για μένα είναι το σημαντικότερο αλλά σίγουρα δν φτάνει.αλλά αυτό που πιστεύω για μένα τουλ είναι οτι από τότε που έκοψα τους εμετούς η διαταραχή μου έχει μειωθεί στο ελάχιστο παρόλα αυτά κρατά ακόμα γιατί κ πάλι η ευτυχία μου γυρνάει γύρω από αυτό.

Senior Member
    Ολα αυτα που αναφερεις ομως, δν παυουν να δειχνουν προοδο(περασα προσφατα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σταδιο) και πιστευω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο
    και τωρα τι εχει γινει?τι ακολουθησε το σταδιο που ειμαι τωρα?

υγ. εξακολουθω να πιστευω οτι το πρωτο βημα ειναι να κοπουν οι εμετοι μαχαιρι... αυτο εννοεις?κανεις εμετους?απο ενδιαφερον ρωταω,το ξερεις...
    πρεπει να πιουμε στην υγεια του περσινου χειμωνα!
    Ωωω!Οπωσδήποτε να πιούμε!Ετσι να τον καλοπιάσουμε γιατί αν του παμε και κοντρα μπορει να εμφανιστεί ξανα κ δν το θελω!!
    Κοιτα εγω στην αρχη, αρχισα να απενοχοποιω το φαι κ να μην το φοβαμαι τοσο-βεβαια ημουν πολυ αδυνατη και με επαιρνε-.Μετα αρχισα να βαζω κιλα κ ενω τρελλαινομουν συχνα πολυ ασχημα, δν με αφηνα να πισωγυρισω γιατι η κομμενη περιοδος μου εχει γινει εμμονη κ ξερω οτι δν υπαρχει αλλη λυση.Εμεις εχουμε 2 θεματα να αντιμετωπισουμε.Πρωτον τους εμετους κ δευτερον να αποδεχτουμε ενα πιο φυσιολογικου βαρους σωμα.Εγω προσπαθω κυριως να επικεντρωθω στο δευτερο που για εμενα ειναι πολυ πιο ψυχοφθορο ,γιατι μου ειναι πολυ δυσκολο κ τα 2 παραλληλα..Συγκεκριμενα μου ειπα, αμα θελεις τοσο πολυ καποια στιγμη να κανεις εμετο καντο, ΑΛΛΑ πισω στα 43 κιλα δν ξαναγυριζεις. Παχυνα λοιπον και μη νομιζεις οτι το περασα κ το περναω ανωδυνα.Κανω αγωνα καθε μερα να το συνηθισω μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.Τωρα τελευταια κατι κανω..Η γυναικολογος μου ειχε πει οτι τα κιλα μ πλεον ειναι νορμαλ , πηγα κ σε 2ο σχετικα προσφατα και μου ειπε τα ιδια, απλα οτι θελει χρονο και να ηρεμησω.Και για εμενα αυτο δν ειναι καθολου αμμελητεο γιατι δν μου ελλειπαν 2-3 κιλα , αλλα 10!!Εμετους δν μου εχω βαλει απαγορευτικο-ακομα- αλλα κατα μεσο ορο ειμαι στους 1-2 τον μηνα πλεον κ σε πολυ ηπια κατασταση.Και λεω ακομα, γιατι σου ειπα οτι ειμαι σε μεταβατικο σταδιο και αν με πιεσω κ πω οτι κατι ΠΡΕΠΕΙ να το κοψω μαχαιρι ξερω οτι απο το άγχος θα το αυξησω αντι να το κοψω..Συνεπως, προς το παρον στο μονο που ειμαι καθετη ειναι το να εχω νορμαλ κιλα και να με αποδεχτω με αυτα.Στην πορεια ευελπιστω οτι θα εξαληφθουν σταδιακα κ οι εμετοι.Ολα αυτα που σου εγραψα, δν σημαινει οτι ειναι σωστα γιατι τα κανω μονη μου με βαση τον χαρακτηρα μου αλλα δν ειμαι ειδικος ..Θα ηθελα στην πορεια πραγματικα να μου πεις γενικα πως το προσεγγιζει το ολο θεμα ο ψυχιατρος που πας, ισως βρω κ κατι αλλο , ισως να τα κανω κ ολα λαθος!!

Senior Member
    Originally posted by POZ

Ωωω!Οπωσδήποτε να πιούμε!Ετσι να τον καλοπιάσουμε γιατί αν του παμε και κοντρα μπορει να εμφανιστεί ξανα κ δν το θελω!!
    Κοιτα εγω στην αρχη, αρχισα να απενοχοποιω το φαι κ να μην το φοβαμαι τοσο-βεβαια ημουν πολυ αδυνατη και με επαιρνε-.Μετα αρχισα να βαζω κιλα κ ενω τρελλαινομουν συχνα πολυ ασχημα, δν με αφηνα να πισωγυρισω γιατι η κομμενη περιοδος μου εχει γινει εμμονη κ ξερω οτι δν υπαρχει αλλη λυση.Εμεις εχουμε 2 θεματα να αντιμετωπισουμε.Πρωτον τους εμετους κ δευτερον να αποδεχτουμε ενα πιο φυσιολογικου βαρους σωμα.Εγω προσπαθω κυριως να επικεντρωθω στο δευτερο που για εμενα ειναι πολυ πιο ψυχοφθορο ,γιατι μου ειναι πολυ δυσκολο κ τα 2 παραλληλα..Συγκεκριμενα μου ειπα, αμα θελεις τοσο πολυ καποια στιγμη να κανεις εμετο καντο, ΑΛΛΑ πισω στα 43 κιλα δν ξαναγυριζεις. Παχυνα λοιπον και μη νομιζεις οτι το περασα κ το περναω ανωδυνα.Κανω αγωνα καθε μερα να το συνηθισω μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.Τωρα τελευταια κατι κανω..Η γυναικολογος μου ειχε πει οτι τα κιλα μ πλεον ειναι νορμαλ , πηγα κ σε 2ο σχετικα προσφατα και μου ειπε τα ιδια, απλα οτι θελει χρονο και να ηρεμησω.Και για εμενα αυτο δν ειναι καθολου αμμελητεο γιατι δν μου ελλειπαν 2-3 κιλα , αλλα 10!!Εμετους δν μου εχω βαλει απαγορευτικο-ακομα- αλλα κατα μεσο ορο ειμαι στους 1-2 τον μηνα πλεον κ σε πολυ ηπια κατασταση.Και λεω ακομα, γιατι σου ειπα οτι ειμαι σε μεταβατικο σταδιο και αν με πιεσω κ πω οτι κατι ΠΡΕΠΕΙ να το κοψω μαχαιρι ξερω οτι απο το άγχος θα το αυξησω αντι να το κοψω..Συνεπως, προς το παρον στο μονο που ειμαι καθετη ειναι το να εχω νορμαλ κιλα και να με αποδεχτω με αυτα.Στην πορεια ευελπιστω οτι θα εξαληφθουν σταδιακα κ οι εμετοι.Ολα αυτα που σου εγραψα, δν σημαινει οτι ειναι σωστα γιατι τα κανω μονη μου με βαση τον χαρακτηρα μου αλλα δν ειμαι ειδικος ..Θα ηθελα στην πορεια πραγματικα να μου πεις γενικα πως το προσεγγιζει το ολο θεμα ο ψυχιατρος που πας, ισως βρω κ κατι αλλο , ισως να τα κανω κ ολα λαθος!!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:εκπληκτ ικη πορεια!!! Μπραβο!!

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:εκπληκτ ικη πορεια!!! Μπραβο!! [/quote]

Σευχαριστω παρα πολυ!!Ελπίζω να μη με δουλευεις!

Senior Member
    οποτε στα ιδια ειμαστε,ακομα μια φορα... να το δεις,μαζι θα αδιαθετησουμε :spin::spin: (αμην)

Senior Member
    οποτε στα ιδια ειμαστε,ακομα μια φορα... να το δεις,μαζι θα αδιαθετησουμε :spin::spin: (αμην)
    Ναι!Αν και αποτι κατάλαβα εγω εχω επικεντρωθει στο ενα σκελος και εσυ στο αλλο.Αν δηλαδη μας ενωσεις σε εναν ανθρωπο...αγγιζουμε τη τελειότητα!!:shocked2::shocked2αμην στο τετράγωνο!)

Page 22 of 41 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast