Results 1 to 15 of 26
Thread: καλησπερα στην παρεα
-
22-11-2010, 22:26 #1
καλησπερα στην παρεα
καλησπερα σε ολες και σε ολους!!!!!!!!! Γραφω για πρωτη φορα στο φορουμ αυτο και θα ηθελα να μοιραστω και τη δικη μου ιστορια γιατι πιστευω πως εσεις μπορειτε να με κατανοησετε περισσοτερο απο ολους!!!! Ειμαι 22 χρονων με υψος 1,60 και ζυγιζω 124kg. Ξεκινησα απο περσι την προσπαθεια και απο 134 εφτασα αργα και βασανιστηκα στα124,φυσικα και εκανα πολλες αποτυχημενες προσπαθειες στο παρελθον και τα 4 τελευταια χρονια αρχισα να το ψαχνω περισσοτερο γτ εβλεπα οτι δν μπορω να εχω τη ζωη που θελω. Οπως ισως καταλαβατε ειμαι απο μικρη παχουλη ( η μοναδικη στην οικογενεια και στο σοι ολοκληρο) αφου ειχα την τυχη να με μεγαλωνει γιαγια που με ταιζε συνεχως βλακειες οποτε καταλαβαινετε ποσο δυσκολο μου ειναι να αλλαξω συνηθειες. Τα κιλα παρθηκαν απο κρισεις α βουλιμιας που εντοπιζονται σε στεναχωριες , θυμο, βαρεμαρα και οχι επειδη ετρωγα μεγαλες ποσοτητες. Τα τεσσερα αυτα χρονια εχω αλλαξει 3 διαιτολογους εχω προσπαθησει με gilli diet και εφτασα και στην πορτα χειρουργου αλλα δεν πηρα την αποφαση γιατι καταλαβα οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο και οχι στο στομαχι. Ετσι εδω και εναμισι χρονο επισκεπτομαι ψυχολογο και εχω μαθει αρκετα για μενα!!! ΣΗΜΕΡΑ επισκεφθηκα εναν διαφορετικο διαιτολογο που μου αρεσε πολυ και μου εδωσε μεγαλο ερεθισμα και κουραγιο να αλλαξω ζωη. Θα ηθελα απο εδω και περα να μοιραζομαι μαζι σας τις αλλαγες στη ζωη μου!!!!
- 22-11-2010, 22:35 #2
Μπραβο Φωτεινη, εχεις ηδη κανει πολλα βηματα και το εντυπωσιακοτερο ειναι οτι τα κανεις με σωστη σειρα!!!
Εδω ολοι μαζι στην προσπαθεια!
καλωσηρθες!:starhit:
22-11-2010, 22:40 #3
φωτεινη μπραβο σου που ψαχνεις να βρεις την ριζα του προβληματος
καλη συνεχεια
22-11-2010, 22:42 #4
Καλός όρισες στην παρέα μας Φωτινή μου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου
22-11-2010, 22:53 #5
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ?????????
22-11-2010, 22:54 #6
ριξε μια ματια στις οδηγιες.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid108458
22-11-2010, 23:02 #7
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΛΙΚ !!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΖΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ
22-11-2010, 23:04 #8
Originally posted by fotini88
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΛΙΚ !!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΖΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ
το πιο σημαντικο ειναι οτι δινεις βαση στο οτι ολα ξεκινανε απο το μεσα μας, και αυτο ειναι που πρεπει να διορθωθει.
αυτο ηταν και το εντυπωσιακο
22-11-2010, 23:07 #9
Καλησπέρα Φωτεινή και καλωσόρισες!
Καταρχήν σου εύχομαι καλή δύναμη, γιατί είναι δύσκολη η απόφαση να αλλάξει κανείς τη ζωή του. Θέλει συνεχή κόπο. Αλλά μάλλον το ξέρεις ήδη αυτό, μιας και προσπαθείς καιρό τώρα, με όμορφα ευτυχώς αποτελέσματα. Δε θα σταθώ σε τίποτε άλλο, ούτε στη μέθοδο, ούτε στο χρόνο. Θα σταθώ στην ηλικία σου, που είναι πολύ ελπιδοφόρα. Στα 22 σου έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Κοίτα να απαλλαγείς από τα κιλά το συντομότερο δυνατό, ώστε να την απολαύσεις όπως θέλεις. Όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία είχα ωραίο σώμα και θυμάμαι που πήγαινα για μπάνιο με φίλους, χωρίς να σκέφτομαι τίποτα, θυμάμαι που με φλερτάρανε, που φορούσα ότι ήθελα και το υποστήριζα. Είναι κρίμα να τα χάνεις αυτά. Φαίνεσαι συστηματική, οργανωτική και επίμονη και αυτό είναι μεγάλο εφόδιο στην προσπάθειά σου. Μπράβο σου για τη μέχρι τώρα πορεία σου και καλή επιτυχία σε όσα θα ακολουθήσουν!
22-11-2010, 23:11 #10
Και φυσικά, πάνω από όλα, να τονίσω το θέμα της υγείας. Καλύτερα να προλάβεις καταστάσεις, παρά να οδηγηθείς στο μέλλον αναγκαστικά στο χειρουργείο, λόγω θεμάτων που μπορεί να προκύψουν λόγω παχυσαρκίας. Τώρα τουλάχιστον έχεις επιλογή.
22-11-2010, 23:29 #11
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ AVA !!!! ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΝΙΓΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!
22-11-2010, 23:39 #12
Και βέβαια υπάρχει ελπίδα! Τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτή? Τους παρτάκηδες άστους να ασχολούνται με την πάρτη τους και ασχολήσου και εσύ με τη δική σου. Καιρός είναι, γιατί με ή χωρίς γιαγιά, κάτι μου λέει ότι δεν πάχυνες από το καλό σου.. Όταν σε καλούν σε βοήθεια, θα ανταποκρίνεσαι μόνον όταν θέλεις εσύ και όπου κρίνεις ότι αξίζει. Μίλα και στον ψυχολόγο σου γι' αυτά και νομίζω ότι θα σε κατευθύνει σχετικά.
22-11-2010, 23:43 #13
Καλως μας βρηκες και σε βρηκαμε Φωτεινη!Καλη συνεχεια ευχομαι!
22-11-2010, 23:50 #14
ΝΑ ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ onelifeonechance (ωραιο ψευδωνυμο)βλεπω οτι εχεις κανει μεγαλη και ωραια αλλαγη στη ζωη σου!!! go on!!! θα ηθελα να μαθω πως τα καταφερες!!!
22-11-2010, 23:54 #15
Απλα καποια στιγμη καταλαβα πως δεν παει αλλο!
Ειχα αφησει τον εαυτο μου εντελως!
Βρηκα μια καλη διαιτολογο και με υπομονη και πανω απ'ολα θεληση,σιγα σιγα τα καταφερα!
Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή