Results 31 to 44 of 44
Thread: ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΠΡΩΙΝΟΥ
-
24-11-2010, 13:50 #31Senior Member
δεν νομιζω οτι το λεμονι εχει τετοια δράση... μακάρι να είχε!!!Originally posted by spaceride
mayday maydayOriginally posted by onelifeonechance
Ειναι αυτο που φανταζομαι οτι τρεχεις κ δεν φτανεις;;Να κοψω τα δαμασκηνα κ να αρχισω λεμονι;;;:smilegrin:Originally posted by click
ναι ναι λεμονι νηστικη πρωι πρωιOriginally posted by lessing
Νομιζω πως το βρηκα!Νερο χλιαρο με φετα λεμονι μεσα!
να τρεχεις και να μη φτανεις :P
με'χει πιασει τσιρλιπιπι
χαχαχαχαχα
ισα ισα αποτοξινωνει τον οργανισμο καιβοηθαει στο αδυνατισμα. Το εκανα κάποτε που περιεργως το θυμώμουν πριν φαω το πρωινό. Όποτε είπα να το ξαναρχίσω το ξέχναγα... το πρωί δεν λειτουργώ καλά... εως καθόλου!
Όσο για το πρωινό; Τι μονο με καφέ την έβγαζες; Εγώ πεινάω το πρωί. Φανταζομαι θα εχεις ακουσει οτι ειναι το κυριοτερο γευμα κτλ κτλ κτλ, ειναι και λογικο, οσες ωρες κοιμασαι δεν βαζεις μπουκια στο στομα σου και πρεπει να αναπληρωσεις δυνάμεις!
Αν δεν θες να πίνεις τρώγε. Εχεις δοκιμάσει το κουάκερ;
- 24-11-2010, 14:01 #32Senior Member
To λεμονι ισα ισα που ειναι στιπτικο και το πινουμε οταν εχουμε διαρροια,ανακατεμενο με λιγο καφε ειναι οτι πρεπει!!και αντιθετα με αυτο που πιστευουν πολλοι ανθρωποι το λεμονι δεν ειναι καθολου οξυνο για το στομαχι οπως ειναι ο χυμος πορτοκαλιου που πολλες φορες μας πεφτει βαρυ ειδικα αν τον πιουμε βραδυ.Εγω το βρισκω πολυ καλη επιλογη χυμο λεμονιου αραιωμενο με νερο για πρωι.Το γκρειπφρουτ που ειναι και αυτο πολυ καλο το εχεις δοκιμασει?
24-11-2010, 14:24 #33Senior Member
επισης δοκιμασε τσαϊ+γαλα-καμια σχεση εμ το τσαι σκετο
24-11-2010, 18:59 #34Senior Member
μπαααααα μυθος πρεπει να ηταν και αυτο.Originally posted by lenapapa
δεν νομιζω οτι το λεμονι εχει τετοια δράση... μακάρι να είχε!!!Originally posted by spaceride
Ειναι αυτο που φανταζομαι οτι τρεχεις κ δεν φτανεις;;Να κοψω τα δαμασκηνα κ να αρχισω λεμονι;;;:smilegrin:Originally posted by click
με'χει πιασει τσιρλιπιπι
χαχαχαχαχα
ισα ισα αποτοξινωνει τον οργανισμο καιβοηθαει στο αδυνατισμα.
τα εχουμε ξαναπει στο φορουμ:wink2:
24-11-2010, 21:26 #35Senior Member
Ax δε με προσεχεις δε με προσεχεις!Δεν ειδες που ειπα το ροφημα του πρωινου;Originally posted by lenapapa
με'χει πιασει τσιρλιπιπι
χαχαχαχαχα
ισα ισα αποτοξινωνει τον οργανισμο καιβοηθαει στο αδυνατισμα. Το εκανα κάποτε που περιεργως το θυμώμουν πριν φαω το πρωινό. Όποτε είπα να το ξαναρχίσω το ξέχναγα... το πρωί δεν λειτουργώ καλά... εως καθόλου!
Όσο για το πρωινό; Τι μονο με καφέ την έβγαζες; Εγώ πεινάω το πρωί. Φανταζομαι θα εχεις ακουσει οτι ειναι το κυριοτερο γευμα κτλ κτλ κτλ, ειναι και λογικο, οσες ωρες κοιμασαι δεν βαζεις μπουκια στο στομα σου και πρεπει να αναπληρωσεις δυνάμεις!
Αν δεν θες να πίνεις τρώγε. Εχεις δοκιμάσει το κουάκερ;
24-11-2010, 21:30 #36Senior Member
Οχι μωρε δεν υπαρχει,εγω το εγραψα για πλακα.Υπαρχει ομως διαταραχη τσιρλιπιπι κ την εχει ο spaceride αλλα δεν πρεπει να του τη θυμιζουμε γιατι αναστατωνεται.Τσιρλιπιπι κανε σχετικο αναγραμματισμο πιπιλριτσ περνεις το σ το πας μπροστα περνεις το πι το κανεις πε κολλάς το ι που αφησες κ το αρχικο σΧ2=σπεισ -ερ...το ride για καλυψη-τυχαιο;δε νομιζω!Originally posted by smart
ρε παιδια... υπαρχει ΚΑΙ διαταραχη ευτυχιας?Originally posted by lessing
ΤΙ εννοεις Πηνελοπη οτι ειμαι δυσκολος χαρακτηρας;Οτι δεν ικανοποιουμαι ευκολα;Οτι εχω διαταραχη ευτυχιας;:smilegrin:Originally posted by penelope1985
ρε lessing το ενα σ βρωμαει το αλλο σπυ ξυνιζει ομως... στηβε και πινε πορτοκαλαδα... αλλα να προσεχεις ποσα πορτοκαλια βαζεις...
Γιατι να προσεχω ποσα πορτοκαλια βαζω;:wow:
τελικα εχει μεινει τπτ αδιαταραχτο σ αυτον τον πλανητη οεο?
24-11-2010, 21:51 #37Senior Member
Originally posted by lessing
Τσιρλιπιπι κανε σχετικο αναγραμματισμο πιπιλριτσ περνεις το σ το πας μπροστα περνεις το πι το κανεις πε κολλάς το ι που αφησες κ το αρχικο σΧ2=σπεισ -ερ...το ride για καλυψη-τυχαιο;δε νομιζω!
24-11-2010, 21:59 #38Senior Member
και ολο μαζι βγαζει λεξαριθμο 11888Originally posted by lessing
Οχι μωρε δεν υπαρχει,εγω το εγραψα για πλακα.Υπαρχει ομως διαταραχη τσιρλιπιπι κ την εχει ο spaceride αλλα δεν πρεπει να του τη θυμιζουμε γιατι αναστατωνεται.Τσιρλιπιπι κανε σχετικο αναγραμματισμο πιπιλριτσ περνεις το σ το πας μπροστα περνεις το πι το κανεις πε κολλάς το ι που αφησες κ το αρχικο σΧ2=σπεισ -ερ...το ride για καλυψη-τυχαιο;δε νομιζω!Originally posted by smart
ρε παιδια... υπαρχει ΚΑΙ διαταραχη ευτυχιας?Originally posted by lessing
ΤΙ εννοεις Πηνελοπη οτι ειμαι δυσκολος χαρακτηρας;Οτι δεν ικανοποιουμαι ευκολα;Οτι εχω διαταραχη ευτυχιας;:smilegrin:Originally posted by penelope1985
ρε lessing το ενα σ βρωμαει το αλλο σπυ ξυνιζει ομως... στηβε και πινε πορτοκαλαδα... αλλα να προσεχεις ποσα πορτοκαλια βαζεις...
Γιατι να προσεχω ποσα πορτοκαλια βαζω;:wow:
τελικα εχει μεινει τπτ αδιαταραχτο σ αυτον τον πλανητη οεο?
25-11-2010, 00:27 #39Senior Member
εχετε χαζεψει... τυχαιο?
δε νομιζω!!
25-11-2010, 00:43 #40Senior Member
ελα τσατ
25-11-2010, 00:58 #41Senior Member
Εχουμε χαδεπθι εχουμε χαδεπθι κ θυ ιθε ανωριμη θα παω να πεκθω με τα καραβακια μου:shocked2:Originally posted by smart
εχετε χαζεψει... τυχαιο?
δε νομιζω!!
25-11-2010, 01:04 #42Senior Member
ανωριμη????
:shocked2:
:shocked2:
uzzled:
25-11-2010, 01:19 #43Senior Member
Ναι ναι και δε θα θε παιδω θτιθ κουνιεθ
25-11-2010, 01:19 #44Senior Member
νομιζω οτι καποιος ανοιξε το στομα του!!!!:flaming:

Reply With Quote