Results 1 to 15 of 24
-
26-11-2010, 14:08 #1
Καλησπεριζω την ομορφη παρεα σας!!
Γεια σας!!!μετα απο πολυ καιρο ''στενης'' παρακολουθησης βρηκα το θαρρος να συμμετασχω κι εγω!!το προβλημα μου γνωστο σε μενα και σε σας και αγνωστο στους γυρω μου..η παλη με τα κιλα και τα υπερφαγικα επεισοδια..ξυπνησα σημερα λεγοντας οτι ειναι μια καινουρια μερα κ θα προσπαθησω να μπω παλι σε ενα προγραμμα αλλα το αποτελεσμα ηταν μεχρι στιγμης να εχω φαει τα παντα!!..και το χειροτερο λογω της ασχημης διαθεσης μ ακυρωσα και τη βραδινη μου εξοδο..:sniffle:
Αυτες οι συναισθηματικες μεταπτωσεις με κουρασαν πραγματικα..
- 26-11-2010, 14:12 #2
Kαλως ηλθες verdia στην παρεα μας που πλεον ειναι κ δικη σου!
Πες μας αν θελεις μερικα πραγματα για σενα..
Την ηλικια σου, τα κιλα σου..
Ειναι ενας αγωνας δυσκολος αυτος με τα κιλα..
Πιστεψε στον εαυτο σου,θεσε ρεαλιστικους στοχους και θα εκπλαγεις κ εσυ η ιδια οταν συνειδητοποιησεις τί μπορεις να καταφερεις!
26-11-2010, 14:14 #3
δυστυχως και για μενα ειναι πολυυυυυυυυυ συχνες οι συναισθηματικες μεταπτωσεις
καλωσορισες
και εγω προσωπικα χαιρομαι για αλλη μια συμμετοχη που εχει ριλικρινεια και χαρα και πο\λλη διαθεση να μη το βαλει κατω
26-11-2010, 14:26 #4
Καλως σας βρηκα!Ειμαι 22 χρονων και παλευω με τα κιλα μου και τις ''κρισεις'' εδω και 5 χρονια..απο οταν αρχισε η φοιτικη μου ζωη ουσιαστικα..λιγο οι βολτες,λιγο τα ωραρια,λιγο η προβληματικη σχεση μ τη μητερα μ..πηρα 10 κιλα μεσα σε 2 μηνες,τα οποια εχασα και πηρα στα 5 χρονια τουλαχιστον 5 φορες(το γνωστο φαινομενο γιο-γιο)..το υψος μου ειναι 1,62 κ ειχα φτασει 72 κιλα..
την τελευται φορα που ζυγιστηκα(πρεπει να ηταν τον Αυγουστο ειχα καταφερει να φτασω τα 62!)οχι με τρομερες διαιτες,κανονικα..τωρα ομως παλι χανω τον ελεγχο και φοβαμαι τοσο πολυ να ανεβω στη ζυγαρια..
Συγχαρητηρια για την επιτυχια σου,την υπομονη σου!!Μπραβο σου!!
οταν καταφερω να ζυγιστω θα ποσταρω κι εγω ενα τικερακι..
26-11-2010, 14:29 #5
Αργω λιγακι στο γραψιμο.αλλα που θα μου παει,θα βελτιωθω..Ευχαριστω για το καλωσορισμα μαρουλακι κ χαιρομαι που μιλαω με ατομα που επιτελους με καταλαβαινουν!!:smilegrin:
26-11-2010, 15:34 #6
Στη πραγματικοτητα λοιπον το προβλημα σ δεν ειναι τα κιλα, αλλα οτι δεν ελεγχεις το φαι... Αυτη ειναι μαλον μια διαρκης μαχη με τον εαυτο μας... τα κιλα θα χαθουν αλλα το μυαλο δεν θα αλλαξει απαραιτητα...
Καλωσηρθες... Λογικα αν χασεις 2-3 κιλα θα εισαι σε ιδανικο βαρος...
26-11-2010, 15:38 #7
καλωσορισες verdia εδω θα βρεις ατομα που θα ειναι διπλα σου και θα παρεις αρκετο κουραγιο!!!! θα σε παρακαλεψω να βγεις αποψε!! γιατι τιμωρεις τον εαυτο σου κοριτσι μου? υπαρχουν παντα σκαμπανευασματα αρκει να εισαι ετοιμη για αυτα!!!! να βγεις να γελασεις να διασκεδασεις να φλερταρεις να αλλαξεις διαθεση γιατι αυριο 8α εισαι χειροτερα αν κατσεις μεσα!!!
26-11-2010, 15:53 #8
Originally posted by penelope1985
Στη πραγματικοτητα λοιπον το προβλημα σ δεν ειναι τα κιλα, αλλα οτι δεν ελεγχεις το φαι... Αυτη ειναι μαλον μια διαρκης μαχη με τον εαυτο μας... τα κιλα θα χαθουν αλλα το μυαλο δεν θα αλλαξει απαραιτητα...
Καλωσηρθες... Λογικα αν χασεις 2-3 κιλα θα εισαι σε ιδανικο βαρος...
καλωσηρθες:starhit:
27-11-2010, 19:42 #9
Σας ευχαριστω πολυ και παλι για το καλωσορισμα!!η αληθεια ειναι οτι χθες μαλλον δεν ηθελα να βγω καθολου,καθως ουτε με τη φιλη μου πηγα αλλα ουτε και σε ενα σωρο γιορτες!!βεβαια το δευτερο δεν με πειραξε και τοσο γιατι θ ειχε φανταζομαι τρομερο φαγοποτι!
Fotini88 εχεις απολυτο δικιο για την τιμωρια που αναφερεις..μερικες φορες μαλιστα θεωρω τιμωρια μου και το να τρωω τοσο πολυ,σε σημειο να πρηζεται η κοιλια μου και να ποναει..
Δυστυχως Πηνελοπη μου,μου φαινεται δυσκολο αυτη τη στιγμη να αλλαξω το μυαλο μου και πραγματικα αυτη η μαχη ωρες ωρες με τρελαινει!!!Πιστευω να καταφερω να με ελεγξω και παλι..
28-11-2010, 13:48 #10
ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ VERDIA ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ <<ΚΑΤΩ >> ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΖΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!
28-11-2010, 14:08 #11
τοσο απλες κουβεντες,που τις εχω σκεφτει απειρες φορες,αλλα οταν σου τις λενε και αλλα ατομα,πραγματικα νιωθω πολυ καλυτερα..χαιρομαι που τελικα αποφασισα να γραψω κι εγω εδω,ειναι καλυτερο να εχουμε συμμαχους στην μαχη παρα να ειμαστε ολομοναχοι..
Φωτεινη πρεπει να εισαι πολυ δυνατος χαρακτηρας κ ανθρωπος..δεν σου κρυβω πως αρχικα φοβομουν μηπως με ''αποπαρετε'' θεωρωντας οτι δεν εχω σοβαρο προβλημα βαρους,οπως κανανε οι ελαχιστοι ανθρωποι στους οποιους θελησα να μιλησω κ βρηκα τοιχο..το θεωρουν τοσο ευκολο και απαντουν με υφος κιολας:"αν θες να χασεις σταματα να τρως!!"ελα ομως που δεν ειναι οσο ευκολο ακουγεται η λεγεται..
28-11-2010, 17:56 #12
Καλησπέρα. Σήμερα ανακάλυψα εντελως τυχαία αυτο το φορουμ. Έχω και εγω αρκετά θέματα που με απασχολούν αρκετά χρόνια χωρις ποτε να εχω καταφέρει να τα επιλύσω. Η αλήθεια ειναι πως όντως εχουμε πολλές δυναμεις και μπορουμε να καταφέρουμε αλλά γιατι να είναι τοσο δύσκολο στην πράξη? Με συγχωρείτε εαν αυτα που γράφω ειναι άσχετα με το θέμα ή εχουν ξαναειπωθεί αλλά πραγματικά χάρηκα όταν ανακάλυψα οτι μπορει να εκφράσω και να συζητήσω όλα αυτά που με απασχολούν
28-11-2010, 18:02 #13
ΑΓΑΠΗΤΗ VERDIA ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΑΡΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ... ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ 8Α ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ 8Α ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟΙΧΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΤ??ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ!!!! ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ !!!( ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ) ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ!!!!
28-11-2010, 18:32 #14
εχεις δικιο Φωτεινη!!διαβαζω και ξαναδιαβαζω τα λογια σου κ παρολο που εφαγα παλι του σκασμου,νομιζω οτι θα προσπαθησω παλι να βρω τη σειρα μου..θα χαρω πολυ να συνεχισουμε αυτη την διαδικτυακη επικοινωνια μας και στο μελλον και ελπιζω να σε βοηθησω κι εγω στην προσπαθεια σου!!!:duh:
Gilda οντως ο ανθρωπος μπορει να καταφερει πολλα και πολλες φορες ουτε κι ο ιδιος δεν τα διανοειται..θα ηθελες να μας πεις ποιο ειναι και σενα το κυριο προβλημα σου που σε εκανε να γραψεις?
28-11-2010, 19:12 #15
[quote]Originally posted by fotini88
ΑΓΑΠΗΤΗ VERDIA ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΑΡΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ... ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ 8Α ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ 8Α ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟΙΧΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΤ??ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ!!!!
εχω την αισθηση και παλι μπορει να κανω λαθος
αλλα δεν ειναι οτι οι αλλοι δεν θελουν την αλλαγη μας προς το καλυτερο. απλα καθε περιβαλλον νιωθει ασφαλες να παραμενει ως εχει. φοβαται γενικα την αλλαγη. Εαν π.χ. ησουν 6ο κιλα και ξαφνικα αρχιζες για τους δικους σου λογους μια προσπαθεια να γινεις εκατον εικοσι δεν νομιζω να στρεφοταν καποιος και να σου ελεγε μπραβο κοπελα μου φαε κι αλλο ετσι θελουμε να σε βλεπουμε χοντρη να γουσταρουμε. γενικως πιστευω πως καθε αλλαγη το περιβαλλον μας το τρομαζει ακομα κι αν αυτη ειναι προς το καλο και το υγειες. μη σου πω πως τρομαζει και εμας τις ιδιες. και παλι ειναι δικη μου αποψη και συγγνωμη που παρεμβαινω στη συζητηση αλλα θελω να πιστευω πως δεν υπαρχει τοση ζηλεια και φθονος αλλα φοβος της αλλαγης και της φυγης απο το τετριμενο. τουλαχιστον ετσι το βιωνω εγω.
καλη δυναμη κουκλιτσες σε ολες μας!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση