Results 16 to 30 of 80
Thread: Τι σας δυσκολεύει;
-
26-11-2010, 19:48 #16
kalispera!! fysika kai yparxei ratsismos! to thema einai na arxiseis na niw8eis kala me ton eayto sou na ton agapiseis kai etsi na ton voi8iseis kai na xaseis ta kila sou!!! oson afora to thema antres yparxei mia katigoria antrwn stoys opoioys 8a areseis sigoura!!!! alla otan se vlepei o allos mazemeni kai me komplex den 8a se plisiasei!!!! opote xalarwse kai niwse aneta!!!!! eimaste omoiopa8eis fili mou!!!! alla to palevw!!!!
- 26-11-2010, 20:00 #17
αλλο το πως χειριζομαστε κατι, αλλο το να αναγνωριζουμε την υπαρξη του
26-11-2010, 20:03 #18
Originally posted by fotini88
kalispera!! fysika kai yparxei ratsismos! to thema einai na arxiseis na niw8eis kala me ton eayto sou na ton agapiseis kai etsi na ton voi8iseis kai na xaseis ta kila sou!!! oson afora to thema antres yparxei mia katigoria antrwn stoys opoioys 8a areseis sigoura!!!! alla otan se vlepei o allos mazemeni kai me komplex den 8a se plisiasei!!!! opote xalarwse kai niwse aneta!!!!! eimaste omoiopa8eis fili mou!!!! alla to palevw!!!!
26-11-2010, 20:32 #19
υπαρχει ρατσισμος σε τεραστιο βαθμο.
αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ατομα σε πρωτο επιπεδο παχυσαρκιας δεν μπορουν να βρουν να κανουν μια σχεση. δεν ειναι τα κιλα, ειναι τα μυαλα, τα χαζα ΜΑΣ :wink2:
λιχουδιτσα, 2 ειναι οι δρομοι.
1)αποδεχεσαι τον εαυτο σου ακριβως οπως ειναι και τον απολαμβανεις, απολαμβανοντας και το φαγητο.
2)τον αλλαζεις
Υπαρχει και ενας τριτος... αναξιος λογου.... να μην κανεις τιποτα, να μενεις αδρανης.
καλη τυχη και επιτυχια
26-11-2010, 20:43 #20
Originally posted by click
υπαρχει ρατσισμος σε τεραστιο βαθμο.
αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ατομα σε πρωτο επιπεδο παχυσαρκιας δεν μπορουν να βρουν να κανουν μια σχεση. δεν ειναι τα κιλα, ειναι τα μυαλα, τα χαζα ΜΑΣ :wink2:
λιχουδιτσα, 2 ειναι οι δρομοι.
1)αποδεχεσαι τον εαυτο σου ακριβως οπως ειναι και τον απολαμβανεις, απολαμβανοντας και το φαγητο.
2)τον αλλαζεις
Υπαρχει και ενας τριτος... αναξιος λογου.... να μην κανεις τιποτα, να μενεις αδρανης.
καλη τυχη και επιτυχια
26-11-2010, 20:56 #21
λαβυρινθος! πολυ ωραιο αυτο....
το πρωτο βημα ειναι η αρνηση
το δευτερο η αδρανεια
το τριτο η συνειδητοποιηση
το τεταρτο ο πανικος
το πεμπτο η κινητοποιηση
το εκτο η επιτυχια
:starhit:
26-11-2010, 21:10 #22
Originally posted by click
λαβυρινθος! πολυ ωραιο αυτο....
το πρωτο βημα ειναι η αρνηση
το δευτερο η αδρανεια
το τριτο η συνειδητοποιηση
το τεταρτο ο πανικος
το πεμπτο η κινητοποιηση
το εκτο η επιτυχια
:starhit:
27-11-2010, 13:27 #23
Originally posted by petallouditsaa
φανταζομαι θα ειχα καποια σχεση καποιον μ αγαπαει αν δεν ημουν σε αυτα τα κιλα....
:sniff:
keep going girls
27-11-2010, 13:34 #24
Originally posted by lixouditsa83
Originally posted by kwstas01
Δεν εχουν να κανουν ολα με την εμφανιση... Γιατι δεν το καταλαβαινετε? Λετε και κανεις μας δεν κανει σχεσεις και δεν περναει καλα... Αυτοπεποιθηση και λιγο παιχνιδι! Πολλα ειναι?
Τώρα όσο για το θέμα την δουλιάς, εγώ δεν είχα πρόβλημα να βρω δουλιά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην δουλιά μου είναι αν έχουν να επιλέξουν να στήλουν παράδειγμα σε ένα πελάτι εμένα και κάπιο άλλο παιδί, στέλνουν το άλλο. Αυτό δεν ξέρω αν οφείλετε στην εμφάνισή μου, αλλά ούτε έχω σκοπό να το ψάξω, αφού έχω την δουλιά μου και την κάνω από το γραφείο μου.
Τώρα, το μόνο πράγμα που με δυσκολεύει στα κιλά που είμαι, είναι να παίζω με το 2χρονο αγοράκι μου, ειδικά όταν πηγαίνουμε στο πάρκο που θέλει να τρέχουμε πάνω κάτω. αυτό μου είνα πολύ δύσκολο, αλλά το προσπαθώ για χάρη του.
Τώρα δεν ξέρω τί άλλο να σου πω, ότι θές εδώ είμαι! Φιλιά
27-11-2010, 13:38 #25
Originally posted by mariafc
θα συμφωνήσω με την κλικ. Ναι μεν πιστεύω ότι υπάρχει από πολλούς ρατσισμός στο θέμα κιλών εν τούτοις όμως έχω καταλήξει ότι τελικά είσαι αυτό που εκπέμπεις. Καμία σημασία δεν παίζει για μένα το βάρος. Έχω δει κορίτσια πολύ παχουλα και έχουν τα καλύτερα παλληκάρια στο πλευρό τους. Μπορεί εμφανισιακά να μη σου γεμίζουν το μάτι αλλά βλέμμα βρε παιδί μου ότι εκπέμπουν θετική ενέργεια. Μπαίνουν σε ένα χώρο και τρίζουν τα πατώματα. Αντίστροφα έχω δει κοπέλες Θεές αλλά είναι μόνες τους.
.............
29-11-2010, 14:01 #26
παίδες
σε ό,τι έχετε πει υπάρχει αλήθεια
1. το θέμα είναι τι εκπέμπεις
2. πως να εκπέμψεις καλά όταν όλοι σε βλέπουν απαξιωτικά? πόση δύναμη να έχεις όταν όλα τα ερεθίσματα ή σχεδόν όλα είναι αρνητικά?
3. Ωραία σε αγαπουν 5 ανθρώποι, όμως τα μηνύματ απου παίρνεις είναι σωρηδών απαξίωση.
4. Αισθητικά υπάρχει όπως και να το κάνπουμε ένα θέμα..πρωτογενές,,, και ίσως σε μερικές παο εμας δευτερογενές, με τριχοφυία κλπ
5. υπάρχουν θμέματα ιατρικά που τα αντιλαμβανόμαστε στην καθημερινότητα μας 9 κοπωση, πισεη, πονος σε αρθρώσεις και μυες) και πιο ύπουλα που υποβόσκουν
6. Ασχετα με ότι λέμε,, εσεις με χοντρό/η θα πηγαίνατε? εγώ είμαι ρατσίστρια,,όχι ΟΧΙιιι ,,απαπαπαααα,,, ούτε να με δουν μαζί τους/
Αρα το τι με ενοχλεί? οτι η κόρη μου μου ζητά να αδυνατίσω , ότι δεν έχω δύναμη να παίξω με την κόρη μου, ότι δε μπορώ να κανω ό,τι θέλω, να φλερτάρω ( γιατί όχι?.. α εννοώ να φλερτάρω χωρίς να ξέρω ότι ο άλλος δε θα ανταποκριθεί 9 φορές στις 10 για χαβαλέ), ότι δε μπορώ να φορέσω σέξαλα ρούχα, ότι κουράζομαι και δυσκολεύομαι όχι μόνο στις δουλείες στο σπίτι αλλά και στο γραφείο ανπέσιε κάτι κάτω,,ξεφυσω σα φάλαινα,,,,
Και πιο πολύ με ενοχλεί ότι ήμουν θεά και έγινα αναγεννησιακή! ¨οτι δνε είχα ούτε τη λογική ούτε το φρένο,, ότι το έχασα και ότι τα πράγματα εκεί που έφτασα είναι αναξέλεκτα,,, νοιώθω βλάκας, ηλίθια, ανίκανη. Εχω καταφέρει ένα σωρό πράγματα στη ζηωή μου , εκτός απο το να την κρατήσω σε καλή κατάσταση για να τη ζήσω καλά,,,,
θες και άλλα?? μπορώ να συνεχίσω 700 σελίδες.
Ναι, νοιώθω καλά σε όλα τα άλλα με τον εαυτό μου, όμως είμαι και σάρκα εκτός απο πνεύμα και η σάρκα νοσεί $@#$@$@#@^ το κερατο μου! και $@!$@#$@#%$@#$@ φταίω εγώ,, διότι δεν ήμουν πάντα έτσι!
29-11-2010, 14:46 #27
ρε συ Anagenisiaki_Thea με σοκαρες! κι εγω ετσι νιωθω! μονη μου τα εκανα σκατα!!! εχω χασει την μπαλα!!!
29-11-2010, 14:47 #28
ρε παιδια να ρωτησω κατι;;; υπαρχει στοπ στην κατρακυλα;;; την ψυχολογικη , του εαυτου, ολες! γιατι νιωθω πως εδω και δυο μηνες εχω χασει τα αβγα και τα πασχαλια! ειλικρινα ειμαι στα ορια μου!που εισαι ρε πεταλουδακι μου!
29-11-2010, 15:12 #29
Εγώ δεν το βλέπω έτσι Anagenisiaki_Thea. Ισος γιατί ποτέ δεν ήμουνα αδύνατη και έχω μάθει να ζω παχουλή και να κάνω την ζωή μου όμορφη όπως και να είμαι? Ισως γιατί αγαπούσα και αγαπάω τον εαυτό μου άσχετα με τα νταουναρίσματα που έχω που και πού? άλλοστε ο λόγος που πέφτουμε είναι για να ξανασικονόμαστε.
Όσο για το αν θα πήγαινα μαι χοντρο. Ναι θα πήγαινα. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν ένα παιδί τότε στα 140 κιλά με 1.85 ίψος. Με τον οποίο αραβονιάστηκα κιόλας, και τέλος πάντον όταν χωρίσαμε ήταν στα 190 κιλά κοντά. Αυτό που έχει συμασία είναι η καρδιά, και όχι η εμφάνιση. Τώρα το συγκεκριμένο παιδί, μετά απο μανίκι, έχει πέσει στα 90 κιλά. Αυτό όμως δεν άλλαξε καθόλου τον χαρακτήρα του, για τον οποίο τον είχα αγαπήσει τότε.
29-11-2010, 22:57 #30
Originally posted by Anagenisiaki_Thea
6. Ασχετα με ότι λέμε,, εσεις με χοντρό/η θα πηγαίνατε? εγώ είμαι ρατσίστρια,,όχι ΟΧΙιιι ,,απαπαπαααα,,, ούτε να με δουν μαζί τους/
πως τα φερνει η ζωη
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....