Results 31 to 45 of 80
Thread: Τι σας δυσκολεύει;
-
29-11-2010, 23:24 #31
Ναι μου κάνει και εμένα εντύπωση το πόσο άχαρο και άδικο είναι αυτό που λες..
- 30-11-2010, 00:33 #32
Originally posted by Anagenisiaki_Thea
6. Ασχετα με ότι λέμε,, εσεις με χοντρό/η θα πηγαίνατε? εγώ είμαι ρατσίστρια,,όχι ΟΧΙιιι ,,απαπαπαααα,,, ούτε να με δουν μαζί τους/
30-11-2010, 00:54 #33
Originally posted by Gilda
30-11-2010, 00:57 #34
σαν γυναικα δεν εχω πει ποτε οτι αχ θα πηγαινα με αυτον και ας ειναι και χιντρος δεν μου εχει τυχει δηλαδη
καποιες φορες ομως βλεπω πολυ γεματες γυναικες που τις λιγουρευομαι και λεω στανταρ ετσι και ημουν αντρας δε θα μου γλιτωναν...
παραξενο αλλα μου εχει συμβει πολλες φορες να το σκεφτω!
30-11-2010, 08:42 #35
Καθόλου παράξενο μαρουλάκι. Είναι το τι εκπέμπει ο άλλος. Αλλοστε στο πρόσωπο του άλλου δεν αναγράφοντε τα κιλά του αλλά το πως νιώθει με αυτά τα κιλά, και αν το ίδιο το άτομο αγαπάει και είναι "ερωτευμένο" με τον εαυτό του, τότε σε τραβάει χωρίς καν να μπορείς να το ελένξεις.
30-11-2010, 08:44 #36
Originally posted by click
6. Ασχετα με ότι λέμε,, εσεις με χοντρό/η θα πηγαίνατε? εγώ είμαι ρατσίστρια,,όχι ΟΧΙιιι ,,απαπαπαααα,,, ούτε να με δουν μαζί τους/
πως τα φερνει η ζωη
Anagenisiaki_Thea άμμα βγένεις έξω για βόλτα, αφίνεις τον μισό σου εαυτό στο σπίτι? Αν ναι πες μας και μας πως το κάνεις!!!
30-11-2010, 08:51 #37
παιδια, μηπως η αναγεννησιακη θεα απλα διακωμωδουσε/σαρκαζε/στηλιτευε την κατασταση που γενικοτερα επικρατει?
γιατι εγω προσωπικα ξερω ενα σωρο ευτραφεις ανθρωπους (ανδρες και γυναικες) που ολως περιεργως βλεπουν μονο την ξενη καμπουρα.
30-11-2010, 09:00 #38
Αυτό μόνο η ίδια μπορεί να μας το απαντήσει smart.
30-11-2010, 11:12 #39
Originally posted by maroulaki
σαν γυναικα δεν εχω πει ποτε οτι αχ θα πηγαινα με αυτον και ας ειναι και χιντρος δεν μου εχει τυχει δηλαδη
καποιες φορες ομως βλεπω πολυ γεματες γυναικες που τις λιγουρευομαι και λεω στανταρ ετσι και ημουν αντρας δε θα μου γλιτωναν...
παραξενο αλλα μου εχει συμβει πολλες φορες να το σκεφτω!
30-11-2010, 12:08 #40
Τι με δυσκολεύει?
Η Ναταλία.
30-11-2010, 13:16 #41
απο χθες το ειδα και εχω βγαλει καντιλες απ'τη ζηλεια μου εγω η γατομανα που δεν το ειχα ανακαλυψει πιο πριν να το εχω κ εγω!!
30-11-2010, 15:02 #42
Originally posted by onelifeonechance
απο χθες το ειδα και εχω βγαλει καντιλες απ'τη ζηλεια μου εγω η γατομανα που δεν το ειχα ανακαλυψει πιο πριν να το εχω κ εγω!!
30-11-2010, 15:39 #43
Originally posted by smart
παιδια, μηπως η αναγεννησιακη θεα απλα διακωμωδουσε/σαρκαζε/στηλιτευε την κατασταση που γενικοτερα επικρατει?
γιατι εγω προσωπικα ξερω ενα σωρο ευτραφεις ανθρωπους (ανδρες και γυναικες) που ολως περιεργως βλεπουν μονο την ξενη καμπουρα.
(απο το "η γκομενος η θα τρωω")
εγώ πάντως έτσι καταλαβαίνω ότι τελείωσε ένας έρωτας, αρχίζω να ξαναπεινάω,,,,
όσο για τους άντρε, κουλτουριάρηδες, μουράτους, σκοτεινούς και επικίνδυνους, clean cut face,, όλοι στο σκοτάδι είναι ίδιοι,, εκτός απο τους χοντρούς,, αυτούς δε τους πάω,,, αππαπαπααα να με δουν με χοντρό μαζι? θα πέσω να πεθάνω,,, γι αυτό και γκρινι΄ζω στον άνδρα μου τελευταία, έχει αρχίσει απο ϊωνας θεός να γίνετια σνα ϊωνας Ναός,, και του λέω,,, μόνο ένας χοντρος υπάρχει σ αυτη την οικογένεια,, Εγώ,,,,,,
30-11-2010, 16:57 #44
παιδια,, ο σαρκασμος και το χιουμορ ειναι ενας ευπρεπης τροπος να βγαζουμε τα συναισθηματα μας
και δεν υπαρχει τπτ μεμπτο στο να εχουμε αρνητικα ή και επιθετικα συναισθηματα, αρκει να τα χειριζομαστε με σεβασμο, ,,,
Ο χοντρος/η χοντρη εχει καποπια βασικα θεματα, ας μην κρυβομαστε. Το τι εκπεμπω ειναι ενα θεμα το προσωπο μου ειναι ενα αλλο 9 αλλα και αυτο οσο θετικο να ειναι ειναι παραμορφωμενο και πρησμενο,, δε ξερω και κανενα παχουλο ατομο που το προσωπο του δνε ειναι τσιτωμενο). Ας μη υποβιβαζουμε τα αισθητικα μας στανταρ,,,,
Ειναι το θεμα της ευλυγισιας, ειναι το θεμα της τεχνικης,,καλυψης,,,της αδυναμιας εκφρασης αν θελετε μεσα απο ενα δυσκινητο σωμα..
Δεν υπαρχει τπτ ελκυστικο σε κοιλιες που ξεχιλίζουν και μπουτια που ,,υπερκαλυπτονται.
Δικιο ειχε η γιαγια σου προσεξε τι κοροιδευεςι θα το λουστεις,, εδω δε μιλαμε ομως για να κοροιδεψουμε, αλλα για να αντιμετωπισουμε την αληθεια μεσα μας και εξω μας , ξεκαθαρα και χωρις ψιμυθια. Ολοι οσοι λενε τι ωραια που αδυνατισα,, γιατι αραγε το λενε?
μηπως γιατι οι κινησεις τους ειναι πλεον απελευθερωμενες? μηπως γιατι τωρα αρεσει ο εαυτος τους καλυτερα? σ αυτους και στοςυ αλλους? χανουν το αορατο πεπλο ?
Γιατι λοιπον να εθελοτυφλουμε? Συμβαινει, ναι και οι αναγεννησιακοι ερωτευομαστε και μας ερωτευονται,,,,, Ομως επιμενω,,,, το παχος δεν ειναι σημειο θετικης αναφορας οταν πρωτοβλεπεις καποιον ουτε προσδιδει ερωτευσιμοτητα στα ατομα ( ενα τριζατο σωμα των 65 κιλων,, αιντε αμα ειναι γυμνασμενο των 70 ναι,,,, σε νεαρες ηλικίες,,,αλλα περισσότερο? σε μεγαλυτερες ηλικιες?...)
Μιλαω λοιπον για αυτα τα πραγματα
1. λειτουργικοτητα
2. αισθησιασμο
3. εμφυτευμενα απο την κοινωνια, αλλα εσωτερικευμενα ( να μην αρνιομαστε το οτι ειναι, σε μεγαλο βαθμο τουλαχιστον) για το πως ειναι και το πως πρεπει να ειναι το σωμα.
Στα 65 μου εκανα κατι δουλειες στην Αμερικη για μοντελινγκ BBW, αυτο τι λεει? λεει οτι ακομα και στα "εναλλακτικα" προτυπα ομορφιας, υπαρχει ενα κοινωνικα αποδεκτο οριο.
Και αυτο το εσωτερικευουμε θελουμε και μη
Τελος να μιλησω και για κατι πιο απλο,,,, έχετε δει ελευθερο ζωο παχυσαρκο? μονο σε αιχμαλωσια,,, ααα και αυτο,,,, στην αγρια ζωη τα ζωα για να ζευγαρωσουν διαλεγουν μεταξυ των fitest,,, need I say more?
Ενα βασικο βημα ειναι να αναγνωρισουμε ο καθενας τα ορια του.
Ευχαριστω για το κραξιμο,
30-11-2010, 20:59 #45
μπορεις να επιλεγεις οποιον θες για ερωτικο συντροφο και να βαζεις ο,τι κριτηρια θελεις ειτε ειναι παραλογα ειτε οχι.
γιατι ομως σε καιει το ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ. αυτο δεν καταλαβα
περιεγραψες την κατασταση του σωματος σου με αρκετες λεπτομερειες, αυτο ομως δε σημαινει οτι οποιος ειναι ανω των 65-70 κιλων ειναι στην κατασταση σου.
λιγο οι γενικευσεις ειναι το προβλημα.
επισης, μην κανεις ποτε το λαθος να τα συζητησεις ολα αυτα με τον αντρα σου γιατι τοτε θα πρεπει να τον συμβουλευσεις να σε σουταρει :P Πλακιτσα, απο αυτες που σαρεσουν
μια χαρα ειναι ο σαρκασμος, καλα τα λες:thumbup:
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....