Results 46 to 60 of 80
Thread: Τι σας δυσκολεύει;
-
30-11-2010, 21:15 #46
Anagenisiaki Thea, εγώ μαζί σου είμαι. Το αποδεικνύει η μοναξιά μου ή έστω οι υποβαθμισμένης ποιότητας σχέσεις μου. Κανένας δε μπορεί να μου βγάλει από το μυαλό ότι αν ήμουν αλλιώς, θα ήταν και η ζωή μου αλλιώς. Το αποδεικνύουν οι καλογυμνασμένες και αδύνατες φίλες μου που κάνουν απανωτές σχέσεις και γάμους. Γιατί, κακά τα ψέμματα, όλα ξεκινούν από την πρώτη εντύπωση. Το αν έχεις βάθος και ποιότητα θα κριθεί σε βάθος χρόνου και γι' αυτό δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε διάθεση. Το αποδεικνύουν οι τόσοι και τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι, που καταλήγουν με γυναίκες αμφιβόλου ποιότητας, αλλά αναμφιβόλου αισθητικής.
Θέλω μόνο να σου επιστήσω την προσοχή στο εξής και ας προκαλέχω κύμα διαμαρτυριών: το disorders δεν το πρόσεξες? Έχεις την εντύπωση πως όλοι όσοι διαβάζουν τα κείμενα είναι έτοιμοι για κάτι σκληρό? Μικροκοινωνία είμαστε εδώ και φυσικό είναι να προκαλέσει εντύπωση μία -ομολογουμένως προκλητική- δήλωση. Επίσης, δεν είναι κακό να είσαι μαζί με κάποιον χοντρό. Το κακό είναι να είσαι ο ίδιος χοντρός.
- 01-12-2010, 07:06 #47
,,,και λιγη κοινωνικη ψυχολογια
"δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι"...
μελετες υποδεικνύουν ,κατα το prevention τουλαχιστον, ότι τα στρουμπουλα ατομα τεινουν να κανουν παρεα αναμεταξυ τους,, προφανως οι διατροφικες συνηθειεςι μεταξυ παχουλων γινονται πιο ευκολα αποδεκτες ,,,,,αλλα υπαρχει επισης και ενθαρρυνση προς μια διατροφικα μη ελεγμενη συμπεριφορα
Το να μη σε δουν με χοντρο,,, πλυ απλο,,, δε χωρουν και οι δυο στο καδρο σε μια φωτογραφια,,, Δε σας εχει περασει απο το μυαλο οτι καταξιωνομαστε οχι μονο απο αυτα που καναμε αλλα αποτα αποκτηματα μος? Δεν εχετε δει ανδρες να κομπαζουν για τις γκομεναρες τους? τς τς τς,,, μα τι καταξιωση αν εισαι διπλα σε ενα left over απο γιουβετσι ε? τς τς τς,,, Ασε που ειναι και θεμα μηχανικης το πραγμα,,,
δε μπορω επισης να φανταστω σωμα πανω απο τα 80 ( να μη πω 70) που να μην ειναι ξεχειλωμενο,, ειλικρινα,,,,,,,,,,
ναι το ειδα το disorders και ειπα μεταξυ κατεργαραιων ειλικρινια,,,χιχιιιχιιι,, αλλά μάλλον εθελοτυφλουμε λιγο?
Κάποια φιλη πιο πανω ειπε οτι βλεπει στο δρομο παχουλες καταπληκτικες γυναικες και λεει αν ητνα ανδρας δε θα της ξεφευγαν,,, δε μας ειπε, βλεπει παχουλους ανδρες και λεει αμαν δε θα μου ξεφυγουν ? χαχαχαχα δε νομιζω!!! να ερωτευτω τον παγκαλο , τον βενιζελο,, χαχαχα
01-12-2010, 10:08 #48
βασικα δεν ξερω τι ακριβως συζηταμε εδω περα?
το οτι υπαρχει ρατσισμος ειναι γνωστο.
το οτι κανεις δε θα ερωτευτει κεραυνοβολα εναν χοντρο (κ για τα δυο φυλα ισχυει) ειναι το πιο πιθανο.
αυτα ως γενικες αρχες.
απο κει κ περα τα πραγματα ειναι οσο απλα η οσο περιπλοκα θελουμε να τα βλεπουμε.
το να μην κανεις παρεα με χοντρπους γιατι φοβασαι οτι θα παχυνεις κ εσυ ειναι σεβαστο μεν, λεει πολλα για το χαρακτηρα καποιου δε...
οπως κ το να ειναι τοσο κενος ωστε να θεωρει οτι ο μονος τροπος επιβεβαιωσης του ειναι να κυκλοφορει σουπερ γκομενακι!!!
οποιος αισθανεται οτι δεν εχει τπτ να επιδειξει προσωπικα, ψαχνει αλλους τροπους ...
01-12-2010, 10:14 #49
Originally posted by Anagenisiaki_Thea
,,,και λιγη κοινωνικη ψυχολογια
"δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι"...
μελετες υποδεικνύουν ,κατα το prevention τουλαχιστον, ότι τα στρουμπουλα ατομα τεινουν να κανουν παρεα αναμεταξυ τους,, προφανως οι διατροφικες συνηθειεςι μεταξυ παχουλων γινονται πιο ευκολα αποδεκτες ,,,,,αλλα υπαρχει επισης και ενθαρρυνση προς μια διατροφικα μη ελεγμενη συμπεριφορα
Το να μη σε δουν με χοντρο,,, πλυ απλο,,, δε χωρουν και οι δυο στο καδρο σε μια φωτογραφια,,, Δε σας εχει περασει απο το μυαλο οτι καταξιωνομαστε οχι μονο απο αυτα που καναμε αλλα αποτα αποκτηματα μος? Δεν εχετε δει ανδρες να κομπαζουν για τις γκομεναρες τους? τς τς τς,,, μα τι καταξιωση αν εισαι διπλα σε ενα left over απο γιουβετσι ε? τς τς τς,,, Ασε που ειναι και θεμα μηχανικης το πραγμα,,,
δε μπορω επισης να φανταστω σωμα πανω απο τα 80 ( να μη πω 70) που να μην ειναι ξεχειλωμενο,, ειλικρινα,,,,,,,,,,
ναι το ειδα το disorders και ειπα μεταξυ κατεργαραιων ειλικρινια,,,χιχιιιχιιι,, αλλά μάλλον εθελοτυφλουμε λιγο?
Κάποια φιλη πιο πανω ειπε οτι βλεπει στο δρομο παχουλες καταπληκτικες γυναικες και λεει αν ητνα ανδρας δε θα της ξεφευγαν,,, δε μας ειπε, βλεπει παχουλους ανδρες και λεει αμαν δε θα μου ξεφυγουν ? χαχαχαχα δε νομιζω!!! να ερωτευτω τον παγκαλο , τον βενιζελο,, χαχαχα
01-12-2010, 11:24 #50
Anagenisiaki_Thea,
πραγματικα απορω που βρισκεις τοση αυτοπεποιθηση ενω μιλας με τοση αποστροφη για τους ομοιους σου (κατα τα λεγομενα σου παντα).
εννοειται οτι εχω κι εγω ενα σωρο ενστασεις αλλα με εχουν καλυψει οι υπολοιποι συμφορουμιτες.
01-12-2010, 11:39 #51
τελικα δεν απαντησες γιατι σε καιει το με ποιον θα σε δουν.
υπαρχει και το ενδεχομενο να σε δουν με χοντρο και να μην ασχοληθουν.
η να σε δουν με αδυνατο και να πουν πωπω τι κανει αυτος με αυτην?
ξεκινησες με αυτο σου το κομπλεξ και κατεληξες στα ζωα της φυσης.
Μονο που τα ζωα της φυσης παλευουν για να επιβιωσει το ειδος τους, αυτος ειναι και ο λογος που ζευγαρωνουν τα πιο ισχυρα ζωα απο αποψη υγειας ΚΑΙ χαρακτηρα.
Εσυ? παλευεις για την επιβιωση την ανθρωπινου ειδους? δε νομιζω. ουτε εγω βεβαια. δεν κινδυνευει αλλωστε...
και επισης, ουτε που νοιαζεται ο υπερκομψος λεων αν κυκλοφορει με γκομεναρα λεαινα και τι θα πει ο λιονταροκοσμος.... χεστηκε.
01-12-2010, 11:44 #52
πάντως το τι ερωτεύεται κάποιος με το τι θα ήθελε να ερωτευτεί πρότινως δείχνουν οτι καλό θα ήταν κάποιος να μην κάνει απόλυτες δηλώσεις όπως δν θα πήγαινα με χονδρό, γιατί μετά μπορεί να ερωτευτεί τρελά ένα χονδρό κ αυτός να μη γουστάρει.
αλλά κακά τα ψέματα χονδρός από χονδός διαφέρει πάντα.εμένα ας πούμε νόμιζα οτι δν μαρέσουν οι χονδροί αλλά διαπίστωσα οτι γενίκευα γιατί τελικά μάρεζαν κάποιοι χονδροί απλά δν μάρεζαν οι χονδροί λαπάδες που δν θα μάρεζαν κ ως αδύνατοι γιατί κ πάλι θα ήταν λαπάδες. άρα δν μαρέσουν οι λαπάδες.
01-12-2010, 11:54 #53
πρέπει να ξέρει κανείς και τις δυνάμεις του και τις αδυναμιες του
όσο για τις πηγές,,,, χμ,, άσε αυτό να είναι το ένοχο μυστικό ενός επαγγελματία με καλά κρεντέσιαλς και σολιντ σπουδες
Βασικά ξεκινησε με το τι σας δυσκολευει το θεμα,,, μετα ενοχληθήκατε πουμε δυσκολευουν αυτα τα πραγματα και εγω υπερασπισα τις αποψεις μου Ο μπαμπινίωτης αναφέρει τη λέξη εθελοτυφλώ ( ρήμα) . Απο εκει και περα η λογοπλεξια ( αλλος ενα λεκτικος νεολογισμος) είναι δικαιωμα.
Την αυτοπεποιθηση την αντλώ απο το να ξερω τι είμαι και να μου αρεσω γενικώς ( χωρίς να εθελοτυφλώ στην κατα κοσμο αισθητική).
Δε μιλώ με απέχθεια για τους ομοίους μου αλλά για αυτο που μας βασανιζει. Δεν ειμεθα απεχθεις ως άτομα αλλά έχουμε κάποια χαρακτηριστικά μη αποδεκτά, μη υγειή, πως να τα πω? αντιαισθητικα στο τελος τελος?....
Ουφ, απάντησα σε όλους?
Αυτη τη στιγμή νομίζω οτι δυσκολευωμαι να δω τι δεν απάντησα με σαφηνεια εντιμότητα ,,και σκληρότητα! χαχα
01-12-2010, 12:27 #54
όσο για τις πηγές,,,, χμ,, άσε αυτό να είναι το ένοχο μυστικό ενός επαγγελματία με καλά κρεντέσιαλς και σολιντ σπουδες
Βασικά ξεκινησε με το τι σας δυσκολευει το θεμα,,, μετα ενοχληθήκατε πουμε δυσκολευουν αυτα τα πραγματα και εγω υπερασπισα τις αποψεις μου Ο μπαμπινίωτης αναφέρει τη λέξη εθελοτυφλώ ( ρήμα) . Απο εκει και περα η λογοπλεξια ( αλλος ενα λεκτικος νεολογισμος) είναι δικαιωμα.
Την αυτοπεποιθηση την αντλώ απο το να ξερω τι είμαι και να μου αρεσω γενικώς ( χωρίς να εθελοτυφλώ στην κατα κοσμο αισθητική).
Δε μιλώ με απέχθεια για τους ομοίους μου αλλά για αυτο που μας βασανιζει. Δεν ειμεθα απεχθεις ως άτομα αλλά έχουμε κάποια χαρακτηριστικά μη αποδεκτά, μη υγειή, πως να τα πω? αντιαισθητικα στο τελος τελος?....
Ουφ, απάντησα σε όλους?
Αυτη τη στιγμή νομίζω οτι δυσκολευωμαι να δω τι δεν απάντησα με σαφηνεια εντιμότητα ,,και σκληρότητα! χαχα
01-12-2010, 12:32 #55
Ουφ, απάντησα σε όλους?
01-12-2010, 12:51 #56
I rest my case here
αφου επισημανω οτι αμφισβητηθηκαν οι πηγες,,, ( παρεπιπτοντως το prevention ειναι διεθνους κυρους εκγυρο περιοδικο που αναφερει στις ρευνες αυτα που χρειαζονται ,, αλλα τα κρεντ τα ανεφερα ως τροπο να πω οτι εχω κριτηριο για το τι μπορει να ειναι οχι και τοσο εγκυρο τεσπα)
Ουχι δε μου αρεσουν οι χοντροι ουτε και οι λαπαδες χοντροι και λεπτοι.
Ναι νομίζω πως καθε εμβια μοναδα εχει γραμμενο στο dna της αυτοδυναμα και εναξαρτητα απο τη θεληση της την αναγκη διαιωνισης ειδους
Anyway, ελλινιστί,,, ποιο ειναι το θεμα σας οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? οτι με δυσκολευει το παχος σε πολλα επιπεδα?
¨η οτι εν τελει φαινετια οτι εσεις υιοθετειτε μια θετικη σταση στο παχος,, "ε και καλα τι εγινε"?
Αν θέλετε να το βλέπετε με την αισθητικη του Ρουμπενς με γεια σας με χαρα σας,, εγω το βλεπω γιια αυτο που ειναι, disorder ψυχικη σωματικη και αρκεα ανιαισθητική. Δε νομιοζω οτι αυτο αφαιρει κατι απο τον λαμπερο χαρακτηρα ή προσωπικοτητα καποιου, απαραιτητα, ουτε απο την αυτοπεποιθηση για αυτα που εχει καταφερει στη ζωη του και για τις αλλες θετικες ποιοτητες του.... Απλά, αν σας αρεσει το παχος ισως να ξανασκεφτειτε το γεγονος οτι θελετε να το ξεφορτωθείτε , και να αποδεχτείτε την συμβιωτική σχέση σας μαζί του.
Δε πρόκειται να ξανααπαντησω σε κάτι λυπάμαι, διότι εκφυλίζεται το θεμα σε πινγκ πονγκ χωρις νοημα ( ισως να με κανετε να θελησω παχουλο ευτραφή άντρα? να αποδεχτώ ότι η ξανθουλα στο Καφε Μπαγκνατ είναι ερωτική και εκτός οθόνης?.. δε νομίζω!)
01-12-2010, 12:53 #57
Δεν καταλαβαινω..ειναι κρυφη η ερευνα που δημοσιευει το prevention??? ποιο τευχος ειναι αναγ. θεα να παω να το βρω μονος μου
01-12-2010, 12:54 #58
Πήρε έκταση το ζήτημα και δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Υπάρχουν και άνθρωποι με παραπάνω κιλά, λόγω ασθένειας. Δε μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό, οπότε δε γελάμε μαζί τους και δεν τους κρίνουμε. Το αν θα τους ερωτευτούμε ή όχι: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
01-12-2010, 12:55 #59
με ενοχλησε που δε δεχεσαι το παχος σε κανεναν αλλο παρα μονο στον εαυτο σου.
01-12-2010, 13:59 #60
ωραια ,, τωρα ξερουμε τι ενοχει εσενα!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία