Results 76 to 80 of 80
Thread: Τι σας δυσκολεύει;
-
01-12-2010, 23:38 #76
αυτα ελεγα απο την αρχη,,,,,,, τι να πω?
(ειμαι περιγραφικη η ατιμη!!!! και ενα ευχαριστω στοςυ συνεργατες μου τις ψειρες, να ναι καλα,,,χαχαχα)
ευχαριστω
- 01-12-2010, 23:39 #77
δεξια απο το κομα, υπαρχει ενα αλλο πληκτρο, η τελεία.
09-12-2010, 15:27 #78
Γράφτηκαν πολλές και διάφορες απόψεις όλες ενδιαφέρουσες περί των σχέσεων με υπέρβαρους. Έχω την αίσθηση πως υπήρξαν και τριβές και νομίζω πως το ζητουμενό μας δεν είναι αυτό βέβαια σε ένα υγιή διάλογο οι τόνοι ανεβαίνουν που σημαίνει ενεργά μυαλά
. Θα 'θελα να εκφέρω και εγώ τη γνώμη μου επί του θέματος. Καταλαβαίνω από τη μια την Αναγ.Θεά την αποψή της δεν την υποστηρίζω αλλά όλα είναι θέμα ψυχολογίας και πως αισθάνεται κάποιος χωρίς να μπορεί να του τοποθετήσει μια ταμπέλα λάθος ή σωστό συναίσθημα.
Και εγώ αισθάνομαι άβολα να κυκλοφορώ έξω με άντρα ακόμα και να κάνω σχέση όχι για τη δική του εμφάνηση αλλά για τη δική μου. Γιατί σκέφτομαι τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Λάθος μου αλλά έτσι αισθάνομαι. Ακόμα και αν ένας άντρας ενδιαφερθεί με πιάνει τρομερή ανασφάλεια. όπως και τη περίπτωση που μου συμβαίνει αυτό το διάστημα που ενώ έχω μια πολυ ωραία επικοινωνία με κάποιον δεν έχουμε βρεθεί από κοντά ακόμα λόγω απόστασης και θα βρεθούμε τώρα στις γιορτές ενώ ξέρει ότι είμαι υπέρβαρη+ έχει δει και φωτο και είναι και αυτός κάπως γεμάτος νιώθω τρομερή ανασφάλεια ότι μόλις με δει θα απογοητευτεί, θα ξενερώσει κοινώς και σκέφτομαι πως δε θα μπορούσα να προχωρήσω παρα κάτω για το σώμα μου και μόνο. Δηλαδή και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει απελπισία:sniffle: Αλλά έτσι είναι τα συναισθήματα ενώ ξέρω ότι είναι λάθος και δε πρέπει να αισθάνομαι έτσι και να έχω αυτοπεποίθηση και να το ζήσω μέσα μου νιώθω 0
09-12-2010, 18:44 #79
χμ,,,, ενδιαφερον αυτο που λες λιχουδιτσα. Ποτε μα ποτε δεν ενοιωσα ασκημα για το σωμα μου , εκτος απο τωρα τελευταια,,,, ειχα διαφορες σχεσεις, ολες με ομορφους ανδρες,,, μονο μια τραγικη φορα με εναν χοντρο ( που στο τελος οταν τον ερωτευτηκα δε με ηθελε γκρρρ) και μια φορα με εναν μισοριξια ( χαλι μαυρο ο ανθρωπος λεμε).παντα ομως και στα κανονικα μου και στα λεπτα μου ( που εγω έβλεπα τον εαυτο μου και τοτε κανονικο, οπως και στα χοντρα μου κανονικο τον εβλεπα) δεν ενοιωσα ανασφαλεια σε σχεση με τους ανδρες,, δε ξερω γιατι...... Δεν εβλεπα, δεν ενοιωθα τις πραγματικοτητες? τι να πω? Το δια ταυτα,, αμα εσυ θες καποιον και αυτος δε σε θελει αυτος χανει....ειτε εισαι χοντρος/η ειτε οχι. Αυτο ειναι η αποψη του βασικα υγειους ψυχολογικα ενηλικου για τον εαυτο του!
και βεβαιως ειναι γεγονος οτι βλεπουμε τον εαυτο μας μεσω των ματιων των αλλων,, γι αυτο αποφευγε τους τοξικους ανθρωπους οσο μπορεις.... να δεις οτι αυτοματα θα χασεις ισα με 30 κιλα,,,,,,στα ματια σου τουλαχιστον.
Οσο για μενα παραμενω να μην αγαπω τις "ψειρες" μου και να μη θελω να τις σωσω γιατι δεν ειμαι εγω,,, τα κιλα μου δεν ειμαι εγω ( επιτελους το καταλαβα) και δε θελω να ειμαι με χοντρο,,,, τοσοι ανδρες υπαρχουν δε μπορω να βρω λεμε ενα παιδαρα? ( μη με ακουσει ο ανδρας μου χαχα), ως αισθητικη επιλογη,,, ( 2 χοντροι στο ιδιο καδρο ? απαπαπαα)
τεσπα,,, ενδιαφερον να ακουσεις καποια φωνη που δινει δικαιωμα στην διαφορετικη αποψη,,,, και ναι υπαρχει και το κομμα και η τελεια και το κωμα,,,, χαχα! ( θαυμαστικον ως σημειο στιξης)
10-12-2010, 00:05 #80
Originally posted by Anagenisiaki_Thea
χμ,,,, ενδιαφερον αυτο που λες λιχουδιτσα. Ποτε μα ποτε δεν ενοιωσα ασκημα για το σωμα μου , εκτος απο τωρα τελευταια,,,, ειχα διαφορες σχεσεις, ολες με ομορφους ανδρες,,, μονο μια τραγικη φορα με εναν χοντρο ( που στο τελος οταν τον ερωτευτηκα δε με ηθελε γκρρρ) και μια φορα με εναν μισοριξια ( χαλι μαυρο ο ανθρωπος λεμε).παντα ομως και στα κανονικα μου και στα λεπτα μου ( που εγω έβλεπα τον εαυτο μου και τοτε κανονικο, οπως και στα χοντρα μου κανονικο τον εβλεπα) δεν ενοιωσα ανασφαλεια σε σχεση με τους ανδρες,, δε ξερω γιατι...... Δεν εβλεπα, δεν ενοιωθα τις πραγματικοτητες? τι να πω? Το δια ταυτα,, αμα εσυ θες καποιον και αυτος δε σε θελει αυτος χανει....ειτε εισαι χοντρος/η ειτε οχι. Αυτο ειναι η αποψη του βασικα υγειους ψυχολογικα ενηλικου για τον εαυτο του!
και βεβαιως ειναι γεγονος οτι βλεπουμε τον εαυτο μας μεσω των ματιων των αλλων,, γι αυτο αποφευγε τους τοξικους ανθρωπους οσο μπορεις.... να δεις οτι αυτοματα θα χασεις ισα με 30 κιλα,,,,,,στα ματια σου τουλαχιστον.
Οσο για μενα παραμενω να μην αγαπω τις "ψειρες" μου και να μη θελω να τις σωσω γιατι δεν ειμαι εγω,,, τα κιλα μου δεν ειμαι εγω ( επιτελους το καταλαβα) και δε θελω να ειμαι με χοντρο,,,, τοσοι ανδρες υπαρχουν δε μπορω να βρω λεμε ενα παιδαρα? ( μη με ακουσει ο ανδρας μου χαχα), ως αισθητικη επιλογη,,, ( 2 χοντροι στο ιδιο καδρο ? απαπαπαα)
τεσπα,,, ενδιαφερον να ακουσεις καποια φωνη που δινει δικαιωμα στην διαφορετικη αποψη,,,, και ναι υπαρχει και το κομμα και η τελεια και το κωμα,,,, χαχα! ( θαυμαστικον ως σημειο στιξης)
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....