Τι σας δυσκολεύει;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80

Τι σας δυσκολεύει;

Από ότι έχω διαβάσει είμαστε πολλοί που έχουμε θέμα με τα κιλά μας. Εγώ είμαι 130 κιλά περίπου και 1.68 ύψος. Η ηλικία μου είναι 27 χρονών. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω λόγω βάρους είναι πολλές. Εσείς τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, στενοχωρεί ή σας κάνει να νιώθετε άβολα; Τι στερείστε λόγω κιλών; Από πρακτικής απόψεως αλλά και λόγω της δικιάς σας ανασφάλειας. Εγώ ας πούμε δε βγαίνω συχνά για καφέ ή για φαγητό. Νοιώθω κάπως άβολα να τριγυρνώ ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Ή όταν θέλω να ψωνίσω ρούχα επίσης αισθάνομαι άβολα. Και σε πολλές άλλες φάσεις της καθημερινοτητάς μου σκέφτομαι πως αν ήμουν αλλιώς θα χαιρόμουν περισσότεα πράγματα. Αλλά και από την άλλη σκέφτομαι πόσο βάση μπορεί να έχει αυτό; Είναι όντως το σώμα μου το πρόβλημα ή η ανασφαλειά μου; Όντως με κοιτάζουν περιέργα ή είναι η δική μου ιδέα; Και άραγε όντως δε βρίσκω δουλειά λόγω των κιλών μου ή είμαι απλά άτυχη; Θα μου άρεσε να ακούσω κι άλλες απόψεις απο ανθρώπους που πιθανόν να αντιμετπίζουν τα ίδια προβλήματα με μένα.:starhit:

Senior Member
    γλυκισ μου λιχουδιτσα! θα σου πω τη δικια μου εμπειρια και γνωμη πανω σε αυτο ως πρωην αδυνατη και νυν χοντρη...
    λοιπον εγω πιστευω οτι οταν ημουν αδυνατη οι ανθρωποι οντως με εβλεπαν αλλιως,κυριως οι αντρες.καα δεν αναφερομαι στο φλερτ. τοτε ηταν πιο ευγενικοι σπεναντι μου σε μια υπηρεσια πχ η στη γραμματεια της σχολης και γενικα η καθημερινοτητα μου ηταν πιο ευκολη.δυστυχως πιστευω πως υπαρχει αυτος ο ρατσισμος και δεν ειναι μονο οτι το νιωθουμε λογω της ανασφαλειας μας αλλα κυριως γιατι οντως οι αλλοι μας βλεπουν αλλιως.
    εξισου ομως πιστευω οτι οπως και να μας βλεπουν οι αλλοι εμεις δεν πρεπει να αφηνουμε τη ζωη μας να περναει χωρις να κανουμε οτι πραγματικα γουσταρουμε!στα πλαισια βεβαια που δεν βλαπτουμε κανεναν!αρα λοιπον μη μενεις σπιτι σου λογω των κιλων σου! βγες εξω και ζησε τη ζωη σου!! γιατι 27 χρονων εισαι μονο μια φορα!!!!!!!!!!!!!!

Originally posted by koritsaki
    γλυκισ μου λιχουδιτσα! θα σου πω τη δικια μου εμπειρια και γνωμη πανω σε αυτο ως πρωην αδυνατη και νυν χοντρη...
    λοιπον εγω πιστευω οτι οταν ημουν αδυνατη οι ανθρωποι οντως με εβλεπαν αλλιως,κυριως οι αντρες.καα δεν αναφερομαι στο φλερτ. τοτε ηταν πιο ευγενικοι σπεναντι μου σε μια υπηρεσια πχ η στη γραμματεια της σχολης και γενικα η καθημερινοτητα μου ηταν πιο ευκολη.δυστυχως πιστευω πως υπαρχει αυτος ο ρατσισμος και δεν ειναι μονο οτι το νιωθουμε λογω της ανασφαλειας μας αλλα κυριως γιατι οντως οι αλλοι μας βλεπουν αλλιως.
    εξισου ομως πιστευω οτι οπως και να μας βλεπουν οι αλλοι εμεις δεν πρεπει να αφηνουμε τη ζωη μας να περναει χωρις να κανουμε οτι πραγματικα γουσταρουμε!στα πλαισια βεβαια που δεν βλαπτουμε κανεναν!αρα λοιπον μη μενεις σπιτι σου λογω των κιλων σου! βγες εξω και ζησε τη ζωη σου!! γιατι 27 χρονων εισαι μονο μια φορα!!!!!!!!!!!!!!
    Εσύ υπήρξες και αδύνατη και έχεις μέτρο σύγκρισης Εγώ δεν υπήρξα ποτέ αδύνατη :starhit:. Αλλά ότι υπάρχει ρατσισμός ναι και εγώ το πιστεύω δυστηχώς. Ξέρεις τι; Δεν είναι ότι έχω διάθεση και δε βγαίνω επειδή αισθάνομαι άβολα. Δεν έχω καν τη διάθεση. Καλά για το θέμα άντρες δε το συζητάω καν. Όχι μόνο από θέμα φλερτ που λες αλλά και από συμπεριφορά το βλέπω σε σύγκριση με το πως μπορεί να μιλήσουν σε μια κοπέλα αδύνατη και πως σε μένα. Αλλά εντλαξει δε παρ.εξηγώ είναι λογικό να με βλέπουν αλλιώς

Senior Member
    φανταζομαι θα ειχα καποια σχεση καποιον μ αγαπαει αν δεν ημουν σε αυτα τα κιλα....

:sniff:

keep going girls

Senior Member
    Δεν εχουν να κανουν ολα με την εμφανιση... Γιατι δεν το καταλαβαινετε? Λετε και κανεις μας δεν κανει σχεσεις και δεν περναει καλα... Αυτοπεποιθηση και λιγο παιχνιδι! Πολλα ειναι?

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Δεν εχουν να κανουν ολα με την εμφανιση... Γιατι δεν το καταλαβαινετε? Λετε και κανεις μας δεν κανει σχεσεις και δεν περναει καλα... Αυτοπεποιθηση και λιγο παιχνιδι! Πολλα ειναι?

δεν καταλαβαινω κωστη μου...νομιζω μου μπλοκαρει το ερωτικο θεμα το βαρος μου

Originally posted by kwstas01
    Δυστηχώς πραγματικά στα κιλά που είμαι ειλικρινά δε νομίζω να ελκύω κάποιον. Ίσως για τους άντρες να είναι πιο εύκολο.

Senior Member
    πεταλουδακι μου εισαι τοσο ομορφη και τοσο καλος ανθρωπος που στανταρ δεν ειναι τα κιλα το θεμα των σχεσεων! οσο και να σε κατανοω οπως το λες δεν εξηγειται γιατι εισαι κουκλακι

Senior Member
    εμενα με δυσκολευει το περπατημα!!!!!!!!!! πονανε φρικτα τα ποδια μου οταν γυρναω...αμα χασω κιλα θα ειναι καλυτεραααααα.......και με δυσκολευει που δεν εχω ρουχα να βαλω γιατι δε μου κανουν! ειλικρινα νιωθω ασχημα....

Senior Member
    Originally posted by georgina
    πεταλουδακι μου εισαι τοσο ομορφη και τοσο καλος ανθρωπος που στανταρ δεν ειναι τα κιλα το θεμα των σχεσεων! οσο και να σε κατανοω οπως το λες δεν εξηγειται γιατι εισαι κουκλακι
    ευχαριστω γεωργια μου αλλα δυστυχως δεν εισαι αντρας :smilegrin:

αλλιως θα τα εφτιαχνα μαζι σου και θα τελιωνε το θεμα :smilegrin:

Senior Member
    χαχαααααααααααααααααααααα ααααααααα καλα πεταλουδακι με εστειλες!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα με τετοιο χιουμορ και δεν εχεις βρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν ψαχνεις σωστα!!!!! εισαι διαμαντι εσυ ρε!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by georgina
    συμφωνω απολυτα.
    δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα βαρους. ειναι οτι αυτο που νιωθεις, το εκπεμπεις. και επειδη σε εχω δει, υπαρχουν κοριτσια 50 κιλακια(που θελουν να πανε 49...) που ουτε με τη βοηθεια του Φουστανου δε θα μπορουσαν να αποκτησουν το προσωπο σου. Ουτε με θαυμα.

get real....

Senior Member
    θα συμφωνήσω με την κλικ. Ναι μεν πιστεύω ότι υπάρχει από πολλούς ρατσισμός στο θέμα κιλών εν τούτοις όμως έχω καταλήξει ότι τελικά είσαι αυτό που εκπέμπεις. Καμία σημασία δεν παίζει για μένα το βάρος. Έχω δει κορίτσια πολύ παχουλα και έχουν τα καλύτερα παλληκάρια στο πλευρό τους. Μπορεί εμφανισιακά να μη σου γεμίζουν το μάτι αλλά βλέμμα βρε παιδί μου ότι εκπέμπουν θετική ενέργεια. Μπαίνουν σε ένα χώρο και τρίζουν τα πατώματα.
    Αντίστροφα έχω δει κοπέλες Θεές αλλά είναι μόνες τους.
    Εγώ προσωπικά έχω περάσει από όλα τα στάδια.Παχύσαρκη, γεματούλα, αδύνατη και ανορεξική. Σε πληροφορώ ότι ουδεμία διαφορά δεν είδα στον τομέα των σχέσεων. Και δεν είναι ότι υπολοιπόμουν σε εμφάνιση απλά τι είχα ουσιαστικά μια α εμφάνιση με χ κιλά. Και τι κατάλαβα τίποτα αφού στην ουσία μαζί με τα κιλά είχε φύγει και το μυαλό μου και ο καημός μου ήταν αν θα βάλω 100 γραμμάρια παραπάνω.
    Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερες επιτυχίες στο αντίθετο φύλλο παρόλο που είχα θέματα κοινά να καταπιαστώ αλλά βασικά δεν ήμουν και δε θα γίνω καπάτσα. Εγώ εκεί εστιάζω το δικό μου πρόβλημα.
    Κατα τα άλλα όταν ήμουν υπέρβαρη δεν αντιμετώπιζα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, ούτε με έκαναν πέρα ούτε τίποτα. Καλά σχόλια πίσω από την πλάτη μου υπήρχαν αλλά απλά δεν έδινα σημασία.

Ίσως και να είναι έτσι όπως τα λέτε. Απλά εγώ το λέω όπως το αισθάνομαι και το εκλαμβάνω. Ίσως να έχω ακυρώσει εγώ τόσο πολύ τον εαυτό μου που δε μπορώ να αισθανθώ αυτό που περιγράφετε. Δηλαδή ότι είσαι αυτό που εκπέμπεις. Γιατί όσο και ευχάριστη και αν είμαι και ενώ όλοι με συμπαθούν δεν έχει τύχει ποτέ να μου ζητήσει το τηλέφωνο μου κάποιος ή να με φλετάρει. Και αν μου αρέσει κάποιος όση χαριτωμενιά και σκέρτσο και αν βάλω δεν με προσεγγίζει. Εννοείται πως αυτοί χάνουν:smilegrin: αλλά κάπως μου 'ρχεται:starhit:

Senior Member
    μερικε φορες ειναι ενας φαυλος κυκλος...
    τρωμε γιατι δε νιωθουμε καλα για/με τον εαυτο μας κ μετα παχαινουμε κ νιωθουμε ακομη πιο σκ@τα για τον εαυτο μας, κ επειδη νιωθουμε σκ@τα ξανατρωμε, κοκ,κοκ,κοκ....

αλλα θεωρω οτι ρατσισμος υπαρχει!!
    μη λεμε χαζα!

Page 1 of 6 123 ... LastLast