Results 1 to 15 of 30
Thread: HOME ALONE
-
28-11-2010, 07:17 #1
HOME ALONE
Επειδη διαβαζω συνεχεια να παιζει το σκηνικο''ειμαι σπιτι βαριεμαι δεν ξερω πως να διαχειριστω τη βαρεμαρα μου και τρωω''ανοιγω αυτο το θεμα:πως μεταφραζω το ''ειμαι σπιτι;''Ειμαι σπιτι γιατι δε με θελει κανεις;(Ψευδης αλλα ισχυρη κρυμενη εντυπωση).Γιατι το επελεξα εγω για καποιο ''υποπτο''λογο νομιζοντας οτι βαριεμαι ενω στην ουσια δεν αισθανομουν ΑΝΕΤΑ αν εβγαινα συγκρινοντας τον εαυτο μου με την Κιτσα την Πιτσα η την Λιτσα που δεν εχει κοιλιτσα;Ειμαι σπιτι γιατι δεν οργανωσα καλα το χρονο μου ενω θα ηθελα να ειμαι εξω;Και τι μπορω να κανω αν με χαλαει το να ειμαι μεσα κ να βαριεμαι εκτος απο το να δω παθητικα οτι μου σερβιρει το καθε καναλι της Τ.V?Αν κ το δευτερο σκελος ειναι σχετικο ευκολο να απαντηθει γιατι ειναι η επιφανεια δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Περισσοτερο το πρωτο σκελος μετραει κατα την γνωμη μου:ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΤΟ home alone?
- 28-11-2010, 12:29 #2
σωστοι οι προβληματισμοι lessing αλλα προσωπικα δεν ειμαι σπιτι σε καμια πριπτωση γιατι φοβαμαι τη συγκριση με τη λιτσα, την πιτσα η την κικιτσα, ουτε γιατι πιστευω οτι δε με θελει κανεις για παρεα.
ειμαι σπιτι γιατι δεν οργανωθηκα, γιατι η διαθεσιμη παρεα μπορει να μην ανταποκρινεται στην εκαστοτε ψυχολογια μου, γιατι εχει κακοκαιρια κ βαριεμαι να οδηγησω με αυτες τις συνθηκες, πολυ περισσοτερο αν θελω να πιω εστω κ ενα ποτο, κτλ,κτλ,κτλ...
τωρα με ολα αυτα συνυπολογισε το χρονο: να αποφασισω ΤΙ θα φορεσω, να κανω μπανιο, να αποφασισω ΠΩΣ θα φτιαξω το μαλλι, να φτιαξω το μαλλι, να βαφτω, να παρφουμαριστω...
ε, βαριεμαι να τα κανω ολα αυτα....
θελω 8ωρο+υπερωριες+βαρεα για νεα ποτο (που δε μπορω να το πιω κιολας λογω οδηγησης)
χαχαχα!!
ΔΕΝ υπάρχουμε οι γυναικες!!!
28-11-2010, 12:46 #3
ειμαι σπιτι γιατι δεν εχω διαθεση να βγαινω. και δεν εχω διαθεση να βγαινω γιατι δεν περναω καλα. απειρο αλκοολ, γνωριμιες ανουσιες και το επομενο πρωι ενα συναισθημα κενου και μια περιεργη μοναξια που δεν το αντεχω πια...
28-11-2010, 13:01 #4
με καλυπτει κ η προλαλησασα...
28-11-2010, 13:56 #5
Πριν αρκετό καιρό έμενα σπίτι γιατί με έπιανε κατάθλιψη με τα πάντα και δν είχα κουράγιο να βγω και να κοινωνικοποιηθώ ΚΑΙ γιατί έτρεμα τα βουλιμκά μετά απο την κατανάλωση αλκοόλ ΚΑΙ γιατί κυρίως φοβόμουν οτι βγαίνοντας θα καταναλώσω άχρηστες θερμίδες κ θα παχύνω..
Τώρα που θέλω να βγάινω και ελέγχω κάπως τις παραπάνω φοβίες μου , συνήθως μένω σπίτι γιατί δν έχω λεφτά:grind:
28-11-2010, 14:31 #6
νομιζω οτι μενω σπιτι μου γιατι απλα μου αρεσει..νιωθω ασφαλης,κανεις δεν θα με δει,δεν θα μ μιλησει..νομιζω ειναι μερες που δεν θελω καν να σηκωνω το τηλεφωνο..απλα να καθομαι σπιτι και τις περισσοτερες ωρες να χανομαι στα βιβλια μου..η στα ονειρα μου..μου αρεσει να φτιαχνω η να βρισκομαι σε εναν αλλο κοσμο και συνηθως το πετυχαινω οταν ειμαι μονη μου σπιτι και εχει ηρεμια και ησυχια..το κακο ειναι οτι αργω να "ξυπνησω"και ισως να χανω ευκαιριες..
28-11-2010, 20:47 #7
εχω πραγματα να κανω αλλα δεν εχω τη διαθεση να τα κανω.
ενω τα πραγματα που θελω περισσοτερο να κανω, δε γινεται να γινουν.
ειτε λογω παρεας ειτε λογω χρηματων κλπ
28-11-2010, 22:54 #8
Originally posted by eleni1201
Είμαι σπίτι γιατί έχω διάβασμα... Συχνά έτσι ξεκινά... Και μετά μου γίνεται ένα κλικ, και τι κακό θα υπήρχε να παω να πάρω ένα πακέτο ντόνατς?... Το σουπερμάρκετ δυστυχώς πολύ κοντά... Και μετά όχι μόνο δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά ούτε σταματημός...
28-11-2010, 23:00 #9
Originally posted by smart
σωστοι οι προβληματισμοι lessing αλλα προσωπικα δεν ειμαι σπιτι σε καμια πριπτωση γιατι φοβαμαι τη συγκριση με τη λιτσα, την πιτσα η την κικιτσα, ουτε γιατι πιστευω οτι δε με θελει κανεις για παρεα.
ειμαι σπιτι γιατι δεν οργανωθηκα, γιατι η διαθεσιμη παρεα μπορει να μην ανταποκρινεται στην εκαστοτε ψυχολογια μου, γιατι εχει κακοκαιρια κ βαριεμαι να οδηγησω με αυτες τις συνθηκες, πολυ περισσοτερο αν θελω να πιω εστω κ ενα ποτο, κτλ,κτλ,κτλ...
τωρα με ολα αυτα συνυπολογισε το χρονο: να αποφασισω ΤΙ θα φορεσω, να κανω μπανιο, να αποφασισω ΠΩΣ θα φτιαξω το μαλλι, να φτιαξω το μαλλι, να βαφτω, να παρφουμαριστω...
ε, βαριεμαι να τα κανω ολα αυτα....
θελω 8ωρο+υπερωριες+βαρεα για νεα ποτο (που δε μπορω να το πιω κιολας λογω οδηγησης)
χαχαχα!!
ΔΕΝ υπάρχουμε οι γυναικες!!!
28-11-2010, 23:03 #10
Originally posted by lessing
Νομιζω πως το ντονατ ειναι η ανταμοιβη σου για την αγγαρεια του διαβασματος.
28-11-2010, 23:13 #11
Originally posted by alexandrita
ειμαι σπιτι γιατι δεν εχω διαθεση να βγαινω. και δεν εχω διαθεση να βγαινω γιατι δεν περναω καλα. απειρο αλκοολ, γνωριμιες ανουσιες και το επομενο πρωι ενα συναισθημα κενου και μια περιεργη μοναξια που δεν το αντεχω πια...
.
28-11-2010, 23:18 #12
Γενικα εχω προσεξει πως οι πολλες ωρες στο σπιτι με ριχνουν εκτος κ αν ημουν συγγραφεας.Οποτε καλιστα μπορουμε να σκεφτουμε ολες μαζι τι μπορουμε να κανουμε εντος σπιτιου εκτος απο παραπανω φαι κ τηλεοραση.
28-11-2010, 23:25 #13
να φορουμιαζομαστε
να συμμετεχουμε σε ον λαιν αγγλικο οβεριτερ ανονυμους αμε δεν το εχω κανει αλλα υπαρχει στο σαηπε
να γραφουμε
να ζωγραφιζουμε
να φτιαχνουμε κοσμηματα
ζωγραφικη σε ρουχα
να ραψουμε καλυμματα καινουργια με τα χερακια μας στον καναπε
ν ακανουμε ιδιαιτερα μαθηματα κιθαρας και πολλες ωρες πρακτικης εξασκησης
να μαθουμε μια καινουρια γλωσσα (ξενη)
να διαβασουμε κατι καινουριο και βοηθητικο για μας
να προσευχηθουμε
να γραψουμε γραμματα σε μια φιλη που εχουμε ξεχασει
να βρουμε διαφορες ομορφες κατασκευες στο ιντερνετ και αλλου να τα φτιαξουμε για δωρακια σε φιλους
να μαθουμε ενα ρολο απο ενα καλο θεατρικο απ εξω και να το λεμε στον καθρευτη ετσι να γουσταρουμε
ε????
28-11-2010, 23:36 #14
Originally posted by maroulaki
να φορουμιαζομαστε
να συμμετεχουμε σε ον λαιν αγγλικο οβεριτερ ανονυμους αμε δεν το εχω κανει αλλα υπαρχει στο σαηπε
να γραφουμε
να ζωγραφιζουμε
να φτιαχνουμε κοσμηματα
ζωγραφικη σε ρουχα
να ραψουμε καλυμματα καινουργια με τα χερακια μας στον καναπε
ν ακανουμε ιδιαιτερα μαθηματα κιθαρας και πολλες ωρες πρακτικης εξασκησης
να μαθουμε μια καινουρια γλωσσα (ξενη)
να διαβασουμε κατι καινουριο και βοηθητικο για μας
να προσευχηθουμε
να γραψουμε γραμματα σε μια φιλη που εχουμε ξεχασει
να βρουμε διαφορες ομορφες κατασκευες στο ιντερνετ και αλλου να τα φτιαξουμε για δωρακια σε φιλους
να μαθουμε ενα ρολο απο ενα καλο θεατρικο απ εξω και να το λεμε στον καθρευτη ετσι να γουσταρουμε
ε????
μαρουλακι πολυ καταπληκτικες οι ιδες σου :)
απ ολα αυτα εγω μαθει να κανω κοσμηματα- απ το ιντερνετ- , να κανω διαφορες κατασκευες,πχ εικονες σε κεραμιδι, κουτια αποθηκευσης, διακοσμητικα καπελα με γυψο η σιτα, κτλ, κτλ, κτλ, στεφανια με διαφορα υλικα, κ ξανα κλτ, κτλ,τκλ , διακοσμητικα, κτλ τα οποια σκοπευω σιγα σιγα να αρχισω να ξαναθυμαμαι γιατι πλησιαζουν κ γιορτες...:p
πριν λιγη ωρα σκεφτομουν οτι ειναι καιρος επιτελους να βγαλω στο φως την κιθαρα που εχω αγορασει αλλα ακομη δεν τιμησα...
επισης μιας κ τα πλεκτα ξανα-ειναι στη μοδα παιζει να κατσω να κανω κ κανα τετοιο δωρο..(κανα κασκολ-σκουφι, δεν εχω υπομονη για παραπανω, μην αρχισετε κ ζητατε :P) ktl ktl ktl
ΑΛΛΑ ενω ξερω να κανω ενα σωρο πραγματα.. κ παλι βαριεμαι :S
το θεμα μου δεν ειναι να σκοτωσω την ωρα μου με ενα τροπο διαφορετικο ...
ουτε κ αν αυτος ο τροπος ειναι μια παρεα που δεν πολυγουσταρω..
ρε παιδια θελω παρεα... και παρεα να γουσταρω....
να περασω καλα!!
να μπορω να μιλησω, να νιωσω το touch , να μην ειμαστε απλα καποια ατομα που αναλυουμε (λεμε τωρα!!!) το ... κοινωνικο γιγνεσθαι...
να γυρισω σπιτι μου κ να νιωθω γεματη, οχι ακομη πιο αδεια...
28-11-2010, 23:38 #15
Ειμαι αυτη που ψαχνεις,ελα να κανουμε παρεα!:smirk:
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....