Results 16 to 24 of 24
-
28-11-2010, 19:32 #16
εγω μαρουλακι θεωρω οτι ειναι μια μεση κατασταση σε σχεση με αυτα που λες εσυ και με τα λογια της Φωτεινης,αν και περισσοτερο κλινω προς την αποψη της Φωτεινης..ισως δεν καταλαβαινω τον ορο ''φοβος της αλλαγης''..θεωρω οτι υπαρχουν αρκετοι που αν παχυνεις θα σου πουν''μωρε γιατι παχυνες?''και αν αδυνατησεις''καλε πως αδυνατησες?''και στις 2 περιπτωσεις θα διεκρινα ζηλεια, φθονο ακομα κ χαιρεκακια..κ γω ισως ειμαι λιγο καχυποπτη κ μπορει να μην εμπιστευομαι ευκολα κ να κανω λαθος,αλλα πραγματικα θα ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις..
πιστευω επιπλεον πως σε καθε αλλαγη το περιβαλλον αντιδρα κ παντα υπαρχει και ενα ιχνος κακιας πισω απο καθε αντιδραση..κ δεν αναφερομαι μονο στα κιλα,σκεψου π.χ.στον επαγγελματικο τομεα η στον ερωτικο,ειτε εισαι χαρουμενος ειτε λυπημενος νομιζω πως λιγοι ανθρωποι,που για τον καθενα μας ειναι διαφορετικοι,μπορουν να μας συμμεριστουν..
- 28-11-2010, 20:28 #17
ουτε εμπιστευομαι ουτε δεν εμπιστευομαι
οπως νομιζω
κανω κατι και εαν και αλλοι μπορουν να συμπορεφθουν εχει καλως
αλλιως δεν τους αποκυρρησω απο φιλους
απλα πιστευω πως ως ανθρωποι εχουμε περιορισμους
εγω π.χ αν μια φιλη μου δουλεψει στο δημοσιο και με παρει τηλ και μου το πει αμεσα
θα χαρω αλλα παραλληλα θα αγχωθω και για μενα
θα περασει ενα χρονικω διαστημ αμεχρι να προσαρμοσθω στο καινουριο και να το καθορισω σε σχεση με μενα
αυτο το διαστημα πολλα θα μπλεχθουν μεσα μου
που ειμαι που παω τι κανω αν θα εχω την ιδια τυχη αν αν αν
παραλληλα θα ξεπροβαλλει και η χαρα μου που ενας αγαπημενος μου ανθρωπος χαιρεται με κατι τοσο σημαντικο
εαν τωρα η αδελφη μου χασει ξαφνικα 25 κιλα παραπανισια που εχει
αρχισει και ενδιαφερεται για το σωμα και τη διατροφη της ενεργητικα
και γινει φιτ ...λογικο ειναι καπως να θελω χρονο να προσαρμοσθω
και μπορει να κανω και κανενα ακαιρο σχολιο
αλλα αν νιωσω πως και εκεινη συνεχιζει να με αποδεχεται να ειναι το ιδιο τρυφερη και χαμογελαστη και γλυκεια οπως ειναι
και γω θα προσαρμοστω και τελος
δεν λεω οτι δεν υπαρχει ζηλεια κλπ
λεω ομως οτι αυτα μπορω δυστυχως η ευτυχως να τα βρω και σε μενα οπως ακριβως και στον αλλον
και οτι θα εδινα παραπανω χρονο ωστε να προσαρμοστει και ο αλλος
αλλα και εγω στη νεα μου σχεση ( με τον σωματικο και ψυχικο εαυτο μου)
28-11-2010, 21:39 #18
Verdia το θέμα μου είναι η υπερφαγια και το γεγονος οτι εδω και αρκετα χρονια ξυπναω καθε πρωι και λεω οτι απο σήμερα θα αλλάξω τα πραγματα. Όπως καταλαβαινεις ειναι κατι που δεν το εχω καταφερει μεχρι στιγμης ισως για λιγες μερες και μετα παλι τα ιδια. Αυτο που με στεναχωρει ειναι η προβληματικη μου σκεψη για τα κιλά αφου με πηγαιναν πισως σε πολλά πραγματα. Όλο έλεγα ''οταν θα αδυνατησω θα κάνω....'' Καλό θα ήταν εαν μπορουσα να τα διαχωρίσω, δηλάδη να καταλάβω επιτελους οτι η αξια ενος ανθρωπου δεν βρισκεται στα κιλά και στο αν ειναι αρεστος στους άλλους. Δεν ξέρω για εσας κορίτσια, αλλά εγω βλέπω οτι σε αυτόν τον κόσμο δεν συγχωρούνται τα κιλά
28-11-2010, 21:41 #19
δεν συγχωρουνται
εαν συγχωρουνταν εγω δεν νομιζω να ηθελα να ειμαι πιο αδυνατη
η υγεια μου δεν μου το επιβαλει ακομη
28-11-2010, 21:56 #20
Ναι ο ρατσισμος που υπάρχει ειδικά για τις γυναικες ειναι απαράδεχτος. Εαν δεν σε ενοχλουν τα κιλά δεν έχεις κανενα λόγο να αλλάξεις πραγματικά. Εγω νιωθω την ανάγκη να το κάνω κυριως γιατι οταν εχουμε ενα προγραμμα τοτε ειμαστε πραγματικα ελεύθεροι να κάνουμε και ο,τι άλλο θέλουμε
28-11-2010, 22:02 #21
καταλαβαινω
και γω το νιωθω
οταν δεν τρωω ασυστολα νιωθω πιο ελευθερη
οχι μονο λογω κιλων
αλλα πιο με μενα νιωθω παρα με τη σαβουρα
που αλλιως ειναι ευλογια γιατι το φαγητο μας διατηρει στη ζωη
29-11-2010, 07:17 #22
Παιδια σαβουρα ή τεραστιες ποσοτητες το θεμα ειναι το αποτελεσμα...
Το οτι δεν καις περισσοτερο απ'οσο καταναλωνεις. Υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να πεθανουν στη πεινα ολη μερα για να πανε να φανε ενα μπεργκερ... αυτοι προφανως δεν θα παρουν κιλα αλλα καποια στιγμη θα τους επηρεασει στην υγεια τους...
Το θεμα κιλα λοιπον και το θεμα διατροφη ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα. Το ενα εχει να κανει με θερμιδες οι οποιες ειναι ιδιες και απο τθς σαλατες και απο το μπεργκερ (σε αλλες ποσοτητες ομως) και το αλλο εχει να κανει με τον αν θελουμε το σωμα μας να ειναι υγειες...
29-11-2010, 11:24 #23
Penelope έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία κατα την αποψη μου είναι η υγεία και μια σωστή διατροφη. Απλώς εγω μιλάω για κιλά στηρίζομενη κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Αυτό ειναι που εγω προσωπικα δεν μπορω να ελένξω. Σήμερα εχω ξεκινήσει καλά
29-11-2010, 15:47 #24
Μα ολοι οσοι γραφουν εδω εχουν αρρωστη σχεση με το φαγητο... κανενας δεν πηρε απλα περιστασιακα 5 κιλα και δεν ξερει πως να τα χασει... οσοι ειναι εδω εχουν χρονιο προβλημα με το φαι...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή