ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87
    ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ....ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΤΑΤΗΣ CLICK ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ "ΨΑΡΙ"ΜΟΥ:thumbup:ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΙΜΑΙ 1,69 ΥΨΟΣ ,120 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΑΙΤΕ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ Σ'ΕΝΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ"ΚΡΥΨΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕ ΘΑ ΦΑΙΝΕΣΕ"ΓΙΝΕΤΕ?ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ!!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ.

Senior Member
    Κριαρακι μου εισαι γλυκα!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ....ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΕΥΚΟΛΑ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΙΜΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΒΑΖΩ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ"ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ"ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΑΦΟΥ "ΟΠΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΟ ΠΡΩΤΗ".ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΙ ΛΙΧΟΥΔΙΑΡΑ!ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ :yes:;)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ SITE.ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ.ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΑΥΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :spin:

Senior Member
    Κριαράκι μου καλός όρισες στην παραία μας. Κριός είναι και ο άντρας μου, ταύρος εγώ, καταλαβαίνεις τί γίνετε άμμα προτάξουμε και οι 2 τα κέρατά μας!!!!!! Τρέχα να σωθείς!!!!
    Τώρα είδα ότι μας έχεις συστήσει το σώμα σου σαν 1,69 και 120 κιλά και ότι είναι σαν γαλάζια φάλαινα!!!!
    Η δικιά μου σωματική ταυτότητα είναι 1,67, 125 κιλά και αρνούμαι να με πω φάλαινα!!! Απλά πιστεύω πως ο θεός με πρίκησε λίγο παραπάνω από το κανονικό (βλέπε διπλάσιο) :P:P:P:P:P
    Από τις κατοιγορίες ατόμων που σου είπε η κλικ, εγώ είμαι από τα άτομα που έχουν κάνει επέμβαση, πάω για την επόμενη επέμβαση, και προσπαθώ να με πίσω να ξεκινήσω διατροφή μέχρι να έρθει με το καλό το χειρουργείο!!!! Προς το παρόν καταφέρνω να διατηρούμε στα 125, και αυτό είναι πολύ θετικό (για μένα) :P:P:P

Νομίζω πολυλόγισα πάλι..... Αντε μην σε ζαλίζω από την πρώτη γνωριμία, να το αφήσω για την δεύτερη:):):) χεχε

Φιλάκια!

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Originally posted by maroulaki
    Κριαρακι μου εισαι γλυκα!

ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ ΜΟΥ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ"ΓΛΥΚΙΑ"ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!

ΚΑΛΗ ΜΟΥ CICILIANA(ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ CICILIANA ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ) :lol: Η ΕΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΛΑΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΕΣΑΣ"ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 35,ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΕΠΑΘΑΝ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.Η ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Η ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΥΣΙΕΣ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" !!!!:lol:

Originally posted by polinaki1983
    Κριαράκι μου καλός όρισες στην παραία μας. Κριός είναι και ο άντρας μου, ταύρος εγώ, καταλαβαίνεις τί γίνετε άμμα προτάξουμε και οι 2 τα κέρατά μας!!!!!! Τρέχα να σωθείς!!!!
    Τώρα είδα ότι μας έχεις συστήσει το σώμα σου σαν 1,69 και 120 κιλά και ότι είναι σαν γαλάζια φάλαινα!!!!
    Η δικιά μου σωματική ταυτότητα είναι 1,67, 125 κιλά και αρνούμαι να με πω φάλαινα!!! Απλά πιστεύω πως ο θεός με πρίκησε λίγο παραπάνω από το κανονικό (βλέπε διπλάσιο) :P:P:P:P:P
    Από τις κατοιγορίες ατόμων που σου είπε η κλικ, εγώ είμαι από τα άτομα που έχουν κάνει επέμβαση, πάω για την επόμενη επέμβαση, και προσπαθώ να με πίσω να ξεκινήσω διατροφή μέχρι να έρθει με το καλό το χειρουργείο!!!! Προς το παρόν καταφέρνω να διατηρούμε στα 125, και αυτό είναι πολύ θετικό (για μένα) :P:P:P

Νομίζω πολυλόγισα πάλι..... Αντε μην σε ζαλίζω από την πρώτη γνωριμία, να το αφήσω για την δεύτερη:):):) χεχε

Φιλάκια!
    POLINAKI 1983 ΣΑΦΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΙ-ΚΟΡΜΑΡΑ-ΑΡΑ-ΑΡΑ!!!ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ?

Senior Member
    Η πρώτη ήταν δακτύλιος με πλήρης αποτυχία όμως:) η δεύτεση θα είναι αφέρεση της αποτυχίας (βλέπε δακτύλιο) και μανίκι (εξού και αφώσων πάρω την θετική απάντηση από το υπουργείο....

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΣΩΝΟΥΠΟ ΤΟ ΛΕΓΩΜΕΝΟ"ΜΑΝΙΚΙ"ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ "ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ Η'ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ!!!

Senior Member
    Αν θες σε παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία.Είναι σα να φωνάζεις στη γλώσσα του διαδικτύου.

Senior Member
    κριαρακι εχεις κλεισει ημερομηνια για το χειρουργειο?

εχεις υποψην οτι ακομη και αν το κανεις και χασεις καποια κιλα, τρωγοντας γλυκα θα κολλησεις και μετα θα παιρνεις κιολας?

το λεω γιατι σε βλεπω αποφασισμενη να μην κοψεις τις καταχρησεις :P

Είμαι πολύ"φρέσκια"χρήστης του διαδικτύου και δεν γνωρίζω ακόμα όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.Παρόλαυτά δυσκολεύομαι να γράφω με μικρά γιατί εδώ και κάμποσα χρόνια έγινα και εγώ υπέρμαχος της κλασσικής γραφής.Έτσι δεν γράφω με τόνους και με μικρά γράμματα.Θα προσπαθήσω λοιπόν κι αν κάνω λάθη συγχωρήστεμε.Πάντως ομολογώ ότι η γραφή μου ταιριάζει με τη φωνή μου γιατί είναι δυνατή και στεντόρια!!! Δεν έχω ακόμα κανονίσει την ημερομηνία πιστεύω τώρα κοντά θα γίνει και αυτό.Ξέρω για όλα αυτά που λες το ψάχνω ένα χρόνο και το βλέπω σαν μιά καινούργια αρχή σαν την ευκαιρία να ξαναγίνω όπως είμουν πριν από λίγα χρόνια γιατί ανέκαθεν είμουνα 68-72κιλά και άρχισα να πέρνω πριν από 10 χρόνια.:sniff:Τέλος πάντων είπαμε αισιοδοξία:D

Senior Member
    Originally posted by ΚΡΙΑΡΙ
    Είμαι πολύ"φρέσκια"χρήστης του διαδικτύου και δεν γνωρίζω ακόμα όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.Παρόλαυτά δυσκολεύομαι να γράφω με μικρά γιατί εδώ και κάμποσα χρόνια έγινα και εγώ υπέρμαχος της κλασσικής γραφής.Έτσι δεν γράφω με τόνους και με μικρά γράμματα.Θα προσπαθήσω λοιπόν κι αν κάνω λάθη συγχωρήστεμε.Πάντως ομολογώ ότι η γραφή μου ταιριάζει με τη φωνή μου γιατί είναι δυνατή και στεντόρια!!! Δεν έχω ακόμα κανονίσει την ημερομηνία πιστεύω τώρα κοντά θα γίνει και αυτό.Ξέρω για όλα αυτά που λες το ψάχνω ένα χρόνο και το βλέπω σαν μιά καινούργια αρχή σαν την ευκαιρία να ξαναγίνω όπως είμουν πριν από λίγα χρόνια γιατί ανέκαθεν είμουνα 68-72κιλά και άρχισα να πέρνω πριν από 10 χρόνια.:sniff:Τέλος πάντων είπαμε αισιοδοξία:D
    Θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως και πάλι θα αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου μετά από την επέμβαση. Γιατί αν δεν το κάνεις, το μανικάκι σου θα ξεχιλώσει και ότι χάσεις θα το ξαναπάρεις.
    Αλήθεια, τι ηλικία έχεις?

Pollinaki όπως έγραψα και πάραπάνω δυστυχώς οι διαθέσεις μου είναι αυτές που ορίζουν την όρεξή μου και όταν είσε 120 κιλά ύπαρχουν πολλά πράγματα που θα ήθελες να κάνεις αλλά η κορμάρα σου δε σε σεγοντάρει,είναι εμπόδιο,και αυτό όπως και να το κάνεις σου ρίχνει τη διάθεση και έτσι είσε σε ένα φαύλο κύκλο.Εγώ προσωπικά δεν έχω"χώνεψει"την κατάστασή μου γιατί όπως προείπα δεν είμουν ανέκαθεν έτσι.Πόλλες συγκυρίες ήταν αυτές που με οδήγησαν στο δρόμο της "αμαρτωλής :lol: "παχυσαρκείας.Πιστεύω λοιπόν ότι η επέμβαση θα με ξυπνήσει από τη "χειμερία νάρκη"μου και θα επανέλθω σ'αυτό που είμουν και μπορώ να σου πω και καλύτερα!!!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast