ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 87
    ΜΕRRY SAMER CHRISTMAS!!!

Senior Member
    Κριαρακι μου γλυκό καλημέρα!!!! Χτες δεν μπόρεσα να σε ενημερώσω! Λοιπον με λίγα λόγια, μου έδωσαν όλες τις προενχειριτικές που πρέπει να κάνω, και μου είπαν μόλις τα έχω όλα, να πάω να κλείσουμε ημερομηνία αν όλα παν καλά με τις εξετάσεις!

AAA!Θέλω"αν"και"ίσως"και"μπορ� �ί" όλα θα πάνε καλά και η επέμβασή θα γίνει και θα έχει επιτυχία και σε λίγο καιρό θα μου γράφεις με 10 κιλά λιγότερα με 20,30 και άλλα πολλά!Χάρηκα πολύ που τα κατάφερες.Με το καλό και θέλω πλήρη ενημέρωση!!!

Originally posted by ΚΡΙΑΡΙ
    ΜΕRRY SAMER CHRISTMAS!!!

Senior Member
    χεχεχε με τον νεο χρονο αγαπη μου!!! Τελευταίος προενχειριτικός έλενχος 11.1.11 η ώρα 11!!!!!!! Αντε θα είναι και ο τυχερός μου!!!!! Μου είπαν πως αναλόγως με το τί θα συναντήσουν με τον δακτύλιο, ίσως χρειαστεί να κανω 2 χειρουργεία με διαφορά 3-4 μήνες το ένα από το άλλο. Αλλά όλα εξαρτώνται από το τι γίνετε με τον δακτύλιο. Αν και νομίζω πως τώρα που τον άνοιξα είναι μια χαρά και δεν θα χρειαστώ 2 χειρουργία!!!!

Senior Member
    Γιατι δεν μπένεις τσατ ρουμ?

:tumble::thumbup:

Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα τι είναι το" chat room" τι θα έλεγες??Είμαι λίγο "ζώον"με τα ζητήματα του internet.Παλεύω να το μάθω πριν το μάθει ο γιός μου και μπερδευτούμε χειρότερα!!!

:tumble::thumbup:

Το αντέχεις???
    :spin:

Senior Member
    Με τέτια δεδομένα το αντέχεις το αντέχεις!!!!!

Ciciliana έχεις δίκιο,βουνό,ο καιρός σου κάνει περισσότερο για μπάνιο στη θάλασσα παρά για Χριστούγεννα.Όμως έχουμε ελπίδες για αλλαγή την άλλη εβδομάδα...σκέψου και τους Αυστραλούς,τι να πούν κι αυτοί κάθε χρόνο περιμένουν τον ʼγιο με μαγιό στην παραλία.ΦΡΙΚΗ!!!!:lol::P

Senior Member
    Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα τι είναι το" chat room" τι θα έλεγες??Είμαι λίγο "ζώον"με τα ζητήματα του internet.Παλεύω να το μάθω πριν το μάθει ο γιός μου και μπερδευτούμε χειρότερα!!!
    Βλέπεις πάνω ψυλά εκεί που λέει αναζύτηση κτλ κτλ λέει Chat υποστιριξης. Πάτα πάνω του και θα σου ανήξει μια άλλη σελίδα που είναι το τσατ. Αντε σε περιμενω!

ʼστε κορίτσια που οι Αυστραλοί έχουν και ατυχήματα λόγο ζέστης τη περίοδο των Χριστουγέννων!!!! ΗΟ,ΗΟ,ΗΟ!!!!

:smilegrin:

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast