ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αγαπητό μου ημερολόγιο....τι κάνουμε σήμερα?είδε κανείς σας "το νησί"εχτές!Συγκινηθήκατε?Ε� �ώ μπορώ να πω υπερβολικά.Φανταστείτε ότι συγκινήθηκα τόσο που ο γιός μου,είναι 7 ετών,με αγκάλιασε και μου έλεγε"Μη στεναχωριέσε μαμά,είναι καλύτερα που πέθανε γιατί εβήχε όλη την ώρα:tumble::spin:"Με έπιασαν τα γέλια!!!!

Senior Member
    Στο εύχομαι καλή μου τότε όλα να παν καλά.... Εγώ τώρα μόλις πήρα την απάντηση από την επιτροπή και ήταν αρνιτική......

Λυπάμαι ειλικρινά:(.Τι σκεύτεσε να κάνεισ τώρα?Υπάρχει η περίπτωση να ξανά προσπαθήσεις?

Senior Member
    Δεν ξέρω..... Δεν ξέρω.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ..... :sniffle::(:sniffle::(:sniffle::(:sniffle::(

Καλή μου σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς!Θέλω πολύ να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τη στεναχώρια σου και να κοιτάξεις με ψυχραιμία το μέλλον για να κάνεις ένα καινούργιο σχέδιο που θα σου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα,μα δεν ξέρω πώς!!!Εγώ όταν δεν είμαι καλά,εκτός απ΄το να τρώω κανά γλυκάκι,ακούω δυνατά μουσική,Μοσχολιού κατά προτίμηση,και ηρεμώ!

Senior Member
    Originally posted by ΚΡΙΑΡΙ
    Καλή μου σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς!Θέλω πολύ να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τη στεναχώρια σου και να κοιτάξεις με ψυχραιμία το μέλλον για να κάνεις ένα καινούργιο σχέδιο που θα σου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα,μα δεν ξέρω πώς!!!Εγώ όταν δεν είμαι καλά,εκτός απ΄το να τρώω κανά γλυκάκι,ακούω δυνατά μουσική,Μοσχολιού κατά προτίμηση,και ηρεμώ!
    Είναι δουλια, δεν μπορώ να βάλω μουσική δυνατά... όσο για το γλυκάκι, αν και έχουμε πολλά εδώ σήμερα λόγω εορτής, δεν θέλω να χαλάσω την διατροφή που ξεκίνησα απο χτες το βράδυ. και είναι και η γιορτή του γιού μου, που απόψε όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε....

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    και είναι και η γιορτή του γιού μου, που απόψε όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε....
    να τον χαιρεσαι τον Αντρικο σου !

Senior Member
    Originally posted by doreta
    Originally posted by polinaki1983
    και είναι και η γιορτή του γιού μου, που απόψε όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε....
    να τον χαιρεσαι τον Αντρικο σου !
    Σε ευχαριστώ Ντορετα μου

Senior Member
    Αγαπητό μου ημερολόγιο....τι κάνουμε σήμερα?είδε κανείς σας "το νησί"εχτές!Συγκινηθήκατε?Ε� �ώ μπορώ να πω υπερβολικά.Φανταστείτε ότι συγκινήθηκα τόσο που ο γιός μου,είναι 7 ετών,με αγκάλιασε και μου έλεγε"Μη στεναχωριέσε μαμά,είναι καλύτερα που πέθανε γιατί εβήχε όλη την ώρα:tumble::spin:"Με έπιασαν τα γέλια!!!!
    αχ μωρε το παιδακι.... ελπιζω να του εξηγησες λιγο τι παιζει, μην αρχισει να βλεπει ανθρωπους να βηχουν κ νομιζει οτι θα πεθανουν :(

παιδακια!!!!!!!
    χρονια πολλα και στον μικρο σου, Πωλινα

Senior Member
    Θενκσ κλικ

POLLINAKI 1983 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τον ΑΝΤΡΕΑ σου!!!

Σου στέλνω κι αυτό μήπως φτιάξουν τα κεφάκια σου:smilegrin:

Α!!Κι όσο για γλυκάκι σε κερνάω αυτά τα σοκολατάκια που δεν παχαίνουν;)

Α!!Κι όσο για γλυκάκι σε κερνάω αυτά τα σοκολατάκια που δεν παχαίνουν;)

Senior Member
    Θενκσ για τις ευχές!!!! Αλλά πουντα σοκολατακια? Μαλλον ανύπαρκτα είναι για να μην παχαίνουν.....:(

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast