ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 87 of 87
    Originally posted by ΚΡΙΑΡΙ
    :smilegrin:

Βλέπεις πάνω ψυλά εκεί που λέει αναζύτηση κτλ κτλ λέει Chat υποστιριξης. Πάτα πάνω του και θα σου ανήξει μια άλλη σελίδα που είναι το τσατ. Αντε σε περιμενω! [/quote] Pollinaki μου σ'ευχαριστώ για το κατατόπισμα!Μόλις επιστρέψω από κάποια επείγουσα δουλίτσα θα το κάνω.

ʼστε κορίτσια που οι Αυστραλοί έχουν και ατυχήματα λόγο ζέστης τη περίοδο των Χριστουγέννων!!!! ΗΟ,ΗΟ,ΗΟ!!!!

ΜΕRRY SAMER CHRISTMAS!!!

Senior Member
    ξεσαλωσε το κριαρακι :smilegrin:

Originally posted by click
    ξεσαλωσε το κριαρακι :smilegrin:
    Click τι κάνεις?Σου αφιερώνω το argoudaki.Εσύ στόλισες?:smilegrin:

Αγαπητό μου ημερολόγιο...θαμώνες αυτού του χώρου ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Τι είναι αυτό που τελικά κάνει κάποιον που είναι επιρρεπής στις ψυχολογικές μεταπτώσεις και σαν αποτέλεσμα αυτού να τρώει,να πάρει την απόφαση να κάνει δίαιτα?Εσείς κάνετε κάποια δίαιτα και πως τα πάτε?Ομολογώ ότι εγώ δεν έχω κάνει πολλές φορές δίαιτα,μόνο 2 και βέβαια όταν άρχισα να παίρνω συστηματικά βάρος δηλαδή πριν από 9,10 χρόνια δεν ξανά προσπάθησα!Στην εγκυμοσύνη μόνο που έχασα στους 9 μήνες 10 κιλά,ήμουν δλδ 90 και πήγα 80 όχι με δίαιτα,απλά δεν είχα όρεξη.

Να γελάσουμε λίγο!!!!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α:spin:

Κ Α Λ Η Ε Β Δ Ο Μ Α Δ Α :yes:

ΚΑΙ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ:smilegrin:

Αγαπητό μου ημερολόγιο...θαμώνες αυτού του χώρου ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Τι είναι αυτό που τελικά κάνει κάποιον που είναι επιρρεπής στις ψυχολογικές μεταπτώσεις και σαν αποτέλεσμα αυτού να τρώει,να πάρει την απόφαση να κάνει δίαιτα?Εσείς κάνετε κάποια δίαιτα και πως τα πάτε?Ομολογώ ότι εγώ δεν έχω κάνει πολλές φορές δίαιτα,μόνο 2 και βέβαια όταν άρχισα να παίρνω συστηματικά βάρος δηλαδή πριν από 9,10 χρόνια δεν ξανά προσπάθησα!Στην εγκυμοσύνη μόνο που έχασα στους 9 μήνες 10 κιλά,ήμουν δλδ 90 και πήγα 80 όχι με δίαιτα,απλά δεν είχα όρεξη.
    Προσωπικότητες του forum δεν μου απαντήσατε στο ερώτημα μου.Περιμένω....

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456