Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 190 FirstFirst ... 1262102110111112113114122162 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 2845
    Senior Member
    Originally posted by angel79
    κοριτσι μου καντο επαγγελμα το θεμα γιατι χαραμίζεσαι. και μιλάω πολύ σοβαρα!
    Αν και όπως είπα το σκέφτομαι σοβαρά, δεν ξέρω αν θα άντεχα να το κάνω, γιατί απλά μέχρι τώρα σε κάθε τούρτα που έχω φτιάξει έχω βάλει την ψυχή μου μέσα για αγαπημένα άτομα (ή για μένα στην περίπτωση της δικιάς μου). Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό θα ήταν εφυκτό σε άτομα άγνωστα προς εμένα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Nα σας ζήσει το ανεψούδι,Πωλινάκι!Πάντα γερό,ευλογημένο και καλότυχο μέχρι τα βαθειά του γεράματα!
    Με τέτοια πρώτη γενέθλια τούρτα θ'αγγίξει σίγουρα τ'αστέρια τις χρονιές που έπονται!Number 1 αλά Παπαρίζου!
    Πραγματικά με κάθε τούρτα ξεπερνάς σε μαεστρία την προηγούμενη!Βέβαια κάθε μιά έχει τη χάρη της!
    Χαίρομαι που αξιοποιείς τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου σε κάτι που πραγματικά αγαπάς!
    Κι αν δε βγάλεις χρήματα απ'αυτό κι αν δεν το κάνεις επάγγελμα,δε σημαίνει πως χαραμίζεσαι...
    Πέρα από τη δική σου δημιουργική εκτόνωση δίνεις μεγάλη χαρά και στους αγαπημένους σου!Δεν είναι λίγο!
    Φαντάζομαι ήδη έχουν πέσει οι παραγγελίες και ο καθένας διαγράφει τις μέρες της αντίστροφης μέτρησης
    στο ημερολόγιο του!Μπαίνω κι εγώ στη σειρά μου κι είμαι σίγουρη πως έτσι που προχωράς η δική μου υπερπαραγωγή
    θα σου είναι παιχνιδάκι!Θα κάνουμε γενέθλια μέσω skype!Πλάκα θα έχει!Ούτως ή άλλως δε θα άντεχα να την κόψω!
    Φιλάκιαααααα
    Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου για τις ευχές σου! Ολοι έμειναν έκπληκτοι και κανείς δεν πίστευε πως εγώ έφτιαξα την τούρτα. Ευτυχώς είχα τα πιστίρια από μία φώτο που μου έβγαλε η αδελφή μου την ώρα που την έφτιαχνα και πίστηκαν!!!!

Αυτό είναι κάτι που σκεφτόμουνα, το ότι μέσα σαυτές που έχω φτιάξει, έχω βάλει όλη μου την ψυχή και την αγάπη για το κάθε άτομο, και έχει βγεί μοναδικό το κάθε αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν μέσα από αυτό θα μπορούσα να βγάλω λεφτά, όσο ταλέντο ή φαντασία και να έχω, γιατί απλά για κάπιον άγνωστο δεν θα μπορούσα να βάλω ψυχή. Δεν το έχω δοκιμάσει. Μόνο η δοκιμή θα μας πείσει!!!!

Για την ερχόμενη βδομάδα θα ετοιμάσω μια για νεογέννητο μωράκι, δώρο προς την ξαδέλφη μου που θα γεννήσει στις 20 του μήνα!!! Φυσικά εννοείτε ότι δεν το ξέρει, και ούτε περνάει από το μυαλό της

Οσο για την δικιά σου καλή μου, κρίμα δεν είναι να την φτιάξω και να την δείς εξ αποστάσεως μέσω skype? Δεν θα με χαλούσε να ερχόμουνα εκεί και να στην έφτιαχνα, και να την έβλεπες από κοντά, και ας μην την έκοβες!!! Ας την άφηνες εκεί να κάθετε και όσο κρατούσε!!!!!

Φιλάκια πολλά κούκλα μου!

ΚΑΛΑ ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΡΤΑ!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Senior Member
    Thanks συμπεθέρα!!!!! Στην Αννούλα μας θα φτιάξω μια πανέμορφη πριγκίπισσα, σαν και του λόγου της!!!!! Φιλάκια!

Senior Member
    Καλημέρα σας. Τί κάνετε? Πως περάσατε το τριήμερο?

Εμείς καλά, αν και χτες έκανε κατακλυσμούς και πλυμίρισαν υποστατικά σε κάπιες περιοχές.

Είχαμε και γεννητούρια χτες, γέννησε η ξαδέλφη μου αν και ήταν προγραμματισμένη κεσσαρική για 20 του μήνα (αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού ήταν 2/7) σπάσαν χτες τα νερά, και την πιάσαν οι πόνοι και έπρεπε επειγόντος να μπει χειρουργείο για κεσσαρική γιατί απαγορεύετε να γεννήσει φυσική γέννα. Και λόγω αργίας, δεν ήταν σε εφημερία ο γιατρός της, αυτός που ήταν σε αφημερία δεν δεχόταν να πάει ο γιατρός της να την γεννήσει, και έτρεχε ο γιατρός να κανονίσει νοσοκομείο όσο πιο κοντά στην πόλη της γίνετε μιας και ο άλλος ο άλλος δεν την δεχόταν στην Λευκωσία. ευτυχώς όλα κανονίστηκαν και γέννησε ένα αγγελούδι, κοριτσάκι, και το όνομα αυτής Έλενα. Τώρα αναμένουμε την ανακοίνωση πια θα είναι η νοννά.... Αχ μακάρι να είμαι εγώ......

Σήμερα θα έχω τρεχάματα να φτιάξω την τούρτα καλωσορίσματος του μικρού μας αγγέλου!

Senior Member
    Να ζήσει το αγγελούδι! Μου θυμίζει την κόρη μου, που ενώ είχαμε προγραμματίσει την καισαρική για τη Δευτέρα (35+6) γιατί κι εγώ απαγορευόταν να περάσω τις ωδίνες, ξαφνικά Κυριακάτικα 35+5 μου σπάει τα νερά! Όπως αναφέρω όταν την πιάνει το πείσμα της, "επέλεξε μέχρι και τη μέρα της γέννας της!" Να χαίρεστε την Έλενα, και μακάρι να επιλεγείς εσύ για νονά αφού το επιθυμείς!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Αννα μου. Αυτό είπα και εγώ στην ξαδέλφη μου, ότι άμμα ακόμα και την μέρα της γέννας της την επέλεξε η ίδια, να δούμε τί θα μας κάνει μεγαλώνοντας!!!!

Senior Member
    να σου ζησει η ανηψια πωλινα να ειναι γερο και χαρουμενο παιδακι!

Senior Member
    Θενκς κούκλα μου

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by aggeloydaki
    τότε ίσως να χρειάζεται να παίρνεις κάποιο συμπλήρωμα πρωτεινικό,είτε σαν ρόφημα είτε σε σκόνη!ϊσως η διαιτολόγος έπρεπε να σου δώσει όχι τόσο λαχανικά σαν συμπλήρωμα στο φαγητό σου αλλά τυρί ή γιαούρτι?δεν σου είναι πιο ελαφρύ ας πούμε το γιαούρτι από το κρέας?ή από το να φας και το κρέας και τα λαχανικά αλλά ένα κομματάκι τυρί? (σόρρυ αν είμαστε οφ τόπικ)
    Αν κατάλαβα καλά εννοείς να μου έβαζε το μπιφτέκι με γιαούρτι πχ ή με τυρί αντί με λαχανικά? Αν εννοείς αυτό απαγορεύετε ο συνδιασμός κρέατος με γαλακτοκομικό προιόν και έτσι δεν γίνετε να το έχω έτσι.
    συνεχίζω εδώ τι εννοείς απαγορεύεται ο συνδυασμός γαλακτοκομικά με κρέας?επίσης δεν πολυκατάλαβα τι σου άλλαξε η τελευταία διατροφολόγος από την διατροφολόγο του νοσοκομείου?όπως διαβάζω την διατροφή σου μου φαίνεται ψιλοίδια...θυμάμαι κάτι λάθος από την προηγούμενη?

Senior Member
    Αν φάω πχ κοτόπουλο και γιαούρτι, τότε ο οργανισμός μου δεν απορροφίσει όλα τα θρεπτικά συστατικά του κοτόπουλου, πχ το σίδυρο. Γιαυτό και απαγορεύετε αυτός ο συνδιασμός.

Η τελευταία διατροφολόγος αυτό που έκανε είναι να μου βάλει συνδιασμούς στα φαγητά, καθώς και λίγους υδατάνθρακες, ενώ μέχρι πριν έτρωα μόνο το κυρίος να το πούμε φαγητό, χωρίς συνοδεφτικό, πχ το μπιφτέκι χωρίς λαχανικά, ντομάτα κτλ. Ομως τώρα από την στιγμή που δεν μπορώ να τα φάω όλα αυτά που λέει η τελευταία διατροφολόγος, προτιμώ και τρώω την πρωτείνη μου πχ το μπιφτέκι, και λίγη ντομάτα και είμαι οκ. Δεν θέλω να πιεστώ.

Η άλλη διατροφολόγος που την ρώτησα στο τηλέφωνο γιατί μου είχε πει να τρώω μόνο 1 είδος χωρίς συνοδεφτικό, μου είπε πως μόνο έτσι θα ξέραμε αν υπάρχει κάτι από τις βασικές τροφές που με πειράζει ή όχι, και τώρα που θα πάω, θα βάλουμε τους συνδιασμούς. Μου τόνισε και αυτή πως να μην τρώω γαλακτοκομικά με κρέας ή ψάρι, και να τα προτιμώ πχ σαν απογευματινό από μόνα τους ή μαζί με ρύζι ή πατάτα. Αλλά μου είπε πως θα δούμε τους συνδιασμούς πιο σωστά όταν πάω.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κατάλαβα,άντε μακάρι να περάσουν σύντομα οι μέρες να πας και να μπείς σε μιά σειρά και από όσο θυμάμαι εκείνη την ημέρα έχεις και ραντεβού και με την 2η διατροφολόγο επομένως θα μπορέσετε να "συγκρίνετε" τις διατροφές τους και να καταληξετε στο καλύτερο για εσένα

Senior Member
    ναι εκείνη την μέρα έχω όλα μου τα ραντεβού!!!! Και θα προσπαθίσω να δω και πλαστικό χειρούργο αν είναι μέσα εκεινη την μέρα, με παραπεμπτικό του γιατρού μου αν δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος τα μπράτσα!!!! Ολα μαζεμένα!!!

Senior Member
    Πολύ νωρίς δεν είναι για πλαστικό χειρούργο;

Senior Member
    ΧΑχαχαχαχαχα Αννα μου, θα προσπαθίσω να μπω στην λίστα αναμονής. Μέχρι να έρθει η σειρά μου, θα έχει έρθει και η ώρα η σωστή!!!! Δυστυχώς η λίστα αναμονής για την πλαστική χειρουργική είναι πολύ μεγάλη, και αυτό γιατί μπαίνουν μπροστά τα περιστατικά ανάπλασης στήθους σε περίπτωση αφαίρεσης λόγο καρκίνου και τα περιστατικά ανάπλασης δέρματος σε περίπτωση εγκαυμάτων. Εκτος που αν μου πει ο χειρούργος μου ότι μπορεί να τα δικαιολογίσει και να τα κάνει αυτός.

Γιαυτό καμιά φορά εύχομαι να πάθω κύλη στην κοιλιά για να μου κάνει ο χειρούργος μου την κοιλιά μου, τότε που είναι να γίνει, παρά ο πλαστικός, πιο νωρίς θα έχω το ραντεβού και με το ίδιο αποτέλεσμα!

Ο προηγούμενος που έκανε τα βαριατρικά, έκανε και χέρια, στήθος, κοιλιά και γοφούς στους ασθενείς του που πραγματικά χρειάζονταν αυτά τα χειρουργεία,για να μην περιμένουν στους πλαστικούς, αλλά εκείνος ήταν ο διευθυντής της χειρουργικής κλινηκής, και μπορούσε να τα δικαιολογίσει όλα!