Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 190 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast
Results 136 to 150 of 2845
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    39 μέρες και απόψε για την ακρίβεια Μαράκι μου!!!!αντε και στο γάμο σου που θα σου κάνω το catering θα είμαι μια θεά!!!!!!! Και θεά λοιπόν και Master chef!!!!!
    Μη μου πεις ότι εκτός απο συμπατριώτες,είμαστε και συνάδελφοι...

Senior Member
    :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bounc y::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bo:bo uncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:ncy::bouncy:: bouncy:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:bouncy::boun cy:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bounc y::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bo:bo uncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:ncy::bouncy:: bouncy:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:bouncy::boun cy:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
    Τί όμορφες χοροπιδηκτες φατσούλες λέσσινγκ μου!!!!! Όχι τίποτα άλλο βρε, αλλά να μπορέσω να παίξω επάξια τον ρόλο όταν το βγάλουμε στην τηλεώραση!!!!

Senior Member
    Originally posted by stelios
    39 μέρες και απόψε για την ακρίβεια Μαράκι μου!!!!αντε και στο γάμο σου που θα σου κάνω το catering θα είμαι μια θεά!!!!!!! Και θεά λοιπόν και Master chef!!!!!
    Μη μου πεις ότι εκτός απο συμπατριώτες,είμαστε και συνάδελφοι...
    Τί δουλιά κάνεις Στέλιο μου? Λογίστρια είμαι, αλλά θα έπρεπε να είμαι σεφ. Μαρέσει η μαγειρική πολύ σε επαγγελματικό επίπεδο, μαρέσει να δημιουργώ και πάνω από όλα να εντυπωσιάζω τους άλλους τόσο με την γεύση όσο και με την εμφάνιση και των συνδιασμό των φαγητών μου!!! Και επειδή για το Μαράκι είμαι ο Μαστερ σεφ της, μου έδωσε την ευθύνη να της κάνω το catering ή έστω το μενού για τον γάμο της όταν με το καλό έρθει η ώρα του!!!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smil egrin::smilegrin:

Senior Member
    polinaki μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! για την επιμονή και την δύναμη σου να συνεχίσεις, φαντάσου λίγο καιρό πριν πόσο αρνητικά σκεφτόσουν... ʼντε τώρα φόρτσαρες και δε σε πιάνει κανένας:kiss:

Senior Member
    Με έναν πόνο! Η ώρα πλησιάζει, η κορμάρα έρχεται!

Senior Member
    Ναι φούξια θυμάμαι, αλλά ποτέ δεν παρετήθηκα, όσο πιο αρνητικά βλέπω κάτι τόσο πιο πολύ πισμώνω!!!!

χαχαχαχα Αννα μου από το στομα σου και στου θεού το αυτί, αν και για να είμαι ειληκρινής, ούτε σαν εικόνα δεν μπορώ να με φανταστώ αδύνατη!!! Θα έρθει όμως η ώρα που θα με δώ!!!!

Senior Member

Τί δουλιά κάνεις Στέλιο μου?
    Μάγειρας είμαι και ζαχαροπλάστης και έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι ήσουν κι εσύ.

Senior Member
    Μπράβο ρε Πωλινάκι, αντε 1 μηνας ειναι και μετα βουυυρ στο ψητό

Senior Member

Τί δουλιά κάνεις Στέλιο μου?
    Μάγειρας είμαι και ζαχαροπλάστης και έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι ήσουν κι εσύ.
    δεν είμαι αλλά θα γίνω Στέλιο μου. Θα τελειώσω τις σπουδές μου στην λογιστική, για να πάρω τις 2500 μισθό τον μήνα, για να μπορέσω να σπουδάσω μάγειρας!!!!!! Είναι ωραίο να κάνουμε όνειρα, δεν είναι έτσι?

Senior Member
    Originally posted by karamela
    Μπράβο ρε Πωλινάκι, αντε 1 μηνας ειναι και μετα βουυυρ στο ψητό
    Θενκσ κούκλα μου!!!! 38 και απόψε!!!!

Senior Member
    Σε ποιο νοσοκομείο θα την κάνεις;μόλις α;νακάλυψα μια συμμαθήτρια μου νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Λεμεσσού

Senior Member
    Σε ποιο νοσοκομείο θα την κάνεις;μόλις α;νακάλυψα μια συμμαθήτρια μου νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Λεμεσσού
    Στο νοσοκομείο Λευκωσίας Στέλιο μου.

Senior Member
    Καλημέρα σας!!! 3 βδομαδούλες ακριβώς μείνανε!!!! Σε 3 βδομάδες, τέτια ώρα θα έχω είδη κάνει την διαδικασία εισαγωγής και θα περιμένω να μου δώσουν το δωμάτιό μου..... Νιώθω πολύ παράξενα. Νιώθω χαρά, άνχος, στεναχώρια, όλα μαζί έχουν γίνει μια μπάλα που γυρνάει μέσα στο μυαλό μου.....

Senior Member
    δεν ανυπομονεις??

Page 10 of 190 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast