Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 105
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 105 of 190 FirstFirst ... 55595103104105106107115155 ... LastLast
Results 1,561 to 1,575 of 2845
    Senior Member
    Καλημέρα σας....

Katie μου για να σου πω την αλήθια σκέφτομαι να πάω ακόμη μια΄φορά προς το τέλος του μήνα, έχει προσφορά το ίδιο πακέτο που έκανα εγώ, αλλά αντί μασάζ με αιθέρια έλαια, έχει μασάζ με άλατα και το έχει προσφορά 50ευρώ. Θα δω όμως.

Προς το παρόν δεν έχω όρεξη ούτε από το σπίτι να βγω..... Χτες το βράδυ πήγαμε βόλτα στον πεζόδρομο με τον άντρα μου και τον μικρό και το μόνο που ήθελα ήταν να εξαφανιστώ από εκεί......

Τέλος πάντον, θα μου περάσει... Φιλάκια

Senior Member
    Polinaki καλημερα............... Δεν το πισυευω οτι εισαι εσυ !!!!!
    Εχασες τοσα κιλα , αγορασες φανταστικα ρουχα , αλλαξε η ψυχολογια σου και με το που αρχισε ο οργανισμος σου να αντιδρα με το σωστο ρυθμο απωλειας βαρους , εχεις βαλει πλερεζες?
    Αν εχανες 10 κιλα καθε μηνα , θα σε μαζευαν απο το πατωμα !!! Δεν ειναι δυνατον να χανεις 10 κιλα μονο λιπος το μηνα ! Χανεις και θρεπτικα στοιχεια . Πωλινακι , χαλαρωσε και αυριο στην διατροφολο θα δεις οτι ολα θα μπουν σε μια σειρα και αδικα χαλασες το Σ/Κ.
    Για αποζημιωση δε που ησουν ετσι , θα κλεισεις ομαδικο χαμαμ !!!!(αν δεν μας πεταξουν εξω απο τα γελια !!!!)
    Χαλαρωσε Πωλινακι και θα το αντιμετωπισουμε και αυτο !!!! Το πολυ πολυ να σε κανουμε να γελας συνεχεια και να καις θερμιδες!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Αλμα μου. Δεν θέλω να χάνω 10 κιλά τον μήνα. Ομως 5-6 κιλά τον μήνα έπρεπε να χάνονται΄το πρώτο 6μηνο, τουλάχιστον με βάση τα λεγόμενα του γιατρού και της διατροφολόγου. μην σου πω και με βάση τα δεδομένα των άλλων σληβάτων, και μου αρχίσετε πάλι τα μην συγκρίνεις κτλ κτλ κτλ.

Για μενα ο ρυθμός που έχω δεν είναι καθόλου φυσιολογικός. Τον έχω ξαναζήσει...... Και πάλι μην μου πείτε να μην συγκρίνω δακτύλιο και σληβ. Εγώ αυτό έχω στο μυαλό μου, αυτό έζησα, αυτό συγκρίνω.

Το ότι αγόρασα φανταστικά ρούχα, και το ότι δείχνω όμορφα μέσα σε αυτά, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η πορεία μου δεν είναι η αναμενόμενη.

Οσο για το χαμάμ, εσεις κατευάτε Κύπρο, και θα το κλείσουμε όλο για μας. Θα πούμε ότι κάνουμε hens night!!!

Θα χαλαρώσω μόνο αύριο απόγευμα που θα πάω στην διατροφολόγο και θα κάνω τις εξετάσεις. Να ξέρω είναι ή δεν είναι ο μεταβολισμός, ΄και τέλος πάντον τί μπορεί να είναι.

Senior Member
    Πωλινάκι καλημέρα! Μη μασάς με τα κιλά. Μια χαρά είναι η απώλεια σου. Σε 3 μήνες 20 κιλά σχεδόν είναι πολύ πολύ καλά. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με αλλους, δεν έχει νοημα. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Η Bobon πχ με 20 μέρες διαφορα από εμενα εχει χασει 40 κιλά ενώ εγώ 30. Ε και.; Σημασία έχει ότι χάνω αργά πλέον αλλά σταθερά. Αυτό το μήνα έχασα μόνο 4 αλλα η διαφορά στο σωμα μου είναι μεγαλύτερη από ότι πιο παλιά. 52 νούμερο παντελόνι πλέον εν'ω σε αυτά τα κιλά παλιοτερα φόραγα 54 και ήταν και στενό. Το ιδιο και εσύ από όσο ξέρω και βλεπω στις φωτογραφίες σου. Η απώλεια είναι μεγάλη σε πόντους και αυτό έχει σημασία!
    Τα φιλιά μου!

Senior Member
    Καλημέρα Γιάννα μου. Συγκρίνω αποτελέσματα και στατιστηκές. Και σε καμία δεν είμαι μέσα......

ευτυχώς αυτό τον μήνα έχω και ραντεβού στον χειρούργο και θα το συζητήσω μαζί του. δεν θα φύγω από το γραφείο του αν δεν μου δώσει μια εξήγιση που να με ικανοποιεί.

Senior Member
    Πιστεύω πως επειδή είχες κάνει και τον δακτύλιο ο μεταβολισμός σου έχει ένα θέμα. Ισως η λύση είναι να αυξήσης κι αλλο την ασκηση(γρήγορο περπάτημα για πάνω από μισή ώρα) γυμναστήριο κτλ. Θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να ξυπνήσει. Και όταν λέω γρήγορο περπάτημα εννόω γρήγορο.

Senior Member
    Γρήγορο περπάτημα κάνω για 40-50 λεπτά ανά μία και μία μέρα. και τώρα προσπαθώ να το εντάξω καθημερινά. Το επόμενο στάδιο είναι το τρέξιμο......

Θα δείξει......

Κοίτα, θα μου περάσει, απλά είναι η απογοήτευση της ζυγαριάς, ενώ από μεριάς μου κάνω ότι είναι δυνατός από το χέρι μου.....

Senior Member
    πωλινακι παλι ανυπομονη εισαι κ θα σε μαλωσω :P
    αφου η εξωτερικη διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! γιατι κολλας τοσο στο τι λεει η ζυγαρια?
    αφου μαλιστα εχεις δρομολογησει ελεγχο, γιατι δε χαλαρωνεις λιγο?
    το αγχος δε βοηθαει, το ξερεις αυτο
    φιλακια:love:

Senior Member
    Το ξέρω σμαρτ μου, αλλά έχω πολλά στο μυαλό μου..... Κάτι την προηγούμενη πορεία, κάτι το τί ακούω στον κύκλο μου, κάτι το τί λέει η ηλήθια η ζυγαριά.....

ουφ!!!!

Δεν εχω πρόβλημα με την εξωτερική εμφάνιση, μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω στον καθρεφτη!!! Το βρίσκω πολύ ελκυστικό και σέξυ!!!! Το πρόβλημά μου είναι η ζυγαριά που δεν ανταποκρύνετε σε αυτό που πιστεύω εγώ για αυτό που βλέπω. Κατάλαβες?

Senior Member
    πωλινακι, επειδη ακριβως η προηγουμενη πορεια ηταν αυτη που ηταν, γι αυτο εκανες σληβ!!!
    για αποτελεσματικη αντιμετωπιση !
    το λυσαμε αυτο
    οταν λες "το τι ακους στον κυκλο σου" τι ακριβως εννοεις?
    γιατι αποκλειεται να σου λεν οτι δεν εχασες ετσι οπως σε βλεπουν, ε?

οσο για τη ζυγαρια... θα προτιμουσες να δειχνει μεγαλυτερη απωλεια κ να μην ανταποκρινεται στην εμφανιση σου?
    δε νομιζω, ε?

Senior Member
    Σμαρτ μου, ναι έχω ακούσει και το ότι δεν έχω χάσει, μέχρι και ότι έχω παχύνει ξανά επειδή το στομάχι μου τελευταίες 4-5 μέρες ήταν φουσκομένο (και ξεφούσκοσε σήμερα με τον ερχομό της περιόδου).

Θα προτιμούσα να έδειχνε κάτι που να ανταποκρείνετε σε αυτό που βλέπω. Παράδειγμα, όταν γέννησα ήμουνα 100 κιλά οκ? Συγκρίνοντας τις τότε 1-2 φώτο που έχω με τις τώρα, βλέπω πως τώρα είμαι πιο μαζεμένη από τότε. τότε όμως έδειχνε 100 και τώρα 106. Κατάλαβες τί έννοω?

Senior Member
    ναι καταλαβα τι εννοεις κ αυτο ακριβως εννοω κ εγω:
    θα προτιμουσες η ζυγαρια να δειχνει 100 κ να φαινεσια οπως φαινοσουν τοτε?

οκ πωλινακι, θεωρω πως ξερεις ποιοι σου λενε οτι παχυνες κ αν το λενε με καλη προθεση η οχι!!
    θε προτεινα να μην ασχολεισαι καν, αν εσυ θελεις να δεινεις αξια στην κακεντρεχεια, ε τι να πω?
    αν ημουν εκει θα σε πλακωνα στις φαπες :P, αλλα ειμαι μακρια, τι να σε κανω...uzzled:

Senior Member
    καλημερα polinaki κι απο μενα! προσπαθησε να το αντιμετωπισεις με ψυχραιμια και μην απογοητευεσαι! το σωμα σου μπορει να σου κανει παιχνιδακια για να σε λυγισει αλλα το μυαλο και η θεληση σου ειναι πιο δυνατα ετσι? αγνοησε τα νουμερα και κανε τις σωστες κινησεις που θα σου πουν οι ειδικοι που γνωριζουν καλυτερα. ακολουθησε πιστα τις συμβουλες σου και επικενρωσου σε αυτα που εχεις καταφερει μεχρι τωρα. δεν ειναι και λιγα! τα υπολοιπα θα ερθουν μονα του οταν χαλαρωσεις, θα δεις. οσο για τις στατιστικες γραψτες στα παλια σου τα παπουτσια! δεν ειμαστε ενα με το πληθος αλλα ξεχωριστα ατομα εμεις...

Senior Member
    Πωλινα μη μου πεις οτι δε νιωθεις ανετα με το βαρος που εχεις χασει? αυτο μετραει και το ξερεις! τι πιο σιγα τι πιο γρηγορα? αρκει να κανεις αυτα που πρεπει και τελος, δεν κανουμε αγωνα δρομου εδω
    οσο γιαυτο που λες για τους αλλους.. εδω λεγανε σε μενα οτι παχυνα μην το ψαχνεις :lol: αυτοι εχουν το χειροτερο κομπλεξ

Senior Member
    Originally posted by smart
    ναι καταλαβα τι εννοεις κ αυτο ακριβως εννοω κ εγω:
    θα προτιμουσες η ζυγαρια να δειχνει 100 κ να φαινεσια οπως φαινοσουν τοτε?

οκ πωλινακι, θεωρω πως ξερεις ποιοι σου λενε οτι παχυνες κ αν το λενε με καλη προθεση η οχι!!
    θε προτεινα να μην ασχολεισαι καν, αν εσυ θελεις να δεινεις αξια στην κακεντρεχεια, ε τι να πω?
    αν ημουν εκει θα σε πλακωνα στις φαπες :P, αλλα ειμαι μακρια, τι να σε κανω...uzzled:
    Είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό καλή μου!!!! Θα μου περάσει! Να μου φύγει απο το μυαλό και η έγνια με τον μεταβολισμό και θα μου περάσει.

Νομίζω και οι 2 ξέρουμε πιοι λένε οτι πάχυνα, αλλά ας μην το σχολιάσω άλλο!!!!!

Ερχετε ο Φιλιππάρας κύπρο, έλα μαζί του:P