Results 1,576 to 1,590 of 2845
-
06-06-2011, 11:02 #1576
Πωλινακι μου καλημερα και καλη εβδομαδα,δεν θελω να μου στενοχωριεσαι και να σε παιρνει απο κατω:starhit::starhit::starhit:χαμογελ� �,ηρεμησε και ολα θα γινουν οπως θελεις μια χαρα τα πας,αλλοι πολυ,αλλοι λιγο κι εγω δεν χανω αυτα που χασανε αλλοι με την ατκινς,αλλα χανωωω!!!Ετσι κι εσυ οχι μονο χανεις,αλλα και η διαφορα ειναι αισθητη,οσο για τους καλοθελητες που παντα εχουν ενα σχολιο να πουνε ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!1:love::love::love::love:: love::love::love::love::love::love::love::love:
- 06-06-2011, 11:04 #1577
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλημερα polinaki κι απο μενα! προσπαθησε να το αντιμετωπισεις με ψυχραιμια και μην απογοητευεσαι! το σωμα σου μπορει να σου κανει παιχνιδακια για να σε λυγισει αλλα το μυαλο και η θεληση σου ειναι πιο δυνατα ετσι? αγνοησε τα νουμερα και κανε τις σωστες κινησεις που θα σου πουν οι ειδικοι που γνωριζουν καλυτερα. ακολουθησε πιστα τις συμβουλες σου και επικενρωσου σε αυτα που εχεις καταφερει μεχρι τωρα. δεν ειναι και λιγα! τα υπολοιπα θα ερθουν μονα του οταν χαλαρωσεις, θα δεις. οσο για τις στατιστικες γραψτες στα παλια σου τα παπουτσια! δεν ειμαστε ενα με το πληθος αλλα ξεχωριστα ατομα εμεις...
06-06-2011, 11:05 #1578
Originally posted by mitsokolo
Πωλινα μη μου πεις οτι δε νιωθεις ανετα με το βαρος που εχεις χασει? αυτο μετραει και το ξερεις! τι πιο σιγα τι πιο γρηγορα? αρκει να κανεις αυτα που πρεπει και τελος, δεν κανουμε αγωνα δρομου εδω
οσο γιαυτο που λες για τους αλλους.. εδω λεγανε σε μενα οτι παχυνα μην το ψαχνεις :lol: αυτοι εχουν το χειροτερο κομπλεξ
Τέλεια νιώθω, όχι απλώς πιο άνετα, απλά είπαμε!!!!!! το 6 με χαλάει πολύ!
06-06-2011, 11:08 #1579
Originally posted by Αδαμαντια
Πωλινακι μου καλημερα και καλη εβδομαδα,δεν θελω να μου στενοχωριεσαι και να σε παιρνει απο κατω:starhit::starhit::starhit:χαμογελ� �,ηρεμησε και ολα θα γινουν οπως θελεις μια χαρα τα πας,αλλοι πολυ,αλλοι λιγο κι εγω δεν χανω αυτα που χασανε αλλοι με την ατκινς,αλλα χανωωω!!!Ετσι κι εσυ οχι μονο χανεις,αλλα και η διαφορα ειναι αισθητη,οσο για τους καλοθελητες που παντα εχουν ενα σχολιο να πουνε ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!1:love::love::love::love:: love::love::love::love::love::love::love::love:
Μωρέ εγώ τους έστειλα να πάνε να πνιγούνε, ή τελος πάντον να φύγουνε από την ζωή μου, αλλά εκεί είναι ακόμα, για να μου θυμίζουν πως ο κόλος μου είναι μεγάλος, τα μπράτσα μου χαλαρά κτλ!! Δεν ακούω τίποτα για το ωραίο σφρυγιλό μου στήθος όμως και τις γραμμές που άρχισαν να φένονται στο πρόσωπο!!! :P:P:P
06-06-2011, 11:11 #1580
Originally posted by polinaki1983
Πωλινα μη μου πεις οτι δε νιωθεις ανετα με το βαρος που εχεις χασει? αυτο μετραει και το ξερεις! τι πιο σιγα τι πιο γρηγορα? αρκει να κανεις αυτα που πρεπει και τελος, δεν κανουμε αγωνα δρομου εδω
οσο γιαυτο που λες για τους αλλους.. εδω λεγανε σε μενα οτι παχυνα μην το ψαχνεις :lol: αυτοι εχουν το χειροτερο κομπλεξ
Τέλεια νιώθω, όχι απλώς πιο άνετα, απλά είπαμε!!!!!! το 6 με χαλάει πολύ!
λοιπον, επειδη τους πρωτους μηνες μετα το χειρουργειο τις περισσοτερες ωρες τις μερας τη βγαζουμε πανω στη ζυγαρια απ τη χαρα μας :P
ακου τι ειχα κανει εγω οταν ειχα κολλησει για ενα μηνα εδωσα τη ζυγαρια στη μανα μου, την ξεχασα ρε παιδι μου δεν τη γουσταρα αλλο.
αρχιζα και δεν σκευτομουν καθολου το χειρουργειο , χαλαρωσα , και της ειπα αμα στη ζητησω σε λιγοτερο απο μηνα , μη μου τη δωσεις.
και σε αυτο το μηνα εχασα 6 κιλα.
καμμια φορα η εμονη γινετε αγχος και μπλοκαρει ολοκληρο το συστημα, και τα κιλα μπαστακωνονται.
ξεφωρτοσου τη ζυγαρια οσο πιο γρηγορα μπορεις και χαλαρωσε, χεσε τα νουμερα
06-06-2011, 11:16 #1581
εμ γιαυτο σου λεω μην το ψαχνεις! ο κοσμος μονο να λεει ξερει, αλλα στις πραξεις φαινοντε τα @@ !
λοιπον, επειδη τους πρωτους μηνες μετα το χειρουργειο τις περισσοτερες ωρες τις μερας τη βγαζουμε πανω στη ζυγαρια απ τη χαρα μας :P
ακου τι ειχα κανει εγω οταν ειχα κολλησει για ενα μηνα εδωσα τη ζυγαρια στη μανα μου, την ξεχασα ρε παιδι μου δεν τη γουσταρα αλλο.
αρχιζα και δεν σκευτομουν καθολου το χειρουργειο , χαλαρωσα , και της ειπα αμα στη ζητησω σε λιγοτερο απο μηνα , μη μου τη δωσεις.
και σε αυτο το μηνα εχασα 6 κιλα.
καμμια φορα η εμονη γινετε αγχος και μπλοκαρει ολοκληρο το συστημα, και τα κιλα μπαστακωνονται.
ξεφωρτοσου τη ζυγαρια οσο πιο γρηγορα μπορεις και χαλαρωσε, χεσε τα νουμερα
επομένος κυνδυνεύει σε όπιον κιαν την δώσω!!!!
06-06-2011, 11:18 #1582
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
αχ βρε πολινακι μου!αφενος η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη,αφετερου σου εχω πει την γνωμη μου για καποια ατομα που δεν εχουν τα @@να αναλαβουν τις ευθυνες τους κ το βαρος οσων λενε αλλα προσπαθουν να σε μειωσουν η να σε προσβαλουν για να βγουν απο πανω!!ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!
κ σχετικά με την ζυγαρια,εγώ ακόμα να αγοράσω
06-06-2011, 11:22 #1583
Αχ αγγελουδάκι μου, μου τα έχεις πει ουκ ολίγες φορές!!!!!
Εγώ δεν την αγόρασα, μου την έκαναν δώρο κάπια άτομα που με "αγαπούνε" πολύ για να βλέπω ότι μέρα με την μέρα παχαίνω, και παχαίνω, και παχαίνω (αυτό ήταν τότε που γέννησα και ξεκίνησα να βάζω συνεχώς κιλά) και μάλιστα μου είχαν πει ότι είναι για να ζυγίζομαι κάθε βδομάδα, να ξέρω πόσα βάζω!!!!!!!
Τώρα? τα ίδια άτομα μου λένε να μην ζυγίζομαι κάθε βδομάδα γιατί κάνω κακό στον εαυτό μου!!!!! Περιτριγιρίζομαι από απέραντη "αγαπηηηη"!!!
06-06-2011, 11:58 #1584
Καλυτερα ειναι,ελπιζω δηλαδη,γιατι σημερα το βραδυ ειχε παλι ενα βηχα,αστα να πανε,ελπιζω να της περασει γιατι αν οχι θα πρεπει να κανουμε εισαγωγη,λογω του ζαχαρου δεν μπορει να μας δωσει τα κορτικοειδη που χρειαζονται,στο σπιτι,γιατι θα απορυθμιστουμε τελειως και θα πρεπει να ειναι εκει να την παρακολουθουν.
Μπα μπα μπα τι βλεπω πηρε 3 κιλακια ο αντρας σου ε?ε?ε?ε?ε?Συγγνωμη,αλλα πειραζει που χαρηκα λιγακι?
Ναι ναι να του την κανεις εσυ δωρο τωρα την ζυγαρια:yes::yes::yes::yes:χι χι φιλακια πολλα κοριτσαρα μου!!!
06-06-2011, 12:08 #1585
Περαστικά σας εύχομαι καλή μου, ότι είναι καλύτερο για να γίνει καλά η μικρή ας γίνει. Καλύτερα εισαγωγή και να παίρνει τα κατάλληλα φάρμακα παρά σπίτι και να ταλαιπωρείτε το χρυσό μου!!!!!
Εγώ να δεις πόσο χάρικα που πήρε τα 3 κιλά!!! Οχι πως είναι πολλά, άλλοστε ούτε καν του φαίνονται (1.85 ύψος περίπου και 86 κιλά τώρα πια:P) απλά το είχα καταλάβει από τα παντελόνια του και του το έλεγα και επέμενε πως απλά στένεψαν στο πλυντήριο!!!!!! Σήμερα το πρωί του έλεγα πως έκανε και στομαχάκι και νευρίαζε!!! χαχαχαχαχα Τον καλοταΐζω φαίνετε :P:P:P
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Φιλάκια πολλά σε σένα και στην νυφούλα μου!
07-06-2011, 08:51 #1586
Καλημέρα σας!
τί μου κάνετε?
Αλλα 50 λεπτά περπάτημα χτες. σήμερα παιζει να μην καταφέρω να πάω. Θα δείξει.
Σήμερα στις 6 είναι το ραντεβού μου για την μέτριση του βασικού μεταβολισμού. Για να δούμε τί θα δείξει και τί θα μου πει και η διαιτολόγος.
Θα σας ενημερώσω απόψε για τα αποτελέσματα. Φιλάκια
07-06-2011, 09:46 #1587
καλημέρα Πωλίνα, να περάσεις μια όμορφη μέρα και να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου!
07-06-2011, 09:51 #1588
Καλημέρα, Πωλινάκι! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα!!!
07-06-2011, 09:57 #1589
ΚΑλημέρα κουκλίτσα μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Εσύ πως είσαι? Κανόνισες να πας για τις εξετάσεις σου ή ακόμα?
07-06-2011, 10:03 #1590
Σχετικά καλά είμαι. Μια έτσι μια αλλιώς. Σκέφτηκα να κλείσω ραντεβού στο ΙΚΑ με τον παθολόγο, γιατί δεν είμαι πολύ καλά οικονομικά τελευταία. Δεν τον ξέρω βέβαια, θα παω και θα δω. Ελπίζω να βρω ραντεβου σύντομα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση