Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 190 FirstFirst ... 85898106107108109110118158 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 2845
    Senior Member
    Καλημέρα Αννα μου. Ελπίζω να βγει μια άκρη με το θέμα σου, πάντος οπως σου είπα και στο τηλέφωνο, θα ήταν καλό να προτείνεις αυτό που συζητήσαμε και αν γίνει καλώς, αν δεν γίνει, εσύ προσπάθησες.

Εγώ είμαι στα 100+ κιλά από τα 12-13 μου. Τα πιο πολλά χρόνια της ζωής μου δηλαδή. Αυτό που μου εξήγησε είναι ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να πέσω από τα 106 στα 99 παρά από τα 125 στα 106. Ομως αν προσπαθώ συνεχώς και δεν τα παρατάω ε θα δω και το 99, και το 95 και πιο κάτω!!!!

Σήμερα λοιπόν ξεκινάω με 105.4! Για να δούμε μέχρι 22 του μήνα τί θα καταφέρω!!!!

Senior Member
    Καλημέρα!!! Και στο 99 θα φτάσεις και στο 95!!! Υπομονή και θα γίνουν όλα!!! Υπέροχος μεταβολισμός!!! Εγω πέρσυ στα 90 έκαιγα 1.450!! Τώρα ιδέα δεν έχω. Πήγα χθες διαιτολόγο. Δυστυχώς ξέφυγα τις τελευταίες 4 μέρες κι αντί να έχω χάσει, έβαλα 600γρ. Αλλά δεν τα παρατάμε. Καινούρια αρχή σήμερα μαζί!!! Και σε 2 εβδομάδες υπέροχα αποτελέσματα!!!!

Senior Member
    Κουκουτσάκι μου, ξεκινα μαζί μου, και θα δεις πως θα φύγουν και τα 600γρ, αλλα και τουλάχιστον άλλο 1 κιλάκι μέχρι τις 22!!!!! Ραντεβού λοιπόν σε 2 βδομαδούλες για ανανέωση αποτελεσμάτων!!!!

Senior Member
    Πωλινάκι ειδες που άδικα ανησηχουσες ? Ολα θα πανε καλα . Δεν μπορεις να ανστρεψεις τους νομους τις φυσικης!!!!
    Κανεις διαιτα αργα ή γρηγορα θα χασεις . Ξερω οτι αδημονεις να πιασεις διψηφιο , αλλα εισαι τοσο κοντα , κανε λιγο υπομονη , τωρα που μιλησες και με τη διατροφολογο . Πωλινάκι θα δεις οτι σε λιγες εβδομαδες θα πετας απο την χαρα σου !!!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy ::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Αχ μακάρι Αλμα μου!!!!! Εχω βάλει σαν πρώτο στόχο τα 103 μέχρι τις 22 του μήνα. Νομίζω εφικτός!

Senior Member
    Πολυ εφικτο Πωλινάκι μου !!!!! Πιστεψε το και θα δεις !!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Senior Member
    Καλημερα σε ολους! Πωλινα μου υπομονη και μην ανυσηχεις ειπαμεεεεεε ολα καλα! ειδες?
    ελπιζω να την ειδες τη συνταγη που εγραψα χθες! θα σου δωσω και το τιραμισου σημερα αλλα εχει πολλα αυγα ρε γαμωτο :/ 12 κροκους εχει η πρωταρχικη Ιταλικη συνταγη τιγκα χοληστερινη :lol:

Senior Member
    Καλημέρα κούκλα μου!! Την είδα την συνταγή της πιτσούλας, αλλά είπα να γίνω δυψίφια (και καλύτερα στο 98 και όχι 99) και μετά να την ΄φτιάξω!!!!!! Σχετικά με το τιραμισού σκεφτομουνα να φτιάξω ατομικά μπολάκια, για να μην εχω τον πειρασμο στο ψυγείο μου, μιας και ειναι από τα αγαπημένα μου!!!!! Επομένως δεν θα ασχολιθώ και πολύ με την ποσότητα των κρόκων!

Senior Member
    πιστευω πως η ιταλικη πιτσα ειναι αρκετα μεσογειακη και υγιηνη, μην κοιτας που εδω στην ελλαδα την καταστρεφουμε τελειως και τη φορτωνουμε ενα σωρο παχυντικα υλικα, εξαλου δεν μπορεις να φας και πολυ οποτε εισαι οκ! το τιραμισου οντως ειναι πολυ ωραιο γλυκακι και καθολου δεν σε φουσκωνει ισα ισα ειπαμε ειναι και δυναμωτικο ! εξαλου με 2 κσ εσυ εισαι ετοιμη! :lol:

Senior Member
    Πωλινάκι καλα νεα !!!! :tumble::tumble:
    Αντε καλη αρχη πες μας και εμας τι συνδυασμους εννοει. Εμενα η δικη μου διατολογος ακολουθει τριπτυχο σε καθε γεύμα ( 5 γευματα) . πρωτεινη-υδατανθρακα-ωμο ( σαλατα-φρουτο). Με αυτο τον τοπο επιτυγχανετε ο κορεσμος και αυξηση της σεροτονινης καθως επισης διατηρει την γλυκοζη στο αιμα σε σταθερα επιπεδα. Γενικο αποτελεσμα πιο χαρουμενος ανθρωπος και μειωμενη ορεξη. Εγω δεν το εκανα τις τελευταιες μερες και επεσα σε αμαρτιες. Τωρα πισω στα γνωστα.

Senior Member
    μπραβο πωλινακι! πολυ καλα νεα! και τωρα που εφυγε και ο βραχνας του 6 δεν εχεις καμια δικαιολογια για προβληματισμους!
    καλη και ομαλη συνεχεια ευχομαι!!!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    πιστευω πως η ιταλικη πιτσα ειναι αρκετα μεσογειακη και υγιηνη, μην κοιτας που εδω στην ελλαδα την καταστρεφουμε τελειως και τη φορτωνουμε ενα σωρο παχυντικα υλικα, εξαλου δεν μπορεις να φας και πολυ οποτε εισαι οκ! το τιραμισου οντως ειναι πολυ ωραιο γλυκακι και καθολου δεν σε φουσκωνει ισα ισα ειπαμε ειναι και δυναμωτικο ! εξαλου με 2 κσ εσυ εισαι ετοιμη! :lol:
    χαχαχαχα!!!! Εγώ την πίτσα δεν την τρώω με πιο πολλά από 2 υλικά πάνω!!!!! εσύ δώσε την συνταγή για το τιραμισου και εγώ θα βρω την ευκαιρία! χαχαχα

Senior Member
    Katie μου κάπως έτσι είναι και οι δικοί μου συνδιασμοί. κάθε βράδυ θα σας γράφω τί έφαγα με πλήρη λεπτομέρεια!!!!!

Λόρα μου ναι ευτυχώς έφυγε το 6!!!! βέβαια θα έρθει (ελπίζω σύντομα) το 6 του 96, αλλά εκεί νομίζω δεν θα με πειράξει και τόσο αφού θα είναι δυψίφιο που έχω να δω απο...... χμ....... 11 ετών?!!!!!!!

Πωλίνα ίσως ήταν καλό να ανοίξουμε θέμα ''Ημερολόγιο διατροφής για άτομα μα γαστρικό μανίκι'' ή κάπως έτσι.
    Θα μπορούμε έτσι να ανταλλάσουμε τις εμπειρίες και τις ιδέες μας πάνω σ'αυτό το ζήτημα.
    Τι λέτε παιδιά;

Senior Member
    Εμένα δεν με χαλάει!!!!