Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 190 FirstFirst ... 9101112132161111 ... LastLast
Results 151 to 165 of 2845
    Senior Member
    Ανυπομονώ για τ αποτέλεσμα!!!! Θέλω πολύ να δω τελικά πώς θα είμαι σε ένα χρόνο πχ!!!!! Αλλά για την μέρα του χειρουργίου νιώθω πιο πολύ ανχωμένη όχι τόσο για το ίδιο το χειρουργίο όσο για το αν θα προλάβω να κάνω ότι πρέπει να κάνω πριν μπω μέσα. Ο γιατρός μου είναι καλός, ο θεός είναι μαζί μου, τί άλλο θέλω? Απλά γυρνάνε πολλά μεστο μυαλό μου. Εχω 20 μέρες μπροστά μου να τα ξεκαθαρίσω!!!!

Senior Member
    ενταξει λογικο ειναι να αγχωνεσαι. χειρουργειο πας.
    ολα καλα θα πανε, υπομονη!

Senior Member
    Ε ναι, χειρουργιο πάω, όχι για βόλτα στα καταστήματα!!!!! χαχαχαχαχα

Senior Member
    δε διαβαζω οσ εχουν γραφει , καθως μπαινω κλεφτα απο ξενο πισι ...
    αλλα μιας κ "τρεχει" το θεμα... πωλινακι.. πως νιωθεις?
    ε?
    αδημονεις?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    αυτο θα γινει μετα!!!:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Πωλίνα μου καλή επιτυχία! Θυμάμαι την μέρα που συζητούσαμε για την καθυστέρηση και την συνταξιοδότηση του γιατρού κι όλα αυτά που σε είχαν στεναχωρήσει τόσο... και λέγαμε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή να γίνουν όλα! να λοιπόν που αυτά τα σκαμπανεβάσματα πέρασαν και είσαι σε τελική ευθεία γι'αυτή την επέμβαση που τόσο περιμένεις... Εύχομαι να κάνεις τα ψώνια σου και να περάσεις όμορφα και δημιουργικά αυτές τις μέρες με το παιδάκι σου κ την οικογένεια σου με ανεβασμένη ψυχολογία όπως ταιριάζει και στον χαρακτήρα σου.

να'σαι γερή και δυνατή

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου. Ναι, το θυμάμαι και εγώ, πώς έχει περάσει ο καιρός ε..... Αντε και μετά από το χειρουργείο, όταν βρω τις δυνάμεις μου να κανονίσουμε να βρεθούμε για κανενα καφεδακι. Τι λες? Στο ίδιο νησί ζούμε!!!!!

Senior Member
    Originally posted by smart
    δε διαβαζω οσ εχουν γραφει , καθως μπαινω κλεφτα απο ξενο πισι ...
    αλλα μιας κ "τρεχει" το θεμα... πωλινακι.. πως νιωθεις?
    ε?
    αδημονεις?
    Κλεφτά μπαίνεις ε? τα κάνουμε και αυτά σμαρτάκι μου? χεχεχε

Είναι ανάμεικτα αυτά που νιώθω. Εχω πολλά στο μυαλό μου που γυρίζουν, όπως είπα και πιο πάνω. Αλλά ένα είναι σίγουρο. Πως ήρθε πια ο καιρός να αλλάξω ζωή. Και θα ο κάνω!

Senior Member
    Originally posted by click
    αυτο θα γινει μετα!!!:smilegrin::smilegrin:
    Και ποιος πληρώνει τις πιστωτικές μετά ε? χεχεχε

Το καλό είναι όταν πάω πια για ψώνια, δεν θα χρειάζετε να πάω στα καταστήματα για παχύσαρκους που σε κλεβουν μπροστά στα μάτια σου, αλλά σε πιο "κοινά θνητά"!!!!!

Ευτυχώς παντελόνια έχω και μέχρι 100 κιλά περίπου αν πέσω. και τα μλουζοφορέματα που φοράω είναι τέτιο κόψημο που θα μου είναι οκ και αυτά μέχρι τα 100. ισως και πιο κάτω. Θα δείξει!!!! Πάντος το σύγουρο είναι ότι φέτος θα πάρω κανούργιο μαγιό!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Senior Member
    Αλλά για την μέρα του χειρουργίου νιώθω πιο πολύ ανχωμένη όχι τόσο για το ίδιο το χειρουργίο όσο για το αν θα προλάβω να κάνω ότι πρέπει να κάνω πριν μπω μέσα.
    Αυτή είναι και η δική μου τακτική για κάθε επέμβαση, και τελικά μόνο την ημέρα εισαγωγής καταφέρνω και ηρεμώ! Τώρα που ενώ περίμενα εισαγωγή Κυριακή μου λένε για εισαγωγή Παρασκευή, τρέχω και δεν φτάνω. Και τα είχα σχεδιάσει να ταιριάξουν τόσο καλά μέχρι την Κυριακή...
    Πωλινάκι, τα ρούχα θα τα πάρεις από του χρόνου, φέτος θα αλλάζεις νούμερα με τέτοια ταχύτητα που δεν θα συμφέρει να αγοράζεις ούτε από πανέρια!

Senior Member
    Τελικά μπαίνεις Παρασκευή? δεν κάνουν τελικά απεργεία? Αντε με το καλό η νέα κοιλιά-πλάκα!!!!! Ναι το ξέρω για τα ρούχα καλή μου, αλλά όπως είπα και αυτά που έχω τώρα, ειδικά τα μπλουζοφορέματά μου είναι τέτιο κόψημο που πχ τα φοράω και εγώ και κάποτε τα δανείζετε και η αδελφή μου που είναι γύρω στα 88-90 κιλά. Αρα θα με κρατήσουν αρκετό καιρό. Απλά θα πέφτουν πολύ πιο ωραία πάνω μου τότε!!!

Σκέφτομαι να κανονίσω την προηγούμενη της εισαγωγής να βάλω άδεια, για να μπορέσω να τα τελειώσω όλα πρωτού μπω μεσα. και μάλλον έτσι θα κάνω!!!

Senior Member
    Απεργία έχουν, για αυτό και δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς τη διαδικασία και τις ημερομηνίες εισαγωγής-επέμβασης. Θα μπω Παρασκευή για προεγχειρητικές εξετάσεις, και αν είναι όλα καλά, θα βγω και θα ξαναμπώ ίσως Κυριακή, για επέμβαση από Δευτέρα. Θα δείξει, με τις απεργίες θα είμαι στο βλέποντας και κάνοντας.
    Και γω ήθελα να κανονίσω κάποια άδεια την τελευταία μέρα, αλλά έτσι που έγινε, αύριο πρέπει να πάω και να κανονίσω όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες - ελπίζω να λείψω για πολλές πολλές βδομάδες!

Senior Member
    Πωλινα μου καλη επιτυχια και απο εμένα !!!! :blush:
    Μαζευε λεφτα για ρούχα!!!! Μισω και εγω τα καταστήματα που πουλουν ρουχα για υπερβάρους με κατι τιμες εξωφρενικές!!!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Απεργία έχουν, για αυτό και δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς τη διαδικασία και τις ημερομηνίες εισαγωγής-επέμβασης. Θα μπω Παρασκευή για προεγχειρητικές εξετάσεις, και αν είναι όλα καλά, θα βγω και θα ξαναμπώ ίσως Κυριακή, για επέμβαση από Δευτέρα. Θα δείξει, με τις απεργίες θα είμαι στο βλέποντας και κάνοντας.
    Και γω ήθελα να κανονίσω κάποια άδεια την τελευταία μέρα, αλλά έτσι που έγινε, αύριο πρέπει να πάω και να κανονίσω όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες - ελπίζω να λείψω για πολλές πολλές βδομάδες!
    Αντε με το καλό τότε να σταματίσει η απεργεία για να τελειώνουμε!!! Θα μας ενημερώσεις εννοείτε έτσι? Τουλάχιστον ένα μήνα θα λύψεις από την δουλιά, αυτό είναι το σίγουρο!

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Πωλινα μου καλη επιτυχια και απο εμένα !!!! :blush:
    Μαζευε λεφτα για ρούχα!!!! Μισω και εγω τα καταστήματα που πουλουν ρουχα για υπερβάρους με κατι τιμες εξωφρενικές!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου. Είπαμε θα σε ενημερώνω λεπτομερώς

Ασε, το τελευταίο φόρεμα που πήρα, ήταν 350 ευρώ!!!!!:shocked2::wow::shocked2::wow::shocke d2::wow::shocked2::wow:

Και ναι μεν είναι πολύ όμορφο, αλλά δεν είναι και κάτι το τόσο θεαματικό για την τιμή του, αλλά άντε, αφού χρειαζότανε να το πάρω....

Page 11 of 190 FirstFirst ... 9101112132161111 ... LastLast