Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 111 of 190 FirstFirst ... 1161101109110111112113121161 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 2845
    Senior Member
    Polinaki είναι τέλεια!

Έργο τέχνης! Απλά θέλεις να την κοιτάς!

Μήπως να το κάνεις επάγγελμα?

Senior Member
    Τέλειοοοοοοο!!!! Δεν υπάρχει!!!!! Είσαι καλλιτέχνης μεγάλος!!!!!!!!!

Senior Member
    εξαιρετικηηηηηηηηηηη

Senior Member
    Brea, konika και κουκούτσι μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!!! Είναι η τρίτη μου τούρτα και είμαι πολύ πολύ περίφανη για το αποτέλεσμά της!!!

Senior Member
    Πωλινα με εχεις αφησει άφωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να χαιρεσαι το ζουζουνάκι σου !!!!!!!!!!!! Πολυχρονος , παντα γερος και φωτεινος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love::lov e::love::love::love::love:

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Αλμα μου, είναι του ανιψιού μου που μας γίνετε ενός το καμάρι μας!!!!! Ο γιος μου μεστην τρελλή χαρά που κάναμε την τούρτα του Μάριου, και βοήθησε κιόλας το χρυσό μου!!!! Φυσικά μετά ρωτούσε πότε θα κάνουμε και τα δικά του γενέθλια για να κάνουμε και δικιά του τούρτα!!!!!

Senior Member
    υπεροχη φιλεναδα!!!! μπραβοοοοο χιχι να δω τι θα κανεις στον γιοκα σου το χειμωνα! υπερπαραγογη σιγουρα

Senior Member
    Πλακα πλακα... μηπως να βαλεις οτι φτιαχνεις τουρτες αν χρειαζεται κανεις καμια για γιορτες κτλ;
    σοβαρα μιλαω...

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Member
    Πωλινακι ειναι απλα τελεια,,,να σου ζησει το ανηψακι και ο γιοκας φυσικα,,,πιανουν πολυ τα χερια σου,,δεν ξερω για την επαγγελματικη σου αποκατασταση αλλα μηπως να το σκεφτεις? :P

Senior Member
    Τώρα τι μπορώ να πω; Πωλινάκι άκρως υπέροχη δημιουγία! Μόνο που την είδα χόρτασε το μάτι μ!χαχα :lol:
    Να σας ζήσει και ο μικρούληςςςς! :roll:

Senior Member
    πωλινακι ειναι υπεροχη!!!
    οσο πας κ βελτιωνεσαι!
    μπραβο σου

Senior Member
    Originally posted by Alina
    υπεροχη φιλεναδα!!!! μπραβοοοοο χιχι να δω τι θα κανεις στον γιοκα σου το χειμωνα! υπερπαραγογη σιγουρα
    Thanks κούκλα μου!!!!! Καλά ας μην το σχολιάσουμε τί θα φτιάξω του μικρού!!!! Ευτυχώς που δεν θα χρειάζετε να μετακινηθεί, γιατί όπως την ζητάει και την φαντάζομαι δεν θα χορούσε από τις πόρτες!!!!! Βέβαια θα δείξει!!!

Originally posted by MerryMaker_Misery
    Πλακα πλακα... μηπως να βαλεις οτι φτιαχνεις τουρτες αν χρειαζεται κανεις καμια για γιορτες κτλ;
    σοβαρα μιλαω...
    Το έχω βγάψει κούκλα μου στο φατσοβιβλίο ότι φτιάχνω τούρτες. Να φτιάξω ακόμα μερικές και θα κάνω δική μου σελίδα στο facebook σχετικά με τις τούρτες.

Originally posted by monahoiot
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Σε ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου!!!

Originally posted by who is who
    Πωλινακι ειναι απλα τελεια,,,να σου ζησει το ανηψακι και ο γιοκας φυσικα,,,πιανουν πολυ τα χερια σου,,δεν ξερω για την επαγγελματικη σου αποκατασταση αλλα μηπως να το σκεφτεις? :P
    Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου για τις ευχές σου!!! Λογίστρια είμαι στο επάγγελμα και πιστεψέ με το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι κάτι πρέπει να αλλάξει :P

Originally posted by LoLi.Pop
    Τώρα τι μπορώ να πω; Πωλινάκι άκρως υπέροχη δημιουγία! Μόνο που την είδα χόρτασε το μάτι μ!χαχα :lol:
    Να σας ζήσει και ο μικρούληςςςς! :roll:
    Κούκλα μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και τις ευχές σου!!!!!!

Originally posted by smart
    πωλινακι ειναι υπεροχη!!!
    οσο πας κ βελτιωνεσαι!
    μπραβο σου
    Practice makes perfect δεν λένε???? χεχεεχε Θενκς!!!!

Senior Member
    κοριτσι μου καντο επαγγελμα το θεμα γιατι χαραμίζεσαι. και μιλάω πολύ σοβαρα!

Senior Member
    Nα σας ζήσει το ανεψούδι,Πωλινάκι!Πάντα γερό,ευλογημένο και καλότυχο μέχρι τα βαθειά του γεράματα!
    Με τέτοια πρώτη γενέθλια τούρτα θ'αγγίξει σίγουρα τ'αστέρια τις χρονιές που έπονται!Number 1 αλά Παπαρίζου!
    Πραγματικά με κάθε τούρτα ξεπερνάς σε μαεστρία την προηγούμενη!Βέβαια κάθε μιά έχει τη χάρη της!
    Χαίρομαι που αξιοποιείς τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου σε κάτι που πραγματικά αγαπάς!
    Κι αν δε βγάλεις χρήματα απ'αυτό κι αν δεν το κάνεις επάγγελμα,δε σημαίνει πως χαραμίζεσαι...
    Πέρα από τη δική σου δημιουργική εκτόνωση δίνεις μεγάλη χαρά και στους αγαπημένους σου!Δεν είναι λίγο!
    Φαντάζομαι ήδη έχουν πέσει οι παραγγελίες και ο καθένας διαγράφει τις μέρες της αντίστροφης μέτρησης
    στο ημερολόγιο του!Μπαίνω κι εγώ στη σειρά μου κι είμαι σίγουρη πως έτσι που προχωράς η δική μου υπερπαραγωγή
    θα σου είναι παιχνιδάκι!Θα κάνουμε γενέθλια μέσω skype!Πλάκα θα έχει!Ούτως ή άλλως δε θα άντεχα να την κόψω!
    Φιλάκιαααααα