Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 190 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 2845
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Ειτε το πω είτε όχι αποτέλεσμα το ίδιο....... Αυτό το 6 μου την σπάει όσο δεν φαντάζεσε...
    Θα φύγει βρε κοριτσάκι μου, μη μου αγχώνεσαι, θέμα χρόνου είναι

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    polinaki εμένα ο χειρούργος μου είπε πως την μια μέρα μπορεί να δείχνει ένα νούμερο η ζυγαριά και την επόμενη ακόμα και ένα κιλό παραπάνω και να μην αγχώνομαι,είναι φυσιολογικό αυτό (εγώ βέβαια για να μην αγχώνομαι γενικά με το ζύγισμα δεν έχω αγοράσει καν ακόμα ζυγαριά )

Senior Member
    Ασε και σήμερα όλα μου συμβαίνουν....... Αυτή την στιγμή το στομάχι μου έχει φουσκώσει σαν να είμαι 7 μηνών εγκυος, και πονάω πολύ......

Senior Member
    πωλινακι περαστικα σου! δεν ειναι καλυτερα να επικοινωνισεις με το γιατρο σου? μηπως εφαγες κατι μη δοκιμασμενο και σε πειραξε?
    σιγουρα παντως το + στη ζυγαρια ειναι απο το πριξιμο και οχι βαρος

Senior Member
    ο πόνος δεν είναι καλό σημάδι,καλύτερα μίλησε με το νοσοκομείο

Senior Member
    Λορα μου ο γιατρός είναι εξωτερικό. 20 του μήνα θα γυρίσει...... Οχι δεν έφαγα τίποτα που δεν έχω ξαναφάει...... ουφ.....

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    ο πόνος δεν είναι καλό σημάδι,καλύτερα μίλησε με το νοσοκομείο
    Παίρνω αλλά δεν απαντάει κανείς..... Ο γιατρός μου είναι εξωτερικό και ο βοηθός του δεν είναι μέσα στο γραφείο του.... Δεν θέλω να μιλήσω με άσχετους χειρούργους, που δεν τους ξέρω και δεν ξέρω τί γνωρίζουν και τί όχι περί του θέματος.... η διατροφολόγος δεν απαντάει...... Σήμερα είναι η μέρα που βλέπουν για την παχυσαρκία και μάλλον είναι σε κάπια ενημέρωση ο βοηθός με την διατροφολόγο γιατί ούτε το κινητό της απαντάει....

Senior Member
    σου πέρασε καθόλου το φούσκωμα κ ο πόνος?μπόρεσες να βρεις κάποιον γιατρό???

Senior Member
    Οχι κανέναν δεν βρήκα δυστυχώς..... Το φούσκωμα παραμένει, ο πόνος είχε περάσει, και ήπια τώρα 1 γουλιά νερό και άρχισε πάλι....... Ασε που νιώθω ότι το νερό ανεβαίνει πίσω ξανά.... ουφ.... Θέλω να πάω σπίτι μου.....

Senior Member
    Με τις επεμβάσεις που κάναμε, και τη δική μου και τη δική σου, το νερό δεν μας βοηθάει να "πάει το φαί παρακάτω" όπως συνηθίζαμε αλλά μας μπουκώνει και μας κάνει χειρότερα! Μάλλον κάποια μπουκιά έφαγες πιο σκληρή και αμάσητη από συνήθως, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να περάσει το φούσκωμα. Μην ξαναπιείς νερό μέχρι να ξεφουσκώσεις!

Senior Member
    Μα το θέμα είναι ότι δεν έφαγα τίποτα σήμερα Αννα μου. Απο το πρωί νιώθω έτσι φουσκωμένη, την ώρα που ξύπνησα, και δεν έφαγα τίποτα ακρινώς γιατί ένιωθα ότι θα εκραγώ!

Senior Member
    Χθες βράδυ; Κάτι σε έχει ενοχλήσει, είναι σίγουρο! Μήπως σε επηρρέασε η ιστορία της κοπέλας με την επιπλοκή;

Senior Member
    Χθες βράδυ έφαγα τελευταία φορά μισό μπιφτέκι στις 7. Και το ίδιο μπιφτέκι το είχα φάει και το μεσημέρι χτες. Δεν ξέρω, τί να πω.

Senior Member
    Πωλινάκι, υπομονή και περαστικά. Και μην αγχώνεσαι. Μπορεί να φταίει και το άγχος σου με το 6

Senior Member
    Αυτο το καταραμενο το 6!!!!! Θα το διώξω μια για πάντα κουκούτσι μου! Θενκς για τα περαστικά