Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 117
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 117 of 190 FirstFirst ... 1767107115116117118119127167 ... LastLast
Results 1,741 to 1,755 of 2845
    Senior Member
    Και να και μια φώτο που έβγαλα με την αδελφή μου, γιατί ο άντρας μου επειμένει πως δέν έχουμε πολύ διαφορά, ενώ εγώ επειμένω πως έχουμε 20 κιλά σχεδόν διαφορά (εγώ 105 αυτή 87) και πως φαίνομαι πολύ πιο παχιά της. Οκ από πάνω φοράμε το ίδιο μέγεθος γιατί εγώ τα φοράω τα στενά μου, αλλά και πάλι φαίνετε μεγάλη η διαφορά πιστεύω.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    (αν είναι δυνατόν, δεν έχω αλλάξει και τόσο πια!!!)
    Μου φαίνεται τα θες τα κοπλιμέντα σου! Με την αδελφή σου πάντως δεν φαίνεται να έχετε διαφορά 20 κιλά και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ! Κοίτα τις φωτογραφίες μπας και δεις και συ αυτά που βλέπουν ΟΛΟΙ οι άλλοι! Ναι, έχεις αλλάξει τόσο πια!

Senior Member
    πωλίνα, πολύ ωραία εμφάνιση! φτου σου να μη σε ματιάσω!

Senior Member
    Πωλινα σε παρακαλω μην ξαναπαραπονεθεις! και πετα επιτελους την καταραμενη τη ζυγαρια!η διαφορα ειναι μεγαλη, και ασε εμας να κρινουμε γιατι και 40 κιλα να χασεις παλι θα νομιζεις οτι δεν εχασες αρκετα, και αυτο το ξερω και απ τον ευατο μου , και απο πολλους αλους! λοιπον!

το μαλλι σου παει πολι ετσι :eureka:

Senior Member
    εχω μεινει μ@λακας... πωλινα η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! και φαινεστε στα ιδια κιλα, αν οχι λιγο πιο narrow εσυ. Περιτο να πω, το συνολακι σκιζει!

Senior Member
    Oντως κουκλα κ μην κολλ:thumbup:ας στα νουμερα που δειχνει η ζυγαρια

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::wink 2:

Senior Member
    πωλινακι μου σου παει πολυ αυτο το συνολακι !! εγω παντως βλεπω μεγαλη διαφορα και σε συγχαιρω που δεν τα παρατας και προς την δοξα τραβας . Ολοι μαζι να νικήσουμε!!

να σου κανω μια ερωτηση ... πως μπορω να βαλω και εγω φωτο μου ( σε αλλο τοπικ βεβαια) ψαχνω και δεν μπορω να βρω τον τροπο

Senior Member
    ΘΕΑ! ΜΠΡΑΒΟ χιλιες φορές ΜΠΡΑΒΟ!

Το φορεματάκι φανταστικό!!! Μαλλιά μακιγιάζ ΟΛΑ!

Το τελειότερο όμως είναι το χαμόγελο που δείχνει πραγματικά ποσο ευτυχισμένη είσαι, ποσο καμαρώνεις για ό,τι πέτυχες εως τώρα και πόση αυτοπεποίθηση αποπνέεις!

Είσαι παράδειγμα για όλα τα παραπάνω εδω μέσα!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!!

Senior Member
    αχ πωλινακι εισαι πολυ ωραια!!
    θυμαμαι κατι αλλες φωτο που ειχες βαλει κ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!

δε με λες.... αυτη στο φοντο με το ασπρο παντελονι κ την πρασινη μ,πλουζα μηπως ειναι η θεια? χιχιχι

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Μου φαίνεται τα θες τα κοπλιμέντα σου! Με την αδελφή σου πάντως δεν φαίνεται να έχετε διαφορά 20 κιλά και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ! Κοίτα τις φωτογραφίες μπας και δεις και συ αυτά που βλέπουν ΟΛΟΙ οι άλλοι! Ναι, έχεις αλλάξει τόσο πια!
    Anna μου δεν έχω αλλάξει τόσο όστε να μην με καταλαβαίνουν. Και βλέπω τις φωτογραφίες, και βλέπω πως έχω διαφορά αρκετά μεγάλη με την αδελφή μου γιατί εγώ έχω πολύυυυυυυ πιο χοντρά πόδια....

Originally posted by monahoiot
    πωλίνα, πολύ ωραία εμφάνιση! φτου σου να μη σε ματιάσω!
    Σε ευχαριστώ Γιώτα μου

Originally posted by mitsokolo
    Πωλινα σε παρακαλω μην ξαναπαραπονεθεις! και πετα επιτελους την καταραμενη τη ζυγαρια!η διαφορα ειναι μεγαλη, και ασε εμας να κρινουμε γιατι και 40 κιλα να χασεις παλι θα νομιζεις οτι δεν εχασες αρκετα, και αυτο το ξερω και απ τον ευατο μου , και απο πολλους αλους! λοιπον!

το μαλλι σου παει πολι ετσι :eureka:
    Μιτσοκόλο μου πως μπορώ να μην παραπονιέμαι αμμα δεν βλέπω διαφορά στους αριθμούς? Η διαφορά είναι μεγάλη με την προ σληβ Πωλίνα, σαυτό θα συμφωνίσω, αλλά δεν υπάρχει καμία διαφορά στις τελευταίες 4 φώτο που ανέβασα.

Θενκς για το μαλλί, πήγαινε με το όλο πιο "ροκ" στυλ!!!!

Originally posted by MerryMaker_Misery
    εχω μεινει μ@λακας... πωλινα η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! και φαινεστε στα ιδια κιλα, αν οχι λιγο πιο narrow εσυ. Περιτο να πω, το συνολακι σκιζει!
    Θενκς Μίζερυ μου. Δεν νομίζω να φαινόμαστε στα ίδια κιλά, για δες τί πόδια έχω.... Θενκς για τα σχόλια για τα ρούχα, αν μη τι άλλο πιστεύω ξέρω να ντύνομαι τουλάχιστον καλά :P

Originally posted by anna9
    Oντως κουκλα κ μην κολλ:thumbup:ας στα νουμερα που δειχνει η ζυγαρια
    Σε ευχαριστώ Αννα μου αν και όταν είσαι στο 3ψίφιο, πίστεψέ με σε νιάζουν πιο πολύ τα νούμερα.

Originally posted by *Katie
    πωλινακι μου σου παει πολυ αυτο το συνολακι !! εγω παντως βλεπω μεγαλη διαφορα και σε συγχαιρω που δεν τα παρατας και προς την δοξα τραβας . Ολοι μαζι να νικήσουμε!!

να σου κανω μια ερωτηση ... πως μπορω να βαλω και εγω φωτο μου ( σε αλλο τοπικ βεβαια) ψαχνω και δεν μπορω να βρω τον τροπο
    Σε ευχαριστώ Κεΐτυ μου. Δεν τα παρατάω γιατί έχω έναν καλό σύμμαχο, που δεν είχα πριν, όμως με στεναχωρεί που δεν βλέπω αποτελέσματα...

Σχετικά με την φώτο σου, μπορείς είτε να γράψεις το μύνημά σου και να το κάνεις εντιτ μετά, που θα σε πάει σε μια σελίδα που κάτω την επιλογή browse που εκεί μπορεις να ανεβάσεις φώτο, είτε αν πατήσεις το κουμπί post reply που υπάρχει κάτω από το τελευταίο ποστ και σε παίρνει σε ένα άλλο σημείο που γράφεις και έχεις και την επιλογή browse. Πάντος μπορείς να ανεβάσεις και εδώ άμμα θες, δεν είναι δικό μου μονοπόλειο η πασαρέλλα σε αυτό το τόπικ :P:P

Originally posted by ria
    ΘΕΑ! ΜΠΡΑΒΟ χιλιες φορές ΜΠΡΑΒΟ!

Το φορεματάκι φανταστικό!!! Μαλλιά μακιγιάζ ΟΛΑ!

Το τελειότερο όμως είναι το χαμόγελο που δείχνει πραγματικά ποσο ευτυχισμένη είσαι, ποσο καμαρώνεις για ό,τι πέτυχες εως τώρα και πόση αυτοπεποίθηση αποπνέεις!

Είσαι παράδειγμα για όλα τα παραπάνω εδω μέσα!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!!
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!! Σήμερα άκουσα και ένα κομπλιμέντο ότι έχω τα ωραιότερα μάτια που έχουν δει ποτέ!!! χαχαχαχαχα

Λοιπόν, το κολάν που φοράω λειτουργεί και σαν κορσές αφού είναι πιο μικρό μέγεθος από τα προηγούμενά μου, το φόρεμα έρχετε στενό στην περιφέρεια με αποτέλεσμα να την "κρατάει" και αυτό το ύφασμα που έρχετε και δένει στον λεμό κρύβει στομάχια, κοιλιές κτλ κτλ κτλ....

Senior Member
    Originally posted by smart

δε με λες.... αυτη στο φοντο με το ασπρο παντελονι κ την πρασινη μ,πλουζα μηπως ειναι η θεια? χιχιχι
    Θενκς σμαρτ μου!!! Οχι είναι μια άλλη η οποία ρωτούσε όλους πως αδυνάτισα, αφού τόσα χρόνια ήμουνα χοντρή κτλ κτλ κτλ αλλά κανείς δεν της απαντούσε!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by smart

Θενκς σμαρτ μου!!! Οχι είναι μια άλλη η οποία ρωτούσε όλους πως αδυνάτισα, αφού τόσα χρόνια ήμουνα χοντρή κτλ κτλ κτλ αλλά κανείς δεν της απαντούσε!
    XAXAXA smart κι εγω την ίδια σκέψη έκανα!!!! το βλέμμα της σκοτώνει λεμεεεεε χαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχαααα πραγματικα μες την απορια η θειτσα... πωλινα συνεχησε ετσι κ μετα δε θα σε αναγνωριζει κανεις! αααα κ μια ιδεα
    αν θες αγορασε κ παλι ενα ρουχο που θα βαλεις σε 3 μηνες! χιχι θα ξανανιωσεις υπεροχα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Πολινάκι θα σε μαλώσω,βάλε πουλάκι μου δίπλα δίπλα τις φςτογραφίες που είχες βγάλει από μία εκδρομή που είχατε πάει τον Γενάρη σε ένα πέτρινο σπιτάκι,βάλε κ την σημερινή και αν βρεις κανένα κοινό σημείο να με φτύσεις!!!Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη!Μην δίνεις σημασία στην χαζο-ζυγαριά εξάλλου δεν θυμασαι που λέγαμε πως μπορεί η ζυγαριά να δείχνει ότι θέλει αλλά το σώμα μαζεύει και δείχνει πιο αδύνατο??άντε ξεκόλα από τα νούμερα!!!