Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 190 FirstFirst ... 1868108116117118119120128168 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 2845
    Senior Member
    Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τα "χοντρά" σου πόδια, και πρέπει να ομολογήσω ότι προτιμάς να γκρινιάζεις παρά να απολαμβάνεις. Και τα μαλλιά σου μια χαρά λαμπερά και φουντωτά είναι (που κλαίγεσαι ότι πέφτουνε...) και το φορεματάκι δείχνει τέλειο επάνω σου, και το πρόσωπό σου λάμπει. Αντί να χαρείς, σκέφτεσαι τη ρουφιάνα τη ζυγαριά, τα άτιμα τα "χοντρά" πόδια και ποιός ξέρει τι άλλη συμφορά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη γεμίζουμε μιζέρια. Απόλαυσε τη νέα Πωλίνα, καμάρωσε δίπλα στις ξινές θείτσες και επιτέλους ξαναδιάβασε την υπογραφή σου

I?m proud of who I am today. nobody is perfect, but that?s what makes everything interesting!!!

Senior Member
    Originally posted by Alina
    χαχαχαααα πραγματικα μες την απορια η θειτσα... πωλινα συνεχησε ετσι κ μετα δε θα σε αναγνωριζει κανεις! αααα κ μια ιδεα
    αν θες αγορασε κ παλι ενα ρουχο που θα βαλεις σε 3 μηνες! χιχι θα ξανανιωσεις υπεροχα!
    Alina μου λίγο δυσκολο αυτό να το κάνω γιατί δεν ξέρω τί μέγεθος να πάρω!!! Μόνο αν πάρω κανά παντελόνι πχ και το έχω εκεί μέχρι να μου μπει.

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Πολινάκι θα σε μαλώσω,βάλε πουλάκι μου δίπλα δίπλα τις φςτογραφίες που είχες βγάλει από μία εκδρομή που είχατε πάει τον Γενάρη σε ένα πέτρινο σπιτάκι,βάλε κ την σημερινή και αν βρεις κανένα κοινό σημείο να με φτύσεις!!!Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη!Μην δίνεις σημασία στην χαζο-ζυγαριά εξάλλου δεν θυμασαι που λέγαμε πως μπορεί η ζυγαριά να δείχνει ότι θέλει αλλά το σώμα μαζεύει και δείχνει πιο αδύνατο??άντε ξεκόλα από τα νούμερα!!!
    Αγγελουδάκι μου γλυκό, ναι, αν συγκρίνω με την φώτο που λες στο πέτρινο σπίτι, ή την άλλη με το πρασινο μπλουζάκι, όντος κανένα κοινό σημείο δεν υπάρχει. Αν στγκρίνω όμως πχ με την φώτο με το φόρεμα που φόρεσα πρωτη φορα στην δουλιά, 18/5/11, ε δεν υπάρχει καμία διαφορά!!!!!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τα "χοντρά" σου πόδια, και πρέπει να ομολογήσω ότι προτιμάς να γκρινιάζεις παρά να απολαμβάνεις. Και τα μαλλιά σου μια χαρά λαμπερά και φουντωτά είναι (που κλαίγεσαι ότι πέφτουνε...) και το φορεματάκι δείχνει τέλειο επάνω σου, και το πρόσωπό σου λάμπει. Αντί να χαρείς, σκέφτεσαι τη ρουφιάνα τη ζυγαριά, τα άτιμα τα "χοντρά" πόδια και ποιός ξέρει τι άλλη συμφορά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη γεμίζουμε μιζέρια. Απόλαυσε τη νέα Πωλίνα, καμάρωσε δίπλα στις ξινές θείτσες και επιτέλους ξαναδιάβασε την υπογραφή σου

I?m proud of who I am today. nobody is perfect, but that?s what makes everything interesting!!!
    Αννα μου τα πόδια μου είναι χοντρά. Το κολάν τα μαζέυει!!! Θα με κάνετε να σας ανεβάσω μια φώτο με μαγίο για να σας πείσω!!! χαχαχα

Τα μαλιά μου, μετά από την γκρίνια που έκανα προχτές, αποφάσισα και τα πέρασα μια βαφή για να γιαλλίσουν!!!! Και τα φούντωσα και αρκετά τα μπροστά για να φαίνονται πολλά!

Αννα μου χαίρομαι την αλλαγή και την ζωή γενικώς, και δεν μυζεριάζω, απλά μαζί σας μιράζομαι τις σκέψεις μου και αυτά που με απασχολούν. Κατά τα άλλα πάντα έλαμπα, και πάντα θα λάμπω και πάντα θα ξεχωρίζω από τον περίγυρο μου είτε είμαι 105 κιλά είτε είμαι 85.

Πίστεψέ με πάντα ήμουνα περίφανη για αυτό που ήμουνα, απλά φοβάμαι μην παει και αυτή μου η προσπάθεια χαμένη!!! Γιαυτό σας γκρινιάζω!!!!

Senior Member
    Και μιας και απαντησα σε όλες, να σας πω ένα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να σας πω πως το γιούδιν μου (ο γιός μου δηλαδή) έχει πνευμονία από σήμερα το πρωί. Πήγα πρωί πρωί στο παιδιατρικό νοσοκομείο, τους είπα πως δεν παίρνει οπιοδήποτε φάρμακο, εκτός από το νούροφεν, από το στόμα γιατί αλιώς βήχει και κλαίει μέχρι να τα κάνει εμετό, και δεν θέλω να βάζω σε τέτια διαδικασία τον μικρό μου, και μου έδωσαν σε εισπνεόμενα όλα του τα φάρμακα, ακόμα και την αντιβίωση που πρέπει να παίρνει, και ένα φάρμακο σε υπόθετο. Τελικά άμμα θέλουν βρίσκουν φάρμακα που δεν χρειάζετε να τα χωριγίσεις από το στόμα. Ο μικρός μου λατρεύει τα εισπνεόμενα, και έτσι ήταν μεγάλη του χαρά όταν πήγαμε σπίτι να τα κάνουμε. Το άφησα με την μαμα μου και ήρθα για λίγο δουλια και μετά θα σχολάσω πιο νωρίς για να πάω για την δέυτερη θεραπεία μας μιας και η μαμά λέει δεν μπορεί.

Senior Member
    πωλινακι μου ειναι καθαρα στο χερι σου! ειναι φυση αδυνατο να λαμβανεις λιγοτερη ενεργεια απο αυτη που εχει αναγκη το σωμα σου και να μην αδυνατιζεις , εφοσον εχουν αποκλειστει ολοι οι αλλοι παραγοντες υγειας ( πραγμα που το εψαξες οποτε εισαι οκ). Θεωρω οτι επειδη το σωμα σου εχει καθισει πανω απο 100 για τοσα πολλα χρονια αρνειτε να τα εγκαταλειψει τοσο ευκολα , οταν θα πεσουν οι αμυνες θα παει κατρακυλα .

Senior Member
    Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω Κεΐτυ μου. Πως το σώμα μου κρατάει γερές αντιστάσεις αλλά με το που πέσει κάτω των 100 μετά δεν θα μπορεί να αντισταθεί!

Senior Member
    πωλινακι 1ον περαστικα για τον μικρουλη σου και καλα κουραγια με τις φαρμακευτικες αγωγες... οσο για τα κιλα λες οτι εχεις χοντραποδια... ε και? ολοι μας κατι εχουμε... για την ακριβεια εχουμε δυνατα κ αδυνατα σημεια... μην πτοεισαι.... απλα θα ξερεις οτι πιθανως τα ποδια σου να ειναι λιγο πιο χοντρα απο το υπολοιπο σωμα... θα προτιμουσες να ειχες ποδια-καλαμακια και να παιρνεις ολο το λιπος στην κοιλια?... τα παντα εχουν τα υπερ κ τα κατα τους... κ σημειωτεον... κ μενα το κατω μερος του σωματος μου ειναι πιο παχυ απο το πανω...

Senior Member
    Originally posted by konina
    πωλινακι 1ον περαστικα για τον μικρουλη σου και καλα κουραγια με τις φαρμακευτικες αγωγες... οσο για τα κιλα λες οτι εχεις χοντραποδια... ε και? ολοι μας κατι εχουμε... για την ακριβεια εχουμε δυνατα κ αδυνατα σημεια... μην πτοεισαι.... απλα θα ξερεις οτι πιθανως τα ποδια σου να ειναι λιγο πιο χοντρα απο το υπολοιπο σωμα... θα προτιμουσες να ειχες ποδια-καλαμακια και να παιρνεις ολο το λιπος στην κοιλια?... τα παντα εχουν τα υπερ κ τα κατα τους... κ σημειωτεον... κ μενα το κατω μερος του σωματος μου ειναι πιο παχυ απο το πανω...
    ετσι ειμαι εγω! δεν ειναι ωραιο, θα προτιμουσα αδυνατη/επιπεδη κοιλια και γοφους. Βγαζουν περισσοτερη θυληκοτητα.

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!! Οχι βέβαια κόνικα μου!!! Η μαμά μου είναι έτσι και ενώ είναι στα 82-83 κιλά, από πάνω φοράει πιο μεγάλο μέγεθος ρούχα από μένα!!!!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για τον μικρό, έχουμε να περάσουμε πολλές βραδιές ξάγρυπνοι ακόμα!

Αυριο θα πάω στον γιατρό μου επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    άντε Πολινάκι να δούμε τι θα σου πει!και εγώ αύριο επιτέλους κόβω τα ράμματα και θα ζυγιστώ κιόλας,άντε να δούμε τι ψάρια έπιασα

Senior Member
    Αχ τί καλά!!! Θα ανταλάξουμε τα νέα μας δηλαδή αυριο ε!!! Πάντος σε κόβω να μας πεις κανά 90-92 αυριο αν όχι και πιο κάτω!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    δεν υπάρχει περίπτωση να έχω πέσει τόσο κάτω!!!!τουλάχιστον εγώ στα ρούχα μου δεν βλέπω τόση διαφορά αλλά ούτε κ στον καθρέφτη!

Senior Member
    Θα δείξει αύριο!!!!!!!!! Αντέχουμε ακόμα 1 μέρα αναμονής!!!!

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by konina
    ετσι ειμαι εγω! δεν ειναι ωραιο, θα προτιμουσα αδυνατη/επιπεδη κοιλια και γοφους. Βγαζουν περισσοτερη θυληκοτητα.
    η αληθεια ειναι οτι αυτο που ποαντα ζηλευα στις γυναικες με τα αδυνατα ποδια και την πολλη κοιλιτσα ειναι οτι κ να παχυνουν μπορουν να βαλουν ενα ριχτο φορεματακι κ να το καλυψουν, ενω εμεις με τα χοντρα ποδια ασ'τα να πανε.... μονο παντελονια... βεβαια με εσωρουχα δειχνει πιο ωραιο το παχος στους γοφους.. οπως ειπα το καθενα εχει τα υπερ κ τα κατα του.....