Results 1,786 to 1,800 of 2845
-
21-06-2011, 14:36 #1786
Δεν είμαι καλή μόνο στις τούρτες, αλλά και στην διακόσμηση διαφόρων δωματίων. Εδώ ένα παράδειγμα από το σπίτι μου. Το σχέδίο το έκανα σε ένα χαρτόνι, και μετά στον τοίχο με μολύβι και μετά ξεκίνησα και το ζωγράφιζα. Μου πήρε 5 ολόκληρες μέρες μόνο το σχέδιο.
- 21-06-2011, 14:37 #1787
Και τώρα που το σκέφτομαι...... Σε πράγματα που μπορώ να κάνω μόνη μου είναι που είμαι πολύ καλή. Μοναχικά χόμπυ...
21-06-2011, 22:21 #1788
Originally posted by polinaki1983
αχαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!! Αλλα βρε Ρία μου, μόνο τούρτες δικιές μου έχεις δει? φαγητά μου δεν είδες????
εαν δεν κανω λάθος :wink1: Εχεις φτιαξει ποτε αλμυρη?
22-06-2011, 19:47 #1789
Καλησπέρα σας!!!
Οχι ρία μου δεν έχω φτιάξει ποτέ αλμηρή τούρτα!!! Σήμερα έφτιαξα μια τούρτα με κεικ σοκολατας και κρέμα τυριού (σαν αυτή στο τσηζ κέικ) για την επέτειο με το άντρα μου. Πιο μετά αν καταφέρω θα την ανεβάσω.
Λοιπόν, σήμερα πήγα στην διατροφολόγο και στον χειρούργο. Εχουμε και λέμε, ζύγισμα από διατροφολόγο ήταν 104.1. Η ίδια είπε πως πάω πολύ καλά. Εγώ της είπα πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη, και κουβέντα στην κουβέντα καταλήξαμε στο να φτιάξουμε ένα διατροφολόγιο με όλα όσα πρέπει να τρώω κάθε μέρα, και να της γράφω κάτω το τί μπόρεσα να φάω, και το τί έξτρα έφαγα κτλ, και θα τα δούμε σε έναν μήνα. Μου είπε πως ναι μεν έχω καλό μεταβολισμό, όπως είχε δείξει η εξέταση που είχα κάνει, αλλά αν τρώω πιο λίγο από όσο πρέπει, και πάλι δεν θα χάνω ικανοποιητικά. Ετσι ξεκινήσαμε την διατροφή με τα πάντα ζυγισμένα ή μετρημένα για να ξέρει τί και πόσο τρώω και να μπορέσει να κρίνει. Της είχα εκτυπώσει και την φώτο που έφτιαξα και έβαλα και εδώ στο πριν και μετά, και χάρηκε πολύ και την έβαλε πάνω στον πινακά της. Η πρώτη φώτο με τα αποτελέσματα του σληβ πάνω στον πίνακά μου, μου έιπε και γέλασε. Και μου είπε πως θέλει και άλλη με το πριν και το μετά, όταν πια θα είναι δυψίφια!
Πήγα και στους χειρούργους, και τελικά ο δικός μου δεν ήτανε μέσα αφού χτες επέστρεψε από το ταξίδι του και δεν πήγε σήμερα νοσοκομείο. Ηταν όμως ο βοηθός του, ο οποίος με θυμήθηκε κιόλας, και μου είπε πως έχω τεράστια διαφορά! Υπολόγισε το ΒΜΙ μου με τα σημερινά δεδομένα και είπε πως είναι 37 και πως στόχος μας είναι το 30 δηλαδή τα 85 κιλά. Του είπα πως και εγώ σαν αυτό έχω στόχο, και μου είπε πως θα το πιάσω μια χαρά. Μιλήσαμε για τις ζαλάδες, μου είπε ότι αφού οι αναλύσεις μου είναι καλές, μάλλον είναι από την ζέστη, και να προσπαθήσω για πιο πολύ νερό, μιλήσαμε για την απώλεια μαλιών, και μου είπε πως δυστυχώς έτσι είναι και θα σταματίσει από μόνη της, αλλά το πότε είναι άγνωστο. Του είπα πως θεωρώ λίγο το βάρος που έχασα, και μου είπε πως το σώμα επιρεάζετε και από το βάρος που ήμουνα τα πιο πολλά χρόνια, αλλά και από το ότι είχα τον δακτύλιο πριν. Ομως το χειρουργείο μας έγινε σωστά και με επιτυχία, και αν το εκμεταλευτώ σωστά θα έχω το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Του είπα για βραχιονοπλαστική και είδε τα χέρια μου και μου είπε πως όντος χρειάζετε, με ρώτησε για κοιλιοπλαστική και μοιρούς/περιφέρεια/πόδια και του λέω πιστεύω θα χρειαστώ αλλά ακόμα δεν με καίει. Μου είπε και έβγαλα το φόρεμά μου, και με είχε και μου λέει θα τα χρειαστείς, και τα δικαιούσε από το νοσοκομείο γιατί έχεις κάνει το βαριατρικό εδώ. Ομως μου λέει προτήνω να χάσεις όλα σου τα κιλά και μετά να κάνεις κοιλιά και πόδια, αλλά θα σου δώσω παραπεμπτικό να πας στους πλαστικούς να σε δουν και θα κρίνουν αυτοί. Οπως σε βλέπω μου λέει, θα στα εγκρίνουν, αλλά οι ίδιοι είναι πιο καλοί γνώστες του τί μπορούν να σου κάνουν και τί όχι και πότε. Και έτσι μου έδωσε παραπεμπτικό και έκλεισα ραντεβού για τον ερχόμενο μήνα να πάω να με δουν. Μου είπε πως να μην ανχόνομαι και όλα θα παν καλά, και πως ήδη το σώμα και το πρόσωπό μου έχουν αλλάξει πολύ από τότε που έχει να δει και να συνεχίσω έτσι χωρίς την ζυγαριά παραμάσκαλα.
Θα ξαναπάω σε 3 μήνες, και ελπίζω τότε να είναι και ο γιατρός μου μέσα.
Ετσι λοιπόν, αφού όλοι είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμά μου, ξεκινάω με το διατροφολόγιο που μου έχουν δώσει, και θα προσπαθίσω να μην ξαναζυγιστώ μέχρι 22/7 που θα πάω ξανά διατροφολόγο. Και ο θεός βοηθός.
Στόχος λοιπόν 22/7/2011 101.0 κιλά
22-06-2011, 19:59 #1790
μπράβο βρε πωλινάκι.. πολύ χαίρομαι για σένα..
υπομονή και όλα θα γίνουν νομίζω..!!
το καλό είναι ότι βλέπω ότι άλλαξε η διάθεση σου προς το καλύτερο, έτσι άσε το άγχος και την ζυγαριά στην άκρη,
νομίζω γενικά λειτουργούμε καλύτερα χωρις δαυτο!
άντε αρχές αυγούστου υπολογίζω και εγώ να φτάσω στο διψίφιο.. θα το γιορτάσουμε παρέα.. χιχι!!
22-06-2011, 20:20 #1791
Αχ μακάρι Καρεν μου!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να το δώ και εγώ και εσύ σύντομα το ευλογιμένο το 99 (ή ακόμα καλύτερα το 98.9!!!!)
22-06-2011, 21:20 #1792
Αυτή είναι η τούρτα που έφτιαξα για τον άντρα μου. Είναι πολύ απλή, γιατί δεν είχα χρόνο, αλλά και μόνο που γράφει πάνω "4 χρόνια, σαγαπώ" στα αραβικά, έκανε το θαυμα της!!!!!
22-06-2011, 21:41 #1793
Αχ Πωλίνα μου, ακόμη δεν είδες το διψήφιο και άρχισες ήδη να περιμένεις όχι το 99 αλλά το 98,9! Θυμάμαι, ότι κάθε φορά που άλλαζε δεκάδα ένιωθα πολύ μεγάλη χαρά, και η χαρά αυτή άρχιζε από το 9,9 και όχι από το 8,9. Βάλε λίγη παραπάνω αισιοδοξία στη ζωή σου, θα δεις μεγάλη βελτίωση στην ψυχολογία σου!
22-06-2011, 21:45 #1794
βρε Πωλίνα, όλα θα στρώσουν! υπομονή και οργάνωση! Είμαι σίγουρη ότι θα τον πιάσεις τον στόχο σου γρήγορα!
22-06-2011, 22:44 #1795
πωλινα πας μια χαρα κ αντι να καθεσαι αν απολαμβανεις αυτα που πετυχες καθεσαι κ κλαις γι αυτα που ναι στο δρομο!!
ειναι κριμα κ δεν μπορω να μην ειμαι αυστηρη μαζι σου :P
η τουρτα τελεια, μπραβο!!! :thumbup:
23-06-2011, 09:01 #1796
Originally posted by anna65
Αχ Πωλίνα μου, ακόμη δεν είδες το διψήφιο και άρχισες ήδη να περιμένεις όχι το 99 αλλά το 98,9! Θυμάμαι, ότι κάθε φορά που άλλαζε δεκάδα ένιωθα πολύ μεγάλη χαρά, και η χαρά αυτή άρχιζε από το 9,9 και όχι από το 8,9. Βάλε λίγη παραπάνω αισιοδοξία στη ζωή σου, θα δεις μεγάλη βελτίωση στην ψυχολογία σου!
23-06-2011, 09:02 #1797
Originally posted by monahoiot
βρε Πωλίνα, όλα θα στρώσουν! υπομονή και οργάνωση! Είμαι σίγουρη ότι θα τον πιάσεις τον στόχο σου γρήγορα!
23-06-2011, 09:03 #1798
Originally posted by smart
πωλινα πας μια χαρα κ αντι να καθεσαι αν απολαμβανεις αυτα που πετυχες καθεσαι κ κλαις γι αυτα που ναι στο δρομο!!
ειναι κριμα κ δεν μπορω να μην ειμαι αυστηρη μαζι σου :P
η τουρτα τελεια, μπραβο!!! :thumbup:
23-06-2011, 09:07 #1799
Λοιπόν με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι
[align=center]ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! [/align]
Την έχει βάλει ο άντρας μου στην πάνω αποθήκη που χρειάζετε σκάλα για να ανεβείς να μπεις εκεί μέσα, και εγώ φοβάμαι τις σκάλες!!!!! Είπε πως θα μου την δώσει όταν κρίνει αυτός πως πρέπει!!!!
Η μοναδική ζυγαριά που υπάρχει αυτή την στιγμή στο σπίτι ειναι η ζυγαριά του φαγητού!!!!!!
23-06-2011, 09:14 #1800
Originally posted by polinaki1983
[align=center]ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! [/align]
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση