Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 122
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 122 of 190 FirstFirst ... 2272112120121122123124132172 ... LastLast
Results 1,816 to 1,830 of 2845
    Senior Member
    Πάρη μου δεν τις δοκιμάζω. γενικός πάντα το είχα αυτό, τα γλυκά που έφτιαχνα εγώ να μην τα τρώω!!!Αντε να έτρωα μια κουταλίτσα απλά για δοκιμή, αλλά δεν με συγκινούσε να του ορμίξω. Χόρταινα μόνο με την απόλαυση του να τα τρωνε οι άλλοι, ενώ άμμα είχα έτοιμο από το ζαχαροπλαστείο κάτι, το κτυπούσα όσο άνοστο και να ήταν!

Το θέμα είναι να τα χάνω όμως Πάρη μου, μην από το αργά πάμε στο καθόλου!!!!

Senior Member
    Το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές ότι κάποια στιγμή, η ζυγαριά κολλάει ή πάει αργά το πράμα.

Τρόποι να ξεκολλήσει το πράμα υπάρχουν, πχ λίγη αερόβια γυμναστική, τροποποιήσεις στη διατροφή (πράγμα που έκανες) και γενικώς οι τροφές να είναι μαγειρικά προσεγμένες.

Επίσης να αποφεύγεις αλάτι, σκόρδο, μαϊντανό, λάχανο, γιατί είναι τροφές που κάνουν κατακράτηση υγρών.

Επίσης οι γυναίκες λόγω της περιόδου, έχετε σκαμπανεβάσματα και στα κιλά αλλά και ορμονικά.
    Είναι φυσιολογικό μέχρι ένα όριο όλο αυτό, μην αγχώνεσαι.

Senior Member
    Εκανα ήδη την τροποοίηση στην διατροφή, και από σήμερα ξεκινάω καθημερινό περπάτημα με την ελπίδα πως κάποτε θα γίνει τρέξιμο.

Οτι μπορώ να κάνω θα το κάνω, αν παρ' όλ' αυτά δεν έχω αποτέλεσμα, ε τότε τί να πω, θα τα βάλω με τον θεό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά ππιστεύω θα τα καταφέρω! εχω ξεφορτοθεί και τον μεγαλύτερο εχθρό και νιώθω πιο άνετη πως θα κάνω αυτό που πρέπει και στον μήνα θα δω το αποτέλεσμα!

Senior Member
    Καλησπέρα σας.... Οποτε πω πως θα κάνω κάτι, πάντα κάτι συμβαίνει και μου το χαλάει. Είχα μια χάλια Πρασκευή, ένα πιο σκ@τ@ Σάββατο και βλέπουμεν...... Το θετικό είναι, ότι αν και δεν κράτησα το διατροφολόγιο κατά γράμμα γιατί δεν μαγείρεψα καθόλου, τουλάχιστον δεν έχω φάει κάτι που δεν θα έπρεπε.... Ελπίζω η αυριανή μέρα να μου βγει όπως την φαντάζομαι...

Να ευχαριστήσω πολύ μια κενούρια φίλη που απόκτισα, και είναι δίπλα μου λες και γνωριζόμαστε χρόνια. Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι δουλεύαμε για την ίδια εταιρεία από δύο διαφορετικές χώρες και κάναμε ακριβώς τις ίδιες συζητήσεις με το΄"μεγάλο αφεντικό"!!!! Σε ευχαριστώ πολυ πολύ κουκλίτσα μου.

Senior Member
    πωλινακι εισαι ενας πραγματικος αγγελος και να ξερεις πως αξιζεις πολλα μπορει να μην γνωριζομαστε αρκετο χρονικο διαστημα αλλα καταλαβα αρκετα................οποτε φιλεναδιτσα μουυυυυ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πωλινα μου δε ξερω τι εγινε κ περασες τοσο χαλια.ευχομαι ο μικρος σου να ειναι καλα! κ το ιδιο κ εσυ. οποτε μπορεσεις γραψε μου κ ασ μην ειμαι μεσα. σε νιαζομαι φιλακια!

Senior Member
    *μεγαλη αγκαλια @πωλινα* αξιζεις τα καλυτερα λουνα μου, μη το ξεχνας =)
    ο,τι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω, feel free to contact me. (αναθεμα τοσα χρονια κι αν ξερω το ελληνικο αυτου, παντα το ξεχναω να το κοιταξω χωρις να φανει σαν απευθιας μεταφραση)

Senior Member
    Originally posted by iwanna 24
    πωλινακι εισαι ενας πραγματικος αγγελος και να ξερεις πως αξιζεις πολλα μπορει να μην γνωριζομαστε αρκετο χρονικο διαστημα αλλα καταλαβα αρκετα................οποτε φιλεναδιτσα μουυυυυ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
    Iωάννα μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Η ψιχούλα μου το ακούει καλή μου, οι υπόλοιποι δεν το ακούνε.... Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by Alina
    Πωλινα μου δε ξερω τι εγινε κ περασες τοσο χαλια.ευχομαι ο μικρος σου να ειναι καλα! κ το ιδιο κ εσυ. οποτε μπορεσεις γραψε μου κ ασ μην ειμαι μεσα. σε νιαζομαι φιλακια!
    Αλινακι μου γλυκό.... Χαθήκαμε... Να ήξερες πόσο σε έχω πεθυμίσει..... Θα στα γράψω αύριο στο φατσοβιβλίο καλή μου και ελπίζω να σε πετύχω να τα πούμε κιόλας... Πεθύμισα πολύ να σε δω κιόλας..... Φιλάκια κουκλάκι μου!

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    *μεγαλη αγκαλια @πωλινα* αξιζεις τα καλυτερα λουνα μου, μη το ξεχνας =)
    ο,τι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω, feel free to contact me. (αναθεμα τοσα χρονια κι αν ξερω το ελληνικο αυτου, παντα το ξεχναω να το κοιταξω χωρις να φανει σαν απευθιας μεταφραση)
    Γλυκιά μου μύζερυ, σε ευχαριστώ πολύ για την στοργική σου αγκαλιά. I will next time honey...

BTW εγώ λέω "Αν με χρειαστείς ξέρεις πού θα με βρείς". Φιλάκια πολλά κουκλίτσα μου!

Senior Member
    κ εγω σε πεθυμισα πωλινα μου που θα παει θα τα καταφερουμε καποια στιγμη να τα πουμε. εκει που ημασταν ολη μερα μαζι.. τωρα κανουμε αγνωνες για να πουμε ενα γεια εστω! αλλα λογικο.εσυ με τη δουλεια εγω με το νυφικο μολις ξεμπερδεψω ελπιζω να τα λεμε συχνα!

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!

Αλίνα μου, το ξέρω πως έχουμε καταπιαστεί με άλλα πράγματα, και στο τέλος αφήσαμε εμάς έξω...... Περιμένω με ανυπομονυσια την μέρα που θα τα πούμε ξανά !!! Φιλάκια

Senior Member
    Καλημέρα. χτές περάσαμε 5 ώρες στις πρώτες βοήθειες με τον μικρό για να μας πουν στο τέλος να τον πάμε σήμερα στο παιδιατρικό νοσοκομείο. Εμείς τον πήγαμε χτες για να μας στήλουν κατευθείας αυτοί στο παιδιατρικό, μην περιμένω μέχρι σήμερα, και τελικά χάσαμε τις ώρες μας, χάσαμε τον ύπνο μας, για να μας πους πηγαίνετε τον αύριο. Πρώτες βοήθειες σου λέει μετά. Σήμερα ετοιμάζω επιστολή για καταγγελία γιατί είναι η 3 φορά που πάω και δεν εξυπηρετούμε αλλά και γιατί δεν γίνετε να έχεις έξω αναμονή πάνω από 3 ώρες για να σε δούν οι γιατροί!!!!!!! Αν είναι δυνατόν!

Senior Member
    αχ βρε πωλινα μου ευχομαι μονο να ειναι καλα ο μικρος.εδω ετσι ειναι παντα οταν πας στο νοσοκομειο κ πια το εχουμε συνηθησει.. ομως καλα θα κανεις να κανεις καταγγελια αν κ μην πιστευεις οτι θα βρεις το δικιο σου.τουλαχιστον ομως θα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου οτι εστω αντεδρασες.τελικα σημερα θα τον πατε? ειναι καλυτερα?

Senior Member
    Οχι δεν μπορώ να τον πάω. Δεν μπορώ να λείψω από την δουλιά. γιαυτό τον πήγα χτες, για να τον στέλναν μέσα για εισαγωγή ούτως όστε να ξεκινούσε θεραπεία το μωρο και να είχα δικαιολογία να μείνω..... Δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να απουσιάζω από την δουλιά.....