Results 1,921 to 1,935 of 2845
-
13-07-2011, 10:34 #1921
Καλημέρες Πωλίνι.
Λεπόν, να πεις στους πλαστικούς, ότι σου λένε μπαρούφες.
Δεν έχουν περιορισμό χειρουργικό απ'το νοσοκομείο και ούτε αλλάζει η τεχνική.
Ρώτησα φίλο πλαστικό χειρουργό και μου απάντησε αυτό που σκέφτηκα όταν διάβασα αυτό που έγραψες.
Φακελάκι θέλουν τα παιδάκια. Η έσω και έξω πλευρά των ποδιών ή τα πλαϊνά πάνε παρέα και όχι ξεχωριστά λόγω διαφορετικής τεχνικής ή λόγω περιορισμού απ'το νοσοκομείο.
Κάνε υπομονή πάντως, όταν χάσεις και άλλα κιλά και γυμναστείς λιγάκι, θα έρθει το σώμα σε μορφή που δε θα χωράει αμφιβολία αν μπορούν ή δε μπορούν ή αν τους ''αφήνει'' το νοσοκομείο ή όχι.
- 13-07-2011, 10:44 #1922
Θενκς Παρούλη μου!!!! Ισως επόμενη φορά κανονίσω ραντεβού με την διευθύντρια των πλαστικών. Αυτή θεωρείτε κοριφή στις πλαστικές. Εκεί θα ξέρω πραγματικά τί συμβαίνει. Θα πάρω τηλ μετά τις διακοπές να κλείσω ραντεβού κοντά της μάλλον (τα ραντεβού της είναι κλεισμένα για 6 μήνες μπροστά) επομένως λογικά Φεβρουάριο/Μάρτιο θα μπορεί να με δεί. Και αυτή είναι και η μόνη που μπορεί να σου δώσει ημερομηνία αμέσως αναλόγως του προβλήματος ( Η ημερομηνία μπορεί να είναι και 8 μήνες μετά, αλλά τουλάχιστον έχεις ημερομηνία!!!).
13-07-2011, 11:59 #1923
Δε ξέρω αν η διευθύντρια είναι ''άμεμπτη'', αλλά οκ δε χάνεις και τίποτα.
Βέβαια να ξέρεις επίσης, ότι είναι θεωρητικά όλα αυτά που θα ακούσεις από πλαστικούς.
Ο λόγος είναι ότι ακόμα το σώμα είναι υπέρβαρο και κανείς δε μπορεί να ξέρει πώς ακριβώς θα μετασχηματιστεί μετά την απώλεια των περιττών κιλών.
Αυτό που σίγουρα μπορούν να δουν, είναι η κοιλιά και κάποια σημεία σε χέρια πόδια, αλλά και πάλι μπορούν να υπολογίσουν μόνο ότι θα χρειαστεί παρέμβαση, ούτε το ποσοστό, ούτε την έκταση της επέμβασης.
13-07-2011, 12:18 #1924
Μα γιαυτό είπα να πάω Φεβρουάριο/Μάρτιο. Μέχρι τότε θα έχω φτάσει σίγουρα τον στόχο μου.
14-07-2011, 09:16 #1925
Μια φωτογραφία για να γιορτάσω την κατοστάρα μου, με το ίδιο μπλουζάκι που φορούσα τότε.... Φυσικά τελευταία φορά που το βάζω σήμερα, γιατί μου είναι μεγάλο και όλη μέρα το τραβάω πάνω. Το παντελόνι δε που φοράω σήμερα, το πιο μικρό που βρήκα στην ντουλάπα μου, και πάλι μεγάλο είναι..... Πρέπει να πάω για παντελόνι νομίζω.....
14-07-2011, 10:31 #1926
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα σας. Τί μου κάνετε? Είπα να ανεβάσω την πιο κάτω φώτο με το ίδιο μπλουζάκι (2 σημερινές και 1 παλια). Στις σημερινές έγραψα 102 κιλά αν και δεν ξέρω πόσα είμαι ακριβώς. Απλά έβαλα τόσα γιατι το Σάββατο ημουνα 101.8, κοντά στο 102 δηλαδή. Το παντελόνι εννοείτε πως δεν είναι το ίδιο, αν και το σημερινό, και πάλι είναι σχετικά μεγάλο στα πόδια.
Νομίζω ότι η διαφορά φαίνετε, αφού τώρα πια μπορώ να φοράω το μπλουζάκι με την ζώνη του χωρίς να πετάει στο στομάχι όπως παλιά.
Μες τις επόμενες μέρες θα βγάλω και με το πράσινο μπλουζάκι, που εκεί η διαφορά θα είναι ακόμα πιο εμφανή!
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup:
14-07-2011, 10:32 #1927
Θενκς κούκλα μου!
14-07-2011, 11:23 #1928
μπραβοοοοοοο καμια σχεση! κ η περιφερεια ειναι η μιση πια! δε ξερω τι ειπε ο πλαστικος αλλα εγω μια χαρα σε βλεπω,δε χρειαζεσαι τοσες επεμβασεις! χιχι φτου φτου σου!
14-07-2011, 11:24 #1929
Originally posted by Alina
μπραβοοοοοοο καμια σχεση! κ η περιφερεια ειναι η μιση πια! δε ξερω τι ειπε ο πλαστικος αλλα εγω μια χαρα σε βλεπω,δε χρειαζεσαι τοσες επεμβασεις! χιχι φτου φτου σου!
14-07-2011, 11:36 #1930
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
polinaki μου η διαφορά είναι εμφανέστατη κ εντυπωσιακή!ίσως αν αρχίσεις να κάνεις και λίγη γυμναστική,τα "βουναλάκια" που λες στην περιφέρειά σου να εξομαλυνθούν
Μπράβο για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα :thumbup:
14-07-2011, 11:47 #1931
Αγγελουδάκι μου σε ευχαριστώ. Δυστυχώς χρόνο για γυμναστήριο δεν έχω. Μόνο για περπάτημα έχω, και ήδη το κάνω. Οτι είναι να γίνει με τα βουναλάκια θα γίνει!!!!
Εχω ψάξει λίγο το θέμα μέσω ιντερνετ, και στο εξωτερικό κάνουν με μία επέμβαση (και εννοείτε μία τομή) κοιλιά και πόδια και το ονομάζουν lower body lift. θα το ψάξω πιο πολύ όταν έρθει η ώρα.
14-07-2011, 12:49 #1932
Polinaki, δεν με ξέρεις γιατί έμπαινα πριν από καναν χρόνο και ξαναβρήκα τα στοιχεία μου μόλις χθες, αλλά είδα τη φωτογραφία σου και έπαθα πλάκα και δεν μπορούσα να μη σε συγχαρώ για την τόσο μεγάλη επιτυχία!
δεν ξέρω τι ύψος έχεις, αλλά θα τολμήσω να πω ότι τα 100 κιλά δεν σου φαίνονται και επειδή διάβασα πιο πάνω ότι σκέφτεσαι από τώρα για επεμβάσεις, θα ξανα[μανα]τολμήσω να σου προτείνω να περιμένεις πριν πάρεις τέτοιες αποφάσεις γιατί στο μείον δεκαπέντε κιλά αργότερα μπορεί και να μη χρειάζεσαι τίποτα αν υιοθετήσεις παράλληλα κανα σαραντάλεπτο με εξηντάλεπτο περπάτημα την ημέρα και απλή αλλά καθημερινή άσκηση.
Βλέπω ότι είσαι και μικρή σε ηλικία και γι' αυτό έχω τέτοια πεποίθηση. Φυσικά εσύ αποφασίζεις, αλλά περίμενε λίγο γιατί φαίνεται να είσαι σε καλό δρόμο [φτου φτου φτου]. Καλή συνέχεια και πάντα χαμόγελα :thumbup:
14-07-2011, 12:59 #1933
papa_justify σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!
1.67 είμαι σε ύψος, όχι και πολύ ψηλή δηλαδή, απλά έχω σχετικά στενές πλάτες και όλα μου τα κιλά είναι από την μέση και κάτω.
Σχετικά με τις επεμβάσεις, το σώμα μου φαίνετε καλό με τα ρούχα, άμμα όμως το δεις με εσώρουχα, θα καταλάβεις!!!!! Οπως είπα και πιο πάνω, υπόσχομαι στα 85 κιλά να βάλω φώτο με εσώρουχα (και όπιος θέλει ας με κράξει εδώ μέσα) :P:P:P:P Ετσι και αλιώς δεν είπα ότι θα τις κάνω τώρα, έχουμε καιρό (μην σου πω χρόνια) μπροστά μας! Απλά το ψάχνω για να ξέρω τί γίνετε και από οικονομικής άποψης!
40-50 λεπτά περπάτημα κάνω και τώρα τουλάχιστον ανά μία και μία μέρα, αν και το προσπαθώ να γίνει καθημερινό.
Σε ευχαριστώ και πάλι!!! Καλή επιστροφή λοιπόν στο φόρουμ και ελπίζω να έρθει η στιγμή που θα μάθω και εγώ λίγα για σένα!!! Φιλάκια
14-07-2011, 14:02 #1934
Εμένα μου φαίνεσαι ψηλή, μια που είμαι 1,61, χαχαχαχαααα!!! Σιγά μη σε κράξουν αν ανεβάσεις φωτό με εσώρουχα, το πολύ πολύ να σου ζητάνε μετά κι άλλες! Μπράβο και για το περπάτημα, η καλύτερη συνήθεια που μπορείς να αποκτήσεις, με τεράσια ωφέλη για την υγεία. Σού εύχομαι τα καλύτερα!
[Περίληψη «δικών μου»: Πριν από κανα τριάρι χρόνια είχα φτάσει στο ανώτερο για τα δεδομένα μου [75 κιλά], με πολύ κακή σχέση με το φαγητό, όλες οι σκέψεις γύρω από τι θα φάω παραπάνω και πώς θα το κρύψω, κακές δίαιτες, βραδυνές λιγούρες για κακής ποιότητας τροφές και διαρκή σκαμπανεβάσματα 15 κιλών επί εικοσαετία. Ο θυρεοειδής μου τα 'παιξε σε μια φάση, δεν ξέρω αν ήταν από όλο αυτό, και μου έχει μείνει ένας οριακός υπόθυρεοειδισμός για τον οποίο χαπακώνομαι κάθε πρωί.
Όταν προ τριετίας και βάλε συνειδητοποίησα ότι λόγω καθιστικής τεμπέλικης ζωής είχα χάσει τη σωματική μου ρώμη και κοψομεσιαζόμουν σαν υπερήλικη, αποφάσισα να αρχίσω μόνη μου γυμναστική στο σπίτι για να δυναμώσω. Μετά από εντατική έρευνα στο νετ και έχοντας ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον εαυτό μου, κατέληξα στις ασκήσεις που εκμεταλλεύονται το ίδιο σου το σωματικό βάρος και άρχισα τσούκου τσούκου κυριολεκτικά από το μηδέν.
Με το που είδα τα πρώτα σημάδια διαφοράς μετά από 15-20 μέρες, λυπήθηκα να αφήνω τόση προσπάθεια να πηγαίνει στον βρόντο τρώγωντας κτηνωδώς και άρχισα να μετριάζω απλώς τις ποσότητες, κάνοντάς τις φυσιολογικές. Είμαι φαγανό και το ξέρω, είναι αδύνατο να πέσω κάτω από 1500 θερμίδες τη μέρα, οπότε μού είπα «Η φυσιολογική μερίδα είναι το καλύτερο σκόντο που μπορώ να μου κάνω, ΤΕΛΟΣ.» Έτσι, με έπεισα.
Το αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να χάσω μια δεκαπεντάρα αργάααααα αλλά σταθερά [με μέσο όρο πέντε κιλά το χρόνο] χωρίς δίαιτα/διατροφή, να αποκτήσω μια ισορροπημένη ερωτική σχέση με τη γυμναστική την οποία κάποτε απεχθανόμουν και μια σχεδόν ισορροπημένη σχέση με το φαγητό [τα junk και τα σουβλάκια ΔΕΝ δύναμαι να τα κόψω, αλλά έχω τουλάχιστον πια ένα μέτρο].
Τα βραδινά επεισόδια κατά τα οποία άρπαζα μισή φραντζόλα ψωμί και την κατέβαζα με μερέντες και σοκολάτες, αφού είχα κατεβάσει προηγουμένως και μια πίτσα, είναι κακή ανάμνηση. Αυτά! :-) ]
14-07-2011, 14:15 #1935
Μάλιστααααααα!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι όταν διαβάζω για ανθρώπους που κατάφεραν να ισοζυγίσουν τα πράγματα όσον αφορά το φαγητό και είχαν αποτέλεσμα!!! Μπράβο σου κούκλα μου!!!!
Αυτές οι ασκήσεις που εκμεταλλεύονται το δικό σου σωματικό βάρος τί ακριβώς είναι? Ενδιαφέρων ακούγετε!!! Εχεις κάπια λινκ για γιου τουμπ ή τίποτα τέτιο να δω? Ιδικά αν μπορούν να γίνουν και σπίτι, τέλεια θα είναι για μένα, που δεν έχω χρόνο για πολλές πολλές εξόδους!!!!!
Την δικιά μου ιστορία μπορείς να την διαβάσεις σε αυτό εδώ το τόπικ (ναι ξέρω είναι πολλές οι 78 σελίδες), και βασικά στο πρώτο μου ποστ σ' αυτό το τόπικ είναι πιστεύω όλο το ζουμί!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση