Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 130
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 130 of 190 FirstFirst ... 3080120128129130131132140180 ... LastLast
Results 1,936 to 1,950 of 2845
    Senior Member
    Πάρε ένα λινκ να ενημερωθείς και να μπεις στο πνεύμα και αργότερα θα σου βάλω και μερικές από τις αγαπημένες μου από γιουτούμπι για να αρχίσεις. Γυμναστική χωρίς φράγκο τη λέω εγώ αυτή, χεχε... το καλό είναι ότι αν είσαι συνεπής και επίμονος, δουλεύει τέλεια. :wink2:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bodyweight_exercise

Senior Member
    Ενδιαφέρον!!! Αν ξεκινήσω κάτι τέτιο, το "βάρος" που θα χρησιμοποιώ για τις ασκήσεις θα μειώνετε δραματικά στην δικιά μου περίπτωση!!! χεχεχεχε

Το εκτύπωσα και θα το μελετήσω σπίτι!!! Σε ευχαριστώ!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    justify πολύ ενδιαφέρον αυτό το είδος εξάσκησης!από μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο γιουτούμπι δεν φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολες!

Senior Member
    Αγγελουδάκι εγώ είδα αυτό τώρα και είπα NO WAY!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NWX-sM_-vGw

xaxaxaxaxaxa

Senior Member
    em piges k vrikes enan pou einai fetes k sfixterman :P egw as poume eida ayto http://www.youtube.com/watch?v=mzT6P...feature=relmfu polu vato

Senior Member
    Αυτό ναι!!!!! Αυτό πολύ απλό!!!!

Τί φταίω εγώ αν εκείνον με τις φέτες μου έβγαλε σαν πρώτη επιλογή? Μάλλον θεώρησε πως εγώ είμαι για τα δύσκολα!!! χαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    justify πολύ ενδιαφέρον αυτό το είδος εξάσκησης!από μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο γιουτούμπι δεν φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολες!
    Αλλιώς φαίνονται στο μάτι, αλλιώς στο πατάκι, aggeloydaki. [<-ποίηση]

Αν είναι κανείς σε κατάσταση απολύτου αγυμνασιάς, ακόμα κι αυτά είναι δύσκολα όταν κάνεις τις επαναλήψεις που πρέπει. Όταν ξεκίνησα τα έφτυνα ακόμα και με αυτό http://www.youtube.com/watch?v=xokn_sh2Jag [δοκιμάστε να κάνετε 15-20 επαναλήψεις επί 3 σετ κι αν δεν πείτε τον δεσπότη παναγιώτη οι αγύμναστοι να μη με λένε papa_justify] :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Αγγελουδάκι εγώ είδα αυτό τώρα και είπα NO WAY!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NWX-sM_-vGw

xaxaxaxaxaxa
    Kαλά, έχετε ξεφύγει τελείως, χαχαχαχαχχαααααα

αυτά είναι για μπόντι μπίλντερς βρε πουλιά μου!!! θέλει και μηδενικό λίπος και τρελό μυικό σύστημα και όλα, αλλά είναι εμπνευστικό, δεν λέω

Αυτό σου κάνει καλύτερα; http://www.youtube.com/watch?v=QU5oOIk9CfQ Στην αρχή δεν μπορούσα ούτε να σταθώ σε αυτή τη στάση για τόση ώρα κάνοντας την άσκηση, έτρεμαν τα αδύναμα χέρια μου και αναγκαζόμουν να στηριχθώ στους αγκώνες. Μετά από κανα τρίμηνο την έκανα ακριβώς στον χρόνο του βίντεο πετώντας, μετά άρχισα να προσθέτω επαναλήψεις για να είναι αποτελεσματική. ΚΑΙ δουλεύει! Αλλά είπαμε, θέλει τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, μην πω κάθε μέρα και γίνω αυστηρή, χεχε :smirk:

Senior Member
    axaxaxxaxa δεν ξέρω αν θα πω τον Δεσπότη Παναγιώτη αλλά είναι η φράση που χρησιμοπιεί συχνά ο γιατρός μου για να μου δείξει τι θα πάθω αν παραβώ τους κανόνες :smilegrin: κοίτα εύκολο δεν είναι τίποτα αλλά σε σχέση με αυτό που πόσταρε η πολίνα χτες...όλα τα άλλα φαίνονται πανευκολα πριν από 4 χρόνια πήγαινα φανατικά γυμναστήριο κάθε μέρα και έκανα διπλό πρόγραμμα αεροβική+κάτι άλλο και μετά έκανα και 45 λεπτάκια γρήγορο περπάτημα στον διάδρομο και σχετικά λίγες ασκήσεις σε όργανα,επομένως πιστεύω θα τα ψιλοκαταφέρω σχετικά εύκολα :thumbup: το καλό είναι ότι και πριν και μετά επέμβασης περπατάω αρκετά,απλά τώρα δεν έχω ακόμα τις δυνάμεις να κάνω τώρα ασκήσεις και μετά να βγω για μία ώρα περπάτημα,θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια από τον δρόμο :P

Senior Member
    Αυτό είναι επίσης πολύ καλό, αν και δυσκολούτσικο για απόλυτα αρχάριους http://www.youtube.com/watch?v=W9ucbo_fx64

Είναι όμως πλήρες πρόγραμμα για σπίτι και εξηγεί και καλά ο γυμναστής.

Πολύ σημαντικό σε όλα αυτά που κάνουμε στο σπίτι, είναι να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και να μη ζοριζόμαστε μέχρι τελικής πτώσεως.

Το πρώτο το επιτυγχάνουμε προσπαθώντας να ελέγχουμε και να διορθώνουμε τη στάση μας ώστε να έχουμε τη σωστότερη δυνατή φόρμα [με αυτόν τον τρόπο έχουμε και τη μάξιμουμ ωφέλεια από την άσκηση] και το δεύτερο ελέγχοντας κάθε τόσο την ανάσα να μην ξεφεύγει εκτός ορίου νορμάλ λαχανιάσματος, κάνοντας ένα νοερό σκαν στο σώμα για να καταλάβουμε αν πονάμε πουθενά, αν μας τραβάει κάτι υπερβολικά, αν νιώθουμε εξαντλημένοι του στιλ πέφτω κάτω και δεν ξανασηκώνομαι για ένα τρίωρο. Σε περίπτωση που νιώθουμε κάτι από τα παραπάνω, σταματάμε ΑΜΕΣΩΣ. Αν επιμείνει, το ψάχνουμε σε γιατρό.

Στην περίπτωσή μου, είχα συνέχεια το νου μου να μην παραζοριστώ όχι τόσο για να μην τραυματιστώ, αλλά για να μην ΦΡΙΚΑΡΩ από το πολύ ζόρι και ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ! είναι λοιπόν επίσης σημαντικό να μην γίνει εφιάλτης η άσκηση από το πολύ ζόρι, γιατί μετά δεν θα μας αρέσει και θα βρίσκουμε δικαιολογίες να μην κάνουμε [μιλάω για όσους είναι όπως ήμουνα εγώ, που κατά βάση δεν πολυσυμπαθούν τη γυμναστική].

Επειδή μετά την άσκηση εκκρίνονται ορμόνες που σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο πιο χάι από ότι συνήθως, αν τα κάνεις όλα με μέτρο και δεν ζοριστείς υπερβολικά, θα αρχίσεις να εθίζεσαι στο φυσικό χαϊλίκι και να προσμένεις την ώρα της άσκησης! Ναι, συμβαίνει κι αυτό!!! Μιλάμε αφού το έζησα εγώ η αρχιτεμπέλα, μπορεί να το βιώσει οποιοσδήποτε άνθρωπος στον κόσμο.

Επίσης, όταν αρχίσεις να βλέπεις τον κώλο να μαζεύει, το μπρατσάκι να σφίγγει, την κοιλίτσα να μπαίνει λίγο πιο μέσα, πάλι περιμένεις πώς και πώς να ξαναγυμναστείς. Απλώς αυτό θέλει κάποιο χρόνο με ασκήσεις τέτοιου τύπου [εκτός γυμναστηρίου]. Μόνο που στο γυμναστήριο α) πληρώνεις μαλλιοκέφαλα β) αν έχεις τις μαύρες σου και νιώθεις φουσκωμένος / ψυχοπλακωμένος / φρικουλιαρισμένος είναι πιο εύκολο να μην πας. Στο σπίτι δεν σε βλέπει κανείς, είσαι όπως γουστάρεις, άβαφτη, με χάλια μαλλί, γυμνή κουλουπού. Δεν υπάρχει σύγκριση για μένα, δεν το συζητώ.

Αυτά τα ολίγα [μποϊοϊοϊνγκ]

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    axaxaxxaxa δεν ξέρω αν θα πω τον Δεσπότη Παναγιώτη αλλά είναι η φράση που χρησιμοπιεί συχνά ο γιατρός μου για να μου δείξει τι θα πάθω αν παραβώ τους κανόνες :smilegrin: κοίτα εύκολο δεν είναι τίποτα αλλά σε σχέση με αυτό που πόσταρε η πολίνα χτες...όλα τα άλλα φαίνονται πανευκολα πριν από 4 χρόνια πήγαινα φανατικά γυμναστήριο κάθε μέρα και έκανα διπλό πρόγραμμα αεροβική+κάτι άλλο και μετά έκανα και 45 λεπτάκια γρήγορο περπάτημα στον διάδρομο και σχετικά λίγες ασκήσεις σε όργανα,επομένως πιστεύω θα τα ψιλοκαταφέρω σχετικά εύκολα :thumbup: το καλό είναι ότι και πριν και μετά επέμβασης περπατάω αρκετά,απλά τώρα δεν έχω ακόμα τις δυνάμεις να κάνω τώρα ασκήσεις και μετά να βγω για μία ώρα περπάτημα,θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια από τον δρόμο :P
    Εκτός από αυτά που σου λέει ο γιατρός, θα νιώσεις και μόνη σου πότε θα είσαι αρκετά δυνατή ώστε να προσθέτεις λίγο-λίγο πραγματάκια. Το περπάτημα ακόμα και μόνο του είναι σούπερ, πιστεύω πολύ σε αυτό με τα όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς, ωστόσο εμένα δεν μου είναι εύκολο γιατί μένω σε πολύ χάλια περιοχή και δεν είναι να περπατάς πολύ ώρα στους δρόμοι γυναίκα πράμα, δυστυχώς...

Senior Member
    justify ty για τα λινκ,απορία ποιο προγραμμα χρησιμοποιείς για να κάνεισ download στο pc σου?

Senior Member
    papa_justify τα λινκς που μας εβαλες είναι πραγματικά κάτι πιο εύκολο για μένα που το μάτι μου πήγε αμέσως στον γραμμωμένο φέττες γυμναστή που κάνει κολοτούμπες!!! χαχαχαχα

Μου θυμίζουν πολύ το body balance που έκανα στο γυμναστήριο και ήταν μία από τις ομαδικές γυμναστικές που λάτρευα να κάνω. Θα πάω τέλος του μήνα να πάρω στωματάκι για το πάτωμα και θα ξεκινήσω και εγώ μεταμεσονύκτια να κάνω την γυμναστικούλα μου!!!

Senior Member
    Δεν τα κατεβάζω τα βιντεάκια, aggeloydaki, τα κάνω bookmark ή favorite στον λογαριασμό μου στο γιουτούμπι. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά προγράμματα για να τα σώζεις στον δίσκο σου, απλώς δεν έτυχε να το ψάξω.

Polinaki, οπλίσου με θέληση και υπομονή και θα τρίβεις τα μάτια σου. Να ξέρεις όμως ότι αν έχεις σκοπό να κάνεις γυμναστική τη νύχτα, μετά δεν θα είναι εύκολο να κοιμηθείς στο καπάκι, θα χρειαστεί να χαλαρώνεις στο αραχτό κάμποση ωρίτσα. Φυσικά, εσύ μπορεί να είσαι βαμπιρίδιον και να κοιμάσαι το ξημέρωμα, οπότε δεν υπάρχει θέμα! :roll:

ΥΓ σχετικό με τα προηγούμενα: η άσκηση στης οποίας το όνομα πίνω νερό, είναι τα push-ups. Προσπάθησα να κάνω ΕΝΑ πριν δύο χρόνια κι έπεσα σφαδάζοντας από κάψιμο στην κοιλιά [τέτοιο επίπεδο αγυμνασιάς ακόμα και μετά από έναν χρόνο άλλων ασκήσεων] και έτσι ξεκίνησα στο λάου λάου [τρία σετ των πέντε αρχικά αν θυμάμαι καλά] από τη βερσιόν που ακουμπάς στα γόνατα.

Όταν μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διαπίστωσα ότι σμιλευόμουν ΠΑΝΤΟΥ [ώμοι, στήθος, μπράτσα, κοιλιά, μπούτια, τα πάντα μιλάμε], πωρώθηκα και εστίασα στο να τα κάνω όσο πιο σωστά γινόταν στο θέμα της φόρμας. Δεν είναι τυχαίο που δείχνουν στις ταινίες και καλά κάτι χτιστούς φυλακισμένους να κάνουν τρελά πους απς ελλείψει γυμναστηρίου, πρόκειται για ΠΛΗΡΗ άσκηση σχεδόν ολόκληρου του σώματος. Σιγά σιγά αύξανα τον αριθμό των επαναλήψεων κατά ένα κάθε τόσο. Όταν έφτασα σε ένα καλό διψήφιο νούμερο κάποια στιγμή πέρυσι τέτοια εποχή, λέω «δεν δοκιμάζω να δω αν μπορώ να κάνω κανονικό χωρίς γόνατα;» Κι έκανα πέντε με άνεση! Μεγάλη στιγμή στη ζωή μου λέμε τώρα, όχι αστεία. Μην κοροϊδεύετε κάποιοι, σας βλέπω :bouncing:

ʼντε σούκου τσούκου πάλι τρία επί πέντε κουλουπού, σήμερα κάνω τρία επί εννιά [θα είχα φτάσει παραπάνω αν δεν με είχε σταματήσει μια εγχείρηση τον χειμώνα που αναγκάστηκα να διακόψω κάποιες εβδομάδες τελείως] και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Φαντάσου δηλαδή κάτι άλλους/άλλες που είναι σε προχωρημένο επίπεδο και πιάνουν κατοστάρες!

Τα push-ups βέβαια δεν είναι όπως κάνουν μερικοί που ανεβοκατεβάζουν μόνο τον πισινό και σου λένε «έλα ρε, μόνο τόσα κάνεις; εγώ κάνω ΠΕΝΗΝΤΑ!»

Τα push-ups είναι με σώμα τελείως αλύγιστη σανίδα, αφαλό ρουφηγμένο μέσα και κινούνται ΜΟΝΟ τα χέρια. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, σας προειδοποιώ.

http://www.youtube.com/watch?v=Eh00_rniF8E

εδώ περιγράφει ακριβώς τη σωστή φόρμα, η ταχύτητα δεν είναι αυτή, είναι πιο γρήγορη και ρυθμική αλλά όχι υπερταχεία, γιατί αλλιώς έχεις τη φόρα της κίνησης και δεν δουλεύεις μύες όσο χρειάζεται.

Senior Member
    Καλημέρα σας. Πάνε μέρες να γράψω εδώ.

Σήμερα είχα ραντεβού στην διατροφολόγο. Εβαλα το "κοντό" μου αεράτο φορεματάκι και πήγα. Ήμουνα το πρώτο ραντεβού, και με είχε λούσει κρύος ιδρώτας.... Είχα ζυγιστεί σπίτι και με έδειχνε 100.1 και σκεφτόμουνα βρε λες να μην το δω το δυψίφιο? λες να μην τα κατάφερα ακόμα?

Μπαίνω μέσα λοιπόν και μου λέει στις ομορφιές σου σήμερα, λάμπεις!!! Σε ευχαριστώ της λέω! Πως τα πάμε? μου λέει. της λέω καλά, μιλήσαμε λίγο για το διατροφολόγιο μου, μου είπε πως μια χαρά τα πάω, και βγήκα πάνω στην ζυγαριά. 99.7!!!!!!!!!!!!!!!!! εμεινα και το κοιτούσα σαν παλαβό!!!! Μου λέει, τί δεν δείχνει? της λέω δείχνει! Μου λέει τί δείχνει? της λέω δεν ξέρω!!!!! Και άρχισα να κλαίω!!!! Ηρθε, το βλέπει, και χαμογέλασε, Μπράβο Πολύμνιά μου, μου λέει!!!! Αλλά γιατί κλες? Της λέω ήμουνα 13 ετών όταν το είδα τελευταία φορά το 99. Σώπασε για λίγο και μου λέει σοβαρά? της λέω ναί. Μου λέει τώτε 100 φορές μπράβο, γιατί καταφέρες και έσπασες το χάσμα των κιλών που ήσουνα τα πιο πολλά χρόνια της ζωής σου!

Της λέω πιστεύω πως μπορώ να πιάσω τον στόχο μου τα 85. 85? μου λέει, εγώ σε βλέπω να φτάνεις μέχρι και τα 70 μου λέει!!!! Ας μην βάζουμε μακρινούς στόχους της λέω, οκ μου λέει αλλα να το θυμάσε αυτό που σου λέω!!!

΄Μου είπε πως η απώλεια μου, 25 κιλά σε 5μιση μήνες είναι πολύ καλή. Και πως θέλει να συνεζίσω με περίπου 4 κιλά ανά μήνα.

Χαιρετιστήκαμε και κλείσαμε ραντεβού σε 2 μήνες, 21 Σεπτεμβρίου, που είναι και το ραντεβού μου στον χειρούργο μου!!!!

Αλλαγή ΒΜΙ λοιπόν από 44,82 σε 35,74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη νιώθω!!!!

Μόλις έφυγα από κει, πήρα το Ναταλάκι μου τηλέφωνο να το πω και μετά τον άντρα μου. Για να είμαι ηληκρινής δεν περίμενα την αντίδρασή του, και με έκανε να χαρώ ακόμα πιο πολύ. Μόλις τον πήρα μου λέει τελείωσες μωρό μου? του λέω ναι και είμαι 99,7! Τότε άλλαξε η φωνή του, κατάλαβα πως συγκινήθηκε και μου λέει μπράβο αγαπούλα μου, ακόμα θα δεις που θα πας πιο κάτω. Βγάλε από το μυαλό σου την ζυγαριά, κάνε σωστά την δίαιτα σου, και όταν ξαναπάς θα δεις πως ακόμα θα είσαι πιο κάτω από όσο περιμένεις! Και συνέχισε να λέεί ότι δεν θέλει να γυρίσω πίσω στα παλιά και ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι δίπλα μου και να με βοηθήσει στην διαδρομή που μου έχει απομείνει!

Αχ όνειρο ζω μου φαίνετε!!!!!!!!!!!!!!