Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 131
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 131 of 190 FirstFirst ... 3181121129130131132133141181 ... LastLast
Results 1,951 to 1,965 of 2845
    Senior Member
    Αυτή είμαι σήμερα λοιπόν, στα 99.7!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Και μια σταυροπόδι!!!!!!!! (δεν είναι πια απωθημένο!!!!)

Senior Member
    Μπραβο Πωλινα!!Καλες κατηφορες

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    99.7!!!!!!!!!!!!!!!!! εμεινα και το κοιτούσα σαν παλαβό!!!!
    Επιτέλους το είδες το διψήφιο, που το είχες τόσο άγχος! Πού να δεις την απορία σου στο 8 - εγώ ακόμη προσπαθώ να συνέλθω που κατέβηκα στο 6! Όλα γίνονται, και με λίγη επιμονή δεν θα ξαναδεις το τριψήφιο ποτέ ξανά! Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Σουρκούνα μου!

Αχ Αννα μου, σαν όνειρο μου φαίνετε πραγματικά!!!! Καλά στο 8 θα λυποθυμίσω!!!!!! Είμαι σίγουρη!!!!! Τώρα πιο χαλαρή και ήρεμη θα κάνω τις διακοπούλες μου!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    εεεεεεελα μπραβοοοοοοοοοοοο....μπραβο ρε πωλινα...ειμαι πολυ υπερηφανη για σενα..χιλια μπραβο...

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Μιγκ μου!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ρε συ Πωλινάκι, πολύ χαίρομαι για σένα!!!!!! ΄΄Ενα από τα όνειρά σου έγινε πραγματικότητα & κάτι μου λέει ότι δεν σε σταματά κανείς κ τίποτα για όσα θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου! Είσαι μια μικρή κοπέλα και όλα τα καλά ανοίγονται μπροστα σου!
    Υστερόγραφο: στις φωτό που είσαι και άβαφη , φαίνεσαι πολύ πιο μικρή από ότι σε αυτές που έχεις βαφτεί! Με το αδυνάτισμα μας επιστρέφονται και χρόνια!!!!

Senior Member
    Αχ Γιωτούλα μου σε ευχαριστώ!!!!!!!! Τίποτα δεν θα με σταματίσει πια καλή μου, για κανένα από τα όνειρά μου!!!! Ηδη άρχισα να προωθώ και κάπια άλλα, που με την βοήθεια του θεού θα πραγματοποιηθούν!!!!

Αυτό με το ότι φαίνομαι μικρότερη το έχω προσέξει και εγώ!!! Και το χαίρομαι πολύ πολύ!!!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Με το αδυνάτισμα μας επιστρέφονται και χρόνια!!!!
    Σε επίσκεψή μου στο γυναικολόγο για τεστ Παπ πριν κλείσω καλά καλά χρόνο από την επέμβαση, μου είπε πως με είδε πολύ νεότερη "και όχι μόνο εξωτερικά" όπως μου τόνισε!
    Τώρα που έχει περάσει διετία, ακούω από όλους σχεδόν το σχόλιο "δεν έχει σπάσει καθόλου το πρόσωπό σου", λες και περίμεναν ή περιμένουν στη γωνία να δούνε εμφανή τα σημάδια της "βλάβης" - και δεν αναφέρομαι στους κακεντρεχείς που τα λέγανε αυτά από την πρώτη μέρα, αναφέρομαι σε αυτούς που με αγαπάνε και ήταν δίπλα μου σε όλη την προσπάθεια. Τους σοκάρουμε, και ψάχνουν να βρουν το παραμικρό επάνω μας που να φανερώνει πως κάτι κάναμε στραβό - δεν θα τους περάσει! Θα γλεντήσουμε την αναγέννηση!

Senior Member
    Συμφωνώ ʼννα!!! Και εγώ ακούω σχόλια τύπου"πρόσεχε τώρα τη χαλάρωση και τις ραγάδες κτλ", λες και με τα παραπάνω κιλά ήμουνα τσίτα και γραμμωμένη και τώρα θα χάσω το sex appeal μου! χαχα
    Όσες ραγαδες παραπάνω από τις ήδη υπάρχουσες κι αν αποκτήσω δεν μου καίγεται καρφάκι, όποιος με αγαπάει θα τις αντιμετωπίζει όπως εγώ, σύμβολα και όχι σημάδια, σύμβολα της πορείας μου σε αυτη τη ζωή, των καλών και κακών επιλογών και εμπειριών μου. Αυτή είμαι μαζί με ό,τι κουβαλάω!

Senior Member
    Συμφωνώ ʼννα!!! Και εγώ ακούω σχόλια τύπου"πρόσεχε τώρα τη χαλάρωση και τις ραγάδες κτλ", λες και με τα παραπάνω κιλά ήμουνα τσίτα και γραμμωμένη και τώρα θα χάσω το sex appeal μου! χαχα
    Όσες ραγαδες παραπάνω από τις ήδη υπάρχουσες κι αν αποκτήσω δεν μου καίγεται καρφάκι, όποιος με αγαπάει θα τις αντιμετωπίζει όπως εγώ, σύμβολα και όχι σημάδια, σύμβολα της πορείας μου σε αυτη τη ζωή, των καλών και κακών επιλογών και εμπειριών μου. Αυτή είμαι μαζί με ό,τι κουβαλάω!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Δεν μπορώ παρά να συνυπογράψω! Έγραψες!

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!!!! Τί μου κάνετε?

Εγώ τελευταία βδομάδα στην δουλιά!!!!!! Δευτέρα φέυγουμε για 6 μερούλες διακοπές στην θάλασσα!!!! Αχ πόσο πολύ το θέλω! Το μόνο που με ανυσυχεί είναι να μην είμαι με περίοδο εκείνες τις μέρες γιατί ηληκρινά θα βρίζω θεούς και δαίμονες!

Senior Member
    respect ποσο δικιοοοο εχεις ποσο.........:thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημέρα σας!!!!!!! Τί μου κάνετε?

Εγώ τελευταία βδομάδα στην δουλιά!!!!!! Δευτέρα φέυγουμε για 6 μερούλες διακοπές στην θάλασσα!!!! Αχ πόσο πολύ το θέλω! Το μόνο που με ανυσυχεί είναι να μην είμαι με περίοδο εκείνες τις μέρες γιατί ηληκρινά θα βρίζω θεούς και δαίμονες!
    καλημερα φιλεναδιτσα μουυυυυυυ και γενικα σε ολουςςςςς και απο εδω λοιπον για την περιοδο αν πιστευεις πως θα σου ερθει την μερα που θα φευγεις διακοπες πιες μισο λεμονακι να σου καθηστερησει κανα τετραημερο χαχαχαχ εγω αυτο το εκανα συνεχειααααα