Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 136
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 136 of 190 FirstFirst ... 3686126134135136137138146186 ... LastLast
Results 2,026 to 2,040 of 2845
    Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

ʼξια!!!!!!! τι πανέμορφη τούρτα!!!!!!!!!!

Senior Member
    πολινακι εισαι αρτιστα!

Senior Member
    psaraki22 σε ευχαριστλω πολύ καλή μου!

Αγγελουδάκι μου, ευχαριστώ!!!! Οσο για αυτά που έχασα, ολίγον με ενδιαφέρει, είχα πολύ καλύτερη ασχολία όπως είδες!!!

migg, break και angelaorangel σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Πόση πολλή υπομονή μπορεί να έχεις,Πωλίνα!
    Πόσο πολύ αγαπάς αυτό που κάνεις!
    Αυτά είναι τα θαύματα του έρωτα!
    Μακάρι ό,τι καταπιάνεσαι να λούζεται από το ίδιο πάθος!
    Δεν ξέρω ποιό χέρι τόλμησε να κατακρεουργήσει μια πριγκίπισσα!
    Όσο νόστιμη κι αν τη βρήκαν,πρόκειται για κανιβαλισμό!Αίσχος!
    Καλησπέρα Ναταλάκι μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση υπομονή και αγάπη έχω με αυτά που φτιάχνω... Είναι σαν να βρίσκομαι σε άλλο κόσμο... ο χρόνος φεύγει χωρίς να τον νιώθω, χωρίς να μου αφήνει το άγγιγμα της κούρασης πάνω μου.... μόλις φτάσω στο επιθυμιτό για μένα αποτέλεσμα, στεναχωριέμαι που δεν έχω κάτι άλλο να φτιάξω, που όλο αυτό που νιώθω δημιουργώντας πρέπει να κριφτεί μέχρι την επόμενη ευκαιρία να βγει. Νιώθω λες και ζω έναν παράνομο έρωτα τον οποίο απολαμβάνω μέχρι ορίων κάθε φορά που μου δίνετε η ευκαιρία....

Πάντος θα το έχεις προσέξει πως κάθε μου δημιουργία είναι σκαλοπάτια καλύτερη από την προηγούμενη έτσι? Οχι μόνο απλά βελτιωμένη όπως θα περίμενε κάπιος.

Senior Member
    Πωλινακι ειναι καταπληκτικη!Μονο απο ζαχαροπλαστη θα περιμενες κατι αναλογο!Δεν την ειχα δει γιατι εχθες δε μπηκα κ το πρωι μπηκα μονο στο γιασεμι να γραψω στην αγαπημενη μου.Τωρα ομως τη χαζευω εδω κ πολυ ωρα.Ζαχαροπαστα?Τις φολιδες μπροστα στο φορεμα πως τις δουλεψες?Τι γεμιση της εχεις?Μου αρεσει που εχεις κανει κ την παραμικρη λεπτομερεια στο φορεμα.Αυτο μα την ασημοσκονη πρωτη φορα το βλεπω κ πολυ μου αρεσε.Σου εχω πει οτι εγω εχω σταματησει να φτιαχνω αλλα με βλεπω παλι στην ενεργο δραση αν κανω κανενα εγγονι οποτε μαζευω ιδεες κ συνταγες!Ειχε γινει αισθητη η απουσια σου αλλα μετα απο αυτα που ειχες γραψει καταλαβα οτι ειχες αναγκη απο λιγη απομονωση κ περισυλλογη.Χαιρομαι που τωρα εισαι καλυτερα κ που η απουσια σου ηταν τοσο δημιουργικη.Φιλια κ περιμενουμε κ τα ακομα καλυτερα σου.....

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Γλαύκη μου για τα καλά σου λόγια!!!! Ναι ζαχαρόπαστα!!! Λατρεύω την ζαχαρόπαστα (και μισώ όσο τίποτα άλλο την σαντυγή!!!) Αυτό μπροστά στο φόρεμα άνοιξα φύλο την λευκή ζαχαρόπαστα, έκοψα λουρίδες πάχους ενός εκατοστού και με το εργαλείο με στρογγυλή κεφαλή και ένα ειδικό σφογγαράκι τις έφτιαξα!

Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι και η φούξια φούστα είναι σαν κεντιτή. Αυτή έχω κάτι μοτίβα και πέρασα το ένα από αυτά από πάνω και σχεδιάστηκε!

Η γέμιση είναι σοκολατίνα κανάς, και άρεσε πολύ γιατί δεν ήταν ούτε πολύ γλυκιά ούτε πολύ πικρή!

Η ασυμόσκονη είναι (εννοείτε) βρώσιμη. Εχω πάρει αρκετά χρώματα από Αγγλία μέσω ιντερνετ (χρυσό, κόκκινο, ροδακινί, μπλέ, πράσινο, λευκό). Είναι πολύ ωραία πινελιά που δίνει μια άλλη χλυδή!!!! Αν σου άρεσε τόσο αυτή η τούρτα μου, αναρωτιέμε τί θα πείς για την τούρτα μου με θέμα πεταλούδες που θα φτιάξω τέλος Οκτωβρίου!!!! Εκεί να δεις χρυσόσκονες, πεταλούδες, λουλούδια, τα πάντα θα έχει!!!

Σχετικά με την λεπτομέρεια που λες, αυτό είναι που μου αρέσει, αλλωστε δεν λένε οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά?

Οντως είχα ανάγκη από απομόνοση, και ακόμα το έχω, αλλά με βλέπω πολύ καλύτερα τώρα, ίσως γιατί κοντέβουν οι μέρες που έχω να παραδώσω τις παραγγελίες μου και αγωνιώ να ξεκινήσω δουλιά? (18 Σεπτεμβρίου έχω 35 κεκάκια για βάφτιση (θα δωθούν στα παιδάκια) και 29 Οκτωβρίου έχω ολόκληρη βάφτιση με cookies για κεραστικά, κεκάκια για τα μωρά και τούρτα όλα με θέμα πεταλούδες!!!)

Senior Member
    Μπαβο Πωλινα μου!Για τις ψιλοκαταθλιψουλες μας η εργασιοθεραπεια ειναι το καλυτερο φαρμακο.Φαντασου σ'εσενα που μπορεις κ κανεις το χομπυ σου κ εργασια!Να σου πανε ολα υπεροχα κ στις επομενες παραγγελιες σου!Περιμενουμε φωτο να κλεψουμε καμμια ιδεα.Με κουριερ στελνεις τουρτες?

Senior Member
    Πωλίνα,κακώς προδίδεις τα μυστικά σου.
    Για κάποιους ανίδεους σαν και λόγου μου τα λουλούδια της φούξια φούστας
    σχεδιάστηκαν με το χέρι της υπομονής και της αγάπης κι όχι με το πάτημα μιας στάμπας!
    Ας άφηνες για βέλο της πριγκίπισσας ένα πέπλο μυστηρίου καλύτερα,παρά αυτήν την απομυθοποίηση.
    Ξαφνικά μου την ξεγύμνωσες και κάθεσαι κι αναλύεις τα εντόσθια της πως είναι σαν της Μελίνας Κανά...
    Αλλά δε φταις εσύ!Η άλλη η περίεργη,που διυλίζει τον κώνωπα!Τι κατάφερες;Σκόρπισες τη χρυσόσκονη Αγγλίας!

Senior Member
    Γλαύκη μου όχι δεν στέλνω με κούριερ!!! Είναι αδύνατον άλλωστε!!!!

Ναταλάκι μου, το θέμα δεν είναι να πατήσεις της στάμπα όπως είπες, αλλά να την κάνεις να μην φαίνετε η ένωση, να μεταφέρεις της ζαχαρόπαστα χωρίς να σου σπάσει, να την απλώσεις σωστά στην θέση της χωρίς να σου σκάσει ή να χαλάσει το σχέδιο ενώ ταυτόχρονα πρέπει να την τρίβεις για να κάτσει και να κολλίσει σωστά, και πίστεψέ με, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μυστικό επιτυχίας, που δεν το προδίδω!!!!! Στάμπες/σχέδια/εργαλία μπορεί να βρει πολλά με ένα γκουκλάρισμα, τεχνικές όμως και τα δικά μου μυστικά δεν τα βρίσκει πουθενά!!!!!

Senior Member
    Κοιταξε,πρεπει να ξερεις ολα μου τα προσοντα!ειμαι νοικοκυρα γυναικα εγω οχι οτι κ οτι......Αφου δεν την ηξερα τη χρυσοσκονη.....Να μη μαθω?Πως θα με παρεις γουρουνι στο σακι?Θα τρως καλομαγειρεμενο φαγακι ενιοτε θα εχεις κ την τουρτιτσα σου!Αν εισαι καλο παιδι.......

Senior Member
    Μόλις ανακάλυψα πως έχω πάνω από 150 βιβλία μαγειρικής!!!!! Και ούτε ένα ζαχαροπλαστικής (με εξέρεση αυτά που γράφουν και μερικά γλυκάκια μέσα)!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Κοιταξε,πρεπει να ξερεις ολα μου τα προσοντα!ειμαι νοικοκυρα γυναικα εγω οχι οτι κ οτι......Αφου δεν την ηξερα τη χρυσοσκονη.....Να μη μαθω?Πως θα με παρεις γουρουνι στο σακι?Θα τρως καλομαγειρεμενο φαγακι ενιοτε θα εχεις κ την τουρτιτσα σου!Αν εισαι καλο παιδι.......
    Να υποθέσω πως σ'εμένα αναφέρεσαι;Δεν κατάλαβα!Μου βάζεις όρους και προϋποθέσεις;Είμαστε σοβαροί;
    Μου τάζεις να με παχύνεις για να με τουμπάρεις μετά από άπειρες δίαιτες και 3 χειρουργεία για το αντίθετο;
    Κι άντε,την έμαθες και τη χρυσόσκονη!Τυπώνουμε τα προσκλητήρια τώρα;Μόνο αυτό έλειπε της σχέσης μας;
    Και ποιός σου είπε πως στη λίστα των προσόντων της γυναίκας βάζω το νοικοκυριλίκι;Έτσι νομίζεις πέφτουν οι άντρες;
    Κανείς δεν έγραψε τραγούδι για το ξεσκονόπανο που σέρνει καράβι ούτε τη μπεσαμέλ.Κούνια που σε κούναγε...

Senior Member
    Καλησπέρα σας!!!!!!!!

Είπα να σας δείξω και τις άλλες δημιουργίες που έχω κάνει μέσα στις διακοπές!!!!

Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο με πάνες, δωράκι για νεογέννητο. Μπορεί να γίνει και για αγόρι, και για κορίτσι, και σε ουδέτερο χρώμα.

Senior Member
    Ααααααααααααααχχχχχχχ Πωλινάκι τι όμορφα πραγματάκια φτιάχνεις!!!

Μπράβο:thumbup::thumbup::thumbup: μας έλειψες:love::love::love:

Senior Member
    Και αυτή είναι μια τρίτροχη μηχανή που μπορεί να φτιαχτεί είτε με αρκουδάκι είτε μόνη της!!!!