Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 141
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 141 of 190 FirstFirst ... 4191131139140141142143151 ... LastLast
Results 2,101 to 2,115 of 2845
    Senior Member
    Αυτά ακριβώς που είπε η konina (την οποία παρεπιπτόντως θαυμάζω για τη γραφή της και τον τρόπο σκέψης της) και με τους ίδιους χαρακτηρισμούς τα άκουσα πρόσφατα από δικό μου άτομο, που με αγαπά και με ενθαρρύνει. Δεν θιγόμαστε από χαρακτηρισμούς, αυτοί επικρατούν και παραέξω και μάλιστα χειρότεροι.
    Μου είπε, λοιπόν, ότι άλλαξα κατηγορία. Ότι είμαι πλέον μέσα στο παιχνίδι. Δε λυπήθηκα, όμως, το αντίθετο. Είναι όμορφο να γίνεσαι ή να ξαναγίνεσαι συναγωνίσιμη. Είναι υπέροχη η αίσθηση να μπαίνεις σε μαγαζιά, που παλιότερα προσπερνούσες βιαστικά, να σου μιλούν κοπέλες για θέματα ομορφιάς σαν ίση προς ίση, να σε κοιτούν οι άντρες. Σκέψου τα Πωλινάκι, σκέψου τα και κυρίως ζήσε τα και απόλαυσέ τα!

Senior Member
    αβα μου σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια....εχω την εντυπωση οτι οταν παιρνουμε κιλα, αρνουμαστε να δουμε ποσο κακο κανουμε στον εαυτο μας κ επικαλουμαστε δηθεν εσωτερικη αναπτυξη, αδιαφορουμε πληρως για την εμφανιση μας λες κ το σωμα μας δεν ειναι κομματι του εαυτου μας...κ ενω φαινομενικα ειναι σαν να αποδεχομαστε το σωμα μας κ την κατασταση μας, ουσιαστικα το απορριπτουμε κ δεν ασχολουμαστε μαζι του,σαν να μην υπαρχει... οταν ομως αδυνατιζεις ζεις πραγματικα πολυ ωραιες εμπειριες οπως ειπες... εμπειριες που σε ταρακουνανε, με συνεπεια κ να ζαλιζεσαι αλλα κ να φευγουν οι παρωπιδες που φορουσες τοσο καιρο...

Senior Member
    konina μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, και γενικός που ασχολίθηκες με το θέμα μου. Με έχεις βάλει πραγματικά σε σκέψεις.

Δεν χρειάζετε να ζητάς συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που χρησημοποίησες. Αλλωστε με γλυκόλογα δεν θα μπορούσες να εκφράσεις αυτό ακριβώς που είπες. Και πίστεψέ με, αυτή την στιγμή δεν χρειάζομαι γλυκόλογα.

Σχετικά με τον γιατρό, το νοσοκομείο μας σε κάπιες ιδικοτητες συνεργάζετε με εξωτερικούς ιατρούς, απλά και μόνο γιατί οι δικοί του δεν μπορούν να καλύψουν τον όγκο εργασίας. Και ξέρω πως μία από τις ιδικότητες που συνεργάζονται είναι και οι ψυχολόγοι. Οταν σε όλο το νοσοκομείο έχει μόνο 2 ψυχολόγους για τους καθημερινούς ασθενής, και τα ραντεβού στα κλίνουν 1 ανά μήνα, αυτό δεν νομίζω να μπορεί να βοηθήσει και πολύ..... Επομένως μπορεί να μου συστίσει κάπιον από τους συνεργάτες.

Ελπίζω όλο αυτό μου βιώνω να τελειώσει σύντομα, και ξεκινήσω μια ανωδική πορία της όλης διάθεσής μου, για να μπορέσω να απολαύσω και την κάθε αλλαγή μου.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Αυτά ακριβώς που είπε η konina (την οποία παρεπιπτόντως θαυμάζω για τη γραφή της και τον τρόπο σκέψης της) και με τους ίδιους χαρακτηρισμούς τα άκουσα πρόσφατα από δικό μου άτομο, που με αγαπά και με ενθαρρύνει. Δεν θιγόμαστε από χαρακτηρισμούς, αυτοί επικρατούν και παραέξω και μάλιστα χειρότεροι.
    Μου είπε, λοιπόν, ότι άλλαξα κατηγορία. Ότι είμαι πλέον μέσα στο παιχνίδι. Δε λυπήθηκα, όμως, το αντίθετο. Είναι όμορφο να γίνεσαι ή να ξαναγίνεσαι συναγωνίσιμη. Είναι υπέροχη η αίσθηση να μπαίνεις σε μαγαζιά, που παλιότερα προσπερνούσες βιαστικά, να σου μιλούν κοπέλες για θέματα ομορφιάς σαν ίση προς ίση, να σε κοιτούν οι άντρες. Σκέψου τα Πωλινάκι, σκέψου τα και κυρίως ζήσε τα και απόλαυσέ τα!
    Αυτό το ξέρω Αβα μου, και ενώ ξέρω πια πως σχεδόν σε όλα τα καταστήματα μπορώ να βρω κάτι για μένα, (άλλωστε έχω ψωνίσει κάπια) δεν τολμώ να μπω με ευκολία μέσα. Και το πιο τραγικό? Επιλέγω να πηγαίνω να ψωνίζω (όπως και έκανα τις προάλες) από τα καταστήματα που πήγαινα πάντα, και να πέρνω πιο ακριβά τα ρούχα, παρά να μπω σε ένα απλό κατάστημα. Φοβάμαι μην ακούσω ξανά το "δεν έχουμε μέγεθος για σας"......

Senior Member
    Ξέρω πάρα πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάς, konina.. Για χρόνια ζούσα με την ψευδαίσθηση ότι δεν έχει και τόση σημασία να είσαι κομψός, ότι η εμφάνιση δεν έχει σημασία, ότι άλλα είναι που μετράνε, μπλα, μπλα.. Και ναι, μετράνε, από μόνα τους όμως δεν μας καθιστούν ευτυχισμένους, όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας γι' αυτό.
    Τώρα όμως? Αν μπορούσες να με δεις τώρα! Εσώρουχα από το med, μόνον αυτό σου λέω..
    Φεύγω τώρα, πάω γυμναστήριο. Φοράω στενή μπλούζα και καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι! Θα σας δω μόλις γυρίσω, φιλιά!!!

Senior Member
    Κάτι ακόμη, πριν φύγω, στην Πωλίνα. Ξέρεις πότε θα πάθεις σοκ, Πωλινάκι? Όταν σου πουν το ίδιο, "γιατί τα ρούχα μας είναι πολύ μεγάλα για σας"! Το άκουσα και έκανα σβούρες γύρω από τον εαυτό μου! Όλε!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κάτι ακόμη, πριν φύγω, στην Πωλίνα. Ξέρεις πότε θα πάθεις σοκ, Πωλινάκι? Όταν σου πουν το ίδιο, "γιατί τα ρούχα μας είναι πολύ μεγάλα για σας"! Το άκουσα και έκανα σβούρες γύρω από τον εαυτό μου! Όλε!!
    Αυτο ανυπομονώ να το ακούσω για να είμαι ηληκρινής!!!!!!!!! Όπως ξέρετε τί άλλο ανυπομονώ??? Ξέρω θα με πείτε κακιά, αλλά πραγματικά το θέλω αυτό. Να δώσω τα ρούχα που αγοράζω τώρα στην αδελφή μου γιατί πια εμένα θα μου είναι μεγάλα!!!! Ναι γίνομαι κακιά το ξέρω, αλλά πάντα χοντρή με ανέβαζε, χοντρή με κατέβαζε, και τώρα πια φοράμε το ίδιο μέγεθος ρούχα, κιας είμαι εγώ 96 κιλά και αυτή 88 (με βάση τα λεγόμενά της). Και βλέπω που ξυνίζει τα μούτρα της κάθε φορά που θα αγοράσω κάτι νέο, ιδικά αν το δοκιμάσει και δει ότι είναι τσίτα πάνω της (όπως έγινε με το παντελόνι που πήρα και το έχω στο ντουλάπι γιατί φοβάμαι να το φορέσω κιας ξέρω ότι μου κάνει).

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ξέρω πάρα πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάς, konina.. Για χρόνια ζούσα με την ψευδαίσθηση ότι δεν έχει και τόση σημασία να είσαι κομψός, ότι η εμφάνιση δεν έχει σημασία, ότι άλλα είναι που μετράνε, μπλα, μπλα.. Και ναι, μετράνε, από μόνα τους όμως δεν μας καθιστούν ευτυχισμένους, όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας γι' αυτό.
    Τώρα όμως? Αν μπορούσες να με δεις τώρα! Εσώρουχα από το med, μόνον αυτό σου λέω..
    Φεύγω τώρα, πάω γυμναστήριο. Φοράω στενή μπλούζα και καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι! Θα σας δω μόλις γυρίσω, φιλιά!!!
    Αβα μου, μετά τις διακοπές σου, βλέπω σε σένα μια στροφή 180 μοιρών, και πολύ μου αρέσει αυτό που βγάζεις τώρα!!!!! Σε διαβάζω και σε χαίρομαι πολύ!!!!

Senior Member
    πωλινα μου χαιρομαι που εστω κ λιγο βοηθησα...ξερω οτι τα συναισθηματα δεν αλλαζουν απο τη μια στιγμη στην αλλη, ομως βοηθαει να ξερεις που οφειλονται....οσο για την αβα εχει απολυτο δικιο.... σε λιγο καιρο οχι μονο θα μπαινεις σε τετοια μαγαζια αλλα θα το ευχαριστιεσαι κιολας!!!!!

Senior Member
    Originally posted by konina
    πωλινα μου χαιρομαι που εστω κ λιγο βοηθησα...ξερω οτι τα συναισθηματα δεν αλλαζουν απο τη μια στιγμη στην αλλη, ομως βοηθαει να ξερεις που οφειλονται....οσο για την αβα εχει απολυτο δικιο.... σε λιγο καιρο οχι μονο θα μπαινεις σε τετοια μαγαζια αλλα θα το ευχαριστιεσαι κιολας!!!!!
    Πρέπει να δουλέψω πολύ μέσα μου, και θα τα καταφέρω. Αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρω. Αλλωστε σας έχω και εσάς εδώ, που πιστεύω πως δεν θα με αφίσετε να πέσω στον πάτο και να μήνω εκεί..!

Μακάρι κούκλα μου να γίνει και αυτό!!!!

Senior Member
    όλα θα γινουν σιγα σιγα.....:yes::yes::yes:

Originally posted by Ava
    φιλη μου ενα θα σου πω: ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!! περιμενω πως κ πως να δω το 6 μπροστα κ να παω να ψωνισω (η να ξαναμπω στα παλια) τετοια εσωρουχα!!!!!!!
    Originally posted by polinaki1983

Αυτο ανυπομονώ να το ακούσω για να είμαι ηληκρινής!!!!!!!!! Όπως ξέρετε τί άλλο ανυπομονώ??? Ξέρω θα με πείτε κακιά, αλλά πραγματικά το θέλω αυτό. Να δώσω τα ρούχα που αγοράζω τώρα στην αδελφή μου γιατί πια εμένα θα μου είναι μεγάλα!!!! Ναι γίνομαι κακιά το ξέρω, αλλά πάντα χοντρή με ανέβαζε, χοντρή με κατέβαζε, και τώρα πια φοράμε το ίδιο μέγεθος ρούχα, κιας είμαι εγώ 96 κιλά και αυτή 88 (με βάση τα λεγόμενά της). Και βλέπω που ξυνίζει τα μούτρα της κάθε φορά που θα αγοράσω κάτι νέο, ιδικά αν το δοκιμάσει και δει ότι είναι τσίτα πάνω της (όπως έγινε με το παντελόνι που πήρα και το έχω στο ντουλάπι γιατί φοβάμαι να το φορέσω κιας ξέρω ότι μου κάνει).
    :wow::wow::wow::wow::wow: τωρα το διαβασα αυτο!!!! κ καλα θα κανεις να της τα τριψεις στη μαπα (σημερα εχω ξεφυγει εντελως)!!!!!! σορρυ κιολας αλλα δεν υπαρχει πιο απαραδεκτο πραγμα απο το να σου ασκουν κριτικη ανθρωποι που εχουν παρομοια προβληματα!! εγω θα ελεγα να δοκιμασεις το παντελονι, για να το εχεις ως κριτηριο αδυνατισματος... (μπορει το σωμα σου να μαζευει κ να σμιλευει ανεξαρτητα απο τα κιλα) κ μολις σου ειναι εστω και λιγο φαρδυ να της το δωσεις γιατι φαρδυνε κ δεν σου κανει καλη εφαρμογη!!!! αξιζει να να χαλαλησεις ενα παντελονι για μια τοσο μεγαλη ικανοποιηση!!!!

Senior Member
    konina σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που γράφεις! Η απάντηση που έδωσες στην Πωλίνα, πήγαινε και σε εμένα με κάποιο τρόπο, και μου έδωσε εξηγήσεις σε αυτά που κάποτε ένιωθα.
    σε ευχαριστώ πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου!

Senior Member
    Redish ειναι πολυ γλυκο αυτο που λες....σ'ευχαριστω... κ εσεις ολοι εχετε βοηθησει εμενα πολυ...απο την πρωτη στιγμη της προσπαθειας μου

Senior Member
    Konina νομιζω οτι ολοι νιωθουμε διαφορετικα οταν λες κατι εσυ.Ολοι θα πουμε κατι για συμπαρασταση αλλα αλλο να στο λεει ο ειδικος.Θελω να σε ευχαριστησω κ εγω που εισαι ενεργη κ εχεις παντα ενα καλο λογο κ μια συμβουλη για ολους.
    Πωλινακι εγω δεν εχω να προσθεσω κατι.Τα εχουν πει ολα τα κοριτσια πριν.φιλια.....Να προσεχεις....

Senior Member
    Να ρωτησω κατι κ ευχομαι να μην παρεξηγηθω.Κοριτσια εισασταν παντα παχουλες απο παιδια?Δεν εχετε υπαρξει ποτε αδυνατες?Ρωταω πιο πολυ τα κοριτσια που εχουν κανει χειρουργειο τη Μαρια,την Αννα,την Κατι,Τη μοναχουλα,τη Γκιλι κ οποια αλλη ξεχναω.Αναφερω τα ονοματα που εχω πιο συχνα επαφη λογω οτι τα βλεπω κ "μιλαμε σχεδον καθημερινα.