Results 2,131 to 2,145 of 2845
-
14-09-2011, 09:07 #2131
Originally posted by *Katie
Πωλίνα και εγώ αγόρασα ένα τζιν σωλήνα νουμερο 42 ( 12 για το αγγλικο, 10 για το αμερικανικο) και διστάζω να το φορέσω... γιατι? επειδή είναι κάτι που κάνει μπαμ πόσο έχω αδυνατισει και λίγο ντρέπομαι... αλλά το Σαββατοκύριακο δεν πάει αλλο θα το βάλω. Προτείνω να το βάλεις και εσύ το παντελόνι και να πάνε όλοι να &#&#&#@@.
- 14-09-2011, 09:16 #2132
Originally posted by Γλαύκη
Να ρωτησω κατι κ ευχομαι να μην παρεξηγηθω.Κοριτσια εισασταν παντα παχουλες απο παιδια?Δεν εχετε υπαρξει ποτε αδυνατες?Ρωταω πιο πολυ τα κοριτσια που εχουν κανει χειρουργειο τη Μαρια,την Αννα,την Κατι,Τη μοναχουλα,τη Γκιλι κ οποια αλλη ξεχναω.Αναφερω τα ονοματα που εχω πιο συχνα επαφη λογω οτι τα βλεπω κ "μιλαμε σχεδον καθημερινα.
Είναι κάτι το τελείως άγνωστο, και κάποτε είναι και τρομακτικό για μένα...
14-09-2011, 10:19 #2133
Γλάυκη μου, έτσι είνα όπως τα λέει η Κονίνα, ξαφνικά βρίσκεσαι με ένα καινούργιο εξωτερικό περίβλημα και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς.Ακούγεται παράξενο ....το ξέρω και εγώ αυτο αναρωτιόμουν,όμως συμβαινει . Αλλά το καλο είναι ότι περνάει και ισορροπείς μετά και το χαίρεσαι.
Συμφωνω με την Αβα για τα αστεία περί σωματικής διάπλασης . Πάντα το μισούσα και δεν αξίζεις τέτοια αντιμετώπιση. Ποιοί είναι αυτοί που θα αστειευτούν για ένα τόσο λεπτό θέμα? Γλάυκη μου, εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση για σένα , χειρουργείο ή όχι, αλλά μόνο για σένα . Προσπαθησε να απομονώσεις τα σχόλια των γύρω και σκέψου τι θες εσύ.
Πολυαγαπημένες μου, μονάκριβες ιντερνετικές φίλες, σας νιώθω πολύ κοντά μου και νιώθω τυχερή που σας έχω.
14-09-2011, 10:23 #2134
Originally posted by polinaki1983
boot cup
14-09-2011, 10:25 #2135
Originally posted by sourkouna
boot cup
14-09-2011, 10:32 #2136
αλλαζω θεμα αλλα μιας κ μιλαμε για συναγωνισμο κ σωματα νομιζω ότι κολλαει...παλια πηγαινα οριενταλ κ φετος αποφασισα να ξαναρχισω για να γυμναζομαι κ λιγο....
ενα πραγμα θα σας πω.... παρα το γεγονος οτι λεγεται ¨χορος της κοιλιας¨, ημουν η μονη που ειχε κοιλια εκει μεσα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
πλεον ειμαι πεπεισμενη οτι φταιει η μαμα μκου που δεν με εγραψε ενοργανη απο μικρη...δεν εξηγειται αλλιως... χχαχαχαχαχχ
14-09-2011, 10:35 #2137
Originally posted by konina
αλλαζω θεμα αλλα μιας κ μιλαμε για συναγωνισμο κ σωματα νομιζω ότι κολλαει...παλια πηγαινα οριενταλ κ φετος αποφασισα να ξαναρχισω για να γυμναζομαι κ λιγο....
ενα πραγμα θα σας πω.... παρα το γεγονος οτι λεγεται ¨χορος της κοιλιας¨, ημουν η μονη που ειχε κοιλια εκει μεσα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
πλεον ειμαι πεπεισμενη οτι φταιει η μαμα μκου που δεν με εγραψε ενοργανη απο μικρη...δεν εξηγειται αλλιως... χχαχαχαχαχχ
14-09-2011, 10:43 #2138
Κονινα the belly dancer!!! Και σκέψου ότι όλες οι επαγγελματιες Belly dancers τα έχουν τα κιλάκια τους δεν είναι στεγνες. Κάτι σημαίνει αυτό!!!!
14-09-2011, 10:51 #2139
το ξερω κοριτσακια... κ ο αντρας μου αυτο μου λεει...αλλα οταν εισαι σενα χωρο που ολες οι γυναικες ειναι 50-60 κιλα ε μια πτωση της αυτοπεποιθησης σου την παθαινεις.....
πωλινα μου αν σου αρεσει ο χορος αυτος σκεψου το...
14-09-2011, 10:59 #2140
το ξερω κοριτσακια... κ ο αντρας μου αυτο μου λεει...αλλα οταν εισαι σενα χορο που ολες οι γυναικες ειναι 50-60 κιλα ε μια πτωση της αυτοπεποιθησης σου την παθαινεις.....
πωλινα μου αν σου αρεσει ο χορος αυτος σκεψου το...
14-09-2011, 11:03 #2141
χαχαχαχα κι εμένα που με έγραψε, τα είδες τα χαϊρια μου!!! Τετάρτη δημοτικού δυστυχώς χρειάστηκε να σταματήσω. Πάντως ήμουν το αφρατούτσικο (λίγο) παιδάκι της τάξης κι όταν ο δάσκαλος μας έβαζε να κάνουμε πολλούς γύρους κ ασκήσεις εγώ του έλεγα "Δεν μπορώ άλλο, κύριε Παύλο, κουράθτηκα!!!! (ναι ήμουν κ λίγο ψευδή!!!). Αλλά ακόμα κ η αδερφή μου, που σταμάτησε την ενόργανη στην έκτη δημοτικού, ενώ μέχρι τότε ήταν κόκκαλο(!!!), από τότε κ μετά, αφού ηρθε κ η περίοδος, ήταν πάντα μια ψωμομένη κοπέλα (όχι παχιά βεβαια, αλλά ούτε κόκκαλο, κι από κοιλίτσα...στον 3ο-4ο εγκυμοσύνης και βάλε), άσε που έμεινε κ κοντή!!!!
Οπότε....σοφή η μαμά σου!!!!!
14-09-2011, 11:03 #2142
κοιτα την πτωση αυτοπεποιθησης ολες την εχουμε εκτος απο αυτες που ειναι 60κιλα... αλλα απο εκει κ επειτα στο χερι σου ειναι το τι θα κανεις με αυτην...εγω για παραδειγμα ψιλοπεισμωσα κ ειπα ε οχι ρε γαμωτο, πρεπει να στρωθω να τα χασω αυτα τα κιλα... βεβαια η αληθεια ειναι οτι το λεω αυτο στα 76, οταν ημουν 85 κ πηγαινα χορο ενιωθα πολυ ασχημα...
μπορεις να το βαλεις στα υπ'οψιν σου για να ειναι ενα απο τα πραγματα που θα κανεις στο μελλον....:tumble:
14-09-2011, 11:08 #2143
κοιτα την πτωση αυτοπεποιθησης ολες την εχουμε εκτος απο αυτες που ειναι 60κιλα... αλλα απο εκει κ επειτα στο χερι σου ειναι το τι θα κανεις με αυτην...εγω για παραδειγμα ψιλοπεισμωσα κ ειπα ε οχι ρε γαμωτο, πρεπει να στρωθω να τα χασω αυτα τα κιλα... βεβαια η αληθεια ειναι οτι το λεω αυτο στα 76, οταν ημουν 85 κ πηγαινα χορο ενιωθα πολυ ασχημα...
μπορεις να το βαλεις στα υπ'οψιν σου για να ειναι ενα απο τα πραγματα που θα κανεις στο μελλον....:tumble:
14-09-2011, 11:17 #2144
Κονινα μου, είναι δύσκολα αυτα τα ρημάδια κιλά απο 7κατι να πας 6 κατι. Καλά κάνεις και γυμναζεσαι γιατί μόνο με διατροφή....δύσκολα τα πραγματα. Να φανταστεις εγώ και με χειρουργείο έχει αρχίσει το πράγμα να δυσκολεύει πολύ. μια παρασπονδία και δεν χάνω, πρέπει να μείνω πιστή στο διατροφολόγιο μου για να έχω αποτέλεσμα.
Επίσης καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι κουμπομένη λόγω της ύπαρξης αδύνατων κοριτσιών εκεί,αλλά εσύ έχεις σκοπό και αυτό θα σκέφτεσαι, αν μη τι άλλο χρησιμοποίησε το προς όφελος σου, αν συνεχίσεις τον χορό και την διατροφή θα φτάσεις και εσύ εκεί, και αυτές αγώνα κάνουν να παραμείνουν εκεί και να μην παχύνουν . Μόνο που εσύ χορεύεις καλύτερα!!!!
14-09-2011, 11:21 #2145
Στα υπόψην μου το έχω, καθώς έχω και τους λάτιν χορούς!!!!!! Εχουμε κάτι επιμορφωτικά μαθήματα, που είναι από Οκτώβριο μέχρι Μάιο, και είναι μόνο 80 ευρώ όλους τους μήνες, και πας 1 φορά την βδομάδα για 1μιση ώρα. Σκεφτομαι όταν με το καλό το αποφασίσω, να γραφτώ εκεί!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση