Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 143
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 143 of 190 FirstFirst ... 4393133141142143144145153 ... LastLast
Results 2,131 to 2,145 of 2845
    Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Πωλίνα και εγώ αγόρασα ένα τζιν σωλήνα νουμερο 42 ( 12 για το αγγλικο, 10 για το αμερικανικο) και διστάζω να το φορέσω... γιατι? επειδή είναι κάτι που κάνει μπαμ πόσο έχω αδυνατισει και λίγο ντρέπομαι... αλλά το Σαββατοκύριακο δεν πάει αλλο θα το βάλω. Προτείνω να το βάλεις και εσύ το παντελόνι και να πάνε όλοι να &#&#&#@@.
    Εμένα το παντελόνι που πήρα είναι 16 αγγλικό, και είναι στενό μέχρι το γόνατο και μετά πέφτει σε πιο ίσια γραμμή πιο κάτω. boot cut έγραφε πάνω πως είναι το κόψιμο αυτό. Ξέρεις, ίσως και εμένα να με φοβίζει το γεγονώς ότι δείχνει πραγματικά πόσο έχω μαζέψει.... (μιας και κρατάει και τους γοφούς μαζεμένους). Αποφάσισα πως θα το βάλω την Τετάρτη που θα πάω γιατρό, με ένα ωραίο ψηλό παπούτσι και ένα ωραίο μπλουζάκι!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Να ρωτησω κατι κ ευχομαι να μην παρεξηγηθω.Κοριτσια εισασταν παντα παχουλες απο παιδια?Δεν εχετε υπαρξει ποτε αδυνατες?Ρωταω πιο πολυ τα κοριτσια που εχουν κανει χειρουργειο τη Μαρια,την Αννα,την Κατι,Τη μοναχουλα,τη Γκιλι κ οποια αλλη ξεχναω.Αναφερω τα ονοματα που εχω πιο συχνα επαφη λογω οτι τα βλεπω κ "μιλαμε σχεδον καθημερινα.
    Καλημέρα Γλαύκη μου. Οπως έχω ξαναπεί πάντα ήμουνα όχι απλώς παχουλή, αλλά παχύσαρκη από μικρή. Θυμάμαι μόνο στα 8 μου που ήμουνα κοντά 90 κιλά (1.57 ύψος τότε) και έκανα δίαιτα και έπεσα στα 60. Ηταν η μοναδική φορά που ήμουνα αδύνατη. Αλλά αυτό κράτησε μόνο 1-2 μήνες, γιατί στα 9 μου ήρθε η περίοδος, και μέσα σε 1 3μηνο βρέθηκα και πάλι στα 80-90. Θυμάμαι 12μιση ετών, στην πρώτη γυμνασίου, που ήρθαν και μας μέτρησαν ήμουνα 1.70 ύψος (ναι κόντινα κατά 3 πόντους από τότε λόγω υπερβολικού βάρους που είχε το στήθος μου) και 99 κιλά. Ηταν η τελευταία φορά που είχα δει διψύφιο.... Στην δευτέρα τάξη γυμνασίου πάλι 1.70 ύψος και 110 κιλά.. και μετά σταμάτησα να ζυγίζομαι για αρκετά χρόνια... Το μέγιστο έφτασα 150, στα 140 έβαλα δακτύλιο ο οποίος με βοήθησε να πέσω 112 και να μείνω εκεί σταθερή για 4 χρόνια. Μετά ήρθε η εγκυμοσύνη, έπεσα 100 μέσα στον τελευταίο μήνα (τον 6 μήνα την εγκυμοσύνης μου) και μετά όσες προσπάθειες και να έκανα να τα κρατίσω ήταν αδύνατον. Βρέθηκα 127 και τελικά μπήκα χειρουργείο στα 125. Αρα καταλαβαίνεις λοιπόν πως τα κιλά που είμαι σήμερα, για μένα ήταν ένας αριθμός ανύπαρκτος. Δεν μπορούσα καν να φανταστώ τον εαυτό μου με αυτό το σώμα, με αυτά τα κιλά, αφού τότε που τα είχα δεν ήμουνα καν έφηβη.....

Είναι κάτι το τελείως άγνωστο, και κάποτε είναι και τρομακτικό για μένα...

Senior Member
    Γλάυκη μου, έτσι είνα όπως τα λέει η Κονίνα, ξαφνικά βρίσκεσαι με ένα καινούργιο εξωτερικό περίβλημα και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς.Ακούγεται παράξενο ....το ξέρω και εγώ αυτο αναρωτιόμουν,όμως συμβαινει . Αλλά το καλο είναι ότι περνάει και ισορροπείς μετά και το χαίρεσαι.
    Συμφωνω με την Αβα για τα αστεία περί σωματικής διάπλασης . Πάντα το μισούσα και δεν αξίζεις τέτοια αντιμετώπιση. Ποιοί είναι αυτοί που θα αστειευτούν για ένα τόσο λεπτό θέμα? Γλάυκη μου, εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση για σένα , χειρουργείο ή όχι, αλλά μόνο για σένα . Προσπαθησε να απομονώσεις τα σχόλια των γύρω και σκέψου τι θες εσύ.

Πολυαγαπημένες μου, μονάκριβες ιντερνετικές φίλες, σας νιώθω πολύ κοντά μου και νιώθω τυχερή που σας έχω.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    boot cup
    Boot cut

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    boot cup
    Boot cut
    xexexexe τώρα το είδα ότι έγραψα λάθος!!!! ʼμμα βιάζεσε αυτά παθαίνεις!

Senior Member
    αλλαζω θεμα αλλα μιας κ μιλαμε για συναγωνισμο κ σωματα νομιζω ότι κολλαει...παλια πηγαινα οριενταλ κ φετος αποφασισα να ξαναρχισω για να γυμναζομαι κ λιγο....

ενα πραγμα θα σας πω.... παρα το γεγονος οτι λεγεται ¨χορος της κοιλιας¨, ημουν η μονη που ειχε κοιλια εκει μεσα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

πλεον ειμαι πεπεισμενη οτι φταιει η μαμα μκου που δεν με εγραψε ενοργανη απο μικρη...δεν εξηγειται αλλιως... χχαχαχαχαχχ

Senior Member
    Originally posted by konina
    αλλαζω θεμα αλλα μιας κ μιλαμε για συναγωνισμο κ σωματα νομιζω ότι κολλαει...παλια πηγαινα οριενταλ κ φετος αποφασισα να ξαναρχισω για να γυμναζομαι κ λιγο....

ενα πραγμα θα σας πω.... παρα το γεγονος οτι λεγεται ¨χορος της κοιλιας¨, ημουν η μονη που ειχε κοιλια εκει μεσα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

πλεον ειμαι πεπεισμενη οτι φταιει η μαμα μκου που δεν με εγραψε ενοργανη απο μικρη...δεν εξηγειται αλλιως... χχαχαχαχαχχ
    Ο χορός οριεντάλ μου αρέσει πολύ αν και δεν έχω κάνει ποτέ για ευνόητους λόγους!!!!. Οκ σε εμάς, συνήθως πάνε οι "ξερακιανές" και μαθαίνουν, αλλά άμμα πας σε αραβικές χώρες, αυτές που τον χορεύουν καλύτερα και θεωρούνται και από τις καλύτερες χορεύτριες είναι ζουμερές κοπέλλες και πάνω από όλα με πλούσιο στήθος!!!

Senior Member

άρα θα χορεύεις και καλύτερα από τους άλλους!!!
    Κονινα the belly dancer!!! Και σκέψου ότι όλες οι επαγγελματιες Belly dancers τα έχουν τα κιλάκια τους δεν είναι στεγνες. Κάτι σημαίνει αυτό!!!!

Senior Member
    το ξερω κοριτσακια... κ ο αντρας μου αυτο μου λεει...αλλα οταν εισαι σενα χωρο που ολες οι γυναικες ειναι 50-60 κιλα ε μια πτωση της αυτοπεποιθησης σου την παθαινεις.....

πωλινα μου αν σου αρεσει ο χορος αυτος σκεψου το...

Senior Member
    το ξερω κοριτσακια... κ ο αντρας μου αυτο μου λεει...αλλα οταν εισαι σενα χορο που ολες οι γυναικες ειναι 50-60 κιλα ε μια πτωση της αυτοπεποιθησης σου την παθαινεις.....

πωλινα μου αν σου αρεσει ο χορος αυτος σκεψου το...
    Μου αρέσει, αλλά όχι ακόμα. Αυτή την πτώση την αυτοπεποίθησης καθώς και την κοροϊδία φοβάμαι!

Senior Member

χαχαχαχα κι εμένα που με έγραψε, τα είδες τα χαϊρια μου!!! Τετάρτη δημοτικού δυστυχώς χρειάστηκε να σταματήσω. Πάντως ήμουν το αφρατούτσικο (λίγο) παιδάκι της τάξης κι όταν ο δάσκαλος μας έβαζε να κάνουμε πολλούς γύρους κ ασκήσεις εγώ του έλεγα "Δεν μπορώ άλλο, κύριε Παύλο, κουράθτηκα!!!! (ναι ήμουν κ λίγο ψευδή!!!). Αλλά ακόμα κ η αδερφή μου, που σταμάτησε την ενόργανη στην έκτη δημοτικού, ενώ μέχρι τότε ήταν κόκκαλο(!!!), από τότε κ μετά, αφού ηρθε κ η περίοδος, ήταν πάντα μια ψωμομένη κοπέλα (όχι παχιά βεβαια, αλλά ούτε κόκκαλο, κι από κοιλίτσα...στον 3ο-4ο εγκυμοσύνης και βάλε), άσε που έμεινε κ κοντή!!!!
    Οπότε....σοφή η μαμά σου!!!!!

Senior Member
    κοιτα την πτωση αυτοπεποιθησης ολες την εχουμε εκτος απο αυτες που ειναι 60κιλα... αλλα απο εκει κ επειτα στο χερι σου ειναι το τι θα κανεις με αυτην...εγω για παραδειγμα ψιλοπεισμωσα κ ειπα ε οχι ρε γαμωτο, πρεπει να στρωθω να τα χασω αυτα τα κιλα... βεβαια η αληθεια ειναι οτι το λεω αυτο στα 76, οταν ημουν 85 κ πηγαινα χορο ενιωθα πολυ ασχημα...
    μπορεις να το βαλεις στα υπ'οψιν σου για να ειναι ενα απο τα πραγματα που θα κανεις στο μελλον....:tumble:

Senior Member
    κοιτα την πτωση αυτοπεποιθησης ολες την εχουμε εκτος απο αυτες που ειναι 60κιλα... αλλα απο εκει κ επειτα στο χερι σου ειναι το τι θα κανεις με αυτην...εγω για παραδειγμα ψιλοπεισμωσα κ ειπα ε οχι ρε γαμωτο, πρεπει να στρωθω να τα χασω αυτα τα κιλα... βεβαια η αληθεια ειναι οτι το λεω αυτο στα 76, οταν ημουν 85 κ πηγαινα χορο ενιωθα πολυ ασχημα...
    μπορεις να το βαλεις στα υπ'οψιν σου για να ειναι ενα απο τα πραγματα που θα κανεις στο μελλον....:tumble:
    Στα υπόψην μου το έχω, καθώς έχω και τους λάτιν χορούς!!!!!! Εχουμε κάτι επιμορφωτικά μαθήματα, που είναι από Οκτώβριο μέχρι Μάιο, και είναι μόνο 80 ευρώ όλους τους μήνες, και πας 1 φορά την βδομάδα για 1μιση ώρα. Σκεφτομαι όταν με το καλό το αποφασίσω, να γραφτώ εκεί!

Senior Member
    Κονινα μου, είναι δύσκολα αυτα τα ρημάδια κιλά απο 7κατι να πας 6 κατι. Καλά κάνεις και γυμναζεσαι γιατί μόνο με διατροφή....δύσκολα τα πραγματα. Να φανταστεις εγώ και με χειρουργείο έχει αρχίσει το πράγμα να δυσκολεύει πολύ. μια παρασπονδία και δεν χάνω, πρέπει να μείνω πιστή στο διατροφολόγιο μου για να έχω αποτέλεσμα.
    Επίσης καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι κουμπομένη λόγω της ύπαρξης αδύνατων κοριτσιών εκεί,αλλά εσύ έχεις σκοπό και αυτό θα σκέφτεσαι, αν μη τι άλλο χρησιμοποίησε το προς όφελος σου, αν συνεχίσεις τον χορό και την διατροφή θα φτάσεις και εσύ εκεί, και αυτές αγώνα κάνουν να παραμείνουν εκεί και να μην παχύνουν . Μόνο που εσύ χορεύεις καλύτερα!!!!

Senior Member

Στα υπόψην μου το έχω, καθώς έχω και τους λάτιν χορούς!!!!!! Εχουμε κάτι επιμορφωτικά μαθήματα, που είναι από Οκτώβριο μέχρι Μάιο, και είναι μόνο 80 ευρώ όλους τους μήνες, και πας 1 φορά την βδομάδα για 1μιση ώρα. Σκεφτομαι όταν με το καλό το αποφασίσω, να γραφτώ εκεί!
    Καλή φάση, Πωλίνα, είναι πολύ οικονομικά, και επιπλέον γυμναστική. ʼντε με το καλό να το αποφασίσεις!!!:thumbup::thumbup::thumbup: