Results 2,176 to 2,190 of 2845
-
15-09-2011, 23:06 #2176
Synnefia μου, καθόλου δεν εννοούσα εσένα, μην το παίρνεις προσωπικά. Εννοώ άτομα σαν αυτόν που μου είπε τα περί υγείας και χρήματος, σαν αυτούς που την ίδια στιγμή που χαζεύουν realities για να ξεπεράσουν την προσωπική τους μιζέρια και να πειστούν ότι υπάρχουν και χειρότερα χάλια από τα δικά τους, μιλούν αφοριστικά για τη δυστυχία γύρω τους. Αυτοί οι μίζεροι, κακεντρεχείς και λίγοι άνθρωποι μου τη δίνουν στα νεύρα.
- 15-09-2011, 23:09 #2177
Πωλινάκι μου, έλα κορίτσι μου, χαμογέλα λίγο. Κοίτα γύρω σου και δες πόσα πράγματα έχεις να εκτιμήσεις και να χαρείς γι' αυτά.
Ένα λατρεμένο γιόκα, φίλους εκεί κι εδώ, άτομα που νοιάζονται.. Ξέρω πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να σκεφτείς καθαρά, αλλά όταν ηρεμήσεις, θα δεις ότι υπάρχει χαρά και αγάπη γύρω σου και σε περιμένουν!
15-09-2011, 23:10 #2178
Αχ ναταλακι μου.............
15-09-2011, 23:17 #2179
Originally posted by Ava
Πωλινάκι μου, έλα κορίτσι μου, χαμογέλα λίγο. Κοίτα γύρω σου και δες πόσα πράγματα έχεις να εκτιμήσεις και να χαρείς γι' αυτά.
Ένα λατρεμένο γιόκα, φίλους εκεί κι εδώ, άτομα που νοιάζονται.. Ξέρω πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να σκεφτείς καθαρά, αλλά όταν ηρεμήσεις, θα δεις ότι υπάρχει χαρά και αγάπη γύρω σου και σε περιμένουν!
15-09-2011, 23:17 #2180
Τελικά όλοι συμφωνούμε διαφωνώντας ή διαφωνούμε συμφωνώντας.
Ναταλία μου, ρομαντικά τα όσα οραματίζεσαι, όχι όμως ουτοπικά. Αρκεί να είσαι τυχερή! Πώς βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι, μου λες κι εμένα? Δεν θέλεις κάποια εχέγγυα? Θαυμάζω προσωπικά τον ισχυρό χαρακτήρα - προσωπικότητα στον άντρα, το οποίο συνήθως συνεπάγεται περγαμηνές και οικονομική ισχύ και μετά την ομορφιά. Θα μου πεις, τις είδαμε και τις δικές σου τις προκοπές! Νομίζω ότι ξέρεις τι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, για το τι στερήθηκα εξαιτίας της απεριποίητης μέχρι τώρα εμφάνισής μου. Ας μην επεκταθώ περαιτέρω, δεν θα ήθελα. Εσύ ξέρεις.. Θα ήθελα να μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και να κάνω τις τωρινές μου επιλογές τότε που έπρεπε. Μπορεί να ακούγομαι σαν ιερόδουλη, αλλά ναι, πιστεύω πως άλλη θα ήταν η πορεία μου, αν έκανα τότε όσα κάνω τώρα.
15-09-2011, 23:20 #2181
Originally posted by synnefia
Χάλια στο κάναμε το νήμα, Πωλίνα. Έχεις την κρίση σου, έχεις να διαβάζεις και μια σελίδα θεωριών περί ομορφιάς. Sorry.
15-09-2011, 23:21 #2182
Συννεφιά μου, δε νομίζω πως είμαι σε θέση να προκαλέσω φόβο. Καθόλου, σε διαβεβαιώ..
Πωλινάκι μου, θεωρείς πως είναι λίγο να έχεις τόσους ανθρώπους να σου γράφουν με αγάπη και κατανόηση? Εμένα οι συγκυρίες της ζωής μου τα έφεραν έτσι που στα πραγματικά δύσκολα είμαι μόνη. Κι αυτό όχι γιατί δεν έχω αγάπη, αλλά πάντα κάτι γίνεται και παραμένω μόνη τις στιγμές που θέλω να ουρλιάξω από απόγνωση.
15-09-2011, 23:36 #2183
Δεν θεωρω πως ειναι λιγο αβα μου το να μου γραφουν τοσα ατομα, απλα ειναι στιγμες που θα ηθελα αυτα τα ατομα κοντα μου. Διπλα μου. Να τα κοιταω στα ματια κιας μην μιλαμε καθολου.... Αλλα αφου δεν τα εχω, θα ηθελα πολυ να μπορουσα να μεινω μονη.....να ουρλιαξω, να βρισω, να σπασω πραγματα χωρις να μπορει να με κρινει κανεις, χωρις να μπορει να με πει τρελλη κανεις.....
15-09-2011, 23:38 #2184
θα συμφωνησω με τη ναντιν οτι παρα τις διαφωνιες μας η συζητηση μας κ εμενα μου φαινεται πολυ εποικοδομητικη κ πραγματικα μου αρεσει....
πωλινα μου αν νιωθεις οτι θες να κλαψεις καν'το, απλα προσπαθησε να δεις μεσα σου "τι σου εκαναν" τα λογια της ναντιν κ το προκαλεσαν αυτο...ποια κουμπια πατησαν μεσα σου....
κ αν θες να συζητησουμε κατι κατ'ιδιαν, στειλε ελευθερα...
όσο γι'αυτα που λες ναντιν, παντα ειμαστε με εναν ανθρωπο για τον α,β,γ,δ.... λογο.... ειτε αυτος ο λογος ειναι το πως μας κανει να νιωθουμε, ειτε το πως φανταζει στα ματια μας παντα υπαρχει ενας λογος.... γι'αυτο κ δεν μπορουμε να ειμαστε με τον καθενα... ο καθενας εχει καποια στανταρτς στο μυαλο του κ αυτα ψαχνει να βρει ή καποια αλλα που πρεπει να αποφυγει...κ ακομα κ αν οπως λες τα πραγματα αλλαζουν, γι'αυτο λεμε οτι οι σχεσεις περνανε κρισεις, αναθερμαινονται, διαλυονται κ συχνα επιβεβαιωνουν τη δυναμη τους... στις ανθρωπινες σχεσεις τπτ δεν ειναι σταθερο κ μονιμο... τουλαχιστον οχι στο συνολο του....οπως αλλαζουν οι συνθηκες της ζωης μας ετσι αλλαζουμε κ εμεις...κ παντα στις αλλαγες μας οι ανθρωποι γυρω μας αντιδρουν ,ειτε ρχονται πιο κοντα μας ειτε απομακρυνονται.... μακαρι να ηταν ολα τοσο απλα που να τσεκαρες απλα τη χημεια μεταξυ 2 ανθρωπων.....οι σχεσεις ομως κ δη οι σχεσεις ζωης, ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα...
κ οσο για την εικονα αυτη με τις ιεροδουλες που λες, συνεχιζω να μην βλεπω συσχετιση... κ δεν καταλαβαινω γιατι ειναι φτηνο το να με θελει ενας αντρας κ για το εξω μου εκτος απο το μεσα μου....
προσωπικα θα ενιωθα προσβεβλημενη αν ενας μου ελεγε ότι με θελει μονο για το κορμι μου, αλλα το ίδιο προσβεβλημενη θα ενιωθα αν δεν με κοιτουσε ποτε με θαυμασμο κ λαγνο βλεμμα.... οπως δεν εχω το μυαλο του αινσταιν ετσι δεν εχω κ εμφανιση μοντελου.....θελω ομως οπως με θαυμαζει ο αντρας μου οταν μιλαω για την δουλεια μου, τον ιδιο θαυμασμο να βλεπω στα ματια του οταν μπαινω στο μπαρ κ εχουμε ραντεβου.... κ δεν μιλαω για την χαρα του που με βλεπει μιλαω για αυτη τη σπιθα που φωναζει "αυτη ειναι η γυναικα μου"
15-09-2011, 23:40 #2185
Originally posted by synnefia
Originally posted by Ava
Θυμώνω, όμως, όταν λέγονται αφοριστικά πράγματα, με σκοπό να αισθανθεί ο συνομιλητής άσχημα.
15-09-2011, 23:42 #2186
Ψιτ, Πωλινάκι, να σου πω ένα μυστικό... Το ξέρεις ότι αυτό που περιγράφεις το έχω κάνει? Φώναξα, έβρισα, έκλαψα με λυγμούς, έσπασα ένα πιάτο, εκτονώθηκα! Συνήλθα μετά, αλήθεια σου λέω. Λυπήθηκα μόνο που το πιάτο είχε μέσα δύο υπέροχες γεμιστές πιπεριές, που αναγκάστηκα μετά να τις μαζέψω με το φαράσι, μαζί με τα θραύσματα από το πιάτο. Τρελή θα αισθανθείς μόνον όταν το επιτρέψεις εσύ στον εαυτό σου. Εγώ εκτονώθηκα, δεν το έμαθε ποτέ κανείς, εκτός από σας τώρα εδώ (ίντερνετ, διαδίκτυο, μεταξύ μας ένα πράγμα)! και αμέσως ηρέμησα. Αν αισθάνεσαι ότι αυτό θα σε βοηθήσει, φρόντισε να μείνεις μόνη και δώστα όλα!!
15-09-2011, 23:51 #2187
Αβα μου δυστυχως ποτε δεν μενω μονη στο σπιτι. Ακομα και ο συζυγος να απουσιαζει, ακομα και τον μικρο να στειλω κατω στην μαμα, με το παραμικρο που θα ακουσουν θα τρεξουν πανω ολοι..... Ενα αρωμα μου εσπασε ο μικρος χτες και ολοι ετρεξαν να δουν τι εγινε...... Πως μπορω λοιπον να κανω αυτο που λες? Κονικα μου σε ευχαριστω, θα σου γραψω αυριο απτον υπολογιστη.
16-09-2011, 00:00 #2188
Είναι ο μικρούλης που με προβληματίζει.. Κι εγώ είχα τους σιχαμένους, κουτσομπόληδες γείτονες, που άκουσαν τα πάντα και που έβγαλαν τα δικά τους, επικίνδυνα συμπεράσματα. Μπροστά σε μένα και στην ψυχική μου υγεία τους αγνόησα, για να μη πω κάτι χειρότερο και το χοντρύνω το πράγμα.
Μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητο να πας κάπου μόνη σου? Κοντά σε θάλασσα κατά προτίμηση. Μπορείς να περπατήσεις, πολύ, πάρα πολύ, μέχρι να εξαντληθείς και να σέρνεις τα πόδια σου. Δοκίμασε κάτι που θα σε κουράσει σωματικά, αλλά θα σε ελαφρύνει ψυχικά. Νομίζω θα βοηθήσει.
16-09-2011, 00:08 #2189
Σε θαλασσα οχι, γιατι ειναι μιση ωρα δρομος να παω, αλλη τοση η επιστροφη και καμποσες ωρες που θα θελω να κατσω εκει..... Δεν αφηνω τον μικρο μου τοσες ωρες.... Μπορω να παω στο παρκο για περπατημα αλλα εκει εχει κοσμο. Φυσικα αυτο δεν με κραταει απο το να ζω στον κοσμο μου οποτε παω εκει......
16-09-2011, 00:15 #2190
καλη μου θα σου πω κατι που σου εχω ξαναπει.... σωστα μεγαλωνει ενα παιδι που εχει μια μαμα υγιη...αν σου χρειαζεται να μεινεις τελειως μονη σου για 2-3 ακομα κ 4 ωρες, κ εχεις αυτη τη δυνατοτητα(πχ καποιον να σου προσεχει το μικρο) καν'το.... θα ειναι πολυ πιο καλο για τον μικρο να μην σε εχει διπλα του καποιες ωρες αλλα να γυρισεις πισω πιο ηρεμη, παρα να εισαισυνεχεια μαζι του κ μελαγχολικη....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....