Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 190 FirstFirst ... 54104144152153154155156164 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 2845
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Και η ικανοποίηση ακόμα συνεχίζετε!!!!!!

Ηρθε σήμερα μιά θεία μου για επίσκεψη και μου άρχισε τα πόσο χαρούμενη είναι που με βλέπει τόσο αδυνατισμένη, και πως έχω αλλάξει πολύ κτλ. Και μετά γυρνάει με ένα ύφος στην αδελφή μου, η οποία ήταν μπροστά όση ώρα μου έκανε τα κομπλιμέντα εμένα, και της λέει σε αντίθεση με σένα που κάθε φορά που σε βλέπω όλο και χοντρένεις, γιατί δεν κάνεις για τον εαυτό σου, δηλαδή τι περιμένεις, να φτάσεις στο απροχώριτο, εκεί που δεν θα έχει πια επιστροφή? Δες, η Πωλίνα ντυμένη φαίνετε πιο αδύνατη από σένα, αφού έχεις παράδειγμα σπίτι σου προς μίμηση, γιατί δεν το ζηλεύεις με την καλή ένοια και να το ακολουθήσεις και εσύ?

Το μόνο που απάντησε η αδελφή μου, με το δηλητηριώδες ύφος της ήταν "εμένα έτσι μου αρέσω, και έτσι και αλιώς η Πωλίνα είναι γεμάτη χαλάρωση ενώ εγώ όχι" και εφυγε νομίζοντας έτσι ότι με πρόσβαλε.

Εγώ όμως ευχαριστήθικα πολύ αυτά που τις είπε η θεία. Το ότι έχω χαλάρωση, δεν περίμενα αυτήν άλλωστε να μου το πεί!!!

ΛΟΥΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!! πολυ το χαρηκαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα, αυτο με τη χαλαρωση, το'χουν ψωμοτυρι στη δικαιολογια, και μενα μου το'χουν πει... η χαλαρωση θα φυγει ρε φιλε, σιγα. Θα παρει λιγο παραπανω χρονο αλλα καλυτερα να ξοδεψει κανεις 2-3 χρονια στο αδυνατισμα/μαζεμα μετα το αποτελεσμα ειναι μονιμο.

Senior Member
    Αλλωστε μίζερυ μου, μην ξεχνάμε πως με τα ρούχα δεν φαίνετε χαλάρωση!!! Και αυτός που την βλέπει, με έχει δει και στα πολύ χειρότερα μου, κουβαλώντας πάνω μου +32 κιλά, επομένως δεν νομίζω να τον ενοχλά!!!

Senior Member
    Αυτή είμαι εγώ σήμερα το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω ότι φαίνομαι μικρότερη από όσο είμαι!!!!

Senior Member
    Και ναι, επιτέλους βρήκα μπότες που να μου κάνουν στην γάμπα!!!! οκ, έχουν κορδονακι από πίσω που χαλαρώνει λίγο, αλλά και πάλι ποτέ πριν δεν είχα φορέσει μπότες και να ανεβαίνουν!!!

Senior Member
    θεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
    καλημεραααααααααααααααα:sta rhit::starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by Maria Hope
    θεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
    καλημεραααααααααααααααα:sta rhit::starhit::starhit::starhit:
    Καλημέρα μαράκι μου!!!!!! Θενκς!

Senior Member
    τι ευχαριστεις???????????????????????????? ????????????? απλα αναφερω αυτο που βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy:

Senior Member
    Originally posted by Maria Hope
    τι ευχαριστεις???????????????????????????? ????????????? απλα αναφερω αυτο που βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy:
    Αμμα με λες τώρα Θεά, από κοντά τί θα με λες δηλαδή? χεχεχεχε

Senior Member
    γεια σου πωλινα
    ωραιες φωτογραφιες και ωραιο το μπλουζακι!

Senior Member
    ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα... τα ματια σου ειναι απλα απιστευτα φιλε.

Και στις πρωτες φωτο που ειχα δει, τη πρωτη φορα και ανοιξε η ψυχη μου, μονιμος εχεις μια εκφραση που δινει χαμογελα.
    καλα που δε με βλεπει κανεις να χειροκροταω μονη μου στον υπολογιστη! ααχααχαχααχχαχαχα
    εχεις λιωσει!! και απο τις ιστοριες που ακουω, δεν ξαφνιαζομαι που σε αγαπανε τοσο πολυ οι τριγυρω σου και που σε φθονούν αλλοι.

εγω το παραδεχομαι! τη ζεστασια που δειχνουν τα ματια σου τη ζηλευω πολυ!

Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    γεια σου πωλινα
    ωραιες φωτογραφιες και ωραιο το μπλουζακι!
    Σε ευχαριστώ καλή μου, εγώ το κάνω ωραίο το μπλουζάκι επειδή το φοράω!!! από μόνο του δεν λέει και πολλά!! χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα... τα ματια σου ειναι απλα απιστευτα φιλε.

Και στις πρωτες φωτο που ειχα δει, τη πρωτη φορα και ανοιξε η ψυχη μου, μονιμος εχεις μια εκφραση που δινει χαμογελα.
    καλα που δε με βλεπει κανεις να χειροκροταω μονη μου στον υπολογιστη! ααχααχαχααχχαχαχα
    εχεις λιωσει!! και απο τις ιστοριες που ακουω, δεν ξαφνιαζομαι που σε αγαπανε τοσο πολυ οι τριγυρω σου και που σε φθονούν αλλοι.

εγω το παραδεχομαι! τη ζεστασια που δειχνουν τα ματια σου τη ζηλευω πολυ!
    Ελπίζω να μην εννοείς ότι έχω μια χαζή έκφραση που σε κάνει να γελάς!!! χαχαχαχαχα

Εμένα πάλι τα μάτια μου αν και μου αρέσουν πολύ, θεωρώ πως στις φώτο βγαίνουν πολύ μικρά επειδή χαμογελούν και αυτά μαζί μου!!

ΑΑΑΑ, δεν θυμαμαι από που είσαι, αλλά θα κατεύω Αθήνα!!! Αν βολεύεσε για καφέ!

Senior Member
    Πωλίνα μπράβο !!!!
    Και μην χαμπαριάζεις . η αλεπου όσα δεν φτάνει τα κάνει κρεμασταρια .

Senior Member
    Originally posted by dora_th
    Πωλίνα μπράβο !!!!
    Και μην χαμπαριάζεις . η αλεπου όσα δεν φτάνει τα κάνει κρεμασταρια .
    Θενκς καλή μου, έχεις απόλυτο δικαιο.

Junior Member
    Την είδα την φώτο,η μπλούζα τέλειαααααααα!Μάλλον πρέπει να εξασκήσω την υπομονή μου και να ψάχνω περισσότερο.
    Διάβασα και τα ποστ σου,τι να πω 30+ κιλά, μου δίνεις ελπίδες!!Μπράβο και πάλι μπράβο!
    Μην ακούς κανέναν και τίποτα,η ικανοποιηση κάθε φορά που θα μπαίνεις σε μικρότερο νούμερα είναι η καλύτερη απάντηση.