Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 159
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 159 of 190 FirstFirst ... 59109149157158159160161169 ... LastLast
Results 2,371 to 2,385 of 2845
    Senior Member
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncing::bounci ng::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bounci ng::love::love::love::love::love::love::love::love ::love::love::love::love::love:

Senior Member
    Πωλινάκι θα ήθελα να μου κάνεις μία χάρη. Αν μπορείς να ρωτήσεις για λογαριασμό μου τη διαιτολόγο σου αν μπορώ κάποιες φορές να πιω σόδα με ανθρακικό. Ως διαβητική όταν αδυνατίζω ή όταν κρυώσω ανεβαίνει η οξόνη και ο διαβητολόγος μου μου έχει πει να πίνω σόδα. Έτσι πέφτει η οξόνη και δεν κινδυνεύω να πάθω κετοξέωση ή να νοσηλευτώ. Ξέρω ότι απαγορεύεται το ανθρακικό αλλά αν έπινα 1 σόδα την ημέρα για 3-4 μέρες θα δημιουργούσα μεγάλο πρόβλημα; Αν το θυμηθείς ρώτησέ τη σε παρακαλώ.

Senior Member
    Το σημειώνω Τζινάκι μου να το ρωτήσω!!! Εσύ δεν εχεις καμία επικοινωνία με τον χειρούργο σου?

Senior Member
    Όχι, δεν έχω επικοινωνία.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Όχι, δεν έχω επικοινωνία.
    Οκ καλή μου. Το έγραψα ακριβώς όπως μου το έγραψες μέσα στο δεφτέρη μου, γιατί για μένα όλο αυτό να το θυμάμαι λίγο δύσκολο, σαν κινέζικα μου φάνηκε!!!

Αυριο λοιπόν θα σου έχω την απάντησή σου!

Senior Member
    Νά'σαι καλά Πωλινάκι μου. Σ'ευχαριστώ πολύ.

Senior Member
    Αχ!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΕΓΙΝΕΣ!!!!!!!
    Και δεν φωναζω κατα τον ιντερνετικο λόγο-γραφή...αλλά θαυμαζω με εντονο υφος!!!!!!!!!!
    Και πως να μην θαυμασεις εναν ανθρωπο που εμεινε...μισός!!!!!!!!!
    Μπράβο Πωλίνα.
    Μακάρι να σου μοιάσω...
    Το μονο που μετράω ειναι 3 ημερες διαιτας...-2 κιλά!!!!

Senior Member
    Ε όχι και η μισή μάριμάρι μου!!! το 1/4 της Πωλίνας ακριβώς έφυγε από πάνω μου.

Είδες τις φώτο μου και του πριν???

Εφυγαν κι όλας 2 κιλάκια? να βρε, είδες? τσουκου τσούκου θα φύγουνε και τα υπόλοιπα!!!!

Είπες είχες δακτύλιο πριν. τον έβγαλες? τί έγινε? θες να μας πεις?

Senior Member
    Πωλινάκι, φανταστικό το φορεματάκι, και γενικά ωραίο το στυλ σου! Όλο και πιο λεπτή σε βρίσκω από φωτογραφία σε φωτογραφία!:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Θενκς Γιώτα μου!!! Από μέρα σε μέρα δηλαδή με βλέπεις όλο και πιο αδύνατη? χεχεχεχε Απλά τα ρούχα με αδυνατίζουν καλή μου!

Senior Member
    χε, χε... μπαίνω εδώ να δω αν έχει καμιά φώτο για να δω τις εξελίξεις και τσουπ πέφτω σε μια τέλεια φώτο....
    Μπράβο Πωλινάκι ξανά και ξανά, η διαφορά είναι τεράστια, να μας βάζεις συχνά φώτο να ομορφαίνει ο τόπος και να χαιρόμαστε και εμείς....

Senior Member
    Αλαλουμάκι μου όμως άμμα σας βάζω σχεδόν καθημερινά, όπως έγινε τώρα, θα με βαρεθείτε και μετά δεν θα έρθετε στην συνάντηση. θα πείτε ε σιγά μωρέ, αυτή την βλέπουμε καθημερινά, τί να τρέχουμε τώρα σε συναντήσεις!

Senior Member
    Αυτές ειναι 10 από τις δημιουργίες που θα παρουσιάσω στην επίδηξη μου. Η αρίθμηση είναι όπως τα έχω αριθμήσει σπίτι. Πώς σας φαίνονται?

Senior Member
    χαλαρα θα αγοραζα το 5. Μ'αρεσει πολυ, και να μου το κανανε δωρο και να το κανω δωρο

Senior Member
    Πολύ ωραίες οι δημιουργίες σου και νομίζω ότι καλύπτουν όλα τα γούστα. Καλή επιτυχία στην επίδειξή σου.